Crossandra. Omsorg hjemme

 Hvordan å vokse Crossandra hus


 Crossandra å bry seg hjemme. Crossandra: reproduksjon. Crossandra: transplantasjon. Crossandra: voksende. Nødvendige betingelser for dyrking Crossandra.

 Crossandra voronkovydna (Crossandra infundibuliformis)


 For å holde Crossandra voronkovidnoy trenger noen art, men med riktig pleie vil det blomstre nesten kontinuerlig fra vår til sen sommer.
 Oransje blomst Crossandra vises med store grønne bracts som ligner aks; De ser veldig flott ut på bakgrunn av mørkegrønne blanke blader.
 Anlegget krever en tørr atmosfære og kan råtne hvis det er for vått. Strålende løvverk ser sterk, men namoknuvshy raskt blekner. Det er lett å forplante ved stiklinger Crossandra; Borekaks kan tas nesten når som helst på året, og plantet i sanden. Kjøpte anlegget skal være blanke blader uten overhodet svarte flekker.

 Hva er de nødvendige betingelser for voksende Crossandra


 Lett : Sommer skygge anlegget fra den lyse solen; vinter - full sollys.
 Temperatur: Det er ønskelig å opprettholde en stabil året temperatur på ca. 18 C; sommer - ikke over 21 ° C, hvis luften er tørr.
 Vanning : Summer vanning anlegget om en gang i uken i vinter - hver 10 dager, avhengig av temperatur. Vannes mykt, varmt vann. Et år la jordoverflaten tørke ut mellom hver vanning. Pass på at vannet ikke ville påvirket bladene; aldri la overflødig vann i pannen. Når for rikelig vanning plante dør raskt.
 Fuktighet: atmosfæren bør være tørr, med god luftsirkulasjon. I varmt vær (temperaturer over 21 ° C) sette potten på skuffen av våt småstein. Aldri spray anlegget eller holde den i en fuktig atmosfære drivhus.
 Gjødsling : Mellom vekst Crossandra matet en gang i uken flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner.
 Jord: 2 av leirholdig jord blanding og en del sand.
 Overføre Crossandra: tidlig på våren i en gryte med masse skår per dag for å sikre god drenering.
 Vare på utseende bruke til å polere blader.

 Crossandra. Funksjoner omsorg


 Fjern blomster. Blomstene er beskrevet konsekvent og uvyanuv, faller til bunnen av blomsten pigg. Fjerner de falne blomster. Når alle blomstene dø, kutte blomsten stilken over øvre par blader.  
Pleyospylos. Omsorg

 Pleyospylos. Omsorg hjemme


 Pleyospylos å bry seg hjemme. Pleyospylos: reproduksjon. Pleyospylos: transplantasjon. Pleyospylos: voksende. Nødvendige betingelser for økende pleyospylosa.

 Pleyospylos (Pleiospilos)


 Pleyospylos - sørafrikanske saftige som er så lik en stein som kalles levende steiner. Det minner plante Lithops men pleyospylos ser mer ut som grå-beige grus, i motsetning lytopsa, hvis kropp som en glatt stein. Anlegget er liten - ca 5 inches høy og 6 inches bred.
 Pleiospilos hilmari - plante, malt mer attraktive enn de fleste arter med små prikker og lys lilla melaktig belegg. Det kan være vanskelig å skille fra grus, liggende i en pott. Noen ganger P. hilmari voksende grupper, men oftere enkelt plante med to eller tre hoder. Lyse gule blomster vises på sensommeren.
 Pleyospylos - ikke altfor kresen omsorg anlegget. Den største faren for ham er mangelen på lys og utidige vanning, som planten kan sprekke eller råte. Annet: Pleiospilos bolusii - grå, P. nelii - sfæriske, grå-brun; P. wiltowmorensus, med lengre blader enn de andre artene.

 Nødvendige forutsetninger for å vokse pleyospylosa


 Lett : Plasser anlegget i en solrik vinduskarm; Spring Pass på at den ikke har mottatt omsorg, spesielt når perioden med overskyet vær etterfulgt av noen lyse solfylte dager.
 Temperatur Om vinteren - ikke under 4 ° C. I sommer, sikre en konstant strøm av frisk luft.
 Vanning : Begynn tidlig sommer å vanne plantene hver 2-3 uker; før neste vanning alltid sørge for at jorda har hatt tid til å tørke. Senhøsten redusere vanning; vinteren og våren for å holde anlegget tørr.
 Gjødsling: hvis du transplantert anlegget i 3 år, to ganger i løpet av sommeren lage gjødsel høy i kalium.
 Jord Fruktbar leire jord blanding for potteplanter eller ubekreftet underlaget blandet med grov sand og fin grus.
 Transplantasjon : De første tre årene transplanterte planter hver vår; ytterligere transplantert bare en gang hvert 2. år. Etter transplantasjon er ikke vanning anlegget for to uker.
 Reproduksjon : Frø eller borekaks.

 Pleyospylos. Funksjoner omsorg


 Vokser fra frø. Våren sjeldne sår frø i jorda blandingen i beholderen. Pek på veggene i beholderen til bedre frø stilnet. Hell blandingen i skuffen under soppdreper container til bakken var gjennomvåt gjennom. Plasser beholderen i en gjennomsiktig plastpose og pidvernit sin del under skuffen. Sett beholderen på lys (men ikke direkte sol) og hold ved 21 ° C.  
Plyumbaho. Omsorg

 Plyumbaho. Omsorg hjemme


 Plyumbaho ​​å bry seg hjemme. Plyumbaho: reproduksjon. Plyumbaho: transplantasjon. Plyumbaho: voksende. Nødvendige betingelser for økende plyumbaho.

 Plyumbaho ​​Cape (Plumbago capensis)


 Tidligere mente at plyumbaho ​​Cape er et middel for blyforgiftning. Navnet på planten kommer fra det latinske plumbum - bly. Dette lazayuschyy eller snikende busk som vanligvis selges pakket rundt en wire bue-formet støtte. De lyseblå eller blek lilla blomster er samlet i racemose blomsterstander som vokser i endene av krypende stengler. Etter blomstring stammen bør kuttes og vinter, i fredstid, for å holde anlegget i et kjølig og tørt sted. Neste vår plyumbaho ​​igjen begynner å vokse aktivt, så snart du flytte den på et varmt sted og begynne regelmessig vanning. Blomstene vises én gang per sesong vekst.

 Nødvendige forutsetninger for å vokse plyumbaho


 Lett : Full belysning, bortsett årlig middagssolen. I vinter, en periode med ro, holde anlegget i skumringen.
 Temperatur: i vinter den optimale temperaturen er 7 ° C fra tidlig vår til høst - innen 13-21 ° C.
 Vanning: våren og sommeren vanning planter to ganger i uken; jorda må holdes fuktig, men vær forsiktig så du ikke potten stående i vann. I vinter, bør overflaten av jorda tørke ut mellom hver vanning; vanning omtrent en gang hver 10. dag.
 Fuktighet : Våren og sommeren sprayet planter daglig med varmt mykt vann. Ikke spray blomsten.
 Gjødsling : Etter de første knopper hver 2. uke lage flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner. I høst og vinter har ikke mate anlegget.
 Jord : En blanding av like deler av torv, sand og leire.
 Transfer plyumbaho :. Tidlig om våren, størrelsen av den større potten inntil potte behov av 25 cm deretter transplantert hvert potteplanter av samme størrelse med frisk jord. Plyumbaho ​​Cape vokser godt bare når han har en kompakt rot com. På bunnen av potten sette flere skår eller andre dreneringsmateriale.
 Vare på utseende : Sprayer Bare for å opprettholde fuktighet. Ikke spray anlegget i solen. Ikke bruk polish til bladene.

 Funksjoner omsorg plyumbaho


 Installasjon støtte. Uvitknit i jordsmonnet til en dybde av potten 2/3 tykke ende av isolert tråd eller stang, slik at de er plassert på motsatte sider av potten, som danner en bue. Knyt stammen av anlegget til den ene siden og forsiktig kurver rundt obveyte. Å sikkert feste stammen planter knytte til den ene siden av buen tau og hoppe langs sin støtte, pryhoplyuyuchy gratis sløyfer stilk planter. Ikke knyte knuter stramt, kan det skade stammen.  
Voksende avokado hjemme
 Evergreen avocado frukt planter innfødt til Mexico, hvor i det tredje årtusen f.Kr., ble dyrket av de gamle aztekerne. Avocado - en meget viktig frukt og grønnsaker kultur dyrket i dag i mange land i en kommersiell skala.
 Frukten av dette anlegget er også kalt "avocado", men flere mennesker fanget på den engelske "navn" vegetabilsk - "avocado". Oljeaktige massen er rik på forskjellige vitaminer og mineraler. I moderne matlaging avocado er grunnlaget og i tillegg til mange salater, småretter og sauser.
 I naturen avocado treet vokser i denne høyden er 18 meter. Den vokser ekstremt raskt i "voksen" staten har en stor kjøttfull stilk og en utviklet krone. Stadig faller, elliptiske form av blader, og nådde en lengde på 35 cm. En grønn avokado blomster - liten og tilsynelatende uanselig gjemmer seg i axils av bladene store.
 Fruktplanter oval-pæreformet. De har hard hud, som i en umoden tilstand av den grønne, men modner svart. Fruktkjøtt kremet-gul, fet, og i sentrum er en stor stein i skallet.
 Ganske ofte planten dyrkes i hus i vinduskarmen. Mange husmødre er interessert i hvordan å vokse avokado hjemme? Alt er enkelt! Imidlertid vil det ikke vokse så stor som i naturen, men det kan være opp til en meter i høyde. I tillegg, avocado vokser meget hurtig, og resultatet av sin egen "Michurinskom" aktivitet kan ses fort nok. Men ikke forvent at vyrostyvshy, denne grønnsaken, vil du oftere enn før, spiser en pære salat allyhatorovoy. "Captive" fruiting anlegget er, dessverre
 Dermed er det to måter å vokse avokado hjemme. I begge tilfeller krever bein av fosteret. Det må være klart fra massen, skyll og tørk. I den første versjonen, ankelen heller stikke i bakken lille enden opp. Begrave trenger litt mer enn halvparten. Vel vannet umiddelbart og rikelig vannet fortsette og fôres minst en gang i måneden.
 Som for andre metoden for voksende avokado hjemme, så det er mer tidkrevende. Bones trenger tannpirkere å pierce lang kryss tvers. Plasser den resulterende design kapasitet på vann over lille enden opp. Dumb slutten, og dermed bør ikke berøre vannet. Du deretter vente å virke "krem og røtter" av fremtidige anlegget. Deretter avocado bør plasseres i en pott med jord.
 Eksperter anbefaler i det første tilfellet, fjern bein tynn beskyttende skall, mens det i den "åpne" metode for planting ikke trenger. I tillegg er det antatt at bein av umodne frukter ikke spire i det hele tatt.
 Som en potteplante - Avokado upretensiøs. Hun liker skygge og er redd for direkte sollys. Krever rikelig vanning, spesielt om sommeren og for spesielle fôring grønnsaker. Noen ganger, i den kalde årstiden kaste av deres hjemmelaget avocado blader, men får en ny vår.
 Selvfølgelig, er dette anlegget ikke veldig imponerende fra utsiden - ikke lyse farger og uvanlige blader, men det vokser foran øynene våre "og noen uker strukket i en pen mini tre I tillegg, hvis tid til å klemme tilbake avocado, kan du få en meget jevn. interessant eksemplar. Og hvis for ham å plukke opp en fin pott, vil treet representerer ganske en estetisk verdi og være i stand til å gjøre noen dekorative rolle i interiøret.  
Яндекс.Метрика