Flower Teschin tungen
 Flower Teschin tungen er helt lite krevende plante. Det kan til og med være et tørt, støvrommet. På grunn av sin voksende selv en nybegynner kan håndtere. Denne fantastiske planten innfødt til tropene i Afrika. Det gjorde han med klut, tau og kabler. Det er også brukt til medisinske formål.
 Navnet på planten oppnådd gjennom lange blader som er relativt lik språk. De malte kantene i gult, og det generelle bildet er lik slange hud. Læraktige blader, som er utrustet med plante Teschin tunge, veldig imponerende titt på bakgrunn av moderne leiligheter. Å gjøre dem enda bedre, bruk lys under.
 Sanseviyeriya har flere navn. Dette Teschin språk og språk gjedde og slangeskinn, og leopard lilje og afrikanske hamp. Et slikt antall forskjellige navn som har blitt gitt til den i forskjellige nasjoner, bevis for sin store popularitet.

 Omsorg
 Teschin tungen er lys-anlegg, men føles godt og i delvis skygge. Derfor kan den plasseres i dypet av plass. Anlegget, som er spraglete blader, bør være i et godt opplyst område. Det er nødvendig å bevare sin farge. Men om sommeren er det bedre å fjerne fra regionen direkte sollys.
 I vinter rommet der sanseviyeriya bør følge en viss temperatur, ikke under 12 ° C. Om sommeren anlegget kan bli enda utendørs. Det er bare nødvendig å beskytte den mot regn.
 Vanning Teschin tunge våren og sommeren bør være svært moderat. Han liker ikke rikelig fuktighet i jordsmonnet. Du kan ikke vanne planten hvis matjord hadde ennå ikke tørr. Om vinteren bør vanning gjøres bare en gang i måneden. Det er nødvendig å unngå å få vann i midten av sporet. Dette kan føre til sykdom sansevierii. Denne blomsten er veldig tolerant av kalk, slik er det også nyttig å sprøyte vann fra springen.
 Anlegget lider ikke av tørr luft i rommet. Du må av og til med en fuktig svamp til å tørke det etterlater at de ikke er akkumulert støv.
 Fôring sansevierii bære ikke mer enn en gang i måneden gjennom bruk halve dosen av komplekse mineralgjødsel. Du kan også bruke en gjødsel designet for kaktus. Hyppig fôring kan føre til tap av fargen på blader og dekorative egenskaper. Dette problemer kan oppstå på grunn av overskytende næringsstoffer. Om vinteren, er plantene ikke lei.
 Mens hun ikke slå fem år gammel, transplanterte han hver vår. På slutten av perioden for hans transplantasjon utføres i 2-3 år. Den beste jorda for sansevierii er et substrat av komponenter som landet av torv, blad mold og sand. De bør tas i forholdet 2: 2: 1. Det føles godt i blomsterpotter liten størrelse med god drenering.
 Som mange andre planter, blomst Teschin tungen utsatt for negativ påvirkning av skadedyr. Han er veldig følsom for TRIPS som er befolket fra bunnen av arket. De begynner å suge ut saften, som fører til flekker vanlig sølv og mørke brune prikker. Thrips kan elimineres ved anvendelse av en blanding av knust hvitløk, såpe og vann. Denne velling bør tørke bladene. Hvis det bare er alvorlig skade på planter brukes for behandling eller aktellik karbofos.
 Reproduksjon
Flower Teschin tungen
 Forplantning sanseviyeriya å bruke deler av arket. Hele prosessen er ikke spesielt komplisert. Bedre å bare plante en plante i sandholdig jord designet for sukkulenter. Så det vil ikke forfalle. Dermed bør det være lett fuktet. Husk at mangfold plantet planter vil gå tapt. Det trenger ikke gjenta riznobarvnist kildematerialet.
 For planting av nye planter bør bare brukes helt formede ark. Hans kutt i biter 8-15 cm lange, husker slutten, som var nær roten. Ved landing kutte den øvre del av den jord, vil det ikke vokse. Å blande, kan du lage et merke på toppen av arket. Så plantevekst fokus er låst.
 Før planting av stiklinger provyalivayut. For å gjøre dette, er de igjen i flere dager på et kjølig og godt ventilert område.
 I en pott kan plantes flere stiklinger. Det bør være plassert i et lyst sted. Men får det for direkte sollys uakseptabelt.
 Hvis du fulgte temperaturen i rommet der plassert en gryte av borekaks plantet, nemlig 20 ° C, vil røttene være i 4-6 uker. Hastigheten for dannelse av røtter påvirker typen anlegg, de betingelser hvor det er plassert, og andre faktorer.
 Til du ser røtter, bør grunnvann ikke rikelig. De første bladene var ikke alltid er lik det opprinnelige materialet. Noen planter danne den første babyen blader. Står der later dem senere.  
Jade - omsorg i hjemmet
 Hjemme, kan du vokse en rekke planter hvis de gir de rette forholdene for vekst og forsvarlig omsorg. Med sukkulentovыh potteplanter familie Crassulaceae (Crassulaceae) i mange hus kan du se en vakker plante - tolstyanku (latin - Crassula), som har rundt 300-350 arter.
 I naturen, kan mange arter av planter sees på territoriet til tropisk og Sør-Afrika, Australia og Madagaskar og Tasmania. Maksimal høyde tolstyanky noen arter kan nå opp til to meter, hører det til de hardføre planter som ikke krever hyppig og rikelig vanning. "Tolstyanka" - er ikke bare navnet på kultur, ofte plante også kjent som "penger tree", "bear ører", "Krassuloy", "Kotyledonom." Som en potteplante dyrkes ikke alle tilgjengelige, men bare visse typer.
 Mangfoldet av varianter og valg
 Som en slags saftig tolstyanka mangfoldig nok om deres spesifikke kategorier. Som potteplanter dyrkes, ikke alle, men bare noen av disse artene, og deres ofte like kalt - "penger tree". Enhver type omsorg er ganske enkel og upretensiøs, så nybegynnere gartnere og amatør avl innendørs planter trygt anbefale å kjøpe denne potteplante.
 1. Jade treet (lat -. Crassula arborescens). Et anlegg av denne typen kalles "penger tree" i høyden det kan vokse opp til 12 m. Bladene er ovale i det, malt i mørk grønn. I en alder av 10-12 år, Jade treet blomstrer og vakre små hvite blomster.
 2. Jade tetrahedral (crassula tetragona). Krasulya tetrahedral tilhører buskene. Skuddene av planter subtil stelyutsya på jordoverflaten blader - lang, tynn og kjøttfulle. For fire-tolstyanky karakterisert ved dannelsen av mange antenne røtter. Kultur izrastaetsya i en kort tidsperiode, og derfor krever konstant fornyelse struktur med nye borekaks.
Jade - omsorg i hjemmet
 3. Portulakova Jade (crassula portulacea). Denne potteplante også kjent som Tolstyanka ovale eller Tolstyanka oval (crassula ovata), kan du ofte høre slikt navn som "tre av lykke." Blant hans andre titler er også kjent - tolstyanka sølv, sølv krassula, tolstyanka portulakova, kotyledon oval. Planten kan bli opptil en meter høye, moden tolstyanka portulakova blomst rosa eller hvite blomster. Blader av mørk grønn oval preget avvike brilliant-glanset overflate.
 4. lycopsids Jade (Crassula lycopodioides). Denne arten tilhører polukustarnykam saftig, innfødt til Sør-Afrika. Anlegget er preget av oppreist, godt forgrenet stammer, ofte oblystvenymy. I modne planter stammer delvis lodge fordi tolstyanka lycopsids ofte brukt i sammensatte ordninger og som ampelnye planter. For denne type kjennetegnes ved krassuly lys grønn, små blader trekantet-oval.
 Omsorg hjemme tolstyankoy
 Å vokse enda denne upretensiøs kultur som tolstyanka, må du gjøre noen innsats og sterkt på blomsten. For riktig vekst og vakre utseende han trengte en mann og en liten del av sin assistanse.
 Temperaturområde
 På våren og sommeren for tolstyanok behagelig temperatur er omtrent 20-250S. Om vinteren er det ønskelig å plante en lav temperaturforhold - om 150S for sin behagelig vinter. Hvor spesielle forhold vanskelige å organisere anlegget bør holdes borte fra alle varmekilder.
 Belysning Funksjoner
 All tolstyanky anses svetolyubyvыmy som å frata dem sollys bør ikke være. Fra varme og brennende strålene fra solen om sommeren de vanligvis prytemnyayut, og i vinter satt nærmere vinduet, å liksom kompensere for mangelen på naturlig lys.
 Fuktighet
 Krassuly, som alle sukkulenter, likegyldig til de av fuktighet, så spørsmålet som å spraye dem eller ikke lett løses - av mannen. I dette tilfellet, kan sprøyting bli betraktet som en måte å rense støv og etterlater bare hardere denne prosedyren er det ikke.
 Spesifisitet Tilbehør
 Den eneste regelen - aldri helle penger treet! Før du begynner å vanne, bør du sørge for at potten jord til en dybde på 3-4 prosohla se. I vinter tolstyanku som inkluderer kaldt rom, vanning hver måned ikke mer enn en gang. Vi kan ikke tillate fullstendig tørking av jorda i potten.
 Med utilstrekkelig vanning bladene mørkere og krassul kryvlyatsya blader, å miste sin glans. Når flow bladene blir hvit og kan også pryvyanut. Ikke veldig riktig vannes plante veldig kaldt vann, kan det føre til stygge brune flekker på bladene eller stilk råte.
 Ernæring og fôring krassuly
 Om våren og sommeren tolstyanka trenger for ekstra effekt, så det skal fôres ved hjelp av en universell gjødseltypen eller de som søker om kaktuser. En må mate igjen ikke før 3-4 uker. I høst og vinter kan også bli matet med intervaller på en plante hver 30. dag bruker bare halvparten av dosen i en fôring.
 Spissfindigheter transplantasjon
 Tolstyanku alle typer transplantert hvert år ved å ta hånd. For enkelhets skyld skal denne prosedyren følges at substratet var lett. Egnet jord beregnet for dyrking av kaktus eller en spesiell blanding av en del av torv, en del blad jord, og 05 av elvesand og 1 del torv. Det bør legges kull (i små mengder) og steiner (kamp) rød murstein.
 Transplantasjoner utføres på grunt og bredt pott som kraftig og dyp rotsystem tolstyanky ikke annerledes. Om riktig valgt størrelse potten kan fortelle når dens diameter er lik diameteren av kronen av anlegget.
 Making trim og krone skjema
 For å gjøre krassule tre form, bør det knipe tilbake i tid. For å gjøre dette, plukket knopper som vokser mellom sammenkoblede blader. Denne prosedyren er best utføres ved hjelp av pinsett for å unngå skade på stilk og blad form. På det punktet hvor det var vыschypana nyre, snart vil det være 2-3 stykker av nye knopper, da gren vil alltid armen ut.
 Viktig! Hvis den grenen obschypыvayutsya nyre, det er mer enn 3-4 blader, grener bør kuttes eller bryte av på fjerde par par blader. Plasser kutt (eller bryte) skal være behandlet kull - bare strø dem friske kutt.
 Blomstringsperioden
 For all krassul blomstringen skjer på den 10. eller 12. år for dyrking. Blomstrende plante bare i sommer.
 Funksjoner reproduksjon
Jade - omsorg i hjemmet
 Mest avl krassul gjennomført borekaks, blader og også brukt materiale som gjenstår etter beskjæring. Implant borekaks kan være både i vannet og våt sand, så de bør plantes i små potter. Underlaget de skal være sammensetningen ligner den som brukes for transplantasjon tolstyanok.
 Skadedyr og sykdommer
 I de fleste tolstyanky syke på feil vanning, og fremfor alt, når det er overløp. I dette tilfellet, kan anlegget bli angrepet schitovkoy, en kamp som reduserte betimelig prosesseringsanlegg såpevann. Generelt er anlegget anses å være meget motstandsdyktige for å overvinne de forskjellige skadedyr. Ved første tegn på sykdommen bør ta rettidig behandling tiltak generelt blomsterordninger for hver sykdom eller skadedyr.
 Hvordan å vokse tolstyanku i form av trær?
 Selv tolstyanok busk arter kan dyrkes i form av trær. For å gjøre dette, fjerne sideskudd fortsatt i de tidlige stadier av utvikling og vekst av blomsten til det øyeblikket når blomsten ikke vil vokse til ønsket høyde. Vanligvis dyrket plante med en koffert 15 inches høy med en total høyde på blomsten, som er 25-30 cm. Når ønsket høyde er nådd, bør topp krassuly nappe av og deretter starte vekst av laterale skudd razvetvlyayuschyh krone. Å eliminere roll i veksten av blomsterpotte bør regelmessig roteres.
 Gjennomføre en slik manipulasjon krever bare tolstyanka treslags, som disse plantene er svært dyktige i tide til å slippe nederste bladene. Denne stammen er utsatt planter, til slutt han dereveneyut og tuppen av hans egen bush begynner.
 Som de fleste sukkulenter, alle typer tolstyanok ideell for bruk i en rekke av floral komposisjoner - dekorasjoner Kunstige dammer, paviljonger, hager, blomsterbed. De kan også være vakkert dekorere kontorer og stuer. Krassuly forskjellig stabil vekst, enkel omsorg, robusthet og motstand mot ulike skadedyr, sopp og mikrober som påvirker andre planter.  
Яндекс.Метрика