Gloriosa. Voksende

 Hvordan å vokse Gloriosa? Hva er de nødvendige forutsetninger for dyrking av Gloriosa?
 Superb Gloriosa (Gloriosa superba)
 Superb Gloriosa eller Mosambik lilje, lilje noen ganger kalt Fame, kommer fra de tropiske regnskogene i Afrika. Denne planten trenger en skånsom varme og skånsom pleie at det syntes merkelig rød bakken med gull blomster opp til 10 cm planten blomstrer i sommer.
 Lysegrønne bladene er langstrakt og ender bart, som klamrer seg til anlegget bak murene eller annen motstand, så går opp. Siden Gloriosa kan stige med sesong 2 m, støtte den trenger. Gloriosa kan kjøpe (vanligvis er det på salg i slutten av våren) eller vokst fra knollene plantet på senvinteren eller tidlig vår. Knollene er plantet i en dybde på ca. 5 cm hver - i en egen pott av minst 15 cm. Den mest hensiktsmessige for Gloriosa er ubegrunnet underlaget. Etter planting, holde plantene i den lyse solen. Knollene kan transplanteres årlig i 3-5 år.

 Betingelser for Gloriosa


 Lett : Full dekning. I veldig varmt dager blomst skygge fra solen.
 Temperatur: begynner å vokse på 16-18 ° C. Når bladene bli aktivt vokser, gradvis heve temperaturen til 29 ° C, men ikke over. Knollene oppbevares ved 10-13 ° C.
 Vanning: før de begynner aktiv vekst, bør jorda være litt fuktig, deretter gradvis øke vanning. Under blomstringen kan være nødvendig daglig vanning. Ikke vanne knollene under dvalen.
 Fuktighet: høy; Sett potten på brett fylt med småstein våte. For å opprettholde høy luftfuktighet, spray anlegget hver dag.
 Gjødsling: når Gloriosa nå en høyde på 30 cm, begynner å mate den en gang i uken flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet til konsentrasjoner er anbefalt av produsenten. Skriv inn din gjødsel til anlegget bladene vil visne bort.
 Jord: ubegrunnet substrat for potteplanter.

 Funksjoner omsorg hloryozoy


 Planting knoller. Før planting, sjekk knollene. Ved utvinning av potten de var myke og form, slik at de også stor overflod vannet når bladene er tørre eller vannes under hvile. Kast disse knoller - de er ikke levedyktig. Hvis knollene er kombinert - de skadet mus. Hold utilgjengelig for knoller mus nettstedet. Hvis du etter transplantasjon bobler ikke vokser, så de er transplantert for sent, etter at vekstsesongen i gang. Transplantert plante senvinteren eller tidlig på våren for å unngå skade på den skjøre røttene. Etter blomstring. Fjern visne blomster og redusere vanning til overflaten jord hadde tid til å tørke før neste vanning. Når bladene og stilkene tørr opp og visne, skjær dem på bakkenivå og stoppe vannanlegg. Plasser potten på sin side på et mørkt sted med en temperatur på 10-13 ° C. Ikke vann anlegget. På senvinteren eller tidlig på våren, fjerne poteter, skrelle av "barna" og transplantert til å vokse i neste sesong. Separert knoller blomstre etter to år dersom vekstsesongen av vanlig fôr. 
 Installasjon støtte. Når transplantere planter satt i en gryte ved siden av ham motstand, plassere det minst 2-3 cm fra tuber. Hvis du setter motstanden på et annet tidspunkt (ikke i løpet av transplantasjon), plasser den bort fra Gloriosa knoller og være forsiktig for ikke å skade den skjøre stilker og blader av planten.  
Hydrangea Hage

 Voksende hortensia. Hvordan å behandle hortensia? Nødvendige forutsetninger for dyrking av hortensia.
 GARDEN Hydrangea (Hydrangea macrophylla)
 Vanlig hortensia er perfekt for dyrking hjemme. Kjegler kan være rosa hortensia (dette er deres naturlige farge), blå og hvit (sistnevnte - de vakre varianter av blonder cap). Rosa farge kan endres til blått når det legges til jord aluminium (aluminium sulfate), mens blå planter kan endres til rosa ved å tilsette jern. Sunne planter med blomster av hver nyanse med friske grønne blader, bør de ikke bli sett ingen tegn til falming eller misfarging. Den viktigste forutsetningen for innholdet på hortensia er rikelig vanning i blomstringsperioden, ellers bladene visne.

 Betingelser for hortensia


 Letthet: fullt lys, men ikke direkte sollys, som tørker hortensia. I skyggen av anlegget er forkrøplet og forkrøplet, og bladene blir gule.
 Temperatur om vinteren, en hvileperiode, minst 8 ° C. Tidlig på våren for å stimulere plantevekst, øke temperaturen til ca 13 ° C. Sommer - ikke over 18 ° C.
 Vanning: slutten av våren og sommeren daglig fordype potten i vann i 5 minutter eller til jorda ikke lenger klatre bobler. Tidlig vår vanning hver 2 dager; høst og vinter - bare når jord blanding tørker. Bruk bløtt vann som inneholder kalk.
 Fuktighet : Regelmessig spray anlegget med bløtt vann.
 Gjødsling Om våren og sommeren fôr en gang i uken. Legg flytende gjødsel for potteplanter i vannet for vanning, ved hjelp konsentrasjoner er anbefalt av produsenten. For å unngå sløsing utgifter gjødsel, gjør som følger: når jorda er helt impregnert med vann, drenere overflødig væske tilbake i tanken for vanning og holde lager for levering neste fôring. Enkelt gjødsel kan brukes i 6 uker.
 Jord: like deler blanding av leire og perehnyvsheho gjødsel; legge stoffet til å endre farge hvis du ønsker å endre fargen på blomstene. Jorda bør ikke inneholde kalsium.
 Hydrangea transplantasjon: Hvert år før blomstring. Sørg for god drenering. Vare på utseende: bare sprayer å opprettholde fuktighet. Ikke bruk renseprodukter blader.

 Funksjoner omsorg hortensia


 Vanning i blomstringsperioden. I sommer sesongen av vekst og blomstring, hortensia krever rikelig vanning. Hvis jorda er for tørr, dramatisk og raskt fades bladene av planter.
 Fyll en bøtte med vann og dyppe den i potten, slik at vann som fullstendig dekket overflaten av jordsmonnet. La potten i en bøtte for 5 minutter, til jord ikke vil stoppe dukker bobler.
 Fjern gryten og la det renne overflødig vann i en panne eller tallerken under potten. Deretter helle vann fra skuffen. En gang i uken, legge til vann for vanning flytende gjødsel og lagre overskudd til å bruke dem neste gang.  
Hrevilleya kraftig

 Hvordan å vokse Greville? Voksende hrevyllyy: omsorg, forplantning, poding.

 HREVILLEYA kraftig (Grevillea robusta)


 Hrevilleya kraftig - et eviggrønt tre hører hjemme i Australia. Under naturlige forhold, når anlegget en høyde på 30 meter, og hjemme er det dyrket i 3 år kan vokse til nesten 2m. Unge trær er vakre planter. Den har store, uvanlig formet bronse-grønne blader som når en lengde på 30 cm. Den nedre overflaten av blader silkeaktig, så Greville også kalt silke eik. Anlegget tåler lav nok temperatur, slik at den kan oppbevares utendørs når stopp frysing. Sentralt kan den ligge i dvale i isolerte balkonger. Greville lett å vokse fra frø, det er blitt stadig vekst, forutsatt at er i direkte sollys. Mens svært unge treet, ser det bra i blandede grupper, men når det blir stor, har til å vokse fra hverandre.

 Betingelser for hrevylley


 Letthet: fullt sollys.
 Temperatur Om vinteren - ikke mindre enn 8-10 ° C; Sommer - på vanlig romtemperatur ved en temperatur over 21 ° C, er det nødvendig å sikre god ventilasjon.
 Vanning : Sommer - 3 ganger i uken, spesielt hvis temperaturen overstiger 21 grader. Om vinteren, vann anlegget en gang i uken, helt stopper vanning ved lav temperatur. Fuktighet: sommer, sesongen av vekst, anlegg spray to ganger i uken. Vinter - omtrent en gang hver to uker hvis temperaturen er under 10 ° C.
 Gjødsling: en sesong av vekst om våren og sommeren, hver 10. dag gjør flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens instruksjoner.
 Jord: Anlegget tolererer ikke alkalisk jordsmonn. Bruk leire jord blanding.
 Transfer hrevylley : Hver vår. Hvis planten vokser raskt, transplantere det inn i en pott som er to størrelser enn før. Eldre og for tung anlegget er transplantert, endre bare det øverste laget av jord, og straks begynne å lage gjødsel.
 Vare på utseende: heller spray for å opprettholde fuktighet. Ikke bruk for rengjøring og polering blader.
 Funksjoner omsorg hrevylleey
 Spring fjerne nøye det øverste laget av jord (ca 2-3 cm), forholdsregler for ikke å skade røttene av planter. Legg frisk jord blanding vel og forsegle den rundt bunnen av plantene. Liberalt hell tilsette vann til flytende gjødsel for potteplanter til umiddelbart å mate treet.  
Guzman

 Guzman siv omsorg. Alt om voksende Guzman. Nødvendige forutsetninger for å vokse Guzman.

 Guzman siv (Guzmania lingulata)


 I sitt naturlige habitat i Sør- og Mellom-Amerika, Guzman vanligvis sett vokser på grener av trærne som epiphytes; langstrakte bladene er høstet våt regn som faller i sentrum av anlegget, som har form av en flat stikkontakt. Med denne voksende uttaket rett og tykk blomst som er lys - rød prisotsvetnyye blader. Remenepodibni nederste bladene til slutt mister sin farge, men de opprinnelige mørk rød farget vin prisotsvetnyye blader pryder anlegget i mer enn åtte uker. Små lysegule blomster vises fra shlemovydnyh bracts ca 2 måneder. Som alle Bromelievye, blomstrer Guzman bare en gang på slutten av sin tre-års syklus zhshmennoho, og ved foten av anlegget borekaks dannet side.

 Betingelser for Guzman
Guzman


 Letthet: gjennom hele året - diffust dagslys. Ikke hold anlegget i solen.
 Temperatur: om våren og sommeren holde temperaturen innen 16-21 ° C Anlegget tåler lave temperaturer (13 ° C) med lav fuktighet.
 Vanning: om våren og sommeren holde fuktighet, 1-2 ganger i uken fylling av vann sentrale blad rosett og tillater vannet å renne ned i bakken. Om vinteren, vanning bare når jordoverflaten blir tørr, og kontakten er tom. Ta alltid mykt vann til vanning.
 Fuktighet: når temperaturen er nær den maksimale, spray anlegget hver dag; på denne tiden spesielt behov for god ventilasjon. For høy fuktighet og lav temperatur kan føre til støpeformen.
 Guzman dressing: våren pidhoduyte Guzman en gang ved hjelp av flytende gjødsel for potteplanter utvannet fire ganger svakere konsentrasjoner er anbefalt av produsenten. Løsning hell i blad rosett.
Guzman
 Guzman jord
 : Like deler leire jord blanding som inneholder kalsium og torv.
 Guzman transplantasjon : Transplantert når borekaks utvikle. Når morplanten helt visne bort, transplantasjon forankret datterselskaper utløp.
 Vare på utseende Guzman: hver 2. måned rengjøre bladene med vegetabilsk olje med rengjøring og polering blader. Hvis du er i mellom utføre disse operasjonene plante støvete, tørk av med en fuktig svamp. Ikke spray prisotsvetnyye blader.

 Funksjoner omsorg husmanyey


 Vanning. Fyll sentrale rosett planter bløtt vann og la vannet perelytysya over kanten og fukte jorda. Sommer alltid opprettholde jordfuktighet, plante vanning i varmt vær to ganger i uken. I vinter, venter du til kontakten ikke er tom, og overflatejord er tørr.  
Яндекс.Метрика