Hagtorn blomster, medisinske egenskaper, brukt i folkemedisinen

 Hagtorn har lenge etablert seg som en effektiv folkemedisin som bidrar til å takle mange problemer i kroppen. Han er meget godt, ikke bare i kombinasjon med andre komponenter, men også på egen hånd.


 Hawthorn: terapeutiske egenskaper


 Vi har lenge vært vant til å bruke for medisinske formål hagtorn, tro det til sin tradisjonelle anlegg. Og kanskje mange vil bli overrasket over at det er mest vanlig i delstatene Nord-Amerika. Der kan du finne mer enn tusen arter av medisinplanter. Dessuten er utbredelsen sin så stor at den vokser i hager, parker, skoger og selv rett i nærheten av husene.
 Hvis karakter terapeutisk bruk av hagtorn, er det verdt å merke seg at medisinske formål, følgende deler av det som:

 •  bark;


 •  blomster;


 •  frukt som er moden.


 •  Som for å samle inn planter for høsting, er det viktig å vite noen viktige nyanser. Blomstene skal samles i mai og juni, men bare i tørt vær. Fruktene samles i slutten av august og september, og tørket eller i skyggen eller i tørketrommelen. Temperaturen bør ikke overstige 50 grader. For de som trenger Bark, må det samles inn i løpet av saft flyt.


   Hagtorn blomster, medisinske egenskaper og bruksområder


  Hagtorn blomster, medisinske egenskaper, brukt i folkemedisinen

   Henviser i mer detalj nøyaktig hagtorn blomster, er det verdt å merke som lar dem trekke ut:

 •  bedre søvn;


 •  positivt påvirke aktiviteten i hjertet;


 •  lindre spasmer av blodkar;


 •  gjenopprette kroppsreserver under rehabilitering etter sykdom;


 •  redusere kolesterolet.


 •  Ifølge eksperter, hagtorn helt giftfri. Derfor, i tilfellet av å motta det ikke nødvendig å ta hensyn til doseringen. Det er meget viktig å huske på at infusjon av blomstene er mer effektiv enn den ekstrakt av frukt. Denne medisinen er perfekt for deg hvis du:

 •  svimmelhet;


 •  angina;


 •  menopause;


 •  hjerte plager;


 •  økt skjoldbrusk funksjon;


 •  epilepsi;


 •  fedme;


 •  revmatisme;


 •  allergi.


 •  I tillegg til disse sykdommene, leger anbefaler blomster av hagtorn som et skjær eller juice i tilfelle når du blir møtt med diabetes eller gastritt.


   Hawthorn: bruk av andre komponenter


  Hagtorn blomster, medisinske egenskaper, brukt i folkemedisinen

   Hawthorn interessant trekk er det faktum at det er i tandem med andre komponenter danner en ferdig kur for mange sykdommer og problemer i kroppen. På grunn av dette anlegg kan brukes ikke bare i seg selv, men også med andre medlemmer av legemidler flora.
   Hvis du har lidd en hjertesvakhet, så det kan bli behandlet etter denne oppskriften:

 •  ta 50 gram hagtorn blomster;


 •  legge til 20 gram urt kjerringrokk;


 •  legge 30 gram urt Polygonum fugl;


 •  blande disse komponentene;


 •  brygget en kopp kokende vann;


 •  argumentere for en halv time;


 •  drikke et glass av rusmidler under deler av dagen.


 •  Infusjon av hagtorn blomster


   For å gi blomster av dette anlegget de mest positive virkninger på kroppen, blir de ofte stilles som en vandig infusjon. For å gjøre dette, må de ta nummer én skje og la stå i en halv time med et glass med kokende vann. Før bruk, filteranordningen. Ta det tar tre ganger om dagen før måltider. Dosering - halv kopp.
   Men før du starter behandling hagtorn lese mer detalj ikke bare med sine positive effekter, men med kontraindikasjoner.  
  Reinfann: medisinske egenskaper, brukt i folkemedisinen

   Det finnes mange allsidige planter. Blant dem - musk, som like effektivt som brukes som legemidler, og i kosmetikk, og til og med matlaging. Det er fordi det et stort antall nyttige egenskaper. Så mange som aktivt høstet, lagres og brukes.


   Hva er de nyttige egenskapene til reinfann?


   Tradisjonelt - på lager. Denne urten er svært kotsentratsyey næringsstoffer, inkludert askorbinsyre, eteriske oljer, tanniner, flavonoider og mange andre. Men til tross for sine fordeler, dette anlegget har også giften som fornuftige mengder bidrar til å bekjempe bakterier. Egenskaper eies moskus, slik at dets anvendelse for behandling av mange sykdommer. Oftest brukes til å forebygge og behandle betennelse, nyreproblemer, mage og lever.
   Ofte kan du finne moskus og avgifter urter. I utgangspunktet er det mage Bile og avgifter, ofte også nyre. I tillegg kan du aktivt bruker for å redusere surhet i magen og takle ømme ledd.
   Hvis litt distrahert fra temaet helse i hverdagen, musk aktivt fraråder insekter, så det er spredt i små poser, pre-tørke dem og sette på steder ikke mulig forekomst prosheni gjester.


   Medisinske egenskaper av reinfann


  Reinfann: medisinske egenskaper, brukt i folkemedisinen

   Det er mange forskjellige måter å bruke denne urten. Den mest vanlige bruken av blomster. De kan brygge, zaparyuvaty eller trykk. Det hele avhenger av dine behov. Hun behandlet og brukt som et hjelpemiddel. Men vanligvis er det knust og tørket, så praktisk å lagre nyttige egenskaper forsvinner ikke.
   Dette anlegget klarer med ulike mikrober og har utmerket anti-inflammatorisk handling. Svært ofte er det brukt til å lindre kramper, behandling av intestinal ormer, diaré og kolitt. I tillegg takler det med problemer baking, nyrer, mage og tarm. Men før du søker må være oppmerksom på - reinfann øker trykket og hvis det er et problem, er det nødvendig å oppsøke lege.
   Like ofte det blir brukt som et middel for hodepine, nervesykdommer. Det hjelper revmatisme og gikt, skabb og kan også spare fra hudkreft
   Det var også positive resultater av behandlingen av tuberkulose, astma og diabetes.


   Putting gresset av reglene


   Medisinske egenskaper i stor grad avhenge av samlingen, som moskus bør opprettholde en helt alle næringsstoffene. Derfor er det viktig å huske noen regler. Først anlegget høstet på sensommeren. På dette tidspunktet er det i dynamisk blomstring. Avskåret knopper verdt med peduncle. Til slutt er det viktig å gjøre det i ren steder.
   Det er likeledes nødvendig å nøye samstørkeprosedyren. Dette bør gjøres i loftet, som er ganske varm, og på samme tid, forutsatt at luftstrømmen. Som alt gresset, bør moskus lå et meget tynt lag, ellers vil det bare råtne, ute av stand til å tørke. Under den tørre blomster mix må, men gjør det forsiktig er viktig å blomsten forble intakt.
  Reinfann: medisinske egenskaper, brukt i folkemedisinen


   Søknad


   Det finnes mange forskjellige oppskrifter. Tansy, nyttig for behandling av mange sykdommer på grunn av ganske forskjellige. Den mest vanlige bruken av musk pulver, avkok eller tinktur. Men hver sykdom krever en spesiell tilnærming og spesielle oppskrifter.


   Oppskrifter


   Å kurere gastritt og kolitt du trenger tilførsel av reinfann. Det er nok til å ta litt av urter og hell 250 ml kokende vann. Insistere halv time.
   Når dislokasjoner, gikt, blåmerker perfekt bidrar til å samle blomster og blader av reinfann. De bør være forsiktig slipe og hell kokende vann (250 ml). Denne infusjonen er også egnet for snyltende, komprimerer og til og med bad.
   Tansy brukes også for klyster. For å gjøre dette, ta frø planter (1 ss) og bland dem med hvitløk, knust tidligere (2 fedd). Dette er fylt med melk (to kopper) og kok i 10 minutter. Deretter kokes avkjøles og bør brukes.
   I tørr moskus er tatt med honning eller sukker sirup. For å gjøre dette må du ta en halv teskje urt bland det med søt tillegg. Du kan drikke vann.


   Forsiktighet er viktig


  Reinfann: medisinske egenskaper, brukt i folkemedisinen

   Selv om du likuyetesya bruke urter må være på vakt. Det er viktig å gjøre alle reseptbelagte og oppsøke lege. Reinfann, til tross for sine gode egenskaper, har en rekke kontraindikasjoner. Først av alt, bør du nekte å behandle gravide kvinner og barn. Du må også strengt holder seg til doseringen, eller kan vises ikke så veldig hyggelige symptomer. Hvis du har oppkast, kramper, opprørt - ved søknaden skal bli forlatt, og tarmskylling.
   Forsiktighet er viktig å observere hvis du har hjerteproblemer. Det er bedre å forlate behandling av rytmeforstyrrelser og høyt trykk.
  Яндекс.Метрика