Hvordan velge potteplanter

 Hva du bør vurdere når du kjøper en potteplante?


 Velge en plante butikk som du ønsker å se hjemme, se etter noen tegn under hvilke kjøp av nødvendig forlatte.
 1. Alle blomstene åpnet, og ingen knopper. Bør velge en plante som knopper enn blomster blomstret.
 2. Bladene på planten eller svak tykk ujevn.
 3. Mellom veggen og skrøpelige potten klump er ugyldig.
 4. Røttene spiret gjennom det nedre hullet på potten.

 Blomst på innflyttingsfest


 Før du tar en plante fra butikken, bør det være godt innpakket for å beskytte mot lave temperaturer og blader - fra skade.
 Nettopp kjøpt en plante for å overleve akklimatisering: noen uker må ikke utsettes for direkte sollys og trekk, holde en moderat varmt sted, ikke rikelig vanning.
 Ikke flytt på potten for å finne den høyre hjørne - la den være alene, fordi slike trekk - stor belastning i en allerede sårbar på denne tiden anlegget.  
Agave. Medisinske egenskaper

 De helbredende egenskapene til agave. Oppskrifter medisinske tinkturer med agave


 Voksende Agave hjemme


 Anlegget av familien ahavovyh, hans fødested - Mellom-Amerika.
 Navnet var til ære for Ahava - datter av en av de gamle mytiske konger. Oversatt fra gresk betyr "edel, fantastisk, fantastisk." I slekten av 300 arter. Mest vanlig i kulturen mottatt Agave americana. Navnet på denne planten er kalt Mexico, som betyr "stedet for agave."
 Agave - Kraftig flerårig plante rozetochnoe sukkulentnoe. Bladene er tykke, kjøttfulle, øvre ark er bøyd nesten buede ender pigge opp til 3 cm i lengde. På kanten av arket - brun skarpe pigger. Farge ark blågrønne, voksaktig belegg på matten. Hjemme agave vokser raskt, kan bladene nå tre meter lang; 8-10 år produsere agave stilken høyde på 12 meter, på slutten som det er en stor blomsterstand har opp til 4 tusen blomster.
 Lys-anlegget. Sommeren er best å gjøre friluft. Agave americana høst og vinter holdt i kaldt ventilert ved 6-8 ° C, varmekjære arter - 10-12 "C.
 Utmerket vokser i potter og kar store, med god drenering med ødelagte skår. Vanning moderat sommer, vinter er begrenset; tolererer ikke stillestående vann.
 Planting dybde - nakke planter bør være litt over bakkenivå.
 Sammensetningen av jord til modne planter, frø og stiklinger kan være den samme: torv, blad, sand i like deler. Eldre planter foretrekker gressbak-.
 Formeres ved frø, skudd, røtter borekaks. Etterkommere skilt fra morplanten og plantet i en egen pott. Stiklinger av jordstengler er kuttet på en slik måte at hver hadde minst én nyre, la stå i 2-3 timer pidv'yalyuvannya, stenket med kull, plantet i en kasse med sand for rooting. I det første året av vegetasjon ung agave form av 4-6 blader, den andre - 7-9 i den tredje - 10-12 blader.

 Nyttige egenskaper agave


 Med agave juice er kokt honning, vin, produsert sukker. Agave stilker spises rå, kokt og bakt.
 Aztekerne behandlet agave juice sår, sår og sykdommer i blæren. Agave juice regnes som en vanndrivende og avføringsmiddel måte, er det effektivt mot støt og blåmerker. Slim rot lindrer tannpine. Bladene brukes til å behandle isjias og isjias, sår og abscesser som en intern middel for leveren, mage og lunger. Legemidler med agave anti-inflammatorisk, smertestillende, febernedsettende og slimløsende handling. Alle deler av anlegget brukes til å kontrollere skadeinsekter.
 Nyttig for nervesystemet: kur nevralgi. Den forbedrer metabolismen, fjerner overflødig væske fra kroppen. Healing stimulering av ulike vev. Det normaliserer aktivitet hals, fordøyelseskanalen og galleblæren.
 For terapeutiske formål bør bruke bladene av planter, hvorav minst 3 år.
 Blader av tre år og eldre planter brukes frisk topikalt for abscesser, betennelse i isjiasnerven. Bladene brukes på sår punkt kutt, men er mest nøye - kan forårsake alvorlige brannskader !!! Ved behandling av ischias Ahava noen pasienter med følsom hud markert med høy feber, betydelig smerte. Å redusere hudirritasjon, smertefull sted å av og til nødvendig å påføre et tynt lag av fersk ost og plassere programmer smøres med vegetabilsk olje.

 Behandling Ahava


 Friske blader bryte ned og brukes på verkebyll inne, satt på toppen eller varm ull bandasje. Brukes i behandling av byller, isjias, koker.
 Fersk juice av agave (kombinert med malurt) tar i stedet for infusjon eller avkok 20 dråper i en skje med vann, noe som er spesielt anbefalt for dropsy og begynner å normalisere funksjon i mage og tarm.
 Pulveret er laget av dissekert, lufttørket ark, søtt og siktet. Oppbevar på et tørt sted. Ta 02-05 gram (til spissen av en penn kniv) tre ganger om dagen.
 De bladene blir brukt i behandling av ischias, isjias. Baserte finhakket blader er forberedt salve gnidd dem over natten. For en prosedyre tilstrekkelig 200g agave blader. Dette kan føre til brannskader selv blemmer, alvorlig kløe smerte. Gjenta gni mulig bare etter resten når huden. Å være redd for en slik reaksjon er ikke nødvendig, siden effekter og komplikasjoner skje. Det er nødvendig å fortsette behandlingen, må sykdommen vike.
 Å redusere hudirritasjon, gni saften til å renne gjennom et dobbelt lag med cheesecloth. Etter rubbing dagen det berørte området bør smøre surmelk.
 I folkemedisinen er agave juice brukt som et vanndrivende og avføringsmiddel, for dette har han gjentatte ganger fortynnet med vann og ta i små doser. Også juice effektivt for blåmerker og forslått.
 Agave juice brukes som et diuretikum. Det er også brukt i sykdommer i leveren, lungene, magen. Uunnværlig smertestillende, febernedsettende, anti-inflammatorisk og slimløsende.
 Roten brukes i behandling av seksuelt overførbare sykdommer, og slim fra den lindrer tannpine.
 I gikt og saltavleiringer. Helle 10 g friske blader av agave 100ml alkohol og la stå i 10 dager på et mørkt sted, belastning og ta 20 dråper før måltider.
 Abscesser, byller, sår. Vask brev posochney, kuttet over til venstre halvdeler, og disse halvdeler satt på sårstedet, sikker bandasje. Bandasje skiftes daglig. Agave juice fremmer modning av abscesser og renser såret av pus.
 En annen oppskrift. Bland saften av agave og olivenolje 1: 1 sammensetningen impregnert gasbind pinne og satt til å koke, sette komprimere papir perebyntuvaty. Bandasje endres hver dag. Denne utmerket antibakteriell og helbredende agent.
 Astma. Agave juice blandet med honning i et 1: 1 forhold. Honning, hvis zatsukruvavsya, smelte i et vannbad. I denne sykdommen rio ta 1 ss. l. en time før måltider fire ganger om dagen. Denne medisinen er effektiv for akutt bronkitt og lungetuberkulose.
 Hvis du blander saften av agave - 100 g, saften av to sitroner, 350 g knuste valnøtter, 200 g honning, podohreete i et vannbad til det er helt oppløst honning og bland ingrediensene få et utmerket middel for å øke vitalitet. Det skal ta to timer. L. 5 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
 Hvis frostskader, sykdom saftige blader av agave og saftig slit kutt brukes på sår spot, fikse bandasje. Du kan være alvorlig brennende, men ikke for lenge. Hold arket så mye du kan tåle, og i tilfelle av nervesmerter holde lenger. Da plassen til stimulering kan sette et tynt lag av moste ost.
 Hjemme hennes agave brukes for slangebitt og insekt juice perfekt fjerner hevelse og irritasjon.
 Hvis din hjemme er økende agave, skadedyr det gjør ingenting.
 I Øst folkemedisin plante agave brukes i behandling av seksuelt overførbare sykdommer.
 Advarsel. Før du bruker legemidler med agave sikker på å rådføre seg med legen din.
 Agave er ofte populært kalt agave, forvirrende det med aloe. Men agave kan brukes for leveren og galleblæren, aloe er kontraindisert i sykdommer slik bruk.
 Infusjonen. Ta litt strimlet blader og deksel slik at massen var dekket med vann. Sette mot i seks timer, deretter press gjennom cheesecloth og fortynnet i 50 ml vann. Ta jeg er. L. 3 ganger om dagen.
 Gastrointestinal sykdom. Forberede medisiner på ovennevnte oppskrift. Best kontakt med avkok av malurt. I del 1 av malurt legge fem deler kjøttkraft agave. Ta 1 ss. l. 3 ganger om dagen med vann. Godta kun på resept.
 Den innledende fasen av sykdommen dropsy, dårlig fordøyelse. Fersk juice av agave eller buljong ta 20 dråper i 1 ss. l. vann. Med vann.
 På 05 liter kokende vann, tilsett 20 dråper tinktur av malurt, 1 lm. L. agave juice. Ta 1 ss. l. 3 ganger om dagen.
 Tannpine. Tannverk fjerner slim rot og blader av agave.
 Sykdommer i leveren. De knuste blader av agave hell 200 ml kaldt kokt vann. Insisterer 6-8 timer. Infusjon av belastning og ta 3 ganger om dagen for 1 cent. l. en halv time før måltider.
 Revmatisme. 40 g agave blader hell 400 ml vodka. Blandingen tett og la stå i en uke i romtemperatur. Deretter press og hell i en flaske med mørk farge. Søk om sliping.
 Agave er å etablere en slags forståelse, ømhet. Beroliger, appeasing gir likebehandling i trøbbel. Innvilger en person sensualitet, følsomhet for skjønnhet og delikat smak, påvente av mulige problemer og strid. Lærer å lytte til andres meninger, utvide dine horisonter, ikke dvele ved deg selv og din virksomhet.
 Ikke alle vet at tilstedeværelsen av agave stenger veien til huset av skadedyr.  
Hva du bør vurdere når du kjøper potteplanter

 Velge og kjøpe blomster til huset


 Planter bør utfylle interiør og en organisk utseende. Hvis blomst vakre, uvanlige former, farger og kan være et separat element i innredningen, som ikke utsetter nærheten av andre blomster. Dessuten er det ingen mening å kombinere den store blomsten med små, oppfordres til å be grupper for å skape en enhetlig ensemble.
 I et lite rom er bedre å sette små eller mellomstore blomster, og et stort rom heller dekorere en solid eksemplarer: gummi planter, palmer, Dracaena, Monstera. I enkelt, ryddig interiør er spektakulære planter med fargerike eller uvanlig formet blader, og hvis rommet er elegant av lys tapet, malerier, tekstiler og så videre. E., Comfort skape grønne planter enkel rund form.
 Når gjør levende innendørs planter nursery huske sikkerhet, prøv å ikke bruke stikkende planter som kaktus. Deres beste postkontor. Også i barnehagen og kontor prøve å ikke bruke planter med en sterk lukt, selv om barna, og han vil nyte.
 Prøv ikke å kjøpe store voksne planter. Unge blomster bedre tåle stressende situasjoner enkelt og raskt tilpasse seg endrede betingelser. Modne planter vil bli lang og vanskelig å tilpasse seg, selv om det anses å være upretensiøs.
 Velge en plante i butikken, se etter et sted hvor det er, ikke kjøpe planter som stod i midtgangen i nærheten den åpne døren eller nær vinduene, de kunne skade de kan lide av trekk og plutselige temperaturendringer, får solbrenthet skade fra kontakt med det kalde glass. Dette kan ikke være merkbar, men må gjenspeiles i fremtiden.
 Velge en plante i en pott potorkayte bakken - det bør være litt fuktig, men ikke tørr og ikke våt (med mindre anlegget er vannes minutt siden). I pallen må ikke være vann, og mellom veggene i potten og jorden - tomhet. I en leire potten og jorda må ikke være grønn eller hvit plakk, og bladene - støv eller spindelvev. Ser ikke bare til det valgte anlegg, men også for andre. Hvis de ovennevnte vilkårene ikke er oppfylt, ikke kjøpe planter i butikken, som et tegn på inkompetanse, og det er mulig at det er planter infisert med sykdommer og skadedyr.
 Inspisere nøye anlegget, er det ingen skadedyr, grått eller hvitt belegg på bladene, blomster og stengler, brune lesjoner på bladene; Ta en titt på baksiden av arket. Selvfølgelig, har et stort anlegg blitt inspisert riktig, men du må gjøre det i hvert fall delvis. Hvis under inspeksjonen vil du håndtere anlegget nøye, vil selger ikke noe imot.
 I de utvalgte plante bladene skal ikke være svak, vridd eller har tørre ender. De aller planter bør være dekket med løv jevnt på alle sider.
Hva du bør vurdere når du kjøper potteplanter

 Hvis det er en blomstrende plante, velger en hvor flere knopper enn blomster blomstret.
 Kjøpte anlegget må gjennomgå akklimatisering. Varigheten avhenger av capriciousness av planter og forholdene der det vokste i butikken. I alle fall ikke utsette anlegget fra direkte sollys og trekk i flere uker. Romtemperaturen bør være moderat, og vanning - forsiktig. Noen særlig følsomme planter under akklimatisering kaste blomster og blader - i dette tilfellet, bør anlegget bli satt i den mest passende sted og ikke flytte det.
 Beskyttes mot direkte sollys er nødvendig for de fleste planter i løpet av akklimatisering, med unntak for blomstring potteplanter som selger vinter (asalea, cyclamen, krysantemum). De bør settes i et godt opplyst sted i vinduet.  
Яндекс.Метрика