Chamaecyparis. Omsorg

 Hvordan å vokse Chamaecyparis. Chamaecyparis: jord. Chamaecyparis: transplantasjon. Nødvendige betingelser for dyrking Chamaecyparis. Økende Chamaecyparis

 Chamaecyparis (Chamaecyparis)


 Alle trær med sypress familien er veldig hyggelig, men når du velger varianter for hjemmedyrking må ta hensyn til sin størrelse: opptil 10 år miniatyr treet vokser til 60 cm, og den største nå en høyde på 30 m for dyrking hjemme velge dverg varianter.
 Imidlertid kan meget unge planter ta mange år at de har fått sin iboende god titt og se, og store planter er ganske dyrt.
 Det er best å ta srednerastuschye typer, hvis treet er for høy, kan det alltid bli. Det er et stort utvalg av planter egnet ikke bare for rom, men for balkonger. Chamaecyparis - dverg nåletre med sypress familie. Disse trærne vokser spinnehjul grener, slik at nesten horisontalt fra hovedstammen og nålformede myke nåler kan være grønn, blå eller gul. Frø utvikle seg til små runde kjegler. Den beste tiden å transplantere planter - tidlig på høsten eller første halvdel av våren. Unge planter kan kjøpes eller er dyrket i potter eller som frøplanter fra barnehagen. Velg en sterk sunn plante, være forsiktig at hans krone var ikke brune nåler. Når du kjøper sjekk at anlegget er størrelsen på beholderen. Nyervervede plante Plant alltid på samme dybde hvor det vokste i barnehagen, bruke som en ledelinje jord rundt stammen av treet (roten krage). Dypere planting kan føre til sykdom røtter. 
 Varianter: for zaokonnыh bokser: Obtuza Nana (obtusa pappa), M Aure (Minima aurea), Pysyfera Nana (Pisifera nana). For balkonger: Fletcher Lawson (Lawson fletcheri), Эlvuds Gold (Elwoods Gold), Pysyfera boulevard (Pisifera Boulevard), Fylefera Aure (filifera aurea). For flere år, disse dverg trær vokse til en høyde på rundt fem meter. Det finnes mange andre varianter.

 Betingelser for Chamaecyparis


 Letthet: full dekning, selv om anlegget tåler skygge.
 Temperatur: Unge trær kan vokse i forskjellige værforhold, men likevel prøve å holde den fra fryse: etterpå på Chamaecyparis kan vises brune flekker.
 Vanning Chamaecyparis: Ikke la lang uten vanning en plante, eller krone poburiye.
 Fuktighet: spray anlegget med en slange eller vannkanne i varmen, samt lengre perioder med sterk vind på våren og høsten.
 Jord: leirjord blanding.
 Gjødsling: treet matet hver 2. uke som bruker gjødsel konsentrasjoner er anbefalt av produsenten.
 Chamaecyparis reproduksjon: borekaks. Frø vanskelige å kjøpe, i tillegg til dyrking av slike planter krever mye tid.
 Bryr Chamaecyparis utseende : Ikke nødvendig. Aldri kuttet anlegget. Bartrær kan kuttes.

 Chamaecyparis. Funksjoner omsorg


 Borekaks. Borekaks kan tas når som helst på året. Velg en gren ca 10 cm lang og nøye kuttet av det. Dypp tuppen av halen pulverisert rot hormoner. Forberede en liten pott (9 cm) med en blanding av skitt og frøspiring Plug forberedt på å håndtere jorden til en dybde på 4 cm. Forsegle jorda rundt bunnen av stammen. Godt hell og plassere potten i en plastpose, tetting det tett med duct tape. Etter 3 uker, fjerne pakken.  
Kleystokaktus. Omsorg hjemme

 Kleystokaktus å bry seg hjemme. Klestokaktus: reproduksjon. Kleystokaktus: transplantasjon. Kleystokaktus: voksende. Nødvendige betingelser for økende kleystokaktus.

 KLEYSTOKAKTUS (Cleistocactus)


 Dette utbredt slekt av kaktus kommer fra Sør-Amerika. Det er unikt i at samlere gjør relativt små søyle blomstrende planter. Flertallet av de andre søyle kaktus tid til å heve seg over sine eiere før den er klar til å blomstre.
Kleystokaktus. Omsorg hjemme

 Typer kleystokaktusov veldig variert og omfatter både høy, lik kolonner planter, med stammer tykkelsen av den menneskelige hånd og kaktuser med tynn, ikke tykkere enn en blyant, veldig myk stilker som spredt ut i naturen i bakken eller åsene. De er bemerkelsesverdig for sine myke bust-lignende pigger, helt dekker stilkene av planter. Fargen på pigger er melkehvitt og en rekke nyanser av gult og brunt. Blomstene av disse plantene er hovedsakelig rødt, oransje eller gul. De er som et smalt rør med en liten Vik. I vill kolibrier pollinere kleystokaktusы - små fugler med lange nebb. Den oftest funnet på salg Cleistocactus Straussi. Dette kaktus blomstrer er 5-6 år gammel, vokser opp til dato ca 30 cm. Mørke røde blomster vises gjennom hele våren og sommeren og holde 4-5 dager. Sunne planter hver sesong vokser noen få inches. På dette punktet i anlegget stammen vekst sett brightly farget hår. 
 For andre typer av de mest uvanlige - snik C. vulpis-cauda, ​​som betyr "fox tail". Han har myke gul - brun hår som helt skjuler stammer hengende planter og røde blomster vises fra tid til annen i løpet av 6 måneder. Dette er et flott anlegg for potter og hengende kurver. Våren og sommeren kleystokaktusы trenger å mate en gang i måneden med en gjødsel høy i kalium (for tomater). Kleystokaktusы kan vokse til en høyde på to meter eller mer. Prøv å ikke zchiplyuvalysya demme hår med hverandre, det kan skade den skjøre hår. Skjær gamle stammer sluttet å vokse.

Kleystokaktus. Omsorg hjemme
 Betingelser for kleystokaktusa


 Lett : Den maksimale mulig. Jo mer intense lyset, de tykkere tynne sølv pigger som dekker stammen, og desto større er sannsynligheten for at planten blomstrer.
 Temperatur: vinter - ikke under 4 ° C; holde sommertemperaturer ikke høyere enn 38 ° C, noe som sikrer en konstant strøm av frisk luft.
 Vanning: sommer vanning en gang i uken. Anlegget er i en gryte over 5 cm mindre vanning, som jorden tørker ut det sakte. Vår og høst vanning en gang i måneden. Holde anlegget i vinter tørrhet.
 Jord: Blandingen basert bespochvennoho substrat eller en blanding av to deler fruktleirjord med 1 del grov grov sand (ingen bygning og ingen havet).
 Overføre kleystokaktusa: Transplantert hver vår til du trenger en pott størrelse på 15 cm; deretter transplantert en gang hvert 2. år.

 Kleystokaktus. Funksjoner omsorg


 Når fra bunnen av plantene begynner å vokse sekundære stengler, noen ganger hovedstammen gradvis bli brun og visne. Vidpylyayte gamle baufil stammen så nær bakken. Sjenerøst dryss snittflaten av rot hormon pulver som inneholder soppdreper. Når snittflaten tørker, transplantere anlegget inn en ny pot stort nok til å romme alle røttene og resten av den gamle stammen. Sistnevnte kan maskere lag med grus.  
Clivio. Omsorg hjemme

 Clivio hvordan å ta vare på hjemmet. Clivio: reproduksjon. Clivio: transplantasjon. Clivio: voksende. Nødvendige betingelser for dyrking Clivio.

 Clivio ORANGE (Clivia miniata)


 Clivio oransje eller kafrskaya lilje - en annen flott plante, hvis hjemland - Sør-Afrika. I Clivio kort rhizome med kjøttfulle røtter skjøre, veldig tett remenepodibni mørke grønne blader og vakre lyse blomster plassert på en egen tykke peduncles. I likhet med de brede trakt blomster er vanligvis samles i paraplyer ti stykker.
 Blomstrende varer en forholdsvis lang tid. Vanligvis lyse oransje blomster, men i enkelte arter er de blek gul eller sitron. Hjemme kafrskaya lilje blomstrer vanligvis tidlig på våren etter vinter dvalen. Men moderne metoder for dyrking det kan blomstre når som helst på året.
 Clivio lett spredd av lateral skyter vises på bunnen av anlegget, slik at over tid de gamle plantene kan få mye av "barna". Visne blomster må fjernes før deres sted frøene modnes; ellers, det neste året anlegget kan ikke blomstre.

 Clivio oransje. Fengselsforhold
Clivio. Omsorg hjemme


 Letthet: anlegget kan være i skyggen, men blomstrer best når du står i en lyskasse (men ikke i sterkt sollys).
 Temperatur: om vinteren, en hvileperiode - ikke under 8-10 ° C; når blomsterknopper vises, flytte anlegget til et varmt rom. Sommer maksimumstemperatur - ca 21 ° C.
 Clivio vanning Om våren og sommeren i løpet av blomstrende plante vanning 1-2 ganger i uken. Avstå fra vanning i vintermånedene, en periode med hvile.
 Fuktighet : Sett potten på skuffen av våt småstein.
 Clivio dressing: Skriv inn din gjødsel en gang i uken etter blomsten stilken vil vokse til halvparten av sin høyde; gjødsle planten til sensommeren flytende gjødsel for potteplanter.
 Clivio bakken: leirjord blanding.
 Clivio transplantasjon : Unge planter er transplantert hvert våren etter blomstring. Husk at Clivio bedre utviklet i små potter. Transplantert anlegget bare når røttene vil utføre med jorden.
 Vare på utseende Clivio: Ren plante med en fuktig svamp.

 Clivio. Funksjoner omsorg


 Etter blomstring kuttet blomsten stilken på basen før du begynner å modnes frøene.
 De små sideskudd som vises i bunnen av planter kan separeres til å vokse nye Clivio. Fjerne planten fra potten og en skarp kniv kuttet en side skyte og sine røtter fra morplanten. Hage morplanten og spire side i egne potter.  
Яндекс.Метрика