Hvordan å ordne hagen og det landet for Feng Shui

 Hvis du ønsker å få ut av sitt land rik avling av grønnsaker og frukt, ønsker å føle seg lett og naturlig, mette din kropp og sjel naturlig energi av hagen, hvile og arbeid i landet, med glede, og deretter plassere en hans land i landet i henhold til de regler og lover i Feng Shui.
 Feng Shui - er den gamle vitenskapen om hvordan å ikke miste harmoni med den naturlige verden, som er drivstoff hans energi mann gir ham styrke til å leve og nyte hver dag. Vekk fra det begrenset til de fire veggene i hans hjem, en person mister en stor energisk kilde. Som et resultat, alene er det at drømmen om lykke, helse og økonomisk velvære. Men ved å fortsette å streve for disse verdiene, er vi låsing alle håp på seg selv, mens naturkreftene kan hjelpe oss i vår søken.
 Ordet "feng shui" kom fra de gamle tider når en person blinket ut for to hovedkrefter - vind og vann. Vind lovet kult og en god avling, husdyr strøm, og vann - for våte felt. Hår - en "vind" - flyten av energi som gjennomsyrer husholdningen, og deres virkninger kan være enten positiv eller negativ. Shui - en "vann" som bør drikke jorden.
 Moderne tilhengere av denne teorien mener at for å oppnå mye av det som er målet for en person kan være den optimale plasseringen av objekter i huset og den balanserte landskap design hage. Hvis rommet for å plassere alt i samsvar med prinsippene i Feng Shui, og bryte hage uten disse reglene, så absolutt det er en motsetning mellom positiv energi og negativ energi hjem hage. Som et resultat, blir energibalansen forstyrres at påvirke helsen og suksess for beboerne.


 Feng Shui i landet og i hagen


Hvordan å ordne hagen og det landet for Feng Shui
 Til chi positiv energi fylt hagen din, må det være til stede tre komponenter: fjell, vann og planter. Selvfølgelig, å flytte inn i hagen noen fjellkjeden er ikke mulig, men du kan lage en karakter i en hevet blomsterbed, høye trær. Vann - et symbol på materiell velstand. Derfor, i hagen var bundet til å være en bekk, fontene eller enhver annen sammenslutning av vann. Alle elementene i hagen bør være i harmoni med hverandre, kan det overvekt av en av dem over andre ikke tolerere.
 Reglene i feng shui for en hageflekk er som følger:
? En av de grunnleggende prinsippene i feng shui sier at alt skal være naturlig å se ut som om det har eksistert en god hundre år;
? hagesenter bør være gratis, unngå planting er høye trær eller busker;
Hvordan å ordne hagen og det landet for Feng Shui

? Frykt for symmetri i alt under planting, plassere elementer som utfører dekorative funksjoner;
? Unngå skarpe kjøre spor i spiss vinkel, da det kan lede personen til negativ energi sha. Turer og ritt bør være en jevn myk linje;
? Unngå "flat" hager. Forskjellen i høyde, ulike nivåer av landing forbedre bevegelse av qi;
? symboliserer overflod og velstand helt til venstre hjørne av hagen. Å bringe tilbake Qi, lagt der plante med røde eller blå blomster. Helt til høyre hjørne av hagen ansvarlig for familien, så det er et sted rosa, hvite og røde blomster. Garden Center - et symbol på ære, så arrangere denne buen som vil tiltrekke energi qi.
 Å ta hensyn til hage feng shui-prinsipper, stå i midtseksjonen, bestemme himmelretninger (tabell.).

 Feng Shui og kardinalen
 Cardinal


 Det symbolske skjerm


 Hage elementer i denne delen av hagen Nord


 Kreativ tenkning, karriere, kreativitet, kunst


 Vann elementer; økonomisk enhet. Unngå rette linjer, opphopning av steiner, åpne arealer Nord-øst


 Oppmerksomhet til indre fred, intellektuell og åndelig utvikling, meditasjon


 Åpent land, stein benk, hage steiner, hage skulptur. Lettelsen endres ikke. Unngå landinger
 Slutt-tabellen


 Cardinal


 Det symbolske skjerm


 Hage elementer i denne delen av hagen Øst


 Harmoni, nye planer, helse, familie, healing


 Vann elementer, planting frukttrær, urter (herunder medisinsk). Unngå hvite blomster Sør-øst


 Helse, materielle trivsel, relasjoner med andre


 Tre dekorative elementer, plante blomster. Former - pyramideformet, søyle, vertikale. Unngå metall hage tilbehør Sør


 Perspektiver, ambisjoner, planer, lykke, lang levetid


 BBQ, BBQ. Planter med store blader. Former - skarp-vinklet. Unngå vann Sør-vest


 Hjemmet og morsrollen, kjærlighet, romantisk forhold


 Bruk bakken. Et godt sted for en rolig familie ferie og sportsspill. Det er uakseptabelt å plassere denne tre buer møbler Vest


 Barn, kreativitet, ytelse, kommunikasjon, underholdning


 Elementer av metall, en lekeplass, et sted for rekreasjon. Form: sirkel bue. Unngå å plassere grillen her, røde blomster Nord-vest


 Arbeidskraft, offentlig interesse, reise, foreldre,
 veldedighet


 Metall dekorative elementer, hage skulptur, musikk av vinden. " Unngå å plassere grillen, røde blomster  
Hvordan planlegge forstadsområde

 Planlegging infield. Plan for hage tomter.

 Hvordan du plasserer vegetabilske avlinger i landet


 Alle anlegg for normal utvikling krever lys, varme, fuktighet og næringsstoffer. Disse store miljømessige faktorer er avgjørende for planter, men er ikke utskiftbare. Ved endring av en av disse faktorer varierer betydelig innvirkning på planter og andre faktorer. Disse detaljene må tas i betraktning når det vokser grønnsaker.
 Blant gartnere ofte praktisert geometri sammenbrudd områder anses mest praktiske områder av rektangulær form. Slik planlegger plassering av trær, busker, blomsterbed for grønnsaker og jordbær utført i samsvar med de harde linjer og grenser. I de fleste tilfeller en plassering avhenger form av land, plasseringen av ulike bygninger, terreng og spørsmålet om vannforsyning. Det er tilrådelig å plotte ligger i en slak skråning med dyp Leir eller sandholdig jord, med en svak helling mot sør.
 Men hagene er ofte langt fra ideelle landskapet. Vanligvis, en amatør gartner i stand til å velge eget land området under grønnsakshage, han måtte plassere den på tomten.
 Derfor bør utviklingen av nye hageflekk skreddersys for å passe sin beliggenhet og grunnforhold. Det anbefales å bruke alle sine fordeler og mulige ulemper ved lavere kjøpte land. For det første, før bryte sengene, mest for å gjøre det generelle plan. Dømme etter praktisering av erfarne gartnere, gir dette ukomplisert prosedyre en meget god effekt. I utarbeidelse av planen behovet for å skalere vist i avsnitt skisserer konturene sette hus og andre bygninger for å markere stedet der allerede plantet trær og busker. Vanligvis når du planlegger plasseringen av alle objekter i området, under oppbyggingen av tildeling av ca 10-12% av arealet, og spore og dekorativ beplantning dekke om lag 14-16% av territoriet. I dette scenariet, når fruktjuice og grønnsaker er fortsatt til 72-76% av det totale landarealet. Ved utarbeidelse av plan området bør ta hensyn til plasseringen av objekter til kardinal og retning av den rådende vinder.
Hvordan planlegge forstadsområde

 Vekk fra bygård i hytta vanligvis arrangerer tunet, som plasseres tilbake rom eller gate fasiliteter i en låve og garasje. Fra mål her bør legge til rette for oppføring av kjøretøyer. Ved siden av leiligheten bygningen, men i motsatt side av banen av det økonomiske grunnlaget vanligvis sted hvor familien kan slappe av utendørs. Porten og huset, og huset og den økonomiske gårds sittegruppe, hage og frukthage knyttet gangveier, kanskje mer direkte og konsis. Garde plassert på gårdstun og en sittegruppe. Frukttrær er gruppert på ett sted, bærbusker - en annerledes og grønnsaker og jordbær - i tredje. Alt er gjort på grunnlag av lokal vind rose. Ulike bygninger, trær og busker er utformet for å beskytte området mot rådende vinder, men ikke skjule det.
 Ideelt sett bør området bli lagt ut som følger: langs den nordlige grensen beplantet med frukttrær, på den sørlige grensen - bærbusker, og mellom dem - vegetabilske avlinger beskyttet trær. Hvis det er mulig, rader av trær i denne hagen fortrinnsvis i en nord-sør, så de bedre bli opplyst av solen.
 Hvis du planlegger å bygging på egen bolig huset, og sikkert det bør bemerkes at i rurale områder, byer og arbeidstaker bosetninger bygge fasaden vanligvis plassert utenfor. Plassert foran dooryard størrelser fra 4 til 8 m, som tradisjonelt skilt fra gaten med et gjerde eller hekk.
 Hytter i hagebruk samfunn har en tendens til å plassere en enkelt plan. Boligbygg i sommer samfunnet eiere arrangert på forskjellige måter: noen steder i nærheten av huset kjørebaner vei; Andre gjemme den bort i dypet av nettstedet bedre transport i tung trafikk på veien. Fjerning av bygningen av veien kan redusere nivået av støy i den.
 Ideelt sett, når huset ligger langs nord eiendommen linjen, så vil det gi utmerket beskyttelse bakgård. Hvis huset er allerede bygget, bør den brukes som et utgangspunkt i form av nedbrytningsområdet.
 Selv om planområdet er langt fra ideelt, og i dette tilfellet for dyrking av grønnsaker som tilhører tildele et sted som er godt opplyst av solen og beskyttet mot kalde vinder nord. Arealet under grønnsakavlinger må ha godt dyrket jord som fjæren er ikke zatoplyayut smeltevann.
 Dette stedet bør plasseres sør for bygninger, trær og busker, gjerder og lignende barrierer. I fravær av naturskog beskyttelse i form av bygninger eller langs de nordlige og østlige grenser omkringliggende områdene bør minst plante en busk.
? Hver kultur i nedbrytningsområdet bør gis et sete. I de tidlige årene av utviklingen av hagen bakken mellom trærne kan brukes i jordbær, grønnsaker og diverse bærbusker.
 Frukttrær og bærbusker plantet slik at de ikke kaster skygger på vegetabilske avlinger og planting jordbær. Langs den nordlige, nordøstlige og nordvestlige deler av partene bør plasseres høye trær som eple og pære, gitt det faktum at de ikke har mye obskure tomten nabo (fig.).

 Generell planlegging infield
Hvordan planlegge forstadsområde

 1 - Hus
 2 - polisadnyk
 3 - garasje
 4 - drivhus
 5 - eple
 6 - byen
 7 - bær plantasjer
 8 - bærbusker
 9 - frukttrær
 Sider: 1 2 3  
Яндекс.Метрика