Hvordan å plante poteter?

 Avhengig av geografisk plassering av området, planting poteter tilbringe andre halvdel av april. Tidligere denne ikke er anbefalt, som potet spirer er svært følsom for frost, foruten planterøttene dannet i varm jord. Hvis det er regnvær, også, ikke bør forhaste til planting.

 For vekst av poteter og utdanning bør gi en full 90 dager trappen. Så sørg for å gjøre det vokse poteter, selv om anlegg til anlegg i begynnelsen av juni (for midten bandet).
 For raskere spiring, valgt for å plante poteter kunstig spirer, men kan plantes uten bakterier. Trapper vises senere. For planting egnede mellomstore poteter, skåret i 2-3 store biter. Det er viktig å bestemme avstanden mellom radene (panne). Det beste alternativet - 60 cm nærmere anlegget er ikke nødvendig, da boblene vokse hvor som helst, de vil bli mindre og spud anlegget er ikke praktisk. Seat poteter ordentlig til en dybde på ca 10 cm, dypere til skuddene trengte ikke å bruke mye energi for å måtte bryte.

 Hvordan å plante poteter video


Bladlus på roser: hvordan å slåss?
 Hva gartner drømmer ikke i sine hager vokse en vakker rosebusker med rikelig blomstring og oppkomme av lyse farger? Roser ganske pirkete omsorg fordi deres regelmessig vedlikehold er et must. Men en av de vanligste problemene i voksende roser og holder fortsatt betraktet som et nederlag rosebusker bladlus. Hvordan bekjempe bladlus på roser å bli kvitt insekter og blomster gjør ikke vondt? Dette er en ganske komplisert prosess, men fortsatt mulig.
 Hva bladlus og hvordan å gjenkjenne
 I prinsippet mange innser at bladlus - er små insekter uten vinger mer som prikker som angrep er ikke isolert av rosehagen, og hele grupper, tett avsatt på stengler, blader, men det meste på peduncles planter. Voksne insekter bladlus kan med vinger og håndtere slike individer enda mer vanskelig, siden de kan fly til andre planter, og noen dager så gå for de vakre roser.
 Blomsterbutikker spesielt frykter oselenyya bladlus på blomster, som det reproduserer raskt, fordi en voksen hunn kan utsette 250 egg om dagen. Derfor, ta tiltak for å bekjempe insekter og bestemt enn spray roser av bladlus, trenger du veldig raskt før det er tid for å formere buskene.
 Måter å bekjempe bladlus på roser
 Fagfolk skille kjemisk bekjempelse av bladlus ved hjelp av ulike kjemikalier, tradisjonelle oppskrifter skadedyrbekjempelse og mekanisk rensing rosenkrans av bladlus. Hver av disse metodene har sin teknologi og effektivitet, men av to onder en tendens til å foretrekke det som minst kan påvirke vekst og utvikling av rosenkransen.
 Mekaniske rense bladlus
 Dette er en av de enkleste måtene å prosessering og ufarlig økte fra bladlus. Bruk den bør bare bladlus på anlegget begynner å bosette seg. Bare beskytte hendene med gummihansker og økonomisk trygt kan fjerne bladlus hender rozchavlyuyuchy den mellom fingrene. Ikke noe dårlig og stygg i denne metoden for beskyttelse mot skadedyr blomster der, fordi insekter er så liten at hendene vil virke slags støv eller skitt.
Bladlus på roser: hvordan å slåss?
 Man kan vaske bladlus strømmen av vann fra en slange. Bladlus er så fysisk hjelpeløs at det lett kan vaskes av med vannstråle. Det er bare viktig å opptre svært forsiktig for ikke å bryte selve anlegget. Vask av bladlus spiser en rekke insekter i hagen, er det utmerket mat for edderkopper, veps, marihøner og andre insekter. Denne metoden bør brukes innen noen få dager for å vaske og gjenoppsto insekt egg. Dersom anlegget roser ofte sitte insekter og små fugler, ikke kjøre bort dem, fordi de kurere rose hage skadedyr. Maskinering av roser fra bladlus gir et positivt resultat når det jevnlig gjennomgang og identifisering av plantesykdommer på et tidlig stadium.
 Beskyttelse mot bladlus roser folk rettsmidler
 Disse gartnere vet mange triks som hjelper i ferd med å vokse noen planter for å beskytte andre. Så Rose kan beskytte andre planter, for eksempel når rundt rosebusker plantet ringblomster, deres bløff og spesifikk smaken vil fraråde skadedyr og dermed beskytte bladlus fra rosene.
 Blant populære oppskrifter for å bekjempe bladlus ofte med såpevann, som er behandlet planter for å bli kvitt bladlus. Forbereder en løsning enklere enn noensinne - bare for å brun såpe og legg den i en bolle med vann for å gjøre det ganske såpe. Dette vannet må du fylle ut sprøyta og rozbryzkaty over overflaten av planter, spesielt med fokus på berørte personer busk.
 Hvis bladlus tett lag har lagt seg på buskene av roser, kan du vaske såpe greiner, blader og til og med blomster roser. Du kan forsiktig dyppe greiner inn i et bredt beholder med såpevann. Ikke vær redd, følger ingen skade behandling mot skadedyr av roser vil bringe. Det eneste som kreves er bare å være ekstremt forsiktig med å bryte stilkene av roser.
 Fra folk rettsmidler for å bekjempe bladlus bør også nevne insistere på onionskin eller unge skudd av hvitløk, salvie, og topper av tomater og poteter. Du må fylle ut en rå vann og la stå i ca en dag. Dette avkok spray roser.
 Kjemikalier for å bekjempe bladlus
 Hvis ingen mekaniske rense roser eller nasjonale oppskrifter ikke ga noe resultat, da fortsatt må ty til kjemisk behandling økte fra bladlus. Du må kjøpe insektmidler som selges i butikkene på hagearbeid og hagebruk. Når du velger et middel for bladlus på roser bør foretrekkes så, som sier at bilen er egnet for roser og druer. Blant de testede biler bør fremheves:
 - "Intavir"
 - "Spark"
 - "Aktara"
 - "Kinmiks"
 - "Decis"
 Husk at sterke kjemikalier kan skade ikke bare planter, men også beboere insekt i hagen, så du bør foretrekker den milde måter å bekjempe bladlus og huske at omsorg for roser bør være pågående, inkludert inkludert regelmessig gjennomgang rosehager i form av ødeleggelse av planter av bladlus.  
Hva Sophora japansk? Sine helbredende egenskaper og bruksområder

 Medisinske urter er mye mer sannsynlig å være en reell kilde til ungdom og helse enn moderne medisiner. Det er fordi de fokuserer arbeidskraft og mann, bare refererer til levende vesener. Til tross for at vitenskapen er daglig voksende populariteten av homeopati er bare vokser og viktig plass blant medisinplanter tar Sophora japansk.

 Dette anlegget er også kalt "safora" er vitenskapelig galt, men folk finner sted. Det spiller ingen rolle å ringe anlegget, så lenge det fungerte. I dette tilfelle er det slik. Sophora er en reell kilde til ungdom og helse, som er så nødvendig for mennesket.


 Medisinske egenskaper av planter


Hva Sophora japansk? Sine helbredende egenskaper og bruksområder

 I dag kan det bli funnet i mange kosmetikk og medisiner. Alt takket være vitenskapelig bevist effektiviteten sterk komponent av denne blomsten. Aktivt brukt og frukt og knopper, de er like verdifulle og inneholder en enorm mengde flavonoider. I tillegg Sophora har en stor konsentrasjon av fettolje, alkanoydov, glukose og askorbinsyre.
 Sophora japansk, eller snarere sine medisinske egenskaper, kan behandle ulike smittsomme hudlesjoner, slimete. Denne utmerket antibakteriell og anti-inflammatorisk urt som særlig skiller seg ut i behandling av venøse sår. Det forbedrer effektivt kapillær blodsirkulasjonen og stimulere regenerative prosesser.
 I tillegg er det brukt i behandling av mer alvorlige sykdommer, som for eksempel bestråling eller lesjoner i ledd eller hjertemuskelen. Hypertensjon, purpura, trombose og diabetes selv før hennes retrett.


 Bruke i kosmetikk


 Leger bevist - det er ingenting bedre enn akne enn Sophora japansk. Dessuten er det aktivt brukes til å behandle rosacea, mikrosirkulasjon lidelser, og ulike pustular lesjoner av dermis. Med den kan du til og med pause alder. Det perfekt beskytter huden mot ytre påvirkninger og forbedrer immunitet. I huden økte nivåer av kollagen og elastin, noe som er avgjørende for dens indre og ytre helse.
Hva Sophora japansk? Sine helbredende egenskaper og bruksområder


 Flere oppskrifter


 Sophora japansk, bruk av noe som kanskje ikke bare innenfor murene til sykehuset krever svært forsiktig oppmerksomhet. Ved utarbeidelsen ekstrakter viktige å følge doseringen. Den eneste måten du kan oppnå maksimal effekt.


 Buljong frukt for sykdomsforebygging


 Oftest er det brukt for å forhindre forekomsten av magesår under behandling dersom du tar antikoagulantia eller acetylsalisylsyre. Forberede det ganske lett. I 04 liter vann, tilsett to spiseskjeer med frukt og plasserer kjelen på bålet. Kok opp og la det koke i ca fem minutter.
 Dette avkok er også nyttig for behandling av hemorroider, konjunktivitt, Candida og andre sopper. Hvis du har blødning, drikke en tredje kopp avkok tre ganger om dagen.


 Anstrøk av Sophora å styrke hår


 Dette anlegget er bra for helse og skjønnhet, spesielt siden de er avhengig av hverandre. Å forberede skjær du trenger alkohol og frukt. Knuse dem og hell to spiseskjeer med rå alkohol 70% (250 gram). Sett i et mørkt sted i ti dager. Ikke bruk det i sin rene form, er det bedre å plante. For eksempel, for å styrke håret med vann-forhold på 1: 1
 Dette skjær kan brukes med hell for behandling av periodontal sykdom, betennelse i mandlene, stomatitt.


 Kontraindikasjoner


Hva Sophora japansk? Sine helbredende egenskaper og bruksområder

 Du bør ikke forveksle at Sophora japansk, denne urten. I alle fall er det en advarsel til dem verdt å vurdere. Det bør ikke brukes hvis du:

  •  Predisposisjon for hypotensjon


  •  Amming


  •  Graviditet


  •  Allergi


  •  Anlegget malotoksychnoe fordi ingen alvorlige kontraindikasjoner, men likevel verdt å vurdere, og nok en gang ikke å risikere det.
     Vi ønsker deg helse!  
    Яндекс.Метрика