Hva er grønngjødsling

 Anlegg for grønngjødsling hus og hytter


 Green Garden gjødsel


 Hvis venstre i hagen plass ikke okkupert grønnsaker, så sin grønngjødsling. Når de går ned, og nådde 10-15 cm i høyde, skosyv dem, og etter 1-2 dager med dem perekopayte jord. Siden disse plantene er rik på nitrogen, de raskt brytes ned og sengene er klar for planting og planting grønnsaker i en måned.
 I mangel av ledig plass transfer disse jobbene i august-september, når grønnsakene er stort sett fjernet. Grønngjødsling, plantet før vinteren, spire om våren, og før sesongarbeid, kan du forbedre din hagejord, bli med pochvopokrovnymy planter som beskrevet.
 Ty til syderatsiyi, ta oppmerksom på et par ting: For det første bør avlinger være tykk; Dernest, hvis jorda er tørr, vil du trenger vanning; For det tredje må vi følge en dybde av sel: på lett jord er det 12-15 cm, tung - 6-8 cm
 I tillegg, grønngjødsling - en plante også, så du trenger å riktig matche sine valg. Denne viktige struktur av jordsmonnet i hagen; såing og vekstforhold; planting tid; element, som er ventet å berike jorda; effekten som skal oppnås. Det er svært viktig at blir til grønngjødsling forgjengere grønnsaker og trenger ikke å matche dem til botanisk opprinnelse. For veiledning i disse sakene foreslå å studere tabeller 1 og 2.
 Tabell 1
 Planter, grønngjødsling og funksjoner

Hva er grønngjødsling


 Vegetabilske avlinger og grønne gjødsel plante representanter botaniske familier

Hva er grønngjødsling

Vårblomst seng i landet med sine egne hender

 Hvordan forberede jorda for vårblomst hagen? Hvordan å plante blomster i en blomsterbedet? Hvordan ta vare på blomster i søt butikk?

 Stell av vårblomster


 I landet alltid mange ting, så velger blomstene, må du velge varianter slik at de ikke tar mye tid, og det er alltid en fryd for øyet. For disse grunner, er det best å velge lite krevende plante omsorg. Det er ønskelig at de er resistente mot ulike skadedyr og sykdommer, mangel på fuktighet godt tolerert, ikke krever langsiktig omsorg, herunder vanlig trimming og garters. Ikke alle anleggene oppfyller disse kravene, men likevel kan du finne det du trenger.
 Først av alt, bør det tas hensyn til flerårige blomster, som de krever mindre tid enn i fjor. Men det betyr ikke at du må helt forlate stauder.
 Fordelen med stauder som en gang plantet, vil de ta sin blomstring i flere år.
 I tillegg stauder - planter sterkere enn stauder er i mindre grad påvirket av ugress og tåler tørke.

 Hvordan forberede jorda for vårblomst hage


 De fleste blomstene vokser bra i alle jord, forutsatt at det blir befruktet og godt innredet. Harder har saltet jord. Før du planter blomster på denne bakken, må det trekke seg fra salt. Hvis området er liten, det fylles med vann, slik at saltet gå til bakken. Alternativt erstatte den gode jord 15-20 cm matjord. Hvis området er stort, i tillegg til fjernelse av salter fra jordsmonnet, er det nødvendig å forbedre dens struktur og tilsetning av humus, kompost og blad. Det er verdt å merke seg at noen arter av årlige og flerårige blomster tolerere saltholdighet av jord, slik som ettårige som petunia, Purslane, Iberis. Med stauder - akvilehiya (Columbine) hayllardyya og lupin.
 Det skjer slik at den delen nær overflaten egnet grunnvann. For ettårige, hvis røtter er i det øverste laget av jord, er det ikke veldig ulikt flerårige blomster. Så før planting flerårige blomster trenger å gjøre drenering avlede vann fra området.
 Enorm rolle treningsfeltet for blomster. Du må sørge for organisk og mineralgjødsel. Og jorden var enkel og tilgjengelig til luft og vann må legges ark eller torv land, råtnet humus og sand.
 Gjødsel kan erstatte eller blad kompost. Å forberede bladet må samle høstløvet (unntatt eikeløv), legg dem i en haug legge litt jord, gjødsel og kalk. Hele sommeren for å holde blandingen fuktig, perelopachyvaya innimellom. Den neste år allerede ferdige blad kan gjøres i jorden. Å forberede kompost trenger annen planteavfall, ugress, husholdningsavfall, veistøv, tre aske, bein, kjøkken søppel og avføring. Alt du trenger å gjøre blandingen i en grop eller haug og måke med jevne mellomrom.
 Høst skopuyut jord til en dybde på 30 - 40 cm, men pass på hennes rake. Dette er for å sikre at skadedyr er funnet i klatter land, drept av vinteren frost. Også blant klumper forsinket mer snø, noe som betyr at det vil være mer fuktighet.
 Våren etter bakken tørker, fortsett til behandling og jord av nitrogen og kalium.

 Hvordan forberede blomsterbed


 I form av vanningsanlegg dyrking av blomster kan gjøre torg og møne bredde på 1-12 m lengde også avhenger av området av nettstedet. Kantene av kvadrater eller senger lå spordybde på 20-25 cm. Planter er plantet tverrlinjer. Fra høyden av planter er avhengige avstand mellom og mellom radene. Høye planter er sådd på rad i en avstand på 20-30 cm avstand mellom radene - 40 - 50 cm. Middels og lav voksende planter er plantet i en rad i en avstand på 10-15 cm fra hverandre, avstanden mellom radene - 20-25 cm.
 Hvis en annen sammenbrudd og skrøpelige rygger og furer er langs tomten, deres høyde 20-25 cm. I dette tilfellet, er blomstene plantet på toppen av ryggen, holde avstanden mellom begge rutene, er det 20-30 cm.
 Når vanning fordel vil alltid være på siden av sengene. Squared vann fyller all plass, der plantet planter. Med denne vanning på jord skorpe dannes sprekker og tørk det. Det kan hjelpe å løsne, men du må løsne så snart jorden tørker litt. Sengene, går vannet fure bunnen og trenger inn i jorda for å bli planterøtter. Plantene i sengene utvikle bedre og mer frodig blomst.
 I vår graving bakken og skjære foreta gjødsel, ammonium, kalium nitrat, urea, kaliumsalt i en mengde av 40-50 g pr 1 m 2 gjødsel brytes ned til en dybde på 10-15 cm
 Ettårige blomster, noen biennale og flerårig blomst plantet frøplanter. Frøplanter vokst hjemme, veksthus og drivhus. Det er viktig å huske på at når planting det krever stor omhu og nøyaktighet.
 I vårt tilfelle, mange årlige og flerårige planter vokst fra frø i åpent terreng. Frø er sådd tidlig på våren eller sent på høsten. Små frø til en dybde på 2-4 cm, store - 3-5 cm Når sådd frø jord skal være løs, med tillegg av sand og råtnet kompost..
 Sengene fra såing nivå og vannes med en vannkanne. Gode ​​avlinger dekke med et tynt lag av kompost eller torv (3-5 cm). Når skuddene vises to ekte blader, kan de bli tynnet. Avstanden mellom dem bør være 10-15 cm. Er Frøene sådd for permanente 3-5 stykker, fremveksten overflødig fjernet. Planter dyrket i åpent terreng fra frø utvikle bedre.
Vårblomst seng i landet med sine egne hender

 Hvordan å plante blomsterløk


 Å vokse pærer må velge området beskyttet fra vinden, med fruktbar, løs og godt drenert jord. På jordoverflaten sprednings gjødsel: 12 g ammoniumnitrat, 50 g superfosfat, 40 g kaliumsulfat og 200 til 300 g tre aske per 1 m 2. Deretter grave i jorden til en dybde på 20 cm og tilsett vasket sand og humus å oppnå god luft og utmerket permeabilitet i jordsmonnet.
 Mange oppsvulmede blomster plantet når jordtemperaturen synker til 9-10 ° C, dvs. i oktober - begynnelsen av november.
 Før planting pærer for alle 30 minutter for forebygging plassert i en 01% løsning av kaliumpermanganat (kaliumpermanganat) eller fungicid.
 På hvilken dybde til plante løker? Det er universell regel: Planting dybde skal være lik høyden av tre pærer. For krokus er 7-10 cm for påskeliljer og hyasinter - 15 cm. Tulipaner er vanligvis plantet i en dybde på 20 cm.
 I den tilberedte jord graves et hull og fylle den nødvendige dybde av det nederste laget av sand (2-3 cm). Deretter plantet pære. Sand behov for å i Donets pærer var ikke patogener.
 Avstanden mellom pærene stå basert på den voksne anlegget. Jo mer løk, jo mer må de plantes hverandre. Eksperter anbefaler å forlate stor avstand mellom 7-8 cm og mellom små - 5 cm.
 Også, når plante løker av noen planter trenger å fokusere på været. For eksempel hyasintene viktig at temperaturen ikke var over 9 ° C. Det var ved denne temperaturen er vellykkede rooting planter. Hvis Hyacinth anlegget før det kan vokse eller dø i høst, etterfulgt av spire skade av frost.
? Etter planting emballasje, som var de frø eller pærer, bør du ikke kaste bort. Det må lagres først, for å sjekke at det ble uttalt at økt og for det andre, hvis neste sesong må kjøpe akkurat det samme, vil emballasjen enkelt reddet navigere de ulike navnene på planter som vokser i området.
 Hvis området er planlagt planting rype Imperial, er dens pærer plantet dypt på steder der i sommersesongen jorda er godt varmet opp. Pærer plantet når hennes unge røtter vises i et hull dybde på 30 cm, etter at hun helte sand. Pæren er plassert i sanden litt sideveis i hullet fra stammer ikke komme vann, deretter dekket med jord.
 Det skjer slik at planten har vokst ikke så luksuriøst som vist på pakken ikke svarer til farge, størrelse, terry mangler, eller ingen blomster. Flere grunner kan være:
 • dårlig kvalitet materiale planting;
 • brudd på agronomiske vekstforhold av en plante (planting, jord, lys, vanning, gjødsling, etc.);
 • plante parasitter kontrakt eller syk.

 Tips for å plassere lyspærer


 For pærer å velge et sted for landing, slik at de kan bli beundret, som det er oppsvulmede blomster i løpet av vårmånedene vil dekorere hagen.
 I en liten hage hvor typisk lav på plass, kan tidlige våren pærer bli plassert ved siden av stauder. Når tidlig på våren pærer vidtsvitut, vil de dekke bladene bli effektive flerårige blomster som peoner, hostas og bregner.
 Hvis stauder i blomsterbedet ennå, og primroses allerede falmet og mistet sin dekorative og attraktiv, kan de skjule stauder. Dette kan frøplanter vokst deg selv eller kjøpt i spesialforretninger. I stedet for frøplanter kan være i områder der vokser pærer, årbøker så frø upretensiøs. I slutten av mai - begynnelsen av juni sprues har kommet inn i vekst. Planter som er perfekt zamaskuyut falmede oppsvulmede primroses kan være ringblomst, nasturtium, eshsholtsiya, hodetsyya, petunia, etc. matiola.
 Den første lav-blomst blomster, krokus, Snøklokker, pushkynyy. Sine blomster er nesten på bakken. For å nyte disse sjarmerende blomster i nærheten av sitt beste for å lande på kanten av blomsterbed, sammen med stier eller spor. Påskeliljer og tulipaner, det vil si planter som har større blomster og blomstrer senere, den beste plassen i ryggen og midt blomst vilkår og i avsidesliggende deler av hagen. Under vinduene og veranda ved siden av kan du plante hyasinter og muskari, gi en delikat smak.
 For å gjøre tomten mer dekorative melkolukovichnye plantet i grupper på 8-10 og noen ganger flere brikker. Veldig imponerende utseende plantet i små grupper Snøklokker, pushkynyy, fiolett, lilla og gule krokusene.
 Til primroses blomst har kommet før dem for planting er best å velge et sted hvor snøen kommer ned raskest.
 Til våren blomstene blomstrer på samme tid, og var i samme høyde, er det nødvendig å danne en gruppe av omtrent samme størrelse pære. Deretter blomsten øya vil se mest imponerende.
 Etter planting tulipaner ikke kan grave i 2-3 år, og påskeliljer - opp til 5 år.
 Som for melkolukovychnыh, deretter sette ham en gang, kan de ikke røre. Økende bredde, de til slutt danner en slående naturskjønne stedene. Viktig: er det nødvendig å angi stedet for landing pærer. Dette må gjøres før plantene visne bort bakken. Ellers blir høsten grave i jorden kan skade pærer begravet.
 Hvis pærene er plantet under trær eller på plenen, og deretter plassere dem slik at de ser så naturlig og virket vill. I praksis ser det ut som dette: ved siden av et palmetre med pærer hell, og der pæren er droppet, og sette den der. En slik metode vil sikre maksimal naturlig tilpasning.
Vårblomst seng i landet med sine egne hender

 Hvordan ta vare på oppsvulmede


 Spring bare hva de oppsvulmede blomster - er vanning. Og deretter, forutsatt at fjæren vist seg å tørke.
 Når plantene er falmet, må du fjerne falmet blomstene til blomstene ikke miste makt for utdanning frø og blomster hadde en velstelt utseende.
 Hvis de gulnede blader, fjerne dem umiddelbart ikke være nødvendig å vente når de visner bort naturlig. Tørre blader kan fjernes. Dette vil gi anlegget å gjenoppta løk og behage frodige blomstring neste vår.  
Яндекс.Метрика