Bryr geranier hjemme
 En av de mest populære potteplanter er geranium (Pelargonium). Dette navnet, som på gresk betyr pelargos - Stork Dette anlegget var hjemme fordi frukten ligner på nebbet av en stork. I, geranium tidligere og heter "tranebær nese" eller "zhuravelnykom."
 Geranium (Pelargonium) er en av de mest elskede og kjente potteplanter, kan så upretensiøs, varige, vakre blomstrende geranier bli funnet i nesten alle hjem. Vanligvis avl i hjemmet, er dette anlegget valgt på grunn av sine vakre blomster og en sterk lukt. Det er imidlertid verdt å vurdere at bare de mest duftende varianter av Pelargonium (geranium) og ingen blomster.
 Hvis du gni lett duftende geranier bokstavkarakterer, kan du føle den forfriskende sitron, eple, rosa, mint smak. Den essensielle oljen hentet fra Pelargonium brukes i parfyme og aromaterapi. Ved hjelp av de helbredende egenskaper av essensielle oljer av geranium klarer å regulere hormon metabolisme, for å takle migrene, smertefull menstruasjon, hypertensiv krise, hevelse og fedme. Også geranium essensielle oljer bidra til å takle luftveisinfeksjoner, spesielt bra hvis det hjelper betennelse i stemmebåndene, ledsaget av tap av stemmen. Det faktum at i områder der voksende geranier vil verken møll eller fluer eller andre insekter, kjent for mange husmødre, som lukten av dette anlegget helt avskrekker insekter.
 Til dette anlegget tilfredsstille deres eiere, omsorg for geranier trenger enkel. Geranium blomstrer veldig vakre: paraply med forskjellige farger av blomster er ordnet på stammen og bladene ligner menneskehender. Men hvis geranier ikke vil ha nok lys, vil det redusere perioden av blomstring, og de fleste blomster og blader blir falmet. Derfor er det nødvendig å velge en sol sted. I vinter, planter trenger mer lys som kan gjøres med energisparende lysrør.
 Du må også ta hensyn til riktig valg av jord for geranier. Denne planten trenger løs og fruktbar jord. Men med mange typer geranier god følelse som syrlig og på litt sure og nøytrale jord. I tilfelle av innenlandske grobunn drivhus kan brukes til geranier med ekstra sand. Vanning blomstene bør gjennomføres så langt som å tørke rikt land, men bør unngå vannmettet. Etter den tid vinteren vanning bør reduseres. Og fra april til september geranier trenger ukentlig fôring flytende gjødsel.
 For reproduksjon geranier (Pelargonium) frø kan brukes, men den beste måten å avl er vurdert å splitte sine røtter inn i deler som bærer shoots eller knopper. Utføre nødvendig på høsten eller våren. Spredd geranium frø er problematisk, siden de modne fruktene av frøene blir spredt, fange den beste tiden av sin samling - hardt.
 Blant de sykdommer på planter, kan identifiseres lesjoner med pulveraktig mugg. For å unngå dette, er det nødvendig å kutte blomster eller planter etter blomstring under Wilting. Hvis disse soppsykdommer er preget av utseendet av brune flekker på bladene, bør alle berørte bladene kuttes og brenne.  
 På grunn av det faktum at klimaet på sitt sommerhus er ikke alltid bidrar til økende druer, mange mennesker vokser det hjemme. Dette har sine fordeler, for eksempel, kan høste to ganger i året, noe som er veldig praktisk.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan å vokse druer fra borekaks

 Hvordan å vokse druer med frø

 Hvordan å sette en jente druer

Hvordan å vokse druer hjemme

 Hvordan å vokse druer fra borekaks
 Å begynne å forstå hvordan å vokse druer utelukkende fra borekaks, samt saker som er relevante for gartnere. Snarere er det økonomisk mest fordelaktige metoden for voksende druer. Du kan vokse det med vaksinering, frø, stiklinger og vidvodok. Å bringe nye varianter av druemost seeding frø. Dessverre er det store antall frøplanter bare 1-2 trekke oppmerksomhet, andre verre original. Av denne grunn, blir borekaksen best egnet for reproduksjon, slik som stive vinter eller sommer grønt.
 Men hvordan å forberede og lagre dem før planting? Dette er et stort problem for mange mennesker, men det er lett. For å starte, plukke opp borekaks i høsten ideelle vinstokker som er av utmerket kvalitet. Du kan forberede i tid når du trimme busker, er det tidlig på høsten. Som borekaks er midt på sommeren skyter eller skyter du kutter av en lem til substitusjon. I beste fall er diameteren og lengden av internodes 10 mm, men kan noen ganger bli sett varianter med meget fin vintre. Når du har det kuttes, for å kvitte seg med tentakler, blader, stebarn, og topper som ikke er moden. Deretter kuttet borekaks i hvorav 4 nyre. De fremstilte borekaks må 24 timer for å la rent vann, og deretter tilsettes til oppløsningen av jernsulfat, fullstendig tørket og mark.
Hvordan å vokse druer hjemme
 Deretter ta stiklinger bør deponeres i kjelleren, kjeller eller kjøleskap hvor temperaturen holdes stabilt 2 grader, etter deres cover med plastfolie. Deretter gradvis gjøre kutt på stilker, kuttet bunnen skal være rett med en lengde på 5 mm over nyrene, og over den skrå kutt, som knopper over 2 inches. Legg merke til at helningen er på nyrene. Har vi nå å ta en kniv eller nål og gjøre tre eller fire spor tre inches på bunnen av agn fisk, men bare for å kutte bark bast. Mer fra sprekker i bakken vil vokse flere røtter.
 Få borekaks trenger begynnelsen av februar eller slutten av januar, etter som de er dynket i vann i 48 timer. Vann bør tines eller forsvare, bør den skiftes hver dag. Deretter sette stiklinger i vann med en løsning stimulerer rotvekst. Etter denne opplæringen er fullført borekaks, og til slutt kan du begynne å plante vintreet borekaks. Men du trenger for å sikre godt rotsystem, siden transplantasjon i jord kan være problemet. Det finnes flere metoder for å plante stiklinger detalj om hver av dem vi vil fortelle deg.
Hvordan å vokse druer hjemme
 Å ha en spiring forberede plastkopp, nødvendigvis gjennomsiktig og med en kapasitet på minst 05 liter. Deretter følger tre hullene i bunnen av koppen, og deretter legge den blanding av kompost forlater bakken i like proporsjoner, tykkelse - 2 inches. Deretter satte i midten av koppen tom plastkopp kapasitet 02 liter avstand mellom kopper fylt med jord, så det er komprimert og vannes. I egen kopp og legge ren kalsinert elv sand. Deretter helte han inn og ta ut glasset. Deretter må du lage et hull ved hjelp av pinner dybde på ca 35 inches, passer det holde med en tykkelse på 1 cm. Det resulterende hull er fylt med et skaft.
 Da har du rikelig helle sand med vann, og hell på toppen av en glassflaske med sand og dekk til med plast, men pre-trim hennes bunnen, bør taket stå åpen. Hell borekaks varmt vann (30 ml daglig), hvis rommet er for tørr luft - vanning oftere. Når røttene nå veggene av glasset, vil du se fem blader, bør du umiddelbart fjerne flasken.
Hvordan å vokse druer hjemme
 En annen måte til noe som likner først. Du tar en plastflaske uten å åpne halsen og gjøre en bunn, og deretter legge drenering. Deretter legger syv av blandingen av jord. Installer holder med dreie nødvendig, slik at den øvre øye var på et fly med en flaske. Deretter legger dampet og rense all sagflis i vinduskarmen, men ochkom vinduet og dekk med en gjennomsiktig plastkopp. Du kan fjerne glasset når flyet ikke vil bli plassert i den. Selvfølgelig, vannes frøplanter fortrinnsvis gjennom de nederste skuffene. Ikke plasser et meget høyt nivå av vann tar bare fem millimeter. En flaske saplings holde i pannen i ca 10-15 minutter.
 Følgende metode er økende i pakken. Alle borekaks er plassert i polyetylen-poser, er det et stykke rent vått skum. Trenger du å pyatochkamy borekaks hvilte i skum, deretter rengjøre dem zamotuyut og i skapet. Ti dager for å se om det finnes primordia røtter. Deretter plante borekaks i et glass av plast, det samme som i den første metoden. Med denne ordningen dyrking kan velge spiret borekaks, som sparer plass i vinduskarmen. Hvis romtemperaturen er ca 20-25 grader - røttene vil vokse veldig aktiv. Helst et glass drue borekaks satt under batteriet direkte på vinduet hvor det er best får sollys. Temperaturen i flasken bør ikke overstige 18 grader mark. Denne måten du kan øke hastigheten på veksten av røtter av druer, mens flyet er ventet å vokse saktere, så frøplante vil vokse mye raskere.
 Du kan forplante gjennom grønne vintreet borekaks gjøre det veldig enkelt. Det er nødvendig å kutte borekaks på forhånd, ca to uker før blomstring. Trenger å plukke opp løpere som får i fragmenter. Bryte ned eller kutte grønne skudd fjernet umiddelbart i en bøtte fylt med vann, og deretter de kuttet i stiklinger med to nyrer, deretter rense vannet. Crooked nedre seksjon laget ved bunnen av enheten, og toppen av kuttet er fremstilt av hamp knute størrelsen på 2 inches. De øvre bladene ikke er fullstendig avskåret, mens den nedre avskåret helt. Deretter kuttet borekaks og satt i en boks eller kopp, og deretter sette dem i et drivhus og fratatt lys. Så kan du gradvis legge lys når borekaks begynner å vokse.
Hvordan å vokse druer hjemme

 Hvordan å vokse druer med frø
 Det er lett å dyrke druer med frø, men trenger å vite hvordan du gjør det. Plukk opp frøene bør være svært nøye utelukkende av sommer bær. Selvfølgelig, må du vingårder klasse fordi slutt du ikke vil være fornøyd med resultatet. Pre-seed rengjøring bør gjøre, så de må fjernes i en nylonpose. Deretter fukter rør og fjerne en pakke med cellofan, så pakken må sette i kjøleskapet for et par måneder. Periodisk trakassere rør, rent vann, suge nylon bag, og deretter sette dem i kjøleskapet.
 To måneder senere oppdager du sprekker i beina, står det at det er på tide å plante. Fjern alle frøene på en våt fille på toppen satt en annen fille og fjerne gropene til batteriet. Etter to eller tre dager vil du merke en hvit røtter, det viser at de er villige til å vokse, plante et frø i en pott. Jorda bør være fruktbar nok, utdype frø og en halv inches, tilsett litt vann og sette den i vinduskarmen.
Hvordan å vokse druer hjemme

 Hvordan å sette en jente druer
 I løpet av sesongen kan du utføre planting frøplanter, men før dem vannet og grave et hull en viss dybde. Jorden må være blandet med gjødsel og kompost, legg bakken gjødsel på toppen. Ta en plante fra beholderen, må du huske på hvilken dybde det var, og på samme dybde stillinger i den nye emballasjen. Skape nye bakken og forsiktig helle anlegget, så du kan feste wire, noe som vil være avgjørende for vekst av druer. Du kan klippe skuddene som vokser svært sakte, men ikke gjør det om vinteren.
Hvordan å vokse druer hjemme
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика