Hvordan repot planter? Grunnleggende regler transplantasjon pot planter
 Mange kvinner liker å plante potteplanter. Likevel, fordi de bringer ikke bare estetisk nytelse, gledet øyet, men også berike luften med oksygen i vår leilighet, som er så nødvendig for normal funksjon og velvære. Kjøpe planter i spesialforretninger, ikke glem at det er nødvendig å transplantasjon, som de kommer til butikken i transport potter med jord erstatning. Ta deg god tid, men transplantert de den første dagen, la anlegget tilpasse og akklimatisere seg til leiligheten. For å gjøre dette, vil det ta flere uker.
 Hvordan repot planter?
 På hvilket grunnlag skal være transplantasjon? Det er ikke så komplisert, viktig å vite hvilken plante du har kjøpt. Hvis det er lenge, så endrer sin "hjem" du trenger hvert år, eller en gang i året. Hvis planten tilhører medlennorastuschym, så vil det være nok av en transplantasjon hvert tredje år. Som for sukkulenter, inkludert kaktus, er disse plantene transplantert upretensiøs ganger fem eller seks år.
 Hvis potten var nær kjæledyret ditt rom, bør det også bli transplantert inn en mer romslig gryte. Fastslå at potten har en liten, veldig enkelt, forsiktig fjerne planten fra det og se på røttene - hvis de er tett sammenvevd, og nesten skjult land - en tid for forandring. Plukke opp dette volumet potten for å plante det føltes behagelig og hadde rikelig med rom for ytterligere vekst.
 Spring-forsommeren - er den beste tiden å transplantere planter: i denne perioden de napytayutsya sollys og varme. Men det er planter som blomstrer bare i denne perioden, og da er det bedre å ikke røre dem, fordi de kan falle blomster og knopper.
 Velge riktig potten
 For tiden er det to hovedtyper av potter som brukes for potteplanter. Hver har sine fordeler og ulemper, som vi vil snakke. Men før du går videre å beskrive igjen minne om at peresadzhuyuchy nye anlegget i en gryte, ta bollen noen centimeter i diameter enn den forrige.
 • Plast potter: billig, lett og variert. Sammenlignet med keramiske potter, plast skryte av et bredt spekter av former, farger og størrelser. Men de trenger ikke ta oppmerksomheten bort fra konsekvensene av feil vare på en plante, enten hyppig rikelig vanning, gjødsel gjør overdreven eller utilstrekkelig fuktighet. Alle disse faktorer kan føre til akkumulering av skadelige mineraler potten, som deretter fører til død av anlegget.
 • Keramiske potter, er dyrere og mer motstandsdyktig enn plast, på grunn av den større vekt. Men det er et minustegn, fordi dette faktum gjør det vanskelig å transplantere. På grunn av den porøse leire, noe som gjorde potten er mer aktiv luftsirkulasjon; fuktigheten absorberes av veggene i potten som krever noe mer fuktighet.
 Når du kjøper potten varsel hullet for å fjerne overflødig vann, hvis ikke på bunnen av potten må gjøre selv. Før du helle et godt gjødslet jord i en gryte, dekk bunnen av noen små steiner - de hindrer tilstopping hullet med jord.
 Den viktige rollen spilt av transplanterte planter kalenderen. Transplantere innendørs planter Lunar bevisst berørte elskere av blomster, på grunn av det faktum i hvilken fase er månen, og alt liv er avhengig av. Vekst, kraftverk, fruiting, motstand mot negative miljøfaktorer - alt avhenger av plasseringen av månen.
 Ta vare på kjæledyrene og i overgangen mellom sommer og høst periode (september). På grunn av reduksjonen i dagslys endring og utviklingen og veksten av potteplanter. Det er bedre å avstå fra planting og transplantere nye planter vokser, for ikke å forstyrre deres vekst.
Hvordan å dykke tomater: Praktiske råd gartnere
 Hvis du liker å tinker i landet, så du definitivt kjent situasjon når en nabo går bra avling, og du - er forkrøplet og grønt. Det synes å være å gjøre alt rett, og bruke god frøplanter og land riktig behandlet, og bruk av gjødsel. Og likevel resultatene er ikke oppløftende. Så kanskje grunnen er at du ikke plukke? La oss håndtere!
 Noen teori
 Generelt, under et dykk forstår transplantasjons frøplanter (i vårt tilfelle - tomater) i en volumkapasitet, ofte forkorte viktigste roten av en tredjedel. Hvorfor gjøre det? Det er enkelt. Picks fremmer større effektivitet areal (sparer plass drivhus eller vindussete), og sparer penger når du kjøper frø og oppvarming, noe som reduserer kostnadene per 1 kvm drivhus.
 En annen lar deg velge en sterk, store, sunne og sterke frøplanter, det fremmer et sunt rotsystem av planter, som til slutt gir gode avlinger.
 Her, derimot, er det verdt å merke seg at en enighet om behovet for å plukke blant gartnere der. Noen hevder at dette ikke er nødvendig hvis du plantet frøplanter i noen store kopper. Men så ofte sagt av de som rett og slett ikke har tid til en slik prosedyre eller latskap. De fleste gartnere enige om at et dykk - ekstremt nyttig mål.
 Når dykk tomater? Det antas at den beste tid - er når spirene synes første ekte blader (vanligvis 3-4). Ofte er dette på grunn av 12 dager etter planting. Tidligere (eller ganske sent) plukker annet enn skade, ikke bringe tomater syk slå rot, og vil ofte være syk. Hvordan å dykke tomater?
Hvordan å dykke tomater: Praktiske råd gartnere


 Prosedyre  picks
 Pick består av flere trinn og med due diligence ganske enkel:

 To timer før helle frøplanter i beholdere. Hvis mulig, la stilken og bladene, som temperaturen på hendene behagelig temperatur er mye høyere enn for frøplanter. Bedre ennå - ta tryapochnyh hansker.

 Gryter liten og den lagrede jord (i vårt tilfelle - en blanding av torv jord, torv og sand) med en temperatur på omtrent 20 grader. Jord i potter vannes med en svak løsning av kaliumpermanganat.

 Maksimalt trekk forsiktig ut våre spirer fra bakken. Du kan bruke en liten trekirke spade go tannpirker. Hvis roten er lang, så hogg den av om lag en tredjedel.

 I en gryte beredt grunnen gjør et lite hull ca 5 cm i dybde.

 Hell vann i hullet.

 Transplantert vår frøplante, ta vare å cotyledon blader var underground.

 Å sove godt med anlegget bakken og litt komprimert fingre.

 Deretter permuted våre potten i et solrikt sted og vannes. Rommet der våre frøplanter, ikke glem å jevne ventilere og optimal temperatur det skal være 15-18 grader.
 Etter plukker anbefalte å støtte planter og lage gjødsel. Passer eventuelle mineral sammensatt gjødsel høy i superfosfat, urea, natriumsulfat. Anbefalt tid - 10-15 dager og 4-5 uker etter de plukker.
 Til slutt, etter enkle og rimelige tiltak du får tomat frøplanter med et sterkt rotsystem - nøkkelen til fremtidig god avling. Veldig snart vil du være i stand til å nyte god avling av tomater nyttige.
Landing mai

 Kan ferier for mange gartnere er forbundet med begynnelsen av sommersesongen, så spørsmålet om hva du skal plante i mai ofte gitt i april, etter planting materiale bør være forberedt.
 Landing i mai og mange flere enn vanlig, slik at arbeidet vil bli rik og variert.

 Hagebruk avlinger i begynnelsen av mai


 Åpent mai planting kald-motstandsdyktig kultur, som inkluderer hvitløk, gulrøtter, rødbeter, reddiker og noen varianter av neper, løk på frø, urter.
 Og dette er bare noen kulturer, planting mai hvor den åpne bakken allerede i tidlig.
 Det faktum at de ikke er redd for å lette frost godt, slik at det var trapper, som i prinsippet er også hladoustoychyvыmy, må du vente 10 dager til to uker, og i midten av mai oddsen for at frosten har gått bort , øker med hver dag.

 Hva du skal plante mai nær midten og slutten av måneden


 I den andre uken av mai plante poteter. Sentralt i sitt sete i andre halvdel av mai helligdager, og hvis våren var tidlig, selv i de første dagene, men det bør fokusere på klimasone.
 I begynnelsen av mai, er plantene plantes i et klima agurker og tomater. Mot begynnelsen av sommer tomater og agurker kan være plantet i bakken.
 I slutten av mai plantet også frøplanter av pepper, kål, aubergine.
 I utgangspunktet mai er hoved månelanding, selvfølgelig, hvis nok land er forberedt for dette.
 Det sies at frøplanter bør plantes i bakken før Treenigheten. Der en gang gitt tidsperiode skyldtes religiøse grunner, nå mer forklaring enn det som er tilgjengelig hvis spirene å plante i slutten av juni, kan det ikke vokse banal.

 Plante blomster mai


 Blomst like viktig for gartnere enn grønnsaker og frukt, så planting mai er ikke begrenset til poteter, squash og kål.
 Tidligere denne måneden jord plantet oppsvulmede planter. Ved midten av mai begrave knollene av georginer og begonier og petunia plantet stiklinger, marigolds og tsynyy.
 Frø kan plantes i bakken noen stauder, blomstrende fra juli og utover, samt fremtidig stauder blomst av referanse for neste sesong.
 Disse kan være tyrkisk nellik, tusenfryd, bratsj. Bush blomster som roser plantet i bakken i mai.  
Яндекс.Метрика