Hvordan å trekke seg fra hagen pepperrot?
 Pepperrot er sikkert nyttig plante. Med det kommer en stor krydder for kjøttretter, foruten gelé eller grill. Men noen ganger det vokser i hagen spesielt raskt, og hindrer andre planter. Så før noen gartner gartner, og det er et problem: hvordan få pepperrot fra hagen, slik at den ikke forstyrrer hagebruk avlinger? Metoder som bidrar ødelegge viss pepperrot i hagen, er det flere. Vanligvis gartnere bare prøve det vykosyty, men det bare løser problemet for en stund. Spesielt fordi klippe så har ikke en gang, men fem ganger per sommer. Hva gjør jeg? Velg andre effektive metoder for å håndtere irriterende plante.
 Utgang pepperrot riktig
Når pepperrot tok et stort område der du har tenkt å plante noe nyttig, det kan "drepe" flerårige planter (alfalfa, kløver), som gir mye skygge. Pepperrot liker solrike steder, så raskt forsvinne, noe som gir vei til andre planter. Du kan også stoppe tilgang lys pepperrot gjemmer seg under sorte plastsekker. I løpet av sommeren, nesten hele befolkningen vil forsvinne.
Ikke liker pepperrot og sur jord. Skjær anlegget er nesten røttene og er fortsatt rikelig helle vanlig salt. Du kan bruke plantevernmidler. Skjær toppen av anlegget sakser og jordstengler eiker lage hull hvor en type sprøyte ugressmiddel. Men sørg for at ugressmiddel løsning (egnet for slike formål Roundup) ikke fikk på nabo kulturer. Redd pepperrot som ammonium nitrat og kalium gjødsel.
Før du skriver ut pepperrot kjemiske metoder, tenke, fordi jorda vil bli forgiftet. Og mens kjemi nå røttene, vil pepperrot være svært ubehagelig, falmet utseende som ikke utfyller nettstedet ditt. Resultatene pepperrot fra hagen kjemi enkleste, men deretter bringe byen for å være vanskelig.
Tidlig på våren, når jorda er fortsatt vått, ta gaffelen for graving og Plugg dem hvor røttene vokser pepperrot. Trekk bush forsiktig. Denne prosedyren vil bli gjennomført jevnlig til helvete gradvis forlatt hagen. Men ikke ta en spade i stedet for gafler. Det eneste razdrobyt rhizome, og pepperrot vokser over tid igjen.
Ved graving i hagen forlate en komposthaug biter av dritt, ellers vil det vokse igjen.  
Hvordan ta vare på stueplanterPlanter i huset ikke bare dekorere interiøret, men også gjøre luften i rommet renere og friskere. Hjem planter kan gjøre selv den mest beskjedne koselig atmosfære, men for det faktum at de har gjort en levende som en touch av hjemmelivet, er det nødvendig å riktig omsorg for livet til sine grønne kjæledyr. Men først må bestemme hvilke typer og kategorier av hjemme farger.
Typer planter
Potteplanter til lys er delt inn i tre typer: lys-kjærlig, skygge-tolerant og Shade.
Av sol-relaterte planter som fuchsia elegant, agave, Saguaro. Disse plantene utvikler bare med god sollys og skygger dem uakseptabelt.
Skygge toleranse kan tilpasse seg endringer i lys regime. Begonia, myrt, magnolia og sitrus stille tåler lite lys. Skygge planter er ganske lite krevende for lys. Så du kan trygt plassere bregner i rommet.
I tillegg er planter delt inn i varmekjære og rimelig. For moderat nok at rommet var 16-18 ° C, varmekjære planter også vokse godt på 20 grader.
Det er viktig å følge vannet når vanning. Husk også at under blomstringen planter trenger mer fuktighet enn i "dvale". Cacti, for eksempel bedre vannes, oppvarmet til romtemperatur eller nedbør. Og likevel, i tørr luft ved romtemperatur og høy sterkt sollys vanning bør være mer rikelig. I tillegg, er det nyttig å sprøyte plantene med vann, men ikke i solen. Ellers grønn kjæledyr kan få omsorg.
Mat potteplanter
Det er viktig å velge riktig jord. Vanligvis landet bruk av ulike varianter (gresskledde, grønne, humus, torv, kull, sand, etc.) og gjøre blandingen. Som planter absorbere sin utvikling av en jord næringsstoffer og dermed forringer. Det er derfor nødvendig å bruke den tørre og flytende foring. Bedre, selvfølgelig, bruke flytende fôring fordi de næringsstoffene de er oppløst i vann og derfor trolig bli kle seg ved planterøttene.
Fôrfabrikkene bare trenger under sin vekst. Langsomt voksende behov fôring 1 per kvartal, stor og raskt voksende - to ganger. Disse plantene som begonier, oleander, myrt og calla liljer, for å befrukte to ganger i måneden. Pasienter eller transplanterte planter trenger ikke gjødsling. Før fôret nødvendig å vanne plantene med vann for å unngå brannskader røtter. Hovedsakelig brukes som gjødsel fosfor, nitrogen og kalium. Men det viktigste - ikke overdriv med gjødsel.
Ikke forstyrre 2-3 ganger i året for å desinfisere vann stueplanter med en løsning av kaliumpermanganat, men veldig svak.
Rene innendørs anlegg
For å opprettholde helsen til innendørs anlegg for å ta vare på sin renhet. Du må tørke hvert blad med en svamp eller et lite stykke vatt dyppet i varmt vann. Denne prosedyren skal utføres de fleste hver tiende dag. For mer sannsynlig å være forurenset med plantesykdommer.
Sykepleie planter
Dersom anlegget er fortsatt syk, må du først fjerne den fra potten og rengjør røtter fra den gamle land. Etter kuttet av alle pasienter, og sår dryss pulverisert kull. Etter operasjonen, er anlegget transplantert inn i bakken, som inneholder store mengder av sand.
Hvis du følger disse grunnleggende regler og sjel behandler sine planter, de gjør livet lysere og roligere husholdning, og huset komfortabel.  
Hvordan øke høsten?Hytte - er en spennende og enda et lite eventyr. Ikke alle tør å slå hagen din til et felt for eksperimentering og bryte de tradisjonelle metodene for seeding for usikre utsikter. Men for å få dobbel avling i sibirsk forholdene fortsatt kan!
Som du sår, så du høste og
Den enkleste - en favoritt plott å så disse kulturene som frukt flere ganger i løpet av sesongen. Dette squash, agurk, urter (dill, persille, salat), tomater, squash, paprika og mer. Du kan til og med klart å samle doble høste jordbær: det kan kuttes etter første avling eller kjøpe en spesiell remontant klasse. Planter remontant varianter i stand til å bære frukt for en lengre tid enn sine konvensjonelle kolleger. De mest kjente Remontant varianter av jordbær, bringebær og roser.
På noen kulturer er lett å finne og svært spesifikke anbefalinger. Dobbel potet avling kommer når høsten til å forberede ultra-modning varianter Potato knoller prozelenyt, ta frø i februar og fjerne alle bobler med symptomer på noen sykdom. Våren knollene må desinfisere og hold vernalization (pre-spiring i varme og opplyste omgivelser). Hvis alt
Gjort ikke- til mai du får kraftige knoller for planting med gode skudd. Earth
også bedre forberede høsten. Det må pereoraty med tillegg av superfosfat i løpet av våren skal lage spor og la dem i solen å varme opp. I mai er knollene lagt ut på sporet gravd 7-8 inches. Først utfor holdes på et tidspunkt når bladene vil stige til 15 til 20 centimeter. I løpet av sesongen du trenger å gjøre minst tre måter å hakke. Når innsamlede ultraskorostyhlyh tuber varianter kan plantes ved mezhduryadyu
det vil få et godt frø for den kommende våren.
Med bønner, for eksempel, er mye lettere etter høsting bør kutte stilkene til 15-20 inches. Løsne bakken bønner å mate og vanne dem slurry i overskyet vær.
Tomater er også i stand til å gi en dobbel avling i april er nødvendig for å forberede jord i drivhuset, venter til det varmes opp til 10-12 grader, plante frø ordningen 50 × 50 inches, og dekke hullet krukker. Etter de første skuddene vises, fjerner glassene og la 1-2 øst til hullet.
Faktisk en dobbel høste avlinger gi mye mer. Det viktigste er ikke redd for å eksperimentere og kontinuerlig. Den eneste måten byen blir spennende.
Hryadochnыe triks
Du kan ikke bare riste det doble av en kultur, men bruke en lapp på en rekke plantearter. For eksempel, sengene ut av tidlige poteter, reddiker og gå god salat. Neper, daikon reddik brukes i land der en gang bodde jordbær. Etter hvitløk og løk er fornuftig å plante ung jordbær. Tomater, kål, agurk og squash godt tilbake etter tidlig reddiker. Reddik vokser generelt overalt. For eksempel, en av hagen agurker. Det er mulig å lande på kantene og dermed optimalisere plass hage.
Så dobbel avling - ikke en drøm. Fremfor alt, kjelleren var nok til å fylle krukker og roll. Resten - valgfrihet.  
Hvordan velge en walk-bak traktoren HageI hagen arbeid i full sving fra tidlig vår til sen høst, stedet av frøplanter, som har tjent sin, plantet ny. Men før planting av nye planter trenger å grave opp bakken, løsne, og hva du skal gjøre hvis det ikke er nok strøm. Seg selv som en assistent til å kjøpe eller gå-bak traktoren harv - mirakel teknikk som kan hjelpe deg i store skanser.
Hvordan velge en walk-bak traktoren for park og det utgjør
walk-bak traktoren for ohorodaЭtot mini traktor, som har to hjul, eller rettere sagt, to roterende element. Senere, i stedet for hjul vil kle kutter, som er den grunnleggende element for dyrking. Motorblokken refererer til kompakt utstyr, som er basert på uniaksial chassis. Avhengig av kompleksiteten av arbeidet som kan utføre denne teknikken, kan freser dele og kraften i motoren.
Med jordfreser kan utføre mange sesongmessige arbeidsplasser. Denne teknikk kan deles i lett og tung gruppe. Lett kutter utstyrt og kan utføre dyrking, luking og jorde hager, hage tomter. På grunn av sin lille størrelse denne teknikken kan håndtere land under trær og busker i nærheten frukten. Selv en walk-bak traktoren kan enkelt prokultyvuvaty du lander i veksthus og blomsterbed. Tung, bortsett fra møller, også utstyrt med en etterfølgende plog. I tillegg kan den gå til vinter tjenesten.
Hvordan velge en walk-bak traktoren Hage
walk-bak traktoren for ohorodaEsly din tomt ikke mer enn 10 dekar, vil du trenge en liten walk-bak traktoren veier ca 30 kg og har en motor til 4 hk makt. I landområde i byen til 50 dekar kan kjøpes walk-bak traktoren snittvekt på 300 kg og motorkraften er lik 10 hk Bønder hvis land gir mye mer jordbruk, har en kraftigere motor og vekt, noe som gjør det mulig å håndtere nye landområder, bedre dyrke jorda for planting. Videre tilleggsutstyret som mini traktor kan brukes til å plante poteter, og for sin samling. I vinter snø sesongen walk-bak traktoren kan også være nyttig for rengjøring av verftet, og noen områder utenfor snø.
Prisen på denne kompakte teknologien er annerledes. Først, avhengig av motorstørrelse, og for det andre, fra produsenten. Motorblokken selskap for ukrainske Sadko vil koste i størrelsesorden 5000 USD. Denne teknikken har motoren 6, 5 hk Men gå-bak traktorprodusent Neva avhengig av motor (6-10 HP) vil ha en verdi på fra 10.000 til 12.000 USD. Til enhver kjøper kan alltid finne den riktige mini-teknikk.
Faktisk velger å gå-bak traktoren hagen er ikke vanskelig, spesielt nå mushtruyu leverandører, slik at de kan gi forbrukere med omfattende informasjon og hjelp plukke opp teknikken av de økonomiske mulighetene i hver enkelt klient.
Og du har en walk-bak traktoren? Hvordan fikk du velge? Men med det mye enklere?  
Яндекс.Метрика