Energi blomster. Mine favoritt blomster

 Rote blomster - en liten øy av naturen i hjemmet ditt, så vel som i vår vanskelige tid så sjelden får ut i skogen eller i parken.
 I mellomtiden psykologer rundt om i verden er forent i den oppfatning at jevnlig kommunikasjon med verden av planter gunstig effekt på mennesker, fjerne stress, beroligende og humør løfte.
 Etter å ha beseiret blomsten i vinduskarmen, vil du være i stand til å motta daglige nye små gleder i livet, så tom uten noe som ville være rutine.
 I en gunstig innvirkning på psyken, blomster i huset utfører to viktige funksjoner.
 Først, forbedre de mikroklimaet i leiligheten. Mange potteplanter normaliserer fuktighet, renser og nærer den med oksygen.
 For planter renser mest effektivt luftenInkluder dieffenbachia, Chlorophytum Crested, Dracaena, ficus, Monstera, spatyfyllum kaktus. Dieffenbachia og spatyfyllum perfekt rense luften i et røykfylt rom og Chlorophytum Crested best å sette på kjøkkenet - det nøytraliserer lukt generert under matlagingen.
 Dernest Det finnes en rekke planter som har en markert baktericid virkning. De skiller biologisk aktive flyktige - flyktige, som dreper sykdomsfremkallende bakterier eller hemmer deres vekst.
 Disse plantene, som duftende Pelargonium inkluderer (duftende geranium), myrt, rosmarin, sypress, sanseveru, tetrastyhma og andre.
 Aroma Pelargonium (geranium) lindrer hodepine og normaliserer søvn, sypress lukt forbedrer immunitet og roer nervene, rosmarin har en nevro effekt og forbedrer hukommelsen, myrt dreper tuberkulose og behandler luftveisinfeksjoner.  
Ved hjelp av energianlegg

 Stabiliserings miljømessige forholdene til rette for å bygge anlegg. Først, alle av dem uten unntak avgir flyktige - flyktige biologisk aktive stoffer som kan hemme vekst og utvikling av mikroorganismer som forårsaker infeksjoner og bakterier som utløser forfall og nedbrytning av organisk materiale. En av dette argumentet nok til omsorg vertinne ønsket å ha i vinduskarmen liten hage. Men kan noen volatile død påvirke bakterier, andre bare kan utsette sin vekst eller reproduksjon.
 Bakterisider, påvirker bakterier, inkludert farlig for mennesker, finnes i mange planter - aloe, sitron, appelsin, som ofte avlet i innemiljøet. De samme egenskapene eukalyptus blader, nåler av bartrær. Det er ingen tilfeldighet så populært nå dverg furu i våre leiligheter. Men noen plante, i større eller mindre grad, er faktisk ryddig hjem og er en vanskelig tjeneste for et år, uten en pause for søvn og middag.
 Et annet viktig argument for innendørs planter - Det er deres visuelle bildet. Innbyggere i store byer, som tilbringer mesteparten av sin tid blant de travle gatene i uniform hus, flimrende skjermer og en endeløs strøm av biler fysisk mangler kontakt med naturen. Kanskje vi er ikke alltid i stand til å forstå, forklare med ord, hvor plutselig tatt ubehag hvorfor så ofte har urimelig tretthet og apati. Forskere tror at årsaken til dette er brutt videoekolohiya.
 Videoekolohiya - Et område av kunnskap for å forklare folks reaksjoner til visuelle bilder.
 Eksperter si: mekanismen for bevegelse av øyeeplet i mennesker, slik at det er nødvendig å periodisk anlegg hvor han kan holde og slappe av. Ved plassering slike gjenstander er nok. Enhver treet, bush, elv, rett - alle gir hvile øynene og følgelig nervesystemet. Men i en storby slik avslapning er problematisk. Funnet som forårsaker mye ubehag arkitektonisk ensartethet: de endeløse rekker av vinduer, tak, underjordiske passasjer, blindveier, trapper. Hvis noensinne arkitektene i sine prosjekter mye lånt fra naturen selv (vår øye hviler på løk, balkonger, spir, tårn gamle hus), men nå, dessverre, det gjør det ikke.
 Og så komme til unnsetning blomster. Spesialister vydeoэkolohyy mener at folk som er langt i rommet, må bare gjøre planter. Eller i det minste å dekorere huset med buketter av levende eller tørkede blomster. Selv jorden i potten, spesielt om vinteren, forårsaker positive følelser, gir inntrykk av våren og gjenfødelse. Når er ved siden av en grønn stilk, og personen lyubuyuschegosya dette rart i naturen, kan også redusere blodtrykket, stopp hodepine.
 Tredje, den mektigste argument som beviser behovet for potteplanter i et boligområde bekymringer igjen deres helse kapasitet. Det faktum at mange av dem har evnen til å nøytralisere forskjellige toksiske stoffer som formaldehyd, ammoniakk, xylen og andre. I tillegg blomster filtrert luft i huset, mette den med oksygen og fukte.
 Men det er noen restriksjoner: for en robust miljøtjeneste planter må ha store blader, i alle fall ikke være giftig og vil ikke forårsake allergi (ingen medlems av familien, spesielt barna).
 Siden som oppfyller disse kravene, kan vi anbefale følgende.

 Nyttige egenskaper fiken. Energi ficus
Ved hjelp av energianlegg


 Våre bestemødre visste hva de gjorde når fortynnet bygge en vakker plante med store mørkegrønne blader. Det finnes flere varianter av ficus. Men det som var et innslag av hver leilighet midten av forrige århundre, og nå igjen er oppsiktsvekkende på, kalt ficus eller gummi-elastisk gummi plante. Dette navnet han mottok fordi den inneholder tykk hvit saft som brukes for produksjon av gummi. Ficus tilhører familien av morbær og har mange slektninger i ulike deler av verden: Brasil, Australia, Burma, Ceylon, Kaukasus og andre. Den mest berømte familie av vårt hjem kjekk - fiken, morbær, brødfrukt og ku tre, tre shahtuta.
 I tillegg til å være ficus renser inneluften og metter den med oksygen, er det ganske merkbar effekt på energi hus, skape sine eiere en følelse av ro, balanse, pålitelighet og stabilitet.
 For ficus blomst horoskop - Taurus. Grundig, troverdig, litt sløv og sta. Ingen sjanse til å strekke sine praktiske og disiplinerte mennesker. Sette pris på livet i orden og sikkerhet. Men den andre mannen lager - sinne, urolig - vil gummitre også være nyttig. Hans energi det vil undertrykke aggresjon og uberettiget angrep spenning.
 Men husk at ficus er ikke egnet for små områder, fordi visuelt og energisk "spiser" plass, forlater knusing sensasjon og nød. Ved høy kontrast, nær Ficus personen føler seg sikker. Det er ikke anbefalt å ha et gummitre personer med visse sykdommer, noe unormalt i luftveiene, hypotoni, depresjon og kronisk utmattelsessyndrom.

 Nyttige egenskaper Dracaena. Energi Dracaena
Ved hjelp av energianlegg


 Dette anlegget familie ahavovyh det finnes flere typer: Dracaena fragrans, Dracaena bend og andre. Alle slags gode nøytraliserende kjemikalier, spesielt formaldehyd, benzen og trikloretylen, som forurenser luften og laserskrivere fotokopyrovalnыe maskin.
 Til stede i hus og leiligheter, hjelper Dracaena oss til mer enkelt overføre temperaturen synker, så karakteristisk for vårt klima. I tillegg er det "bekymret for helsen til sine eiere. Hjelper rense kroppen ved å brenne slagg, og bringer salt, toning fartøy. Dracaena berolige noen smerter i bein og muskler, beskytter mot degenerative plate sykdom, fremmer rask tilheling av sår på huden. Under sin innflytelse ryggraden er rettet, en mann lettere å holde en rett holdning.
 Dette anlegget har en gunstig effekt på tannhelsen. Det hjelper også folk som bor ved siden av er det sannsynlig å gjenopprette og unngå komplikasjoner etter tarmsykdom og magen. Astrologer mener at Dracaena bør være i huset for de som ønsker å finne en vei ut av en vanskelig situasjon, vanskelig å bevege seg fremover.
 Dracaena hjelp:
 • overvinne vanskelighetene synes uoverstigelig;
 • unngå stereotypier i tenkning og atferd;
 • finne et kompromiss mellom ønsker og evner.
 Dracaena gunstig effekt på voksen barn som:
 • kan ikke bevise det gjennom;
 • annen emosjonell ustabilitet;
 • ofte faller melankoli.

 Nyttige egenskaper arrowroot. Energy Maranta
Ved hjelp av energianlegg


 Den tilhører familien marantovyh. En vakker plante med glimrende bildelater innfødt til tropiske regioner i Amerika. Kultiverte varianter mest attraktive arrowroot. De er gunstig for miljøet plass, luft fuktighetsgivende og fjerning av kjemiske forurensninger som ammoniakk. Derfor, arrowroot anbefales å avle på kontoret. Men hjemme er det svært nyttig. Ren luft er nødvendig overalt.
 Men du bør vite at dette anlegget har en kraftig energi kostnad, som sender den til atmosfæren. Derfor, arrowroot i noe tilfelle settes i soverom, barnerom eller i nærheten av pulten. Vil forstyrre og slappe av og arbeid. Astrologer mener at gjesten av regnskog hjelper folk redde, usikre. Det gir dem en energi boost til selvforsvar og gjør tegnet mer stabil. Med arrowroot huset lettere å håndtere vanskeligheter og bringe den gjennom.

 Nyttige egenskaper Hlorofitumu. Energy Chlorophytum
Ved hjelp av energianlegg


 En av de mest nyttige potteplanter. Fødested av det - våte subtropene i Sør-Afrika. Absorberer mange skadelige og selv giftige kjemikalier - benzen, formaldehyd, hlorэtylen, nitrogenoksider, svovelforbindelser, tungmetaller.
 Renser luften bedre enn noen tekniske enheter. I tillegg fremhever det flyktige som skadelig effekt på patogener. Vel fukter luften og reduserer støy.
 Med muligheten til å nøytralisere Chlorophytum utflod, som følge av forbrenning av naturgass, er det sterkt anbefalt å plassere på kjøkkenet ved ovnen.
 Ekstremt nyttig han renoverte leiligheten. Vanligvis er det nødvendig overalt, og jo mer jo bedre. Eksperter anslår at for ren luft rom på 18-20 m 2 bør være minst seks planter hlorofitumu. Og ikke å rote opp i leiligheten med blomsterpotter lettere å avle planter i kasser.
? I tillegg til disse anleggene er vurdert som svært effektiv luftrenser eføy, aloe, Monstera og sanseviyeriya (kjent i Russland som "pike tail" eller "Teschin tunge"). Leter du etter et hus og kaktuser som hjelper nøytralisere stråling.  
Яндекс.Метрика