Conophytum. Omsorg hjemme

 Conophytum å bry seg hjemme. Conophytum: reproduksjon. Conophytum: transplantasjon. Conophytum: voksende. Nødvendige betingelser for økende konofytuma.

 Conophytum (Conophytum spectabile)


 Konofytumы delt inn i to hovedgrupper: én dannet av et par lange hodet av saftige blader, og andre små flatet hode danner et par runde blader. Conophytum spectabile tilhører en gruppe av små hoder. I dette anlegget retikulert mønster av mørke flekker på overflaten av blader og blomster med en delikat aroma.
 Conophytum spectabile vokser bare 2 inches høy, og nådde en diameter på ca. 7-8 cm. De tykke kjøttfulle blader av planten gradvis krympe, og gapet mellom dem utvikler et nytt par av blader. Eldre blader kan ikke fjernes. Gradvis, tørker de ut og bli tynne som papir, og falle av av seg selv. Vanning planter bør være svært forsiktig og alltid sørge for det tørre i løpet av vinteren og våren, etter som den nye sjefen vil fremstå som sommerfugler fra puppe. Ved slutten av sommeren eller høsten mellom bladene vokser sarte blomster på tykk peduncle.

 Conophytum. Fengselsforhold
Conophytum. Omsorg hjemme


 Lett Vær spesielt forsiktig på våren, kan anlegget få omsorg, spesielt når endringen kommer skyet vær solfylte dager.
 Spring nødvendigvis tilslører anlegget, deretter gradvis redusere forsommeren skygge og ingen skygge i høst.
 Temperatur Om vinteren - ikke under 4 ° C om sommeren kan inneholde plante utendørs.
 Vanning : Konofytumы pålegge spesifikke krav til vanning. Varianter med lange blader til å holde uten vanning fra midt på vinteren til tidlig sommer, og planter med små runde blader ingen vanning fra midten av sommeren. De ble deretter vannet hver uke, øke intervallene mellom vanning til to uker i høst og tidlig vinter.
 I den tørre perioden, vil plantene krølle og bli syk å se på, men faktisk inni dem dannet nye blader, vanning på denne tiden kan ødelegge planter. Gjødsling: ikke nødvendig, men hvis anlegget er transplantert 2-3 år, og den vokser i jorden, halvparten består av sand, blir 2-3 ganger i løpet av sommeren gjødsel høyt kalium.
 Conophytum bakken: leire jord blanding for potteplanter eller nærings blanding består halvparten av grov sand.
 Conophytum transplantasjon: konofytumы vokser bedre når sine røtter litt trangt, så transplantert anlegget bare hvis det ikke utvikler eller bli liten pott.
 Conophytum reproduksjon : Tidlig sommer, da etter den første vanning har fått en avrundet form, kuttet med en skarp kniv eget hode. Strø pulver basen sin rot hormoner renne i 2 dager og satt i tørr jord blanding. Hell i 3 uker når røttene er dannet.

 Conophytum. Funksjoner omsorg
Conophytum. Omsorg hjemme


 Root mealybug. Dersom anlegget ikke er økende, ser selv stor, og transplantasjon sjekke røttene: de ingen hvite fiberstrukturer - root melete skala insekter. Finne skadedyr, vaske jord fra røttene av plantene og skyll dem i insektmiddel fortynnet med vann i henhold til produsentens instruksjoner.
 Før landing en ren gryte og frisk jord blanding tørr plante i 2-3 dager.  
Fioler og omsorg for dem

 Hvordan ta vare på fioler


 Nødvendige betingelser for voksende fioler
 Saintpaulia (Violet uzambarskaya)
 Familie: Hesneryevыe (Fagerblomstfamilien).
 Antall arter: ca 1200
 Hjem : Uzambarski fjellet i Afrika.
 Beskrivelse. Bezstebelna plante som danner en rosett av blader, grunt rotsystem. Bladene er ovale forlengelse på stilker saftige, kjøttfulle, med glatte eller litt hakkete kanter. Fargen på lyset - til mørk grønn, avhengig av arten.
 Blomstene kan være enkle eller doble, og nådde en diameter på 4 cm, forskjellige farger - hvit, rosa, fiolett, lilla, ulike nyanser av lilla, dessuten ofte varianter med dual-farge blomster (frynser på kantene av kronbladene og midtveis malt i kontrastfarger ).
Fioler og omsorg for dem

 Hvordan å vokse fioler


 Temperatur. Fioler foretrekker moderate temperaturer, kan ikke tolerere hennes kraftige svingninger. Den optimale temperaturen om våren og sommeren er 21-22 ° C. Om vinteren er det ønskelig å redusere noen, men ikke under 16 ° C. I tillegg Saintpaulia ikke tolerere utkast.
 Belysning. Saintpaulia lys-men kan ikke tolerere direkte sollys. Det er lurt å ha dem på øst eller vest vinduet. For jevn belysning bør regelmessig rotere potten av fioler, i motsetning til mange andre planter de forholder seg positivt til en slik prosedyre. Gode ​​anlegg oppfatter og kunstig belysning: dosvechyvanyem betydelig grad kan forlenge blomstringen fioler i en kort periode av dagslys.
 Fioler vanning. Saintpaulia fuktighet, men kan ikke tolerere stillestående fuktighet i jorda, så du trenger å vanne dem som tørker det øverste laget av underlaget. Vann til vanning bruk bare godt samlet, ved romtemperatur. Vanning bør nøye på røttene - vannet bør ikke falle på bladene, da dette vil føre til at deres nedbrytning. Du kan bruke bunn vanning, helle vann i skuffen.
 Gjødsel. For optimal vekst og lang blomstrende fioler trenger hver uke for å mate gjødsel.
 Periode med hvile. Ikke uttrykt.
 Fuktighet. Saintpaulia foretrekker høy luftfuktighet, spray bladene av planter, men kan ikke, fordi for Violet komfort du trenger for å sette potten på skuffen av ekspandert leire eller mose som stadig fukte. Ikke la batterier Saintpaulia nær sentralvarme eller oppvarming enheter. Hvis karmen, der det er blomster, er batteriet, bør det gardin med en fuktig håndkle.
Fioler og omsorg for dem

 Fioler transplantasjon. Ved pumping av fioler og dannelse av nye datterselskaper uttak må repot plantene mens divisjon. Pots Saintpaulia må være grunne, men bred. Den beste substrat for dem er en blanding av torv, blad, bartrær jord, torv og sand i et forhold på 3: 2: 1: 1: 1. For i en pott opprinnelige fargeblanding kan plantes med flere forskjellige varianter av fioler.
 Fioler reproduksjon. Hjemme, er fioler spredte tilknyttede utsalgssteder for transplantasjon og blad borekaks. Du kan klippe et stykke av fiolett, putte den i vann, og litt tid å vises håndtak røtter. Brosjyrer med røtter plantet i en pott med 3-5 stykker sammen.  
Kordylyna. Omsorg hjemme

 Kordylyna å bry seg hjemme. Kordylyna: reproduksjon. Kordylyna: transplantasjon. Kordylyna: voksende. Nødvendige betingelser for økende kordyliny.

 KORDYLYNA bush (Cordyline termin)


 Kordylyna busk er en populær potteplante på grunn av sine prangende lyse røde blader, som det kalles tre ildsprutende drage. Faktisk, den nederste bladene av planter er bare mørke grønne og fargerike topper.
 Kordylyna som Dracaena, så de er ofte forvirret. Dette anlegget er ikke for nybegynnere, men det er bra for dem som allerede har litt erfaring. Når du kjøper, velger kopier med lyse blader, stilker som vokser direkte fra bunnen av anlegget. Kjøp en ung plante, som ikke har form av tynne stengler med en haug med blader på toppen. Av de mange varianter av den mest berømte Prince Albert vokser innendørs 60 inches høy, noe større form av Lord Robertson, og miniatyr utvalg rød kant, som navnet antyder at anlegget har blader med en rød ramme.

 Kordylyna. Fengselsforhold


 Lett som forlater fabrikken fikk en lys farge, intens belysning nødvendig, utelukker de direkte stråler fra solen. Grønne varianter kan vokse i skyggen.
 Temperatur for lyse farger av bladene opprettholde en temperatur på omtrent 18 til 21 ° C. Når innholdet av tørr anlegget kan tåle temperaturer opp til 13 grader. Maksimal sommertemperatur - ca 24 ° C. I varmt vær, sørg for å plante fuktighet ved forsiktig sprøyting.
 Vanning kordyliny : Hold alltid jordfuktighet, plante vanning i sommer 1-2 ganger i uken, avhengig av temperatur; vinter - en gang i uken. Fuktighet: sommer og vinter sprayet planter to ganger i uken, morgen eller kveld, men ikke i solen. Ved temperaturer over 24 ° C spray hver dag.
 Gjødsling: en sesong av vekst hver 2. uke, legge til vann for vanning flytende gjødsel for potteplanter fortynnet til en konsentrasjon som anbefales av produsenten.
 Jord: torv eller leire jord blanding.
 Transfer kordyliny : Bare transplantere anlegget hvert 2. år. Krever god drenering.
 Kordylyna. Vare på utseende : Tørk bladene med en fuktig svamp. En gang i måneden betyr at du kan bruke for rengjøring og polering bladene, men den slags rød kant kan ikke stå.

 Kordylyna. Funksjoner omsorg


 Dersom anlegget mistet sin nederste bladene og stammen er nakne, kan du trimme toppen, fortsetter til bunnen av stammen dannet nye skudd av unge blader.
 Saks eller en skarp kniv kuttet stammen ovenfor bladet arr - et sted som tidligere hadde vært festet blader. Dryss snittflaten soppdreper for å hindre smitte plante stilk og lukke plastpose for å sikre høy luftfuktighet. Snart bunnen av stammen vil ha nye blader, vil anlegget kommer som et resultat av en harmonisk utseende.  
Яндекс.Метрика