Hvordan vinne bladlus på potteplanter, velprøvd råd
 Problemet med utseendet på bladlus på innendørs anlegg kan kjøre absolutt alle blomsterhandler, både amatører og profesjonelle i planteforedling.
 Hva en lus er
 Bladlus - en svært lite insekt som lever av plantesaft. Og det streik og street og stueplanter. Bladlus har en veldig liten størrelse, og takket være den grønne fusjonerer nesten med bladene. Vanligvis disse insekter på planter avgjort ganske stor. Med utbruddet av høsten bladlus legger egg i løpet av våren, føler varmen begynner å aktivt spre seg. Avgjort pest hovedsakelig på den nederste bladene og stilkene og knopper på.
Hvordan vinne bladlus på potteplanter, velprøvd råd


 Som bladlus kommer inn i ditt hjem
 Få i huset kan Aphid eller gjennom åpne dører og vinduer eller svizhonabutymy andre planter som kan se helt frisk. Hvis du ikke starter kampen mot dette uvesenet i tid, skadedyr spredte seg raskt, infisere alle planter.
 Fordeler og ulemper med kjemikalier for å drepe bladlus
 Å bekjempe bladlus på potteplanter på ulike måter. Noen å lime mindre skadedyr ty til spesialiserte kjemikalier, hvorav det er mange. Disse stoffene handle raskt og sikkert. Deres ulempe er primært toksisitet. Det er derfor folk som har små barn hjemme eller kjæledyr foretrekker å først prøve tradisjonelle metoder for å bekjempe bladlus.
Hvordan vinne bladlus på potteplanter, velprøvd råd


 Tradisjonelle oppskrifter for ødeleggelse av bladlus

 En populær måte for å ødelegge bladlus er svake spraying av en vandig løsning av kobbersulfat og kalk.

 Like populært er en annen oppskrift for sprøyting. Fem til syv gram tørket fisk skalaer blandet med femten gram hakket løk og insisterer på en liter vann i minst fem timer, deretter filtrert og starte sprøyting.

 Det enkleste alternativet er å bekjempe bladlus kjøpe duftende geranier. For noen grunn en liten grønn skadedyr ikke liker denne blomsten. Man trenger bare å ha en geranium hjemme, og etter et par dager bladlus på planter, som stod i nærheten, vil bli utryddet.


 Forebygging av bladlus i huset
 Det bør bemerkes at kampen bladlus hardere enn forhindre forekomst. Det er derfor best å ta forebyggende tiltak for å hindre forekomst av insekter i sine favoritt blomster. Å har ikke startet opp bladlus må, fremfor alt, regelmessig ventilere huset. Du må heller ikke overfeed planter gjødsel, tidsriktig fjerne alle vissent løv, ta hensyn til eventuelle endringer i staten blomst.
 Ved kjøp av nye planter bør nøye undersøke dem for tilstedeværelsen av skadedyr. Hvis du følger disse enkle reglene, er du sannsynligvis til å se etter de beste måtene å bekjempe bladlus avgjort i huset er bare ikke nødvendig.
Gress Shabelnik: indikasjoner for bruk og medisinske egenskaper

 I århundrer, ble våre forfedre behandlet med urter. Det er fordi moderne medisin involverer et stort antall kontraindikasjoner og bivirkninger, så det er lite i planter. Selvfølgelig, vil behandlingsprosedyren vare litt lenger, men resultatet er verdt det. For eksempel, Shabelnik, i stand til å overvinne det store antall forskjellige sykdommer, og for å styrke immunforsvaret. Hvordan du bruker den helbredende egenskaper, les videre.


 Vellykket våpen for å bekjempe sykdommen


 Shabelnik kjente mennesker som ofte er i nærheten av vann. Dette er en vakker, veldig høy plante kjærlig myr. Du kan gjenkjenne det p'yatylopatevym blader og vakre lilla blomst. Ved behandling av aktiv bruk og malt jordstengler av anlegget, men den største fordelen får man fra roten. Det de fleste mikronæringsstoffer som er nødvendige for å mann stoffer - essensielle oljer, organiske syrer og fenolkarbonovu og en stor mengde vitamin C.
 Shabelnik veldig nyttig, har sine terapeutiske egenskaper har vært kjent i lang tid. Først av alt, er det en utmerket styrking agent. Ganske regelmessig drikker et avkok og din helse vil bli bedre selvsagt, ikke rart så gjør folk i Chukotka. I tillegg Shabelnik ta for å forebygge kreft.


 Medisinske egenskaper


 Gress Shabelnik, helbredende egenskaper er kjent, blant annet medisin, kan kurere mange sykdommer. Det er aktivt brukt som kjølemiddel, for å stoppe blødning og betennelse. I tillegg kan den benyttes til å bekjempe et sår. Som et ekstra verktøy for å hjelpe i behandlingen, brukes i tilfelle av sykdommer i mage-tarm-kanalen, galleblæren, og til og med tunge onkologi. I noen tilfeller, det virkelig kan slå menneskeliv, som nektet å tradisjonell medisin.
Gress Shabelnik: indikasjoner for bruk og medisinske egenskaper

 Men individuelt isolert Shabelnik bekjempe sykdommer i muskel-skjelettsystemet, siden sin søknad virkelig gjør underverker. Revmatisme, isjias, leddgikt - disse sykdommene vike når du begynner behandling. Det kan til og med kurere leddgikt, som forsvinner selv moderne medisin.


 Søknad


 Før du begynner å bruke Shabelnik, la oss se på bevisene og dens anvendelse. Som alle homøopatiske midler, Shabelnik nesten ingen kontraindikasjoner. Likevel, ikke ta noen sjanser under graviditet og amming. Årsaken ligger i den mulige allergi babyen siden infusjon Comarum veldig aktiv.
 Husk at når du starter behandling, all din sykdom intensivert. Men ikke trekke seg tilbake, slik at kroppen din med lechenыm komponent kjemper for hans helse. La oss se på noen oppskrifter for å hjelpe deg å lage et anstrøk av urter og bruke den for rekreasjon.


 Oppskrifter skjær Comarum Alternativ №1

 Rozdobudte 50 gram tørket plante rot. Du kan kjøpe eller samle og tørke selv. Husk, hvis Shabelnik vokser på myrlendt bakken, skal ta 150 gram av røtter, i stedet for 50. Fyll den med vodka, er det nok til 05 liter. Det er best å bruke denne keramiske retter eller glass. Hvis du velger glass, må det være mørkt. Lukke lokket tett og legg i et mørkt rom i tre uker. Av og riste. Klar infusjon skal renne. Ta to ganger om dagen på en spiseskje. Det er best om morgenen og kvelden.
Gress Shabelnik: indikasjoner for bruk og medisinske egenskaper

 Tips: Pass på å se på fargen på skjær Comarum. Det bør være brun og enda mørkere. Hvis fargen lyse, uansett hva det ikke skal gjøre, kan du bare helle.

 Alternativ №2

 Shabelnik kurerer også erysipelas, og fremmer helbredelse. For å gjøre dette, bør du forberede en salve.
 Du vil trenge:

 •  Rhizom


 •  Svinekjøtt fett er smeltet


 •  Usaltet smør


 •  Slipe rhizom i en kaffekvern og bland med smør og smult. Verdi: 1 del Comarum og 10 deler olje. Denne blandingen, snu til en homogen masse.
   Salven påføres på et sår eller betennelse tynt lag.
   Tips: Aldri bruke salve Comarum på et åpent sår.

   Alternativ №3

   Hvis du har problemer med munnen, kan du lage et anstrøk av urter Comarum skylling.
   Du vil trenge:

 •  Den øvre delen


 •  Kokende vann


 • Gress Shabelnik: indikasjoner for bruk og medisinske egenskaper

   To spiseskjeer tørt gress helle kokende vann (05 liter). La stå i ca en time. Etter det, kan du skylle munnen 2-3 ganger om dagen.
   I ethvert tilfelle, selv når urte behandling, er det viktig å være forsiktig og strengt å overholde de dosering. Du må heller ikke glemme at homeopati krever regularitet. Behandling kan være ganske lang, men verdt det, fordi gresset ikke er bare avlaste spesifikk sykdom, men også styrke hele kroppen.
  Johannesurt urt, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

   Alle som gikk til landsbyen til sin bestefar, "trolig fra barndomsvenner disse nydelige blomster zhovtenki jegere. Bestemor alltid tørket sine bunter og barn samlet i feltene. Dette er ikke bare en blomst, er det en av de mest effektive medisinske planter som lenge er blitt anvendt i behandling av ulike sykdommer.

   Johannesurt - gress, som ikke er vanskelig å finne, men for terapeutiske formål, er det best å samle det i ren steder, som fortsatt er ganske vanskelig. Men hvis du setter ut for dette formålet, vil det være ganske lett, siden anlegget er ikke små - 30-70 cm i høyden. Den blomstrer fra juni til august i vakre, lyse, og viktigst, omfattende enger, tørre enger.


   Helbredende egenskaper Hypericum


   Denne urten, medisinske formål, men bare bruke topper uten blader, dvs. blomsterstanden. De er best samlet i begynnelsen av blomstring, fordi på denne tiden de beholder maksimalt medisinske egenskaper.
   St. Johns har en fantastisk stab. Det er en enorm mengde syre forbindelser, eteriske oljer, og en rekke mikro og makro. Det er grunnen til at det er mye brukt i behandling av ulike sykdommer. Johannesurt urt, medisinske egenskaper er ofte overraskende, er brukt som en antibakteriell og antiseptisk. Det lindrer smerte, leger sår.
  Johannesurt urt, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner

   I tillegg er det effektivt i behandling av revmatisme, nyre som et diuretisk og choleretic middel.
   Men Johannesurt slutter aldri å forbause, siden nylig, oppdaget legene hans nye helbredende egenskaper. Infusjoner av hans store innflytelse på nervesystemet. Det er vakkert, og viktigst av alt, et naturlig antidepressiva som ikke har noen bivirkninger og kontraindikasjoner.


   Søknad


   Johannesurt, kan kalles universell gress, slik at bruken er kjent for nesten alle. Men til tross for dette er det viktig å nøye følge alle proporsjoner og anbefalinger. Overraskende nok var det anledninger når anlegget er skadet, spesielt med meget sterk konsentrasjon og uregelmessig teknologi.
   Nesten hver oppskrift Hypericum skjær eller salve gir anlegget i en tørr pulverisert form. Hvis du ønsker å kurere morgen, magesår, slakting eller allergi verdt knuste blomster blandet med honning og søke på det berørte området, og deretter lage en bandasje over.
   Ferskpresset juice nesten ingen bruk, så fokusere mer på oppskrifter mineral infusjoner.
  Johannesurt urt, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner


   Skjær å behandle gastritt

   Dette er et enkelt skjær, som ikke bare spare deg fra gastritt, men også normaliserer utskillelsen av gastric juice og selv lindre hodepine. Mirakelkur lett å tilberede.
   Du trenger tretti gram hakket frisk hypericum eller femten gram tørre. Hell 200 ml kokende vann det og satt i 3-4 timer på et mørkt sted. Ta kostnadene tre ganger om dagen for femten milliliter før måltider.
   Det samme skjær anbefale gurgle og munn når det er kaldt. Du kan lage en lotion for betente områder av kroppen og legge til badet.

   Buljong

   Johannesurt kan insistere, men du kan lage mat. For å gjøre dette, ta det samme forholdet mellom gress og vann, bare flette det hele inn i en panne og varme på et vannbad i en halv time. Det viktigste i denne prosessen er å holde den gjennomsnittlige temperaturen og forhindre kokende buljong.
  Johannesurt urt, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner


   Behandling av leddsmerter

   I dette tilfellet vil ikke hjelpe buljonger, fordi i tillegg til de terapeutiske egenskaper av Hypericum kreves varmende. Derfor bør du forberede infusjon av urter med vodka eller alkohol. For å gjøre dette, ta tørket eller frisk urt og bland med alkohol i forholdet 1: 7. La den stå på et mørkt sted i tre dager.
   Anvende ikke mer enn en teskje en dag, fortynning med vann. Du kan også skylle munnen og inhalerer.

   Matoljer og salver

   Behandle sår og blåmerker skjær ikke fungerer, så vi tilbyr å lage salve. Dessuten kan det lindre smerten av forstuinger og glemme kroppen yazvochkah. Det er imidlertid vanskeligere enn den tidligere prosessen.
   Du trenger mye av ingredienser, animalsk fett, vaselin eller baby krem ​​fetere. Eller som bør være blandet med hypericum ekstrakt vыparennыm eller hakkede urter til pulver.
   Olje koker noe enkelt. Nok til å insistere tørkede urter i vegetabilsk olje. Verdi 01:15. Hvis du foretrekker å friskt gress, er forholdet 1: 1. Insistere på minst fem dager, etter som du aktivt bruker i behandling av gingivitt og stomatitt.
  Johannesurt urt, medisinske egenskaper og kontraindikasjoner


   Kontraindikasjon


   Hvordan håndtere hvert medikament surt krever forsiktighet. Generelt, det slabotoksychnoe plante, men den lange bruk anbefales ikke, da det kan være ubehag. Følg leveren og ikke tillate fremveksten av bitterhet i munnen, så det er første tegn på en anstendig også mye mer evig stoff i kroppen. Du må heller ikke bruke johannesurt ekstrakter hypertensjon og med andre rusmidler, spesielt hjertet. Unngå det hvis du er gravid eller ammende.  
  Яндекс.Метрика