Flower Historie


 Fall er kjent for å være et bryllup. Brudebuketter er ofte laget svært tradisjonelle - små, runde, i Port-håndtak til bruden var praktisk å holde det hele seremonien og nedfelt i den såkalte oase - en fuktig svamp, så de er ikke falmet uten vann. Men hvis bruden og brudgommen bestemte seg for å være original, er det praktisk talt fantasi er ubegrenset. Dette kan være en beskjeden bukett med liljekonvaller, men i vinter, og en bukett med tusenfryd som ser originale og rørende.

 Bukett kan være nesten hvilken som helst farge ordningen på - fra snø-hvit til lilla. Den eneste regelen at du må huske når du velger blomster for bryllup bukett er: supplere hvite blomster med grønne som når du fotograferer bukett ikke "mistet" på bakgrunn hvit kjole og så lenge.

 Med uvanlige bryllup buketter nå fasjonable å bestille gripende buketter som kan monteres og hånd som et armbånd. Og, selvfølgelig, blomster pryder frisyrer. For dette teypyruyutsya blomster, med bånd og ledningen som går til utløpet, eller andre former, og er festet til håret. Disse "buketter", la dem ikke bli kastet inn i mengden brudepiker, er ikke glemt, og ser veldig imponerende. Og akrobatikk - en feiring når alle innredet i samme stil blomst fra knapp gjester og brudens bukett til bryllupet borddekorasjoner og buketter som gir bort. I dette tilfellet, kan du lage en vakker, tredimensjonal, utviklende historie - fra en liten blomst til blomst denne ferien.

 Du kan vurdere farger kle bruden og brudgommen, plukke sine favoritt blomster dufter. Forresten, duftende blomster - er dette en egen sak, noe ikke tatt hensyn til i utarbeidelsen av buketter i dag. Duftende blomster - roser, liljer, peoner, fresia legge til bildet av bruden ekstra sjarm, og deretter disse lukt vil assosiere det med denne gledens dag. Og mannen kan minne henne den dagen, noe som gir buketter av lignende smak.

 Med uvanlige bryllup buketter nå fasjonable å bestille gripende buketter som kan monteres og hånd som et armbånd. Og, selvfølgelig, blomster pryder frisyrer.

 Knapphull - er dette en egen sak, en meget vakker og, dessverre, nesten glemt. Nå boutonnieres kjøpt hovedsakelig stelle og være vitne til bryllupet. Sjelden - alle gjester. Enda mindre - for andre helligdager, bursdager, konfirmasjonen fester, presentasjoner. Men dette er veldig hyggelig - en liten bukett, et stykke natur som skaper en festlig stemning, en følelse av høytidelighet. Du kan lage et knapphull med blomster og urter.

 Meget interessant boutonnieres - den såkalte rozamelyy - rose blomst diameter på ca 15 cm, som er manuelt satt sammen av enkeltblader. Arbeidet er svært arbeidskrevende, men suksessen overgår alle forventninger! "Denne boutonnieres - en av de sjeldneste bestillinger, fordi husker filmen eller boken" The Golden Age of Hollywood "- 1930, 40s, foruten Rex Stout. Det er en gentleman går av damen ga henne eller knapp blomst armbånd, som hun legger ut på en date "- klager blomsterhandler" Flower butikker ". "Gode relasjoner. Kanskje i denne epoken rafinovanosti og total glamour, og folk vil komme tilbake til denne tradisjonen? Vi er glade for å støtte dette initiativet! ".

 God knapp og å sette stemningen i barn i dag of Knowledge. Bukett - en lærer, en knapphull i samme stil - på en skole jakke eller kjole. Det er en ferie ikke bare lærere, men også studenter. Skole buketter - ". Litt pobeshketuvaty" selv om privat event festlig buketter, men gi rikelig med muligheter til som Carlson sa,

 Som dekorasjoner buketter kan bruke ulike kontorrekvisita - penner, pensler, fargestifter, herskere ser veldig imponerende. Du kan slå temaet fag - fra geografi til fysikk. Forresten, som i tilfelle av bryllup, er det hensiktsmessig å bestille buketter og dekorasjon klasse i samme stil. Det vil bli enda enklere enn med bryllupet - det er foreldrenes komiteer som kan sentralt plassere en ordre.

 Siden september 1 - den første høstferien, så buketter tradisjonelt gjort i varme, gule og røde toner, er rike farger mye brukt. Det er hensiktsmessig å bruke lokale, sesongens blomster. I tilfelle av alle - og blomster fra hagen, forskjellige ører, blomstrende moser, mange uvanlige urter, noen ville blomster. Mens på feltet er vanskelig arbeid - de fleste av dem er ikke veldig stabil.

 Aerobatics - en feiring når alle innredet i samme stil blomst fra knapp gjester og brudens bukett til bryllupet borddekorasjoner og buketter som gir bort.

 Buketter ikke delt inn i mannlige og kvinnelige, selv om sistnevnte utgjør ca 20-30% av alle bestillinger blomsterbutikker. Likevel menn buketter har sin egen spesifisitet: det er mer langstrakte, vertikale spenninger. De har mer gress, grønt og blomster - mer mettede farger: mørk rød, oransje, blå. Selv om mye valg av farger avhenger av situasjonen, den enkelte donee.

 Den symbolske språk av blomster oppsto tusener av år siden. Mange blomst symbolikk i gresk mytologi og bibelske scener. Mange snakker dette språket, selv i primitive rød rose - Lidenskapelig kjærlighet, Narcissus - egoisme, gule blomster - til separasjon, rosa - ømhet. Ofte over tid verdiendringene. Så, oransje blomst - har fleur d'orange lang symboliserte fruktbarhet og derfor brukt i store smykker bruder. Og så, på grunn av populariteten blant bruder blitt et symbol på renhet og uskyld.  
Gress rød pensel og sine medisinske egenskaper. Oppskrifter av tradisjonell medisin

 Denne spesielle urten er også kjent som sibirsk ginseng. Det er fordi den rød pensel er spesielt medisinske egenskaper. Dette er en sjelden plante som lever på harde, steinete bakkene i Altai, dens styrke og stahet trekker sykdom hos mennesker.

 Faktisk, bortsett fra Altai-fjellene, dette gresset aldri vokser, men hele verden er klar over sine medisinske egenskaper. Dette er en sann hormon ikke bare kjemisk, men helt naturlig, naturlig sammensetning som effektivt bekjemper med ulike endokrine lidelser, er i stand til å justere stoffskiftet, behandler fibroids, muskelknuter og andre sykdommer.


 Medisinske egenskaper


 Gress rød pensel og dens medisinske egenskaper kjent i lang tid, som mennesker på flukt i mange år med hjelp av komplekse sykdommer. Dette anlegget skiller seg utmerkede antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Rød pensel gjenoppretter styrke, spesielt i den postoperative perioden.
 Men fortjener spesiell oppmerksomhet på den røde pensel som et hormon på grunn av sine helbredende egenskaper virkelig underverker. Du kan bruke den til å kurere svært vanlige og komplekse sykdommer relatert til skjoldbruskkjertelen, lymfeknuter, binyrene. For kvinner gjør det midler til alle anledninger. Med rød pensel kan ikke bare lette smerter under menstruasjonen, men også kurere cyste, erosjon, ulike svulster. Med den kan du enkelt overføre overgangsalder.
Gress rød pensel og sine medisinske egenskaper. Oppskrifter av tradisjonell medisin

 I tillegg er det aktivt brukt til å behandle hjertesykdom. Aterosklerose, anemi, blærekatarr, epilepsi vikende under sin innflytelse. Like vellykket sliter med spasmer av blodårer i hjernen og løse problemene i urin-systemet.
 Alle unike rød pensel skjult i sine røtter, heller en sak som den inneholder. Dette glycoside salidrozid - den viktigste komponenten som påvirker ekstrakter av denne planten er så uvurderlig. Stoff store kamper med ulike hormonelle forstyrrelser, og gjør kroppen mer soprotyvlyaemыm virus.
Gress rød pensel og sine medisinske egenskaper. Oppskrifter av tradisjonell medisin


 Bruk av rødt børste


 Siden dette anlegget er behandling av mange forskjellige sykdommer, er mange oppskrifter som bidrar til effektivt å håndtere dem. Vil introdusere deg til noen av dem.

 Buljong rot

 Tilbered suppen er ganske enkel. Nok til å slå rot 1 ss rød pensel, pre-makulert, fyll den med vann, ca 300 ml. Alt dette må bli satt på brannen og kok i ca 10 minutter. Ta tre ganger om dagen for en tredje kopp halv time før måltider. I løpet av denne behandlingen er utformet i 15 måneder.

 Alkohol skjær

 For å gjøre dette, bruker root som den rød pensel som grundig knust. Du trenger ca 50 gram tørrstoff. Det bør helle vodka. Pint nok. Insister om en måned i et mørkt rom, risting og til. Før bruk, belastning og ta 30-40 dråper tre ganger om dagen for en halv time før måltider. Løpet av behandlingen varer i en måned, deretter pause i to uker, og deretter gjenta kurset.
Gress rød pensel og sine medisinske egenskaper. Oppskrifter av tradisjonell medisin


 Skjær for vanning

 Trolig den mest ubehagelige er forskjellig sopp sykdom. Men mot candidainfeksjon, kalpyta, endometriose og lignende sykdommer er et verktøy. Må ta en teskje av alkohol tinkturer rot rød pensel og oppløse den i 500 ml kokende vann. Denne blandingen bør spryntsyuvatysya morgen og kveld. Du kan også være fortynnet med vann enn en kopp buljong rød pensel. Og i begge tilfeller behandling uke.
 Vær hyggelig mot deg selv, spesielt kroppen din. Ikke bare kjøre til apoteket for medisin, kan det vokse direkte i hagen din.
Яндекс.Метрика