Brunfelsa malokvitkova, Brunfelsia calycina

 Brunfelsa malokvitkova kjent i livet som kalles "i går-dag-i morgen", blomstrer sent på våren og sommeren, gledet øyet overflod av duftende lilla blomster som gradvis visne og bli hvit før helt visne bort. Over to år Planter blomstre mer frodig enn yngre brunfelsyy.
 Å bevare anlegget kompakt form, er hans lille Trim etter blomstring over. Brunfelsa kan blomstre flere ganger i løpet av sommeren, men at det er nødvendig å lage spesielle temperaturforhold (se. Nedenfor).
 Brunfelsyya praktisk å forplante ved stiklinger. Borekaks er plantet i sanden, og deretter sette potten på et varmt sted, og lukk den gjennomsiktige glasskrukke eller plastpose. Når stiklinger rot, kan de bli transplantert inn i normal jord blandingen under tilsetning av 1/4 av sand.

 Betingelser for brunfelsyy


 Lett : Mellom vekst og blomstrende plante utsettes for direkte sollys. Etter blomstringen ligger i solen.
 Temperatur: om våren og sommeren holde temperaturen innen 16-21 ° C Etter den første blomstrende plante til å bære et kaldt rom med en temperatur på ca. 13 ° C. Etter en stund blomstring er vanligvis gjenopprettet. Etter den andre bloom igjen senke temperaturen til ca. 9 ° C til hartuvalosya anlegget. I slike tilfeller, de grønne skudd av planter dereveneyut.
 Vanning for å opprettholde fuktighet og vanner to ganger i uken i vår og sommer; hver 2. uke - høst og vinter, jorda hadde tid til å tørke ut mellom hver vanning.
 Fuktighet: sommer brunfelsyy krever høy luftfuktighet, men ikke spray blomstrende plante. Plasser potten på skuffen av våt småstein eller legg den i en container fylt med fuktig torv, for å opprettholde ønsket luftfuktighet. I vinter, prøv å ikke spray anlegget.
 Gjødsling: pidhoduyte våren anlegg gang nitrogengjødsel til bladene var lyse. I sesongen befrukte månedsveksten flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet til halv konsentrasjon i forhold til produsentens anbefalinger.
 Jord : Equal deler blanding av leire og torv.
 Transplantasjon: høst, gang ferdig blomstring, transplantere anlegget inn i en større pott én størrelse. Litt podrezhte plante neste vår.
 Vare på utseende : Spray anlegget med et mykt, varmt vann, men ikke i blomst og ikke vinter. Ikke bruk for rengjøring og polering blader.

 Funksjoner omsorg brunfelsyey


 Borekaks. Skjær tuppen av stilkene av friske planter med to par blader og vekst punkt (Klipp rett under bladene). Fjern den nedre bladene par å utsette en del av stammen. Ved planting i bakken igjen et par blader bør plasseres nær jordoverflaten.
 Innen tre uker Hold borekaks i en varm (18-21 ° C) vått sted. For å opprettholde fuktighet, plassere gryten eller pannen i en plastpose. Hver dag klokken fem minutter breakup pakke av borekaks for å oppdatere luften.  
Brovalliya nydelig. Browallia speciosa

 Brovalliya fantastiske - vakre stauder som vokser vanligvis på balkonger og søyleganger. Denne vakre Søramerikansk anlegget ser flott ut i potter, hengende kurver og potter, men noen ganger er det holdes hjemme i potter. Brovalliya vokser til en høyde på 30-45 cm, avhengig av type og forhold. Fritt forgrening anlegg nesten nær bakken, stammer den tynne og lette grønne blader ca. 5 cm i lengde. Hvit eller blå blomster vises i axils av øvre bladene av hver flyging gjennom hele sesongen. Brovalliya god utvikling, hvis det er beskyttet mot kalde vinder eller utkast. Planter dyrket fra frø hjemme, er det anbefalt å gjøre lokalene etter trusselen om frost passerer, og gradvis øke sin tid utendørs. Etter den første høsten frost plante dør.
 Varianter brovallii: Heavenly Bells (Celestial bjeller), Dwarf Blå Troll (Blå troll), Dwarf Hvit Troll (hvit troll).
Brovalliya nydelig. Browallia speciosa

 Betingelser for brovallii


 Osveschennost b: i rommet - størst mulig lys, men ikke direkte sollys. Utenfor - mosaikk sollys, satt mellom anlegget og sola høyere plante eller spille eller bakgrunn. I sterkt sollys blomstene visne, visne og anlegget.
 Temperatur: rekkefølge 13-21 ° s. Hvis anlegget er godt avskjermet, tillates en høyere temperatur. Brovalliya ikke tolerere frost.
 Vanning: Sørg for god drenering og jordfuktighet konstant. Hvis tørr, anlegget raskt avskåret.
 Fuktighet : Sommer i varmt vær spray 3 ganger om dagen. Ettermiddag sprøyting er trygg dersom anlegget er i skyggen og holder friskt utseende.
 Jord: leire blanding eller blanding av torv for potteplanter.
 Gjødsling : Fôrfabrikk flytende gjødsel i konsentrasjoner er anbefalt av produsenten.
 Gjødsle hver 10 dager dersom leirjord blandingen, og hver 5 dager hvis torvblandingen.
 Reproduksjon: i midten av fjæren fyller potten (9 cm) smussblanding for planter med høyt innhold av sand og flat overflate. Hell og la tørke i to timer. Svært sjelden så frø i bakken. Plasser potten i en plastpose eller i et drivhus med en temperatur på 13-18 ° C. Frøene spirer 7-10 dager. Deretter utvide sine avlinger og bære frem i lyset, men ikke i direkte sollys. Når spirene vokse, spirene deres i små individuelle potter (5 cm). Vannes veldig nøye til jord rundt røttene er ikke rozmyvalasya. Oppbevares på et godt ventilert område inntil slutt frost. Deretter Blås opp planter i balkong beholdere, kar eller hengende kurver. Vare på utseende: fjerne gulnet løv. Også fjerne visne blomster, da de kan være mugg.

 Funksjoner omsorg brovallyey


 Hengende kurver. Plasser mose på bunnen av kurven. Ta 5-6 små hull i et stykke plast og sette den på mose. Deretter sette en skål med trekull. Sett kjelen i en stor kurv og legg den i et lag av fuktig jord blanding. Sette anlegget i en kurv og distribuere krypende stengler jevnt over sirkelen. Fyll kurven med en blanding av skitt, forsegle jord rundt røttene. Liberalt hell, la jorda tørke ut og henge kurven.  
Petunia. Planting og pleie

 Petunia å pleie hjemme


 Petunia: reproduksjon. Petunia: transplantasjon. Petunia: voksende. Nødvendige betingelser for voksende petunia.

 Petunia (Petunia hybrida)


 Petunia er opprinnelig fra Argentina og faktisk er stauder, men vanligvis er det dyrkes som ettårige. Det er få planter, blomstrende prakt også, i tillegg vokser petunia godt i skyggen, som vanligvis tilsvarer hjemmemiljø.
 Petunia - kompakt buskete plante 30-45 cm høy. Bells er en rekke blomsterfarger.
 Det finnes varianter av tofargede blomster (striper på kronbladene). Petunia tåler lys frost, så det kan være tidlig nok til å gjøre friluft, og det vil blomstre fra sent på våren til sent på sommeren.
 Blomstene kan miste utseende etter regn, men vanligvis plante gjenoppretter raskt. Når du kjøper planter, velger tilfeller der ikke mer enn én blomst stilker.
 Graderinger av petunia: det er over hundre varianter av petunia. I multiflorous blomsterformer er generelt mindre, men mer rikelig blomstring. Kvalitet Rose Pink motstår mest upretensiøse og lett å tolerere regnvær. Krupnokvitkovi petunia vanligvis mindre motstandsdyktig mot endringer i værforholdene.

 Nødvendige forutsetninger for dyrking av petunia


 Lett : Trapper trengte en sterkt lys. Vokser utendørs petunia trenger også full dekning (ikke mer enn 2 timer skyggelegging). Temperatur: frøene spire ved 18 ° C. Plantene tåler lys frost, men petunia utvikle bedre ved temperaturer over 10 ° C.
 Vanning : Mellom vanning la jorda tørke ut.
 Fuktighet : Ikke spray blomsten.
 Jord for petunia: fruktbar leirjord eller underlaget er ubegrunnet.
 Gjødsling petunia: 6 uker etter planting petunia begynne å mate flytende gjødsel hver to uker. Når vokst i underlaget bespochvennom Gjødsle hver uke, starter fôring tre uker etter planting. Bruk flytende gjødsel fortynnes to ganger mindre enn anbefalt av produsenten.
 Reproduksjon av petunia : Plant reproduserer ved frø.
 Vare på utseende petunia: fjerne gjennomvåt etter regn blomst.

 Funksjoner bryr Petunia


 Vokser fra frø.
 Når man skal plante frø av petunia? I midten av våren, så frø i sjeldne fuktet jord og strø dem ikke. Plasser frøene i en panne med teplychku eller sted i en plastpose og holde temperaturen rundt 18 grader. Dekk fra solen, men ikke hold i mørket. Når frøene spirer (ca 8 dager), overføre panorere i et lyst sted. Garden skjøt dyrket i små potter eller container i en avstand på 5 cm fra hverandre. Gradvis senke temperaturen til 10 ° C og sikre god belysning trapper. Ved 7 ° C petunia vil vokse veldig sakte.  
Pachypodium. Omsorg

 Pachypodium. Omsorg hjemme


 Pachypodium hvordan å ta vare på hjemmet. Pachypodium: reproduksjon. Pachypodium: transplantasjon. Pachypodium i dyrking. Nødvendige betingelser for dyrking Pachypodium.

 Pachypodium (Pachypodium succulentum)


 Pachypodium - eksotisk plante fra Sør-Afrika, men det er veldig lett å vokse hjemme. Stor tuber (kaudeks) pahynodyuma vanligvis halvveis nedgravd i bakken, så det er lett å vev råte. På knollene vokser stikkende stengler, som først vises i vårblomst, og deretter forlater. Planten blomstrer hele sommeren. Blomstene er hvite eller rosa med røde striper. Pachypodium når en høyde på 20-30 cm, og det samme over.
 Det er best å ta på unge frøplanter Pachypodium, er de lettere å vokse hjemme, i motsetning til den voksne planten, som allerede har bulbopodibni stilk. Husker en gang i måneden for å sprøyte vann tynne stengler, slik at de ikke blir krøllete.
 Annet. P. saundersiae med hvite blomster, P. lamerei - en høy look, P. rosulatum, P. baronii, P. lealii, P. geayii og P. namaquanum.

 Hva er de nødvendige betingelser for dyrking av Pachypodium


 Lett : Full sollys.
 Temperatur Om vinteren - ikke mindre enn 13 ° C, selv om den sørafrikanske planter tåler og 4 ° C, holde dem tørre.
 Vanning : Start vannes en gang hver 2 uker på de første tegn til vekst. Mellom hver vanning jord skal tørke helt ut. I varmt vær, vanning en gang i uken. Høst vanning en gang hver 2. uke og stoppe vanning tidlig vinter. Ikke hell så lenge ingen nye bladene begynner å vises. I vinter, på en månedlig spray tips av skuddene, slik at de ikke tørr.
 Gjødsling 2-3 ganger i løpet av sommeren pidhoduyte plantegjødsel høy i kalium.
 Jord: blanding av 3 deler fruktbar leirjord med to deler grov sand og fin grus.
 Transplantasjon : Hver vår, i en større pott; transplantasjon prøver ikke å skade røttene. Når planten er plantet i potten størrelse 15 cm, er det transplantert 2-3 år, men regelmessig matet.
 Reproduksjon : Pachypodium beste spredte frøplanter kjøpt i spesialiserte barnehage. Frøplanter vokser raskt og høye typer 3-4 år nå en høyde på 20 cm.  
Яндекс.Метрика