Hvordan å innpode en sitron hjemme?
 Sitron treet med frø kan vokse enda uerfaren gartner. Sitron spirer raskt, men fruktene av det vises først etter 8-15 år. Fremskynde prosessen ved hjelp av vaksinasjon. Det er to alternativer som å innpode en sitron hjemme mot blomster det dukket opp i det andre året.

 Vaksinasjon sitron skaft
 Dette er den enkleste metoden som kan brukes når som helst på året. Den mest fordelaktige periode er våren, når det er en aktiv plantevekst. Den beste måneden for manipulasjon er mars. Rotstokken, som innpodet aksel må ikke være eldre enn 2-3 år, og dens diameter må ikke overstige 15 cm. Denne operasjonen kan utføres på en hvilken som helst citrus-anlegget. På sitron kan innpode mandariner, grapefrukt, appelsiner og vice versa. For prosedyrer trenger:
 -Specially Enn vaksinasjon;
 -sadovyy banen;
 -plivka;
 -schepa.
Hvordan å innpode en sitron hjemme?
 Som agn fisk som brukes for inokulering av 10 cm-års flukt fra friske trær, har kalt Scion grønn bark og oderevenevshuyu minst 2-3 knopper. Escape bør tas fra de øvre mest opplyste områder av giver planter. For å opprettholde kutte med ham for å fjerne blader som ikke er fordampet fuktighet. Håndtaket bør pakkes i en fuktig klut og et plastmateriale. I denne tilstanden, et kjølig sted det kan være 2-3 dager. For langtidslagring i 2-3 uker bør den plasseres i kjøleskapet. 2 dager før inokulasjon sitron treet godt utvannet.
 Det finnes to typer vaksine:
 -the sentrum i rozschip trær;
 -på lateral snitt.
Hvordan å innpode en sitron hjemme?
 I det første tilfelle, en sitron kile kuttet kronen i en avstand på 10 cm fra bakken og rozschip stammen dybde på 2-3 cm akselen er satt inn i bunnen av hvilke to er gjort skrå snitt. For kombinasjonen av cambial stammen bark av stammer og grunnstammer bør kombineres. Leddene godt innpakket og bearbeidet kutt hage banen. Podet anlegget skal være i høy luftfuktighet og motstå direkte sollys, der kan det dø.
 Vaksinasjon lateral snitt (kopulirovki) ofte gjør i barnehager. Begge anleggene utføre de samme rette sideseksjoner, hvis lengde ikke skal overstige den tverrgående dimensjon av 4-5. Grunnstammer og lodde kombineres slik at deres bark spoluchylasya, selv om plantene har en annen diameter.
 Vaksinasjon sitron nyre (spirende)
Hvordan å innpode en sitron hjemme?

Hvordan å innpode en sitron hjemme?
 For fremgangsmåter som kreves okulirovochnyy enn i form av et langstrakt blad med en avrundet bladet skjerpet bare av fasetter. Denne utformingen vil produsere et nivå og glatte kutt. Kniv på bark av et tre for å gjøre T-formet innsnitt lengde på 3 cm og 1 cm på motsatt side av verktøyet er en spesiell plast eller metallplate, som tjener til å othybanyya cortex hos nyre-området. Hun, sammen med en liten klaff skjæres fra stammen, som ble holdt i kulden. Nyrene er for petiole uten å berøre hendene på planter, implementere en stein kniv og kuttet bark tilbake til sin opprinnelige tilstand. Området vaksinasjon topp og bunn fast tett med tape, tape eller elektrisk tape, forlater bare synlig nyre. Til disken ikke utsettes for vann, dekk med sin pitch. Resultatet vil være 3 uker. I tilfelle av et positivt resultat og ikke lenger petiole vidsyhaye. Strapping bør fjernes, og rydde av voks. Til vaksinasjoner modnet på 10 cm fra nyrene gren delvis fjernet. Kommer også med lavere shoots. På den andre eller tredje året begynner å bære frukter sitron.  
Zhovkne later orkide
 Blomstring som nedstammet fra sidene av fantastiske historier orkide, kan få mennesker forbli likegyldig. I denne blomsten og luksus og adel, og noen spesielle poster. Det lunefulle, men med riktig pleie alltid svarer vakre blomstene. Vokse orkide råd til selv nybegynnere gartnere.
 Orkide familien omfatter mer enn 35 tusen arter som vokser i ulike breddegrader. Naturlige forholdene gjorde dem hardfør - de klamrer seg til badebukser av trær, klipper, til bakken, trekke fuktighet fra luften, de sjeldne regndråper eller det faktum at han førte dem tilfeldigvis vind. Varianter som lever i tett og fuktige skoger er spesielt vakre - lyse fargerike blomster blant dere kan finne arter som sommerfugler, bier, sommerfugler, frosker, duer og svaner. Mange tropiske orkideer er эpyfytamy - deres lys antenne røtter klamrer seg til stammer og greiner av trær. Men i motsetning til det mange tror, ​​disse plantene er ikke parasitter, som trær, det bare støtte i deres søken for sollys.
 Noen tips for omsorg
 1. Krever orkide transplantasjon etter kjøpet? Blomst disturb trenger en endring bare hvis potten var underlaget for røttene og ingen støtte hvis blomsten tenderer sterkt mot potten og ustabil hvis det er et problem med synlige røtter - de begynte å råtne eller tørr.
 I andre tilfeller, for å Phalaenopsis reagere transplantere smertefullt. Dette bør gjøres bare når røttene fylte potten og gå utover det. Den beste tiden for dette - i begynnelsen av våren. For orkideer trenger spesiell lettvekts substrat som består av bark, biter av torv, Sphagnum mose, og du kan kjøpe alle blomsterbutikker.
 2. Hvor ofte bør jeg vanne Phalaenopsis? Anlegget standard størrelse vannes ved å dyppe hver 7-12 dager. For å gjøre dette, bruker varmt vann samles nøye og pass på at det ikke kommer vann til poenget med veksten av blader. Etter å ha gitt vann til å renne helt.
 3. Hvordan lage orkide til å blomstre igjen? En god stimulans for vekst av nye stammer kan være forskjell på dag- og natt temperaturer og lange, tørr innen 12-14 dager av substratet.
 Hvorfor bladene blir gule planter?
 Selv om alle vanskelighetene med omsorg for orkideer, mange blomsterbutikker møter problemer. En av dem - gulfarging av lavere blader. Ofte er dette på grunn av den naturlige aldrings blomst og uten problemer. Later orkideer har en livssyklus, så tiden kan slippe blader. Gamle brev gradvis blir gule i løpet av få måneder etter tørker opp og forsvinner. I Falenopsysov kan noen ganger være enda lavere blader døende ung.
 Årsaken til de gulnende bladene kan bli utilstrekkelig mengde lys. Tegn på misnøye denne blomsten tar sine herrer på en gang - kan det normalt vokse og blomstre år eller to, og deretter begynner å gulne og raskt mister bladene.
 Farlig, og kan være et stort antall sterkt sollys. Den lyse sol glohet bladene og stilkene av orkideer kan brenne, obmyaknut og dekket med gule flekker. Bortdøen av disse brevene vil være uunngåelig.
 Hvis orkideer og gule nederste bladene dø, kan årsaken finnes i ubehagelig og stressende situasjon for blomster. Det kan bli flyttet til en annen leilighet eller overføring til et annet rom, mekanisk skade røtter, høy fuktighet eller lav fuktighet, feil bruk av gjødsel.
 Hva om gul orkidé?
 For å unngå problemer med gulnede blader kan, hvis du behandler orkideer med aktsomhets - for å hindre flom, tørking, skarp hypotermi og overskuddsmineraler. Anlegget bør regelmessig sjekke for skadedyr i tilfelle av infeksjon prosess spesielle forberedelser. Hvis det, etter blomstring Peduncles pozhovtiv umiddelbart, bør den fjernes. Men hvis det er fortsatt grønt i ytterligere 4-5 uker med blomstring på den et par måneder kan fortsette.
 Liv og komfortable innendørs planter er helt avhengige av oss. Beslutningen om å vanning, fôring transplantasjon eller ikke å være spontan, de er avhengig av de spesifikke forhold og behov av anlegget. Være oppmerksomme på sine orkideer og de flere ganger i året vil glede deg magisk blomstre.  
Kaffe treet hjemme

 Hvordan å vokse en trehytte kaffe


 Arabian kaffe treet (Coffea arabica)


 Kaffe treet i et pleiehjem. Coffee Tree: reproduksjon. Coffee Tree: transplantasjon. Kaffe treet i dyrking. Nødvendige betingelser for dyrking av kaffe trær.
 Kaffen treet kan vokse helt hjemme. Dverg sitt slag - Nana (Nana) - innendørs vokse litt over 1 meter i høyde. Hvis strengt overholde alle vilkårene for forvaring, vil planten blomstre, og deretter vil det vises en liten avling av kaffebønner.
 I kaffetreet stor oval spisse blader. Unge bladene er bronse fargetone, men raskt mørkne og bli grønn og skinnende. Etter tre år med vekst på et tre blomstrende vakre hvite blomster med en behagelig aroma, stedet for som ligne på kirsebær bær; grønne bær gradvis bli rød og deretter bli svart - en kaffebønner, frukt med 2-3 frø.

 Vilkårene for voksende trehytte kaffe


 Lett : Good diffus belysning. Plassere anlegget i nærheten av vinduet, som ikke går på solsiden, og beskytte den mot direkte sollys.
 Temperatur I vinter - gjerne rundt 16 ° C. Anlegget tåler temperaturer ned til 8 ° C hvis den inneholder tørr. Sommer - vanlig romtemperatur.
 Vanning: sommer vanning plante tre ganger i uken eller mer, avhengig av temperaturen. Ikke la jorda tørke helt ut. Winter nok vann plante en gang i uken. Hvis temperaturen synker til 8 ° C, stoppe vanning.
 Fuktighet: Summer anlegg spray to ganger i uken, ved en temperatur på omtrent 24 ° C - oftere. Winter spray varmt vann hver 2. uke.
 Gjødsling : Vekstsesongen, våren og sommeren, hver 2. uke gjødsle treet gjødsel for potteplanter, fortynnet i henhold til produsentens anbefalinger.
 Jord Torv jord blanding med det samme innholdet av gjødningsstoffer, samt leireblandingen. Transplantasjon: hver vår, når planten begynner å utvikle seg.
 Vare på utseende : Sprayer Bare for å opprettholde fuktighet. Bruk verktøy for rengjøring og polering etterlater ikke mer enn en gang i måneden.

 Kaffen treet. Funksjoner omsorg


 Planten danner en liten vakker busk som er lett å holde seg hjemme fordi han trenger delvis skygge. Kaffetreet trenger god ventilasjon, men det bør ikke være over. Tapt eller farge tørkede blader klippes med saks i bunnen av kappe.  
Яндекс.Метрика