Hesneryya. Omsorg

 Hesneryya. Omsorg hjemme


 Hesneryya. Gesneria. Voksende og omsorg


 Hesneryy foretrekker lys fra omgivelsene uten direkte sollys. En optimal beliggenhet for - vinduer med vestlig eller østlig retning. Vinduene på sør orientering plassert plantene vekk fra vinduer eller opprette en ambient lys gjennomskinnelig klut eller papir (gasbind, tyll, gjennomsiktig papir).
 I varme sommerdager kan hesneryy gjøre friluft (balkong, hage), men bør beskyttes mot sollys fra å falle regn og utkast. Hvis du ikke har plass i sommerplanter utendørs, bør du regelmessig ventilere rommet.
 Hesneryy kan vokse i kunstig lys - belysning for 14-16 timer med fluorescerende lys.
 Den mest gunstige for vegetative hesneryy sommertemperaturer i regionen 20-26 ° C, og i vinter - minst 18 ° C,
 Umiddelbart etter transplantasjon og tidlig vekst av planter vannes sparsomt, morgen eller kveld med varmt mykt vann, så kaldt later gulaktige flekker på bladene. I vekstsesongen plantene vannes rikelig forsvarte bløtt vann, som tørking av den øvre lag av underlaget. Tørking komma uakseptabelt, mens overskytende fuktighet årsaker råtnende av knoller. Etter blomstring vanning reduserer gradvis nedgang av skudd. Siden hesneryya ikke liker å få på et blad fuktighet, anbefaler vi å bruke lavere vanning vann eller på kanten av potten.
 Hesneryyam kreves en uttalt hvileperiode, som varer ca 2-2 og en halv måned. Etter blomstring vanning er gradvis redusert til barten - Chania skyter. Deretter grave knollene og lagrer i sand til våren ved 12-14 ° C på et tørt sted; tilrådelig knollene plantet i kasser eller potter og dryss dem med sand til toppen. I januar - er tidlig i februar hesneryy knoller transplantert inn en frisk substrat, pre-vaske dem i en løsning av kaliumpermanganat rosa. Sammensetning av jord ved:.. Leaf - 13:00, torv - 1 h, Humus - 1 time Sand - 1 t, Lys torv - 05 timer ved bunnen av potten er nødvendig drenering av sand eller grus.... Hvis du ikke fyller opp tøylene, de raskt danne skudd, og på dosvechyvanyy innen 12-14 timer ofte planten blomstrer i begynnelsen av mars. Du kan oppnå blomstring i andre vilkår - sommer, høst eller vinter (avhengig av når knollene ble plantet - mars, mai og juni).
 Knoller vehehyruyut 10-15 år å danne flere skudd, og hver av dem er 20 - 30 blomster.
 Hesneryy foretrekker høy luftfuktighet. Det er nødvendig å holde bladene fra fallende dråper fra oven, som fuktighet årsaker råtnende løv. I samme retning planter ikke er sprayet; sette dem på brett med fuktig torv eller utvidet leire, med fritt (for å bedre luft).
 I vekstsesongen er utført hver uke fôring komplekse blomstergjødsel.
 Planter spredte stiklinger og frø.
 Frø er sådd uten innpakning i boller, høst og vår i jorden brettet ark -. 13:00, Peat -. 1 time og sand - en time Temperaturen for spiring må være minst 22 ° C. Etter fremveksten av dykking i bollen i en avstand på 2x2 cm. Sammensetningen av den samme jord. Når spirene rozrostutsya sitt andre dykk i en avstand på 4x4 cm. Hagearbeid er vanning, skyggelegging fra de lyse strålene fra solen og opprettholde temperaturen på minst 20 ° C. Vanning bør være vanlig.
 Etter den andre pick unge planter er plantet en i 6-7-centimeter potter. Earth ta følgende sammensetning:. Blad - 13:00, Peat - 1 t, Humus - 1 time Sand - 1 t, lys torv - 05 h For obplitanni klump av land gitt tilbake håndtering i 9-11 centimeter.... potter. Sammensetningen av jordblandingen er den samme. Unge planter blomstrer i 2-3 år.
 Hesneryy formeres ved stiklinger; zhyvtsyuyut mai til august. På plate borekaks ved hjelp blad og skiver det; kuttet tvers i 2-3 deler. Borekaks er plantet bakken eller lavere i intelligens i sandkasse. Ved en temperatur på minst 24 ° C, de er forankret i 40-45 dager, og danner små bobler. Care er vanning og skyggelegging. Ved utgangen av september vanning redusere, redusere temperaturen til 20 ° C. I oktober er knollene gravd og oppbevares på et tørt sted til våren på 12-14 "C. Den første blomstringen av saken om et år, de blomstrer rikelig bare i det andre året.

 Mulige problemer i økende hesneryy


 Later sag og tørr på grunn av manglende vanning, tørr luft.
 Burns bladene er av direkte sol, gule flekker på bladene - bruk kaldt vann til vanning eller ved inntak av vann på dem.
 Når innholdet av fuktighet er risiko for soppsykdommer.
 Skadet, trips, bladlus, edderkopp midd, schitovkoy, mellus.  
Hyasinter hjemme

 Hvordan å vokse hyasinter hjemme


 Voksende Hyacinth hjemme


 Hyacinth blomst tilhører familien Liliaceae, og dette anlegget er fødestedet til Middelhavet, Lilleasia. Hyacinth vokser med lang pære. Samlet i brød skjema blomst på stilk, blomst form - bjelle og etterlater Liliaceae, med skarpe kanter. Nederlandsk Hyacinth plante interessert i det attende århundre. De brakte et stort antall varianter av Hyacinth nemahrovyh og doble blomster og en rekke farger - fra blå, hvit, lilla til rødt. Nederlandske hyasinter avledet varianter er ofte brukt som et rom hyasint. Planter blomstrer tidlig på våren og vinteren, dyrkere levere spesiell glede, men dette kan oppnås, ikke alle planter. Opptak av hvilken oppnå blomstring etter skolen, kalt "destillasjon hyasinter."

 Destillasjon hyasinter hjemme


 Selv hyasint og tilhører hagen oppsvulmede planter, som blomstrer om våren, men det kan vokse hjemme. Økende Hyacinth fra voksende andre pære planter er ikke spesielt annerledes. Men har de funksjonene.
Hyasinter hjemme

 Den første betingelsen å sikre får en god Hyacinth - er bulben. Det bør være en diameter på minst 5 cm tykk til å være berøring og uten mekanisk skade, skader og sykdoms skadedyr.
 Det andre viktige punktet - De riktige forhold for å modne follikler. Til Hyacinth ga sunn og vakker blomst pære må passere gjennom flere stadier. Etter å grave opp løkene i juni, blir de plassert i et miljø med fuktig luft og temperaturen på 30 grader. Senk temperaturen, og landing lagringstemperatur bør ikke være høyere enn 17 ° C. Kjøpt i butikken pærer er gjennom disse stadiene. Tid for planting avhenger av når de ønsker å få blomstring. Hvis du ønsker for det nye året, jul, landing bør gjennomføres i midten av september, plantet i oktober pærer blomst i mars.
 Anlegget er på tide å flytte til en lys kjølig rom i huset når pærene slå rot og spire utgivelsen høyde på 2-25 cm. I neste måned temperaturen nødvendig for vekst Hyacinth er 10-12 ° C. Så snart knoppene, kan Hyacinth sette et permanent sted med god belysning og beskyttelse mot varme, sentralvarme og utkast. Temperaturen i løpet av denne perioden bør ikke være høyere enn 20 ° C. ytterligere omsorg er betimelig vanning. Vanning bør være forsiktig at vann ikke lekker i axils av blader og løk, mens du ser på det faktum at landet i potten var konstant våt. Å glatte blomsterdyrking, må den jevne roteres.
 For planter Hyacinth omsorg innebærer ekstra lys om natten og fôring på som planten reagerer positivt. Det bør bemerkes at ovennevnte opplysninger er ideelt for dyrking av Hyacinth hjemme. Hvis de faktiske forholdene vil variere noe fra de ovennevnte, betyr dette at Hyacinth ikke kan blomstre eller blomstre periode vil det være svært kort. "Den kalde perioden" er en forutsetning for Vigonza hyasinter, kan hyasinter uten fortynning mislykkes. Ved å plante blomsterløk i jorden med vann hyasinter Vigonza alle stadier av den samme. Pærene blir plassert i en beholder med vann; Du kan bruke de innsamlede regnvann eller ta vann fra filteret for å få "vann" Hyacinth. Dette pære bør ikke svømme i vannet, og så vidt berører henne bunnen. Briller med en bjelle på toppen eller smale briller er perfekt for dette. Du må alltid sørge for at vannstanden i glasset var tilstrekkelig, og om nødvendig add. Gjødsel kan begynne å legge bare når utvikle røtter og skyter vises. Neste gang plantene på "vann" Hyacinth omsorg er den samme som for hyasint i en pott. 

 Sykdommer og skadedyr hyasinter


 Hyacinth anlegget er ikke veldig lunefulle og med omsorgen for deres krav ikke ta mye trøbbel. Vi må være oppmerksomme på valg av pærer, de trenger for å være sunn og flott. Hyacinth kan ikke gi blomster og blader bare om små løk. Plantene vil blomstre unharmonious hvis pærene er plantet i en pott, varierer i størrelse. Under samlingen av pærer bør være nøye sett i form av lesjon råte. Du må avvise og ødelegge infiserte knoller. Før planting pærer behandlet desinfiserende løsninger. Det viktigste - å tåle dormancy planter hvis du ikke flytter og hyasint i et rom med godt lys og varme før han skyter vises, Hyacinth vil fortsette å vokse og blomstring verre. Og hvis anlegget blir forsinket i et varmt sted, i kontakt med en verden av plantene begynner raske veksten av blader og langsom blomstring. Å forsinke blomstring og vekst, samt gulfarging av bladene kan føre til dårlig belysning og mangel på vanning. Hvis vann slurvete og hindre inntrengning av vann i et bladfeste, løk, knoppene, vi kan oppnå dem falle og rotting blomster. 
 Hyacinth - blomsten av kjærlighet, lykke, lojalitet og sorg. Hyacinth ble ansett som blomsten og glede: greske jenter dekorert håret hans bryllup dagen hennes venner. Symboler Hyacinth - hurtighet. I språket av blomster lilla hyasint møter uttrykket "Jeg beklager, tilgi meg," White sa lese "Jeg vil be for deg", betyr rød eller rosa hyasint spill og gul - sjalusi.
 Viktigste magiske egenskaper Hyacinth kjærlighet, beskyttelse mot onde krefter.
 Spesifikk bruk. Brukes i poser med tørre urter, lette fødsel, og gir beskyttelse mot onde krefter, samt å bli kvitt marerittaktige visjoner. Snuse friske blomster til tristhet venstre.
 Hvite påskeliljer, hyasinter og liljer blir ofte brukt til å forhekse favoritter. Ta landet på som passerte den som er ment å skape kjærlighet. Dette landet er blandet med bakken, som er lagt til bakken fra under terskelen av huset hvor den levende person som ønsker kjærlighet. Så på den første dagen i måneden plantet løkblomster, etterfulgt av nøye ivaretatt, kalte henne navn lover.
 Natten etter åpnings knopp, gunstig for kjærlighet. Denne metoden er effektiv for å tiltrekke seg en mann med "gratis hjerte"; for å bryte den eksisterende union, ved hjelp av lignende metoder, de inneholder elementer av svart magi.
 Bruk Hyacinth å bli kvitt den marerittaktige visjoner, og gi beskyttelse mot onde krefter og legge til rette for fødsel. Hold det i poser med tørre urter.
 I forsvar magi Hyacinth brukes til å beskytte mot onde aggresjon.
 Til huset var alltid Heldigvis, kan du lande på en vinduskarmen potten hyasinter.
 Kvinner har lenge blitt brukt for kosmetiske formål hyasinter. Hvis du insisterer på Hyacinth petals alkohol vil krem ​​som jevner ut huden godt, eliminere rynker, beskytter mot skadelige atmosfæriske effekter og smaksatt det.

 Essential Oil Hyacinth


 Kosmetiske og dermatologiske egenskaper. "Balzamuye" hud, hindrer den fra å falme. Den har en herlig forfriskende effekt. Øker hudens fasthet og elastisitet, egnet for alle typer. Unike komponenter som brukes i godt humør.
 Psyko-emosjonelle effekt. Kan brukes i sykdommer forårsaket av stress. Vekke kreativitet. Skjerper intuisjon. Fremmer selverkjennelse. Brukes som et terapeutisk parfyme.  
Яндекс.Метрика