Den største blomsten i verdenVed Botanisk hage på Bonn hver årene, en stor skare av mennesker. De kommer for å se blomsten, som er den største i verden. Dette anlegget når en høyde på mer menneskelig vekst mørk rød med en motbydelig lukt.
Amorfofallusa Tytanum
Det største anlegget i verden lokalbefolkningen kaller liket blomst. I vill er det bestøves av insekter søker etter åtsler. Tre meter blomst planten kan vokse fra et lite frø av frukten. I april 2009 åpnet blomst når en høyde på 206, 5 inches, vekt tjue og en halv pounds, og i en alder av tretten planter. Tidlig blomstring var rekordhøyde - 2, 74 meter.
Tytanum er emblemet til den botaniske hagen, som er anerkjent som en leder i dyrking av dette unike anlegget.
Liket blomst dannes fra en stor knoller under bakken, hvert tredje år. Anlegget gjør store anstrengelser til verden ble dekorert med gigantiske knopper. I sin ungdom avviser han en bokstav som er i stand til å nå på størrelse med et lite tre med mange blader. Til blomst varte i flere dager, bør anlegget null brevet og forblir i en passiv tilstand i mer enn fire måneder. Dette er nødvendig for energilagring.
Forskere har funnet ut at den største blomsten i verden er i endring omgivelsestemperaturen. Eksperimentet ble utført om natten, med tyve grader i romtemperatur i fem timer steg til trettito.
For første gang data på anlegget ble registrert i 1878. Den første blomsten vokst i fangenskap, ble kultyvyrovan Royal Botanical Garden of England i 1889. Da politiet tok del å kontrollere mengden.
Nylig fuktige skoger av Sumatra utsatt for den negative virkningen av sivilisasjon. Fordi forurensning har drept flere farger. Eksperter mener at anlegget er i fare. Men håper for bevaring av denne typen tilgjengelig. Stor interesse i de mest uvanlige anlegget gjør forskere vokse det in vitro.  
Hvordan du lagrer daikon

 Ikke alle visste dette fantastiske grønnsaker, nyttige egenskaper som lenge har vært verdsatt i Japan og Kina. Men de som har måtte prøve den på smak, interessant ikke bare oppskrifter med daikon, men også hvordan å holde daikon.
 Grønnsak med en mild smak verdsatt ikke bare rikelig med vitaminer og mineraler, men også for det faktum at hvis du vet hvordan du lagrer daikon riktig, alle dens egenskaper forblir full før tidlig på våren.

 Hvordan du lagrer daikon i kjeller


 Som med alle andre grønnsaker, fokusert på langtidslagring, betyr daikon liker ikke direkte sollys, stedet å være skyggelagt, ikke for fuktig for høy luftfuktighet røtter kan råtne.
 Del optimal temperaturkontroll mens ikke overstiger 5,7 ° C. Hvis det er høyere, blir daikon svak, mens hvis temperaturen faller nærmere 0 eller mindre på vilje, så smaker den vil bli ugjenkallelig ødelagt. Derfor er den optimale temperatur - fra 1 til 5 ° C.

 Lagring i kjelleren og i fravær


 Kjelleren - det beste stedet å oppbevare grønnsaker i vinter. Og i dette tilfellet ingenting komplisert om hvordan du kan spare daikon, ikke, så det kan bli kastet inn i bokser, og pass på at røttene ikke ligge tett og var i stand til å drikke for mye flyt av oksygen eller dukkert i sanden. I denne forbindelse lagring Daikon samme måte butikken i vinter gulrøtter. Men det bør ikke glemme at for langtidslagring kun egnet prøvene er ikke skadet.
 Men, dessverre, er kjelleren ikke i det hele tatt, og da må skape forutsetninger for japansk reddik hvor de ikke er. Egnet for denne loggia eller balkong, men bare i de tilfeller hvor vintertemperaturen der går ikke inn i den negative. For grønnsaker kan gjøre en boks dekket med isolasjon, som egnet skum, filt, spesiell isolasjon brukes i konstruksjonen. Med denne rasjonell tilnærming vil være vanskeligheter med lagring daikon og andre grønnsaker.

 Daikon nedkjølt


 Hvis du ønsker å forstå og hvordan daikon oppbevar i kjøleskapet, men da forventer at det vil ligge der frem til mars, imidlertid. Selv om du velger dette stoffet pustende pakken eliminerer muligheten for kondens og råte, daikon lenger enn et par uker er ikke nok. Derfor er alle de samme versjon av kjelleren, eller i det minste en bedre varmet balkong.  
Hvordan planlegge en hageflekk?

 Hvordan planlegge forstadsområde?
 Først må du bestemme landing av frukttrær, bærbusker og bygging av veksthus. For drivhus, og det er ønskelig å ha to størrelse 12-15 m 2, velge den mest opplyst sted på øst eller sørsiden av bygningen for fremtiden. Skyggen av bygningen bør ikke dekke drivhus eller i morgen eller i kveld, men viktigst har et godt lys eksponering i morgen.
 I veksthus gjøre en stor mengde gjødsel, er det ønskelig å plassere dem i nærheten av inngangen til området. Her, har en komposthaug.

 Hva skal videre sørge for planområdet?


 For effektiv bruk av små områder bør først ta områder for frukttrær og busker, flerårige grønnsaker, stier, rekreasjon (med små arkitektoniske former), blomsterhage, vanntank, lekeplasser.

 Det er visse typer planområde?


 Mest brukte vanlig og landskapstyper. Med regelmessig typen planlegging er dominert av rette linjer. Spor er plassert vinkelrett og parallelt med hverandre. Frukttrær er plantet på samme linje. Nesten alle land område okkupert av senger, hage og uthus. Området slik at bare et lite område å sette benker. Dette gjør planleggingen vanligvis praktiske mennesker og har lite tid til å jobbe på nettstedet. Del av området okkupert av betonggangveier og passasjer mellom rygger, dekket med sand eller sagflis, ikke ta deg tid til å bry seg.
 Landskapstype gir for svingete veier, spredt som ved et uhell, plasseringen av trær, busker grupper, som minner om naturlige skogen eller i parken. Anleggsgartner innebærer en type små volumer - de såkalte kjøkken hager med et sett av greener og urter. Ulikheter området (med vanlig planlegging - bivirkning) for den type landskaps områdene med størst interesse. I stedet blir redusert reservoaret, på høy - fjellhagen. Interessante løsninger i områder med bakker - spesielt sørlig, plassere terrasser, stiger, støttemurer.
Hvordan planlegge en hageflekk?


 Du kan kombinere ulike typer nettsteder?


 På nittitallet ble satt til side for husholdnings tomter områder og felt av landbruksbedrifter. Mange var 800-1200 m 2 tomter på linje med fruktbar jord tykkelse 5,6 til 10 cm, tung leirjord og leirjord sammensetning. På slike områder, ble den viktigste oppgaven på nittitallet vokser produkter, spesielt grønnsaker, poteter, bær.
 Den store størrelsen gjør det mulig å fordele land området under frukttrær, busker, stor hage, med blomster, kan prydplanter plantes furu, seder, kastanjer. Hagearbeid, som ligger i nærheten av byene, på grunn av de høye kostnadene av boliger har blitt et boligområde landsby.
 Området ligger bad, garasje, bod, drivhus med elektrisk oppvarming. Noen hus er bygget på øst eller sørsiden av drivhuset. De begynte å grave ganske bra priser - opptil 30-40 m 2.
 Variasjoner planområdet
Hvordan planlegge en hageflekk?

Hvordan planlegge en hageflekk?
 Hage Decor egne hender vil bidra til å gjøre nettstedet interessant og unikt. Det krever ikke store utgifter, bare litt drøm og finne en måte å søke om denne gamle glemte ting. De bare lage ett og "smaken" som vil dekorere hagen din.
Hage dekor med hendene

 Være nyttig for dette formålet kan være nesten hva som helst crock full av hull, sykkel, som har lang ingen bruker gammel baby bad og et toalett. Siste elementet forestille hage ornament er vanskelig, men det er håndverkere i stand til å tilpasse seg blomster og vakkert sted selv denne kapasiteten.
 Slitte potten kan bli satt side. For å sette det i bedre upretensiøs årlig plante. Bad kan formaliseres i en dam. For å gjøre dette, begrave den i bakken for de fleste kanter, og hell vannet. Bad kan være pre-maling blå maling, deretter vann det vil se veldig vakker. Rundt satsen kunne pålegge prydplanter som siv der ein lange tynne blader. Ødelagt sykkel vil se svært uvanlig og interessant om stedet han vil sete blomsterpotte. Å lage en "nederlandsk stil" i hagen perfekt hage cart, hvis hun fyll jorden og plante en vakker villvin.
 Gjør innredning hage med hendene husk å ta med barn og barnebarn. Flight of barnas fantasi vil finne gamle elementer slike steder at voksne kan ikke engang gjette. I tillegg felles arbeid bringer alltid fantasi og utvikler seg.
 Hvis området er en gammel boks, vil det slå ut store potter for blomster. Lag det uvanlig mini blomsterhage geranium hjelp, helst flere farger og Coleus.
Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

 Ledig plass langs gjerdet kan brukes til å skape et landlig område. Rustikk stil gi stedet en liten grop ramme og enkel trebenk, som består av styrene lagt på to stubben. Og løpet av vann og et par av solsikker.
 Dekorere hagen området kan være spesielle og hage leker, dverger, storker, eventyr tegn at et stort sortiment som selges i spesialitet hage butikker. Noen elementer å dekorere hagen og beholdere for å plante blomster kan kjøpes på nettet, og veldig billig, og noen ganger til og med gratis.
 Dermed dekorere din egen hage og bruker den mest uvanlige elementer, som viser kreativ tenkning og fantasi, skaper du en koselig hytte område, hvor du kan nyte ferien fra byen.
Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene

Hage dekor med hendene
Яндекс.Метрика