Hvordan å spire ankelen med avocado?
 Som bare ikke vokse hjemme gartnere experimenters - hot pepper, valnøtt, sedertre av frø, etc. Hva å si om avocado - dens store og uvanlige bein og lokker til å gjøre voksende trær. Men spirende avokado groper veldig lang og meditativ prosess. Designet plante vanligvis nesten tre måneder tenker om han skjenke hans nærvær og fred slå rot. Så vær tålmodig - og tilbake gjennom tornene til avocado!
 Hvordan velge en frukt frø spiring?
Siden avocado frukt er ganske sjelden, er det mange ikke vet hva som bør være moden frukt. Jeg velger dem er ikke så enkelt: mykhet bind moden frukt, er bedervet og umoden avokado frukt så ofte valgt av prøving og feiling. Men du kan forenkle en oppgave. Hvis du klikker på fosteret forblir bulker, dings og nærmest huden ikke er skadet - moden frukt.
Nå spiring. For å kunne fjerne bein med avocado, gjør et snitt langs lengden av frukten til beinet, og deretter åpne halvdelene i motsatte retninger. Bone moden frukt skal lett skilles fra massen, forlater henne med den delen av huden. Men så begynner moroa:
 1.  Nøyaktig ekvator ankelen Plugg tre tannpirkere og plasser denne designen i et glass vann slik at vannet opptatt bare butte enden rør, det vil si om lag en tredjedel.
  Vann i glasset bør alltid være på samme nivå som avokado spiring trenger mye fuktighet.
  Glass med steinkarmer sette på og glemme det for 2-3 måneder, med unntak av tiden når du legger vann. Hele denne tiden vil knoklene tenk om det slå rot, og ekstra øyne vil bare distrahere henne.
  Denne metoden er bra at i en gjennomsiktig kopp vil se hele prosessen med spiring av frø. Når røttene når omtrent 4 cm, kan avocados bli transplantert inn i bakken. Husk at beinet med stammen ikke kan fjernes, det kan skade anlegget!
  Du kan også høyresetet bein i bakken, men da kan du ikke helt styre prosessen. Dette gjøres på følgende måte:
  1.  Ta en liten plast potten (nok til 10 cm) med hull for luft og hell tilbake løs jord (egnet for universell eller spesielle trær). Det vil være fint hvis potten er drenering, og litt lime - Avokado liker ikke sur jord.
   Plasser ankelen i bakken med en tredjedel klink hell og Fan bakken rundt ankelen. Deretter holde den i løs jord tilstand - akkurat som avokado vil føle seg komfortabel.
   Nå er din oppgave er grunnleggende i en betimelig vanning rør, og deretter overføre å spire i potten større.
   Vel, for å få fakta om avokado hjelpe deg å finne en bedre forståelse av sin eksotiske trær.
   Avocado trenger rikelig med lys, men tolererer ikke direkte sollys. Så du kan holde i vinduskarmen, men fortrinnsvis på sørsiden skjerme ham fra blende. Om vinteren kan kreve ekstra belysning ved hjelp fytolamp eller, i deres fravær, ved fluorescerende.
   Stille avocado gjelder for temperaturendringer, men det ville være bedre å gi naturlig temperatur i 16-20 grader.
   Med mangel på fuktighet kan miste avocado blader, så du må enten ha en luftfukter eller regelmessig sprayet det med fine spray.
   En liten treet trenger en fjær fôring gjødsel eller spesielle blandinger for tropiske planter.
   Hvis du gjorde alt riktig, snart tre heldigvis trekke opp på måleren, store blader dekorere hjemmet ditt og gjøre stolt over at du var i stand til å takle det.  
Kalender gartner. Januar

 Arbeid i hagen og hagen i januar


 1 tiår
? Forberede et drivhus for dyrking av klima avlinger, kontrollere lys og oppvarming, forberede jord, potter og krukker for planter.
? Skaffe energi til drivhusene.
? Plante seedlings for voksende agurker i oppvarmede drivhus.
 To tiår
? Okuchit snø trær og busker for å beskytte røttene mot frost. Trestammene fylle sirkelen med snø på 08-1 meter. I buskene, hvis det ikke var gjort på forhånd, oppløse dem fra hverandre og bøy grener til bakken, og deretter fylle den med snø å ikke frosne topper (for bringebær, stikkelsbær og, rips okuchit bare røtter). For å gjøre dette, bør du ikke ta med snø og blomsterbed, fortrinnsvis bare stier og plener.
? Sengene jordbær ordentlig kaste snø. Hvis vinteren fuktig med regn, for å sikre vann drenering fra hagen.
? Hvis snøen er rikelig, regelmessig rist den fra greiner, slik at de ikke blir brutt.
? Hvis snø litt skjule busker, blomsterbed og gran gran grener eller annet dekkmateriale.
 Tre tiår
? Frøplanter å plante blomster i hvilken langsiktig fra såing til blomstring. Disse plantene er for eksempel Chabot nellik, begonia, balsam Waller, Pelargonium og andre. Lys dag i januar utilstrekkelig for normal utvikling av frøplanter, så du trenger dosvechyvanye lysrør, helst bringe dagslys timer til 12 timer. Så frø til seedlings sent varianter av blomkål, tomater, aubergine, paprika for dyrking i oppvarmede drivhus.
? Sjekk ut likheten eksisterende bestander av frø av blomster og grønnsaker. For dette 1-2 dusin frø av hver art i året avgift bør plasseres mellom lag av fuktig cheesecloth og holde på ca 20 ° C (kan ikke lys). I normal spiring av frø skal spire proklyunutsya 7-10 dager, men hvis ikke, betyr det at holdbarheten av frø utløpt.  
Hvordan å vokse arugula på en vinduskarm?
 Nå kan folk jevnlig ta urter, er det ofte brukt i utarbeidelsen av ulike retter. Selvfølgelig er det friske grønnsaker rik på verdifulle vitaminer og mineraler, så bra for kroppen. I tillegg er konkurranse blader og kvister tiltrukket av sin delikate smak, gi piquancy, sympati annen rett. Blant de mange representanter for en verden av planter nylig ble bly arugula. Det etterlater en behagelig ettersmak er dekorasjon av retter av fransk, italiensk, tyrkisk mat. Hennes glade for å ikke bare legge til salater, men også i supper, dampede grønnsaker, dekorert med blader smørbrød. Denne raketten inneholder mange nyttige sporstoffer. Anlegget er et middel for forebyggelse av tyroidstimulerende reproduktive funksjon og positivt påvirker på prostatakreft, reduserer svelling og gir en stabil produksjon av hemoglobin, forbedrer hudens. Utmerket løsning - å vokse arugula på en vinduskarm, fordi den friske planten gir opp verdifulle stoffer, ingen tid å miste vitaminer og mineraler. Du kan umiddelbart bruke duftende blader! Forberedelse til dyrking av arugula på en vinduskarm
 Det er viktig å huske på noen viktige punkter som du alltid kan vokse på vinduskarmen arugula, få en god avling. Du vil jevnlig bruker urter, med kunne bruke den umiddelbart etter skjæring. Som er arugula gi deg nesten alle verdifulle stoffer. Vanligvis av vitaminer, mineraler tapt fordi anlegget er på vakt på lufta, utsettes for lys.
 Hvordan å vokse arugula på en vinduskarm rett? Vurdere noen flere detaljer.
 Denne planten liker et godt opplyst område, så bedre ta voksende vinduskarmen eller bord på solsiden. Husk at i stedet slaboosvitlenomu raketten ikke bare vil vokse verre, men vil ikke være svært nyttig. I svake skudd, blader inneholder mindre vitaminer.
 Direkte sollys, spesielt midt på dagen, kan skade delikat plante. Vurdere fekting system lett å rakett ble tent, men ikke brent i solen. Trenger du et lite stykke hvitt papir, som kan hindre de øvre kvartal vinduer.
 Ikke ta for voksende arugula GARDEN bakken. Mange tror at det er grunnen til deres bakgård, testet, hvor alt vokser godt, best egnet for å plante urter i hjemmet. Faktisk, arugula, kål som andre planter, er målet for mange skadedyr. Fra dem sannsynligvis du bære dem i hagen din containere fra bakken.
 Tørr jord for dyrking av planter, blomster, salgbare i butikkene, best for deg. Ruccola er best å plante i bakken med en litt sur eller nøytral reaksjon.
 Stadig mate urter er nødvendig. Anlegget vil konsentrere nitrater. Hvis det er veldig vanskelig å gjødsle jorda kjemiske sammensetning, arugula bli skadelig for kroppen, fordi høye nitratnivåer vil negere sine gode egenskaper.
 Holde anlegget var mettet farge, arugula ikke veldig vytyahuvalasya opp. Det må være godt vannet, holde styr belysning. Så en vakker og verdifull avling deilig frisk grønn helse vil glede deg alltid.
 Hva som er nødvendig for å vokse arugula på en vinduskarm?
 Først må du forberede beholder for voksende arugula på en vinduskarm, pall, kjøpe frø av denne planten. Du må velge jord, ta vare på drenering. Her er hva du trenger.
 1.  Tre eller plast beholdere. Utmerket hvis beholderen er bred nok dybde boksen skal være minst ti inches. Foretrekker tre container hvis du har noen. Boksen bør festet i vinduskarmen. Hold kantene ikke gå off-site, eller container er lett å gå glipp av.
   Velg de aktuelle skuffene. Ruccola elsker rikelig vanning, men vannet bør ikke stagnere i jorda. Alt overflødig fuktighet vil fusjonere i skuffen når du gjør god drenering, sørge for at hullet i bunnen av beholderen var tett med jorden. Hvis din boks med plast hull der, lage dem selv. Du kan bruke denne saks, syl, oppvarmet over en brann stor spiker.
   Brosjyrer papir må justere lysintensiteten. Hvis raketten faller direkte stråler fra solen midt på dagen, må du beskytte den grønne delen av det. Men svært nær grønt lys ikke kan.
   Polyetylen er nødvendig for innledende vekst stimulering trapper etter planting frø. Det bør ikke dekke jorden. La plass for strømmen av luft.
   Ruccola. Frø er tilgjengelig og middel modning. Vanligvis folk foretrekker modne frø som de gir innhøstingen i to til tre uker. Midt-klasse vil samle urter i 30 dager.
   Jord. Tilgjengelig jord med en nøytral reaksjon i butikken. Hvis du ønsker å sette scenen alene, ta en del sand, og to land to deler kompost, og bland.
   Plate komprimering og jord land, spray for vanning.
   Vær spesielt oppmerksom på å velge det stedet der du vil vokse arugula. Hvis huset er ingen god søndag opplyste terskel, gi kunstig belysning i fem til syv timer i døgnet.
   Ruccola på en vinduskarm hager og innhøsting
   Følg retningslinjene når du plante arugula på vinduskarmen.
   Først, hell i den utarbeidede beholder lag drenering. Dens tykkelse bør være minst to inches.
   Deretter fylle boksen med jorden. Å forlate kantene på ca 3-4 cm.
   Ryddig rader så frø. Mellom dem må være en avstand på 2-3 cm.
   Lett dryss frøene med et tynt lag av jorden. Forsegle nøye jorda med hendene eller en treplate.
   Fukte bakken. For å gjøre dette, bruker en spray i stedet for en trakt til bakken ikke rozmylasya.
   Lukke beholderen med polyetylen, men la og ledig plass rundt kantene. Plasser boksen på et mørkt sted i to til tre dager. Du kan holde beholderen og i vinduskarmen.
   Trinn skal være fem dager.
   Ruccola vannes rikelig. To uker senere, er du i stand til å samle inn dine greener. Når raketten vidtsvite, vil det trenger å plante igjen.  
Яндекс.Метрика