Camellia. Omsorg hjemme

 Camellia hvordan å ta vare på hjemmet. Camellia: reproduksjon. Camellia: transplantasjon. Camellia: voksende. Nødvendige betingelser for voksende kameliaer.

 JAPANSK Camellia (Camellia japonica)


 Japansk Camellia eller te - god eviggrønn busk. I kameliaer frodig mørkegrønne læraktige blader; vinter knopper synes som blomstrer og blomstrer tidlig på våren. Blomstene er vanligvis symmetrisk form og meget attraktiv farge. Gamma av farger, inkludert rød, rosa og hvitt. For dannelsen av blomsterknopper Camellia kreves intens belysning, men det tåler ikke varme, tørre innendørs forhold med sentralvarme. Det bør tas i betraktning at, uten å gå gjennom en kald periode, vil planten blomstrer dårlig. Camellia vil føle seg bra i et kjølig rom ved vinduet, et glass loggia eller et drivhus, der det er lett å vedlikeholde ønsket temperatur og luftfuktighet.

 Betingelser for kameliaer


 Letthet: prøve å gi god dekning, men holde anlegget fra den lyse solen.
 Temperatur: om våren og sommeren, sesongen av vekst, opprettholde en temperatur på omtrent 18 til 21 ° C. I høst og vinter, før rozpustyatsya blomster - rundt 13 ° C. Når bør heves blomster temperaturen til 16 ° C.
 Vanning Camellia Om våren, for å opprettholde den nødvendige jordfuktighet, vanne plantene to ganger i uken, men ikke glem å helle ut overflødig vann fra skuffen. Sommer - en gang i uken eller enda mindre; vanning når jordoverflaten er tørr. Høst øke vanning til to ganger i uken, noe som sikrer god drenering. For vanning alltid ta myk, uten noen blanding av kalk, eller kokt vann.
 Fuktighet : Gjennom hele året, bortsett fra under blomstring gang i uken spray anlegget med en myk varm vann.
 Camellia fôr Våren en gang gjøre en spesiell kjertel dressing, deretter utover våren og sommeren - flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner.
 Camellia bakken: sur jord blanding basert på torv land med tillegg av furu eller en blanding av like deler løs brun torv, blad og sand.
 Camellia pode : En gang hvert 2 år, tidlig på høsten, like etter fremveksten av ny vekst, men før knoppene vil danne helt. Sett masse dreneringsmaterialet i bunnen av potten.
 Vare på utseende kameliaer å opprettholde et konstant nivå av fuktighet og spray renseanlegget det en gang i uken med varmt vann og mild. Under blomstring er ikke sprøytet. En gang i måneden betyr at du kan bruke for rengjøring og polering bladene, men vær forsiktig at den ikke får på blomster eller knopper.

 Camellia. Funksjoner omsorg


 Høy luftfuktighet. Hele året ukentlig spray anlegget med en myk varm vann. Ved sprøyting nær blomsten. Plasser potten på et brett med småstein og hell litt vann der at det helt dekket småstein. Sørg for at bunnen av potten ikke gjelder for vann, eller planterøttene vil råtne.  
Ivy Canary. Omsorg

 Ivy Canary. Omsorg hjemme


 Canary Ivy (Hedera canariensis). Voksende


 Canary Ivy med store bladene er svært populær som en potteplante. Det er mindre hardfør enn hjemme melkolistnyy eføy, og tolererer ikke frysing. Denne planten trenger intens lys og fuktighet, spesielt om vinteren, men det kan ikke vannes veldig veldig.
 Canary eføy trenger god støtte og regelmessig beskjæring, ellers vil det bli for rotete og rotete utseende. Et par ganger i året prischipnite vekst punkt, da anlegget vil være mer frodig.
 Canary eføy forundrer ofte rød edderkopp midd, spesielt i varme tørre forhold.
 Typer eføy kanariske : Glorie de Marengo (Marengo Glory) av de mest populære krupnolystnyh eføy. Annen vakker plante - gylne blad (bladgull), hvis to-tone grønne blader i lyse skinnende gull. Som med alle brokete varianter, fargen på bladene utvikler bedre dersom anlegget er godt opplyst.

 Nødvendige betingelser for dyrking av eføy kanariske


 Lett : Full sollys, med unntak av solen midt på dagen, går for å beholde lys farge.
 Temperatur Om vinteren - ikke under 7 ° C, er sommeren best å holde anlegget ved en temperatur på 16-18 ° C. Ved høyere temperaturer, øke luftfuktigheten.
 Vanning : Summer vanning planter to ganger i uken i vinter - en gang i uken. La jorda tørke mellom hver vanning.
 Fuktighet : Plant utvikler godt i høy luftfuktighet. Sommer eller innendørs med varmesentral spray hver dag; vinteren ved temperaturer nær minimum, nok til å spraye en gang i uken. Plasser potten på skuffen av våt småstein eller utvidet leire.
 Gjødsling : Vekstsesongen, våren og sommeren, eføy matet hver to uker flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet til en konsentrasjon som anbefales av produsenten.
 Jord : Clay eller torvblanding.
 Transfer eføy : Ung planten utvikler seg svært raskt, og bør transplantert til to ganger i året. Modne planter (2 år og eldre) er transplantert hver vår. Når eføy er for stor for transplantasjoner årlig endre bare matjord (5-7 cm).
 Vare på utseende : Regelmessig sprayet planter; hvis det er støvete, tørke bladene med en fuktig svamp. Polering for blader kan brukes mer enn en gang i måneden.

 Ivy Canary. Funksjoner omsorg


 Reproduksjon. Forberede en liten gryte og legg den ved siden av anlegget. Velge et sterkt stammen og gjør den til undersiden av et langt snitt. Skjær en smal stripe av stammen rett under lakenet. Plasser kutt stammen inn i en ny pott til jordoverflaten og trykker ned en pinne.
Ivy Canary. Omsorg

 Røttene vil vokse fra kutt, og de blir synlig, og på toppen viser tegn til skuddvekst, kutte stammen med en kniv for å dele anlegget.  
Eføy. Omsorg hjemme

 Eføy. Omsorg


 Hvordan ta vare på eføy hjemme. Ivy: reproduksjon. Ivy: transplantasjon. Ivy Room: voksende. Nødvendige betingelser for voksende eføy.

 Hjem Ivy (Hedera helix)


 Ivy var en av de første plantene som folk begynte å vokse i hjemmet, pluss at de er blant de få prydplanter, hvis hjemland - Europa. Dyrke en rekke varianter av eføy hjemme; later en viss størrelse med en fingernegl, mens andre når 6 cm bredde; noen helt grønn og annen farget i ulike nyanser av grønt og hvit eller grønn og rød.
 Ivy - vakre planter for hengende kurver og se bra ut når klatring langs nett. Eføy upretensiøs omsorg, fordi innholdet er ofte uforsiktig. Plantene ikke tåler varmt vær eller for tørr luft og vokser best i blandede plantings.
 Sunne planter bør ha sterke stengler med lyse tett løv. Hvis den nedre stilkene blir bart og rufsete look, til et par ganger i året otschipnite viktigste skuddene bli mer frodig plante.

 Nødvendige betingelser for voksende eføy


 Lett : Planter trenger lys dagslys, men på direkte sollys bladene er misfarget. Spraglete variantene trenger sterkere lys enn grønt.
 Temperatur: vinter i rommet - ikke under 7 ° C. Optimal årlig temperatur - ca 16-18 ° C; ved en høyere temperatur, øke luftfuktigheten.
 Vanning : Sommer - 2 ganger i uken i vinter heller vannes en gang i uken.
 Fuktighet : Sommer eller innendørs med varmesentral spray hver dag. På et kjølig sted - en gang i uken. Å øke luftfuktigheten, plasserer potten på skuffen av våt småstein eller utvidet leire.
 Gjødsling: en sesong av vekst om våren og sommeren, eføy matet hver to uker gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner.
 Jord: leire eller torv blanding.
 Overføre eføy: voksne planter (2 år og over) Transplantert hver vår. Ung, raskt voksende eføy kan kreve transplantasjon to ganger i året. Hvis planten er meget stor, hvert år endring i potten, matjord.
 Vare på utseende : Sprayer Bare for å opprettholde fuktighet dersom anlegget er støvete, tørke bladene med en fuktig svamp. En gang i måneden, kan brukes for å polere bladene.

 Eføy. Funksjoner omsorg


 Transplantasjon. Hvis røttene har spiret gjennom dreneringshull og anlegget sluttet å vokse, så han trenger en transplantasjon. Fjerne planten fra den gamle potten og rist forsiktig på jord fra roten klumper. Ikke skad planterøttene. Transplantert den inn i en ny, større størrelsen på potten og ikke hell 2 dager.
Eføy. Omsorg hjemme
Astra. Voksende

 Hvordan å vokse Astra. Astra: omsorg. Astra: jord. Astra: transplantasjon. Nødvendige betingelser for voksende asters.

 KINESISK ASTRA (Callistephus chinensis)


 Kinesisk aster - kjente hageplanter som vanligvis dyrket for sine vakre blomster. Men å velge riktig utvalg aster vokser godt i potter hjem. De viktigste betingelsene for asters - intens sollys (selv om dagen anlegget kan bo i skyggen), og konstant fruktbar fuktig jord.
 Utendørs anlegg kan tolerere små frost, men hjemme han trenger for å plukke opp et kjølig, godt ventilert sted. Dessverre, har en tendens aster falming, men hjemme når dyrket i steriliserte leirjord eller fôr blandinger basert på bespochvennoho underlaget er ikke et problem.
 Det finnes mange varianter av kinesiske asters som blomstrer om våren eller sommeren vakre delikate blomster farget i ulike nyanser av rosa, blå, rød og hvit. For potter og containere velge dverg varianter de vokser til en høyde på 15-30 cm. Til blomstret noen store blomster, fjerne alle knopper på hver stilk bare en av dem forlate. Kvalitet: best for dyrking i potter er dverg rekke Pinocchio og mellomstore Milady.

 Astra. Fengselsforhold


 Letthet: størst mulig sollys.
 Temperatur: frøene spirer ved en temperatur på 13 til 16 grader. Etter transplantasjon i potten, kan du prøve å holde temperaturen ikke er høyere enn 15 ° C. Anlegget krever coolness.
 Vanning: under spiring av frø og frøplanter jord bør være litt fuktig. Unge planter bør vannes to ganger i uken. Under dannelsen av knopper og blomster kreves innholdsrik vanning.
 Fuktighet : I varmt vær (temperaturer over 21 ° C) sprayet planter tidlig på morgenen eller kvelden.
 Astra dressing: begynne å fôre tre uker etter transplantasjonen potteplanter; bruke flytende gjødsel fortynnes i henhold til produsentens anbefalinger. Mate anlegget en gang i uken frem til blomstringsperioden er over.
 Astra bakken: spiring av frø - en god jord blanding. For dyrking i potter ta leire blanding eller blanding basert bespochvennoho underlaget. Bruk alltid steril jord blanding, ikke hagejord. Etter blomstring, kan blomstene bli kuttet og satt i en vase, men planten ikke blomstrer ikke. Når blomstringen er over, mister aster sin dekorativ effekt.

 Funksjoner omsorg ASTRA


 Reproduksjon asters. I tidlige våren sår frø drysset dem med et lag av jord blanding 3 mm tykk plastpose Lukk skuffen og trekk den slik at den ikke berører bakken. Fjern posen når det var de første tegn til vekst. Etter fem dager, sette kjelen i et godt opplyst sted, og deretter to uker etter såing, raspykyruyte trapper i en avstand på 5 cm fra hverandre.  
Яндекс.Метрика