Hvilke farger dooryard plante?

 Når du oppretter hager ønsker blomstene var vakre i det, lyse og blomstrende hele tiden. Fortsatt ønsker å se blomstene ikke krever seriøs oppmerksomhet. Derfor dooryard plantet på en "all god og upretensiøs."
 I butikker og barnehager er et slikt utvalg av farger, og hvis du kjøper noe sånt fargen er for mye. Så du trenger for å lage en plan og landinger tror at dooryard plantefarger.
 Hager er kjennetegn på huset, så det skal se fint.

 Borders


 Å dempe langs sporene er godt egnet daylilies. De kommer i ulike perioder av blomstring og forskjellige farger. Daylilies kan utvannet later verter.

 Langs sporene ser gode montebratsyya blomster og ageratum. Ageratum blomst nesten hele sommeren lilla fluffy blomster. Sow Ageratum frøplanter i begynnelsen av april. Det er en årlig plante.
 Montebratsyya blomstre på sensommeren, kaste piler med oransje. Montebratsyya ikke tåler kalde vintre og dets klubnelukovytsы trenger å grave opp og lagre som gladioler.

 Hvordan velge blomster til hagen


 Hvilke farger dooryard plante? De tidligste vårblomster som kan plantes i hagen - hyasinter. Hyasinter har den fantastiske aroma. Hyasinter - oppsvulmede planter og om vinteren de trenger å grave.
 I midten av hager innlegg er sisterner, rudbeckia, lavateru, mallow.
 Det vannskiller omfatter mer enn 120 forskjellige arter, i farge og høyde. Disse blomstene selv kan skape en blomst seng.
 Nedbørsfelt er lett formeres ved å dele busk eller frø som er sådd umiddelbart etter samlingen. Våren bare trenger å tynne ut avlingene.
 Rudbeckia legge marihønene i dine hager solntsepodobnыmy sine lyse blomster. Rudbeckia lett formeres ved frø som er sådd om våren når jorda til ønsket plassering.
 Lavatera - svært beskjeden årlig plante. Lavatera Blooms fra juli til september hrammofonchykamy hvit, rosa eller lilla. Så frø om våren lavateru i åpent terreng.
 Malva ikke kresen omsorg. Et utvalg av farger og maling kan overraske deg. Betimelig vanning og sol - det er alt hun trenger. Mallow sådd umiddelbart i en fast plass i løpet av våren, men blomstringen skjer bare i det andre året.
 Shoppingturer og tilfluktsrom se hvilke farger kan plante den dooryard. Deres utrolig mye der.  
Bonsai - omsorg i hjemmet
 Bonsai er en magisk plante bisarre som viser ekte tre i miniatyr. Kultur dyrking opprinnelse i Kina, hvis tradisjoner kjennetegnes ved tilsetning av stor betydning på detaljer, grundighet, oppmerksomhet og tålmodighet.
 Bonsai er også svært krevende plante og omsorg for ham hjemme bør være obligatorisk samsvar med reglene. Noen av dem vil bli beskrevet nedenfor.

 Belysning
 De fleste av plantene som brukes til bonsai dyrking, vokser i vill utendørs. Dette påvirker deres behov god belysning. Imidlertid kan direkte sollys føre til uønskede konsekvenser. Derfor, på ettermiddagen hadde de bedre opphold i skyggen.
 Winter solens aktivitet er litt mindre, noe som fører til behov for å øke lengden av dagslyset for planter. For å gjøre dette, bruker fluoriserende lys. Ellers er det en økt vekst av øvre bladene og planten forlengelse kombinert med en reduksjon i veksten av lavere grenene og total utryddelse av små kvister. Denne funksjonen vises spesielt akutt i trær blomst og gi frukt.
 Skygge planter i sommer inkluderer prytinenyh hageområder. I høst skal de være i rommet for å ikke bli påvirket av svingninger i temperaturen utendørs. Uansett anlegget, bør den beskyttes mot trekk og ikke er plassert ved siden av batteriene. Hvis treet hadde å bo i huset hele året, må den plasseres i et rom som er opplyst nok, men ikke i direkte sollys.
 Hvis i vinduskarmen av vinduet, vendt mot øst, er det nødvendig å åpne gardinene i morgen. Dersom anlegget ligger på vinduet som vender mot vest, dyttet gardinene om natten. Den skiller karakteristisk for lite lys er dannelsen av mange internodes. Hvis du trenger å omorganisere sitt utseende potten til et sted som er bedre avklart.
 Vanning
 På den måten påvirke vanning bonsai plante arter som er det dyrket. Noen trær krever hyppigere vanning, mens andre, for eksempel bartrær, kan føle seg bra og under lange perioder med tørke. I uvitenhet av egenskapene til plantene trenger vanning observere de grunnleggende reglene, nemlig å holde jorda er alltid fuktig, men unngå å helle det.
Bonsai - omsorg i hjemmet
 Samlet, bonsai treet vannes på to måter. Den første metoden er dens vanning ved hjelp av en trakt utstyrt med en dyse-sil eller annen beholder. Andre - ved å dyppe boller med en plante i en bolle, som tidligere var nødvendig å fylle med vann slik at jorda overflaten var dekket med det. Vi bør ta hensyn til varigheten av nedsenking i vann planter. Hvis du overdriver, kan du skade rotsystemet.
 Når fluidet som brukes til vanning, godt egnet regnvann eller vann fra reservoarer. Hvis du bruker vann fra akvedukten, må det bli avgjort i minst 24 timer i et rom der temperaturen varierer 17-22 ° C. Denne samme vanntemperatur bør ikke være for varmt eller for kaldt.
 Vanning Løvfellende bonsai type i sommer med mer intens enn bartre arter. Om vinteren er det en invers mønster. Det bør være svært oppmerksomme på planter som er utendørs. Etter at de tørket sterkere mot sollys og vind. Derfor skal de holde vanning hver dag, sjekke nærværet av tørr jord. De bør polyvatysya oftere, unngår fullstendig tørking av jord. Generelt bør jorda for bonsai ikke være Overtørkings.
 Fuktighet
 Bonsai krever fuktig luft. Derfor må det jevnlig sprayet med spray. Denne prosedyren bidrar også rengjøre bladene av støv. Til anlegget var i god form, må du spraye flere ganger om dagen. Men vi kan ikke tolerere vannmettet. I tillegg må du ikke engasjere seg i denne prosedyren under solaktivitet, som brannskader kan oppstå på bladene. Løvtrær kreve hyppigere sprøyting sin krone.
 Til rommet var alltid nødvendig fuktighet, kan du bruke en luftfukter. Beskrev også en positiv effekt på etterspørselen etter anlegget tilgjengeligheten av omsorg i hjem akvarium. I dette tilfelle kan det være mulig å bruke spesielle anordninger som ysparyaemaya av akvarievannet vil fullt ut gir den nødvendige fuktighet for potted. Den mest effektive installasjon av planter anses å kurv fylt med vann hydrosharykamy. Dette alternativet vil eliminere behovet for å kjøpe spesialutstyr og vil gi ytterligere interiør.
 Det bør bemerkes at voksende bonsai kan sees ikke bare i form av å dekorere hjemmene sine. Veksten av sine anlegg, spesielt barskog arter har ofte medisinsk bruk. For eksempel furu tjære effektiv som sårsalve kjegler og hudsykdommer.
 Omsorg for bonsai ikke vanskeligere enn noen andre planter. Men ignorere ovennevnte regler kan ikke. Til plantene dine glade og overrasket av sin skjønnhet, må du gi ham ganske mye oppmerksomhet, tid og krefter. Så et flott resultat vil være garantert.  
Hvordan ta vare på en rose rom? Grunnleggende regler og omsorg tips
 Blomster. De herlighet i våre liv, en liten ferie vsuetnыh uke. Få en gave av luksus bukett blomster er alltid hyggelig. Enda mer vil glede til stede i en stue blomst. Men ikke bare fryde gave - for dem vil måtte lete lenge og nøye. Det er ansvarlig, men effekten er verdt det.
 Rom blomsten visner ikke neste dag, og med riktig pleie vil være behagelig for øyet av eieren og interiørdekorasjon i årevis. Vanligvis disse plantene har en sjanse til å slå grønne minst 2-3 ganger i året. Det er noen typer roser som blomstrer hele året selv. Å åpne balkong eller vinduet var en duftende rosehage, ikke glem å ta vare på sine anlegg.
 Stand til å håndtere det selv en nybegynner viktig ikke å glemme at enkle regler for omsorg. Så i ditt hjem Rose vil leve i mange år.
 Hvordan ta vare på en rose rom? Her er noen praktiske tips:
 • Sollys
 Enhver planten trenger det, og rosene dine - er intet unntak. Det anbefales å ta blomsten er et solrikt sted. Det vil passe i vinduskarmen med utsikt solsiden. Hvis ikke det er mulig, og utenfor vinter raser, det vil gi ytterligere dekning av potteplanter. Normal lampe fullt takle oppgaven.
 • Vanning
 Dette er kanskje de viktigste og mest komplekse problemstillinger som oppstår i løpet av omsorg for potteroser. Anlegget krever konstant fuktighet. Imidlertid kan overdreven vanning negativt påvirke staten blomst, hvis ikke ødelegge det. Det beste alternativet - vannes etter behov når bakken tørket nok i potten. For vanning bruke rent vann ved romtemperatur. Det er uakseptabelt for denne lunefulle planter bruke is eller vann som inneholder klor.
 • Fukte
 Element ønskelig heller enn obligatorisk. Anlegget vil være mer frodig, blomstrende og sunt hvis minst et par ganger i uken du spray det. Igjen, merk vannet du bruker til dette formålet.
 • gjødsling
 Jordsmonnet i din "favoritt" til å løsne nødvendig. Å gjøre dette er ofte ikke nødvendig. Optimalt - før neste vanning. Og tilsett dressing. Heldigvis, i dag er det en myriade presentert.
 Gjødsle jord næringsstoffer bør være så ofte som mulig. En spesielt hensiktsmessig anlegg under blomstringen og vekst.
 • Frisk luft
 Regelen er enkel, men viktig: ofte ventilere rommet. Og best blomst utsettes for frisk luft. Bare ikke få direkte sollys - det kan ødelegge rosetter.
 • Behandling
 Det dekker perioden fra blomstring, husker umiddelbart udalyatuvyadayuschye blomsterstanden. Dette vil gi mer incentiv blomst blomst, gledet deg magisk herlig aroma.
 Også, klippe anlegget for vinteren. Bladene skal ikke berørings bare greiner fjernes. Etter beskjæring rosen må fjernes på et kjølig sted til våren. Den optimale temperaturen for kraftverk i dvalen - 5-8 grader.
 Dette er de mest grunnleggende og viktigste regler som skal følges i omsorgen av rommet rose. Videre roseblader er svært nyttig. Dens egenskaper er mye brukt i kosmetikk og medisin. Duften av denne blomsten-utmerket antidepressant. Og du får den i retur for god omsorg og dirrende omsorg.
 Omsorg for et hjem rose - en vanskelig oppgave. Denne blomsten ganske grinete, men hvis saken er kontaktet ansvarlig - vil lykkes.
Яндекс.Метрика