Dracaena. Omsorg hjemme

 Dracaena grenser omsorg hjemme. Dracaena: reproduksjon. Dracaena: transplantasjon. Nødvendige betingelser for økende Dracaena.

 Dracaena grenser (Dracaena marginata)


 I Dracaena grenser eller Madagaskar drage treet, er smale blad kanter omgitt av røde striper - farge, gitt det vitenskapelige navnet på planten. Bladene vokser på toppen av en tynn trelignende stengler, noe som gir Dracaena palme av likhet. I tillegg, Dracaena grenser har en annen bemerkelsesverdig egenskap: stammen er nesten som planter dyrket i teknikker for bonsai, spesielt når det gamle anlegget er avskåret for å komme på toppen av det shyshkovatoy antall skudd med nye blader. Hjemme, Dracaena grenser vanligvis vokser til 45-60 cm høy. Madagaskar drage tre upretensiøs omsorg og overlever i en rekke forhold, selv om mettet farge på bladene trenger god belysning. Attraktiv ser spraglete varianter av grønne og hvite blader mer krevende når innholdet i hjemmet.

 Betingelser for Dracaena


 Belysning for Dracaena: Holde anlegget i et godt opplyst område, men ikke i direkte sollys. Hvis det er for mørkt, bladene mister sin karakteristiske farge.
 Temperaturen for dyrking dracaena: vinter - ca 16 ° C; Anlegget kan tåle og 13 ° C, og holder den i den tørre. Sommer - ikke over 24 ° C.
 Som vann Dracaena: sommer vanning planter to ganger i uken i vinter - en gang i uken. Det er nødvendig å opprettholde en konstant fuktighet i jordsmonnet, men prøv ikke pereuvlazhnyat det. Jorda må aldri tørke helt ut.
 Fuktighet: sommer spray anlegget med varmt vann 2-3 ganger i uken i vinter - en gang i uken; ikke spray anlegget hvis temperaturen faller under 13 grader.
 Gjødsling for Dracaena : Vekstsesongen, våren og sommeren, hver 2. uke lage flytende gjødsel for potteplanter fortynnet til en konsentrasjon som anbefales av produsenten.
 Jordsmonnet er nødvendig for dracaena : Clay eller torv jord blanding.
 Hvordan å transplantere Dracaena: våren, en gang hvert 2 år. Hvis planten er stor, oppdatere bare det øverste laget av jord blanding (5-7 cm).

 Funksjoner bryr Dracena


 Tørk av bladene med en fuktig svamp. En gang i måneden, kan du bruke en klaringsmiddel blader, men vær veldig forsiktig - det kan tette porene og blader av planten for å bremse veksten.  
Rom Jasmine. Omsorg hjemme

 Rom Jasmine å bry seg hjemme. Jasmine: reproduksjon. Jasmine: transplantasjon. Nødvendige betingelser for dyrking av jasmin.

 JASMINE (Jasminum polyanthum)


 Jasmine - en vakker plante, som blomstrer i vinter mange små hvite eller rosa blomster i form av stjerner. I de nydelige blomster, delikat smak, og det virker som midten av vinteren i sommerhuset så ut. Variety Jasminum polyanthum ofte forveksles med Stephanotis floribunda. Dette anlegget bør holdes på en tilstrekkelig lav temperatur. Det er bedre å bli dyrket i et lukket loggia, og blomstringstid gjøre huset. I en tørr atmosfære som blomster og blader raskt bli rynkete fordi i rom med sentralvarme spray anlegget hver dag. Når blomstringen er over, bør anlegget være halvparten av avlingen til neste år det var kompakt. I sommer de viktigste skuddene bør klemme tilbake hver måned, og dermed stimulere veksten av laterale skudd.

 Forhold av sjasmin
Rom Jasmine. Omsorg hjemme


 Lett : Diffust dagslys. Plukk opp sommeren plante med direkte sol, fordi det raskt kan tørke ut.
 Temperatur: sommer - ca 16-18 ° C gitt god ventilasjon. I vinter, under blomstringen - ikke over 13 ° C, ved høyere temperaturer planten tørker. Til enhver tid, bør temperaturen ikke faller under 7-10 ° C.
 Jasmine vanning : I løpet av blomstrende plante vanning hver 4-5 dager; sommer - 2-3 ganger i uken. Opprettholde konstant fuktighet i jordsmonnet, men vær forsiktig så du ikke potten stående i vann. I vinter, bortsett fra under blomstring, vanning bare når jordoverflaten blir tørr.
 Fuktighet Hvis atmosfæren er tørt, spray anlegget hver dag, men blokkere vannet fra blomstringen blomst. Plasser potten i en container fylt med fuktig torv.
 Jasmine dressing: våren og sommeren i to uker gjør flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner.
 Jasmine jord 3 av leirholdig jord blanding og en del torv.
 Jasmine transplantasjon : Tidlig vår, når den blomstrer, men etter beskjæring.
 Jasmine vare på utseende : Sprayer Bare for å opprettholde fuktighet. Ikke bruk for polering bladene. Endene av våren og sommeren voksende store greiner med blader må klype tilbake, bør denne operasjonen utføres månedlig innen utgangen av sommeren.

 Jasmine. Funksjoner omsorg


 Curling rundt støtte. Uvitknit bakken på motsatte sider av potten ende bue wire eller tynn fleksibel stang som de ble lastet ned til 2/3 av dybden av potten. Pryhnit stamme til den ene siden og forsiktig kurver rundt obveyte sin støtte. For å fikse på strået og opletyte arc tau, som dekker deres hengsler. Ikke knyte knuter stramt for ikke å skade stammen av anlegget.  
Jasmine Madagaskar

 Madagaskar jasmin hvordan å ta vare på hjemmet. Jasmine: reproduksjon. Jasmine: transplantasjon. Nødvendige betingelser for dyrking av jasmin.

 JASMINE Madagaskar (Stephanotis floribunda)


 Blomsterstanden vakre hvite voks blomster jasmin se bra ut på bakgrunn av lyse grønne blader. Jasmine er viden kjent og absolutt en del av bukett for bruden. Imidlertid er Madagaskar jasmin ikke så lett å vokse i hjemmet. Han trenger god belysning og forsiktig vanning, spesielt om vinteren når overflødig vann kan være skadelig for planter. De fleste lar jasmin klatring vegger av glass loggia til sommeren henger ut bunter av blomster. Rommet jasmin kan sette opp en stang eller i ringen, og da vil det vokse godt på solfylte vinduet. Kjøpe Madagaskar jasmin, velge en sunn plante med blomster poluraspustyvshymysya. Under gode forhold jasmin skuddene kan vokse årlig med 60 cm, og nådde en lengde på 6 m.

 Forhold av sjasmin


 Letthet: den maksimalt mulige. Plasser solkraftverk i nærheten av vinduet, men i sommervarmen pritenyat fra stråler av solen.
 Temperatur: vinter - ikke mindre enn 13 ° C i sommer - om 15-24 ° C.
 Vanning Jasmine: sommer vanning en plante med et mykt varmt vann 2-3 ganger i uken i vinter - en gang i uken. Når temperaturen har sunket til under minimums redusere vanning til et minimum.
 Fuktighet : Summer daglig spray anlegget med et mykt varmt vann, som dekker blomsterstanden; vinter spray en gang i uken. Plasser potten på skuffen med småstein, dekk med vann.
 Gjødsling for Jasmine Om våren og sommeren, i perioden med vekst og blomstring, anlegg matet med flytende gjødsel spre dem to ganger svakere enn det produsenten anbefaler.
 Jord Jasmine for: fruktbar leire blanding.
 Transplantasjon Jasmine: unge og raskt voksende kopi transplantert to ganger i året, på våren og sommeren. Anlegget er transplantert over 2 år hver vår.
 Vare på utseendet av sjasmin: Anlegg for rengjøring sprayer nok til å opprettholde fuktighet. Hvis planten er svært støvete, tørk den med en våt svamp.

 Funksjoner omsorg jasmin


 Støtte i form av en sløyfe. Koble enden av jordledningen elastisk eller fleksibel stang er 2/3 av dybden av potten slik at det dannes en sløyfe. Flykte til Knyt ene enden og forsiktig obveyte denne flyre loop. For pålitelighet feste støtte tau og dra det langs loop, pent binde hele lengden av flyturen.  
Pasjons. Omsorg hjemme

 Pasjons. Omsorg


 Pasjons å bry seg hjemme. Pasjons: reproduksjon. Pasjons: transplantasjon. Lidenskap blomst, vokser. Nødvendige betingelser for dyrking av pasjonsfrukt.

 Pasjonsblomst (Passiflora caerulea)


 Passyfloru ga navnet på de første spanske misjonærene, som var i Sør-Amerika. De så den uvanlige strukturen i blomst symboler av Passion of Jesus. Ulike deler av blomsten symbolisert i deres mening, sår, spiker, kors, krone av torner, og selv apostlene. Derfor i mange husholdninger, er dette anlegget som heter Passion.
 Huset passyfloru vanligvis dyrket som slyngplanter, kaste rundt buen av potten eller pidv'yazuyuchy å støtte. Generelt er pasjonsblomst mer egnet for søyleganger, som i vinter er det best å holde kulden. Det kan dyrkes og balkongen dekker av frost. I godt lys sommer lidenskap blomst knopp vil blomstre for vinteren og kan også gi frukt. Når du kjøper, velger en plante med knopper neraskrыvshymysya, ikke falmet busker.

 Hva er de nødvendige betingelser for dyrking av pasjonsfrukt


 Lett : Den maksimale mulig. I skyggefullt sted anlegget ikke vil blomstre.
 Temperatur fra vår til høst, holde anlegget ved en temperatur på 18-24 ° C (ikke høyere). Fra høsten til våren holde temperaturen innenfor 13-18 ° C.
 Vanning: om våren og sommeren vanning hver 2 dager ved en temperatur på omtrent 24 grader - hver dag. Vinter vanning når jordoverflaten tørker, ca hver 7-10 dager.
 Fuktighet : Summer plante spray 2-3 ganger i uken med en myk vann. Ikke spray i vinter og solen.
 Gjødsling pasjons Om våren og sommeren ukentlig passyfloru feed gjødsel for innendørs planter, fortynnet 2 ganger svakere konsentrasjoner er anbefalt av produsenten. Ikke gjødsle i vinter.
 Jord 2 av fruktbar leirjord, to deler torv og en del grov sand.
 Transplantasjon: Transplanterte planter hver vår, etter at alle vkorotyvshy 1/3 skudd for å oppmuntre til ny vekst. Transplantert inn litt større pott fordi svært romslig pasjons i en pott vokse frodige blader, men ikke blomster. Hvis du ønsker en stor plante deretter transplantert passyfloru i en stor gryte, og da det ikke vil blomstre i år. Fjern alle svake skudd.
 Pasjons. Vare på utseende: spray vann for å opprettholde fuktighet. Ikke bruk polish til bladene.
Pasjons. Omsorg hjemme

 Pasjons. Funksjoner omsorg


 Avling. Passyfloru beskjæres om våren før utseendet av knopper. De viktigste stammen av skarpe sakser kuttet til 1/3 (vinkel over nyrene). Sideskudd forkortet til det halve, og alle svake skudd kuttes på bunnen av anlegget.  
Яндекс.Метрика