Cuphea. Omsorg hjemme

 Cuphea. Omsorg


 Cuphea hvordan å ta vare på hjemmet. Cuphea: reproduksjon. Cuphea: transplantasjon. Cuphea: voksende. Nødvendige betingelser for dyrking Cuphea.

 Cuphea (Cuphea Ignea)


 Cuphea - eviggrønne flerårig plante, selv om innholdet i et hjem bedre tro det årsgamle. En lys-anlegg. Hvis Cuphea holde kjølig i solen rommet, vil den vokse til en høyde på 40 cm og vil blomstre fra midten av sommeren til tidlig vinter.
 I lignified grener vokser oval mørkegrønne blader og liker sigarer, rørformede blomster med Crimson uvanlig gråsort-grønn otgibom Corolla. I henhold til den opprinnelige form av blomster Cuphea også noen ganger kalt plante-sigar. For andre år på overvintret plantene ville ikke være så mange blomster i det første året av vekst. Cuphea blomster holdes for lenge, men det storartet i blomst i månedsvis. Å blomstre varte så lenge som mulig, fjerne visne blomster.
 Cuphea er lett å vokse fra frø. Så frø tidlig på våren i frø brett med en blanding av skitt og lett drysset bakken, legg en plastpose i mørket eller tykt papir magasinet. Når frøene spire, flytte pannen til lys. Grown Hage trapp i små beholdere. Sørge for at jorda ble holdt litt fuktig. Velge de sterkeste skudd og plante dem i egne 11-centimeter potter. Cuphea også kan spres og borekaks.

 Hva er de nødvendige betingelser for voksende Cuphea


 Lett : Den maksimale mulig. I skyggen av planten blomstrer ikke. Temperatur: under spiring av frø - ca 21 ° C. For en god utvikling - om 13-18 ° C. Med full dekning av anlegget vil blomstre og utvikle seg normalt, selv om temperaturen synker til 7 ° C.
 Vanning: Jorda bør alltid være litt fuktig, så vann anlegget minst en gang i uken i veldig varmt vær - 2 ganger i uken. Fuktighet: ved temperaturer over 24 ° C spray anlegget hver dag, unntatt under blomstring.
 Gjødsling : 3 uker etter transplantasjon Cuphea en egen pott lage flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens anbefalinger. Senere matet en gang i uken.
 Jord : Enhver godt drenert steril leirblanding eller hjemmelaget blanding av 3 deler leirjord, 2 deler torv og en del sand under tilsetning av sporelementer.
 Etter blomstring, når senhøstes eller tidlig vinter knopper er ikke lenger dannes, anlegget er vanligvis forkastet. Imidlertid kan du oppdatere multiplisert med stiklinger eller slik at det å overleve vinteren. I løpet av vinteren holde anlegget i et lyst rom med en temperatur på 7 ° C og vanning det en gang i uken eller hver 10. dag, slik at jorda var alltid litt fuktig. Tidlig vår Cuphea farten i varmere solfylte rom. Overvintret plantene blomstrer tidligere enn i det første året.  
Lily of the Valley i mai. Omsorg

 Hvordan å vokse en mai lilje hus?


 Lily of the Valley i mai til omsorg i hjemmet. Lily May Day: reproduksjon. Lily May Day: transplantasjon. Lily of the Valley i mai økende. De nødvendige forutsetningene for å dyrke blomster i mai.

 Konvaliya mai (Convallaria majalis)


 Lily av mai - medisinske og prydplante familie skogbruk asparges, som er godt utviklet i fuktige, kjølige, skyggefulle steder. Utbredt i skogene i Eurasia og Nord-Amerika. I lilje frostet grønne blader og blomster lukter hyggelig, som små hvite bjeller, som er samlet i den apikale børste på bladstammen.
 Blader og stengler vokser fra kjøttfull med komplekse struktur rotstokker av anlegget. I vill lilje blomstrer i slutten av våren, men for hjemmedyrking av dekorative varianter avlet spesielt som kan gjøres for å blomstre noen gang siden midten av vinteren til sensommeren.
 De vanligste typene er enkle hvite blomster, men det er blomster av rosa og hvite varianter med doble blomster. Blomster kan også bli utstøtt fra rotstokker av planter plantet utendørs, men i dette tilfelle fallet, før planting, de skal opprettholde ved ca. O ° C for å simulere vinterforhold.

 Hva er nødvendige betingelser for å dyrke blomster i mai på hjemme


 Lett : Total mørke i 4 uker, deretter full dekning. Plante skygge fra direkte solen.
 Temperatur : Før planting i 4-5 dager i kjøleskap røtter holde ved 0 ° C. Når voksende holder temperaturen på 16 ° C; for rask utvikling av planter under destillasjonen - opp til 27 ° C.
 Vanning : Alltid opprettholde fuktigheten i jordsmonnet. Plante vannes med varmt vann en gang i uken, ved høye temperaturer - oftere.
 Fuktighet : Etter utseendet på bladene en gang i uken spray anlegget.
 Gjødsling : Hjemme ikke nødvendig.
 Jord: lys torv blanding for potteplanter. Ikke bruk en spesiell blanding av løse pærer for å tvinge.

 Funksjoner bryr lilje


 Etter blomstring. Hvis du vokste opp med lilje rotstokker trent, så kast dem etter blomstring, da de ikke lenger vil vokse.
 Felles hageplanter som før planting lagret ved lav temperatur kan plantes utendørs umiddelbart i åpent terreng, og de vil blomstre igjen. Etter blomstring, klippe bladene av planten og dens Blow opp i åpent terreng i midten av høsten. Destillasjon planter. Plasser rhizom liljekonvaller i en plastpose og oppbevar dem i kjøleskap ved O ° C i 4-5 dager. Før planting jordstengler la varme opp, deretter Sprenge dem i en gryte størrelse på 15 cm. Oppbevares på et kjølig, mørkt sted for en måned, ikke glemme å opprettholde ønsket luftfuktighet.
 Når spirer vises, åpner potten og bære frem sitt lys på. For normal planteutvikling opprettholder temperaturen på 16 C; at det blomstret så tidlig som mulig, å redusere temperaturen til 27 ° C.  
Julestjerner. Omsorg

 Puansetiya. Omsorg hjemme


 Puansetiya å bry seg. Julestjerner: reproduksjon. Julestjerner: transplantasjon. Julestjerner: voksende.
 Julestjerner eller milkweed vakker

 Julestjerne eller milkweed NICE (Euphorbia pulcherrima)


 Slekten Euphorbia inneholder over tusen arter av sukkulenter, de fleste som er for store til å vokse dem hjemme. Antallet små, egnet for denne arten er E. pulcherrima, At Obesa E. suzanne, At decaryi, At aruginosa og mange andre.
 Euphorbia pulcherrima - vakker Euphorbia, eller julestjerne - kjent nesten hele verden planten blomstrer til jul (han heter Star of Betlehem), som kan tjene som et unikt eksempel på vitenskapelig avling.
 I julestjerne lyse grønne bladene er ømme og flammende røde prisotsvetnyye bladene som omgir buketter med små iøynefallende blomster. Det finnes også varianter med rosa og hvite prysotsvetnshy blader. Hvis bladene eller stilk skade, herunder latex begynner å skille seg, noe som svekker anlegget. Vokt dere for kaustisk juice Euphorbiaceae, kan det irritere huden og farlig for øynene.
Julestjerner. Omsorg

 Hva er de nødvendige betingelser for økende julestjerne


 Letthet: vinter holde anlegget i direkte sollys. I sesongen av vekst, men beskytte det fra midt på dagen sollys.
 Temperatur : Ved utvikling av farge prisotsvetnyh forlater romtemperaturen kan variere mellom 12-21 ° C. Under plantevekst holde på en lavere temperatur, men beskytte mot frost.
 Vanning : Vanning en plante ca 2 ganger i uken; i varmt vær, når jorda tørker ut raskere, mer hyppig vanning. Pass på at i løpet av vekst og blomstring jord aldri tørket opp helt. Etter blomstring for 3-4 ukers periode med rolig vann anlegget en gang i uken.
 Fuktighet : Sommer og innendørs oppvarmet spray anlegget hver dag.
 Gjødsling : Sesongen vekst og blomstrende planter blir matet hver 2. uke. Bruk en flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner.
 Jord: torvblanding.
 Transplantasjon Hvert år i midten av sommeren, etter en periode med hvile. Dagen før transplantasjon trimme stilkene. Vær forsiktig med røttene og stammer fra planter og uplotnyayte ikke for mye jord blanding. Ta potten én størrelse større enn den forrige. Hvis planten vokser raskt, transplantere det falle igjen.
 Vare på utseende nok fuktighet til å støtte vanlige spray.
 Julestjerner vanskelig å holde seg hjemme, som i et varmt rom med tørr luft anlegget senvinteren er raskt å miste alle sine blader. Den beholder evnen til å blomstre igjen neste år, bør det oppbevares på et kjølig rom og sprayet hver dag.

 Julestjerner. Funksjoner omsorg


 Trimme anlegget, når blomstringsperioden. Ta på hansker for å beskytte hendene fra giftig melkeaktig juice. Forkorte grener om to ganger, kutte av sin rett ovenfor blad av anlegget. Dryss overflaten kutt og svovel pulver hvis latex fortsetter å piple, behandle det med en bomullspinne uskarpt vaselin.  
Snøklokker. Hvordan ta vare

 Snøklokker. Voksende og omsorg


 Hvordan å vokse Snøklokker

 Hvit snøklokke (Galanthus nivalis). Omsorg


 Snowdrop våren blomstrer blant de første pære, men det kan bli gjort for å blomstre i midten av vinteren hvis de holdes utendørs. Du kan vokse en snøklokke i en gryte eller bolle og selv under blomstring for å gjøre plass.
 Siden dette er en meget hardfør plante og hladolyubyvoe (det kan overleve på noen få grader under null), dør snøklokke raskt i et varmt rom; selv i den blomstrende plante tak i kjølerommet. Kremhvite blomster Snøklokker vokser på stammer opp til 15-20 cm.

 Nødvendige betingelser for voksende Snøklokker


 Lett : Total mørke for to måneder etter planting i fremtiden - naturlig lys, noe som eliminerer direkte sollys.
 Temperatur : Opprettholde pære i mørke ved en temperatur litt over O ° C. Under blomstring maksimumstemperatur - i størrelsesorden 7-10 ° C. Anlegget overlever ikke i varmen.
 Vanning : Vel fukte jorda etter planting pærer, så ikke vanne plantene så lenge før de flytter inn i lyset. Hold jordfuktighet, vanning planter to ganger i uken.
 Fuktighet: ikke sprayet planter. Sørg for god ventilasjon under blomstring.
 Gjødsling : Ikke nødvendig hvis du ikke kommer til å spare pærene for planting utendørs neste år. I en gryte med pærer som du har tenkt å lagre, hver 2. uke lage en løsning av hagegjødsel, fôring planter siden innføringen av renere og så lenge bladene ikke visner bort.
 Jord : Clay jord blanding for potteplanter eller spesielle fibersubstratet for pærene. Du kan også bruke den sterilisert hagejord blandet med fin sand eller grus.

 Snøklokker. Funksjoner omsorg


 Etter blomstring. Når du er ferdig blomstring, avskårne blomster, og bladene kan visne bort naturlig. Hvis du er lei planter, kan de plantes i åpent terreng. I en pott, vil de ikke blomstre igjen.
 Velg type. Det beste utvalg for dyrking hjemme - Galantus nivalis, snøklokke normalt at blomstrer fra midten av vinteren til midten av våren. Kjøp og plantet pærer så snart de er tilgjengelige for plantene nok tid til å danne røtter.
 Planting pærer. Tidlig høst plante en 10 pærer i en pott (13 cm) med god drenering. Dekk dem med jord og en god hell.
 Hvis det er mulig, holde potten utendørs i mørket i 2 måneder. Når vil skuddene, lage en gryte med kaldt lys av rommet. Deretter begynne å vanne plantene.  
Яндекс.Метрика