Hvordan å vokse aubergine frøplanter

 Voksende aubergine frøplanter


 Når sådd frøene for planter aubergine?


 Som enhver varmekrevende kultur, aubergine helst vokst gjennom frøplanter. I det sentrale Russland aubergine frøplanter frø er sådd i slutten av februar - begynnelsen av mars.

 Krever jord for dyrking av planter av aubergine


 Sammensetningen av jord blanding omfatter gresstorv jord og sand (4: 5: 1). Frøplanter dyrket over lang tid, slik at denne blandingen ble tilsatt til 10 kg ammoniumsulfat - 12 m, superfosfat og kaliumsalt -. Er i '40 Så- utført i boksene under ordningen 5 x 5 cm, en dybde på 1-15 cm Hell substratet og lukkede bokser gjennomsiktig film.

 Forbereder aubergine frø for såing


 Før sådd frø aubergine kan behandles med vekstregulerende. Bruk natrium humate (1 g per 10 liter vann), zamachivaya frø for 48 timer, eller arbeidsløsning (05 g per 10 liter vann) vannes jord etter såing. Påfølgende irrigations utført på 10 dager, vann jordsmonnet godt og fem dager for planting og planting frøplanter i jorda.
 Når så frø direkte i potter purke 2-3 frø til å fortsette å avvise de svakere frøplanter. Temperaturen å opprettholde spiring innenfor + 23-25 ​​° C.
 Trapper neproraschennыh frø vises innen 8-10 dager spirer - i 4-5 dager. Øst trenger mye lys og moderat temperatur (+ 15-18 ° C) for å bedre utviklet rotsystem. Etter utseendet av de første virkelige blad frøplanter fra boksene ett dykk i potter som måler 10 x 10 cm. Mens frøplantene slå rot ikke en (2-3 dager), prytinyayut de, beskytter mot direkte sollys.

 Fôring aubergine frøplanter


 Aubergine dårlig redusert rotsystemer og de plukker ikke er godt tolerert. Med svake vekst frøplanter matet to uker etter at de plukker når røttene er godt utviklet. Du må opprettholde en sterk vekst av planter, så bruk flytende nitrogen fôring gjennom, noe som gjør urea (10-15 g per 10 liter vann). Gode ​​resultater oppnås ved bruk av frisk mullein-løsning (1: 5).
 Hvis strømplantevekst blir for stor, da midlertidig å bytte til mating med høyt innhold av kalium, mens en økning i konsentrasjonen av næringsløsning.
 Auberginer er mindre følsomme for fosfor, fordi vanligvis er det ikke nødvendig å mate sine fosfater. På samme tid, denne kulturen som reagerer på magnesiummangel. Den må inneholde vanlig flytende fôring.
 For de dårlige grunnforhold (overskytende fuktighet, lav temperatur) reduserer aktiviteten av rotsystemet. I dette tilfellet bør du mate anlegget mikronæringsstoffer.

 Når spirene er plantet aubergine


 Dagen før planting plantene på et permanent sted dem rikelig vannet. Det optimale antallet stammer per 1 m2 drivhus - 5-6 stykker. Derfor, 1 m 2 plantet ikke mer enn to planter. Plantet frøplanter uten å utdype cotyledon blader. Før planting anlegget i hullet hell 2 liter vann. Senere plantet planter vannes en hver 5-6 dager og gradvis, tilbringer 5-6 liter per 1 m 2.  
Kalender gartner. April

 Arbeid i hagen og hagen i april


 1 tiår
? Slipp fruiting busker binding av vinteren, til sanitær beskjæring.
? Ta av dekselet med roser og andre planter som er vernet for vinteren film. Slik bytter du til friluft og sollys var ikke dødelig for anlegget i løpet av den første uken pritenyat deres lys belegg materiale.
? Etter fjerning av dekselet for å holde våren beskjæring roser.
? Dersom barken på trær fra frostsprekker, zamastyty hagen banen.
? Skjær bulbyny dahlia på delenko, forlater hver 1-2 knoller og røtter av nyrene.
? Sprenge et oppvarmet drivhus tomat frøplanter.
 To tiår
? Zhrebty alle falne blader og frukter av i fjor, da de vil trenge for å skape et røykteppe ved frost.
? Dekket med jord i sengene av mørk film Jorden varmes opp og være klar for transplantasjonen.
? Frøplanter å plante agurker, squash, squash og gresskar for dyrking i det åpne feltet.
? Å gjennomføre behandlingen av trær og busker narkotika fra skadedyr (og deretter gjenta det regelmessig, minst en gang per måned).
? Starte herding av frøplanter - gjøre henne dagen i friluft, ikke glemme pritenyat, beskytter mot sterkt sollys.
? Hvis været er varmt nok, løsne jord i trestammene.
? Hold våren fôring av planter gjødsel.
? Blåse Planter av bartre. Sprenge et oppvarmet drivhus agurk frøplanter.
? Forberede senger for såing tidlige crymophylactic varianter av grønnsaker.
 Tre tiår
? Begynn pode frukttrær.
? Hvis stauder spiret, løsne forsiktig jorda rundt dem.
? Hvis dette året er det på tide å dele stauder, slutten av april - det mest passende tidspunkt for dette. Så, dele og gjenplante Delphinium, peon, Astilba, iris, phlox, krysantemum.
? Purke i bakken i film salat, reddiker, greener, reddik.
? Hvis du allerede har etablert ganske varmt vær å plante stiklinger på en konstant årlige blomster.
? Så frø i åpent terreng crymophylactic grønnsaker som gulrøtter, salat, rabarbra og persille.
? Det er på tide å plante stiklinger av frukttrær og busker, prydplanter, noe som gjør det før de rozpustyatsya knopper.
? Utforske og løsne pidzymovi hvitløk avlinger.
? Hvis jorden er tilstrekkelig varmet opp, forberedt på å lande før potetene.  
Pelargonium - omsorg i hjemmet
 Uansett hvor vakre og dyre situasjonen var ikke et hus eller leilighet, uten innendørs anlegg kan ikke gjøre: de skaper en unik aura, gjøre rommet mer behagelig og atmosfæren i det - mer sunt.
 En av de mest populære potteplanter er Pelargonium. Hennes kjærlighet for hva det blomstrer i lang tid. Gitt mangfoldet av arter, kan vi velge en blomst som passe perfekt inn i interiøret. Det gjenstår bare å finne ut hvordan å ta vare på Pelargonium blomst hjemme.
 Pelargonium - ikke bare potteplante
 Du kan selv si at denne vakre blomsten nylig flyttet til leiligheten vinduskarmen. Opprinnelig Pelargonium med sørafrikanske savannen. Så begynte hun å trekke seg i Holland, og deretter - i Europa.
 Dagens oppdrettere brakt mange varianter som kan dyrkes i hager, på balkonger og i potter på vinduskarmene. Det antas at arten Pelargonium fjernet omtrent tre hundre. Men populære vi blitt mye mindre arter av planter. Men de vakre og lange blomstring Pelargonium polyubylosya mange mennesker, så mange boliger har denne vakre blomsten. I tillegg anlegget krever en helt beskjeden forsiktighet.
 Vanning
 Pelargonium liker moderat vanning. Spesielt truer flom råte foten av stammen og røtter. Derfor Pelargonium ikke bli for helle vann selv på en varm solskinnsdag. Du kan helle litt vann i pannen - blomst absorberer fuktighet beløpet trengte det, eller du kan helle over toppen av blomsterpotte. Spray bladene er nødvendig.
 Sollys, men ikke brennende strålene
 Eksperter sier at selv Pelargonium, som tilsynelatende får nok lys som vil blomstre bedre hvis anlegget jevnlig gjøre friluft. Leiligheten har en følelse av Pelargonium stå på balkongen minst et par timer i døgnet i et privat hus generelt kan sette anlegget utendørs for dagen.
 Den eneste innvendingen - tillatte direkte sollys, men sommervarmen. På denne tiden Pelargonium bør skjule, eller delikate blomster kan blekne.
 Når du skifter blader blomst
 Pelargonium later periodisk endres - denne gangen anlegget krever svært forsiktig omsorg. Klare blader, vanligvis oppstår sent i høst eller vinter. Gradvis begynne å gulne og tørre blader på bunnen av anlegget. Men noen ganger Pelargonium kan miste opptil 90% av bladene. Gjen ikke er nødvendig, er det viktig på dette tidspunkt for å forhindre rikelig vanning blomster. Og så til slutt vises på toppen av Pelargonium nye skudd.
 Avgjøre om sunn blomst kan være ganske enkel: den øverste, den første noden, gjør bladene ikke å gulne, bør bunnen av stammen ikke råtner. Hvis alt går bra, så blomst sunt.
 Når trakk opp Pelargonium
 Problemet kan være at Pelargonium mister sin vakre form og over-strukket opp. Årsakene til dette kan være flere, inkludert visse planter, høye eller sredneroslye - de kan vokse opp til en meter i høyde. Også, kan årsaken for å trekke opp Pelargonium være en mangel på lys.
 I alle fall, kan denne prosessen kan kontrolleres. Våren må omskjæring. Dette gjøres på følgende måte: en høy plante kan bli kuttet toppen, vidrahuvavshy fra rotnoden forlater 8-10. Dette utløser utslipp av Pelargonium skjæresideskudd. Blomst begynner å være mer som en busk, ikke en uformelig treet. Forresten, hvis du kutte stammen fra toppen av den første bladnode, kan du forynge Pelargonium.
 Reproduksjon Pelargonium
 Pelargoniums er ofte formeres ved stiklinger. For å gjøre dette, kutte minst tre inches av lateral stengler eller topper av planter. Dette petiole trenger fem dager å sette i vannet, og når de spire røtter - Pelargonium anlegget i en gryte.  
Språket av blomsterHva er språket av blomster? Hvordan velge blomster til en bukett?
Her er hva Wikipedia sier om språket av blomster - en symbolikk, som betyr prydavaemoe forskjellige farger for å uttrykke visse stemninger, følelser og ideer. I viktoriatiden språket av blomster ble brukt til å uttrykke følelser i hemmelighet når de ikke kunne snakke åpent.
Opprettet kvinner fra Østen, denne vakre blomsterspråket kalles "landsbyer". Fratatt kommunikasjon, ofte smeyuschye åpen person, de bar blomster alle nyanser av stemninger og følelser. Å ha en gang foreningen gradvis forvandlet til stabile tegn som du kan holde en hemmelig samtale med en bestemt person.
To kjente personligheter begynnelsen av XVIII århundre, må vi advent språket av blomster i Europa.
En av dem - Aubrey de la Mottre, som i 1727 beskrev sitt opphold ved hoffet til kong Karl XII av Sverige i Tyrkia i to bind "Journey ... i Europa, Asia og Afrika."
Second - Mary Uortly Montague - kona til den britiske ambassadøren i Istanbul i 1717 beskrev hemmelig språk av kjærlighetsbrev "landsbyer" i sine brev, publisert i 1763, noe som gjorde hans navn kjent kort tid etter hennes død.
Disse menneskene blomst ordbøker ble publisert i løpet av XVIII århundre, snakker om viktigheten av en plante. Spesielt populært var språket av blomster i Frankrike og England tid av dronning Victoria.
I 1830, ble i St. Petersburg utgitt boken "landsbyer, eller språket av blomster" russisk poet DP Oznobyshyna der verdiene beskrevet ca 400 planter. I utgangspunktet, symboler og fargeverdiene generelt reflekterer foreninger. Boken var veldig populært blant unge mennesker. Oznobyshynыm ble også innført som en rutine omgang mister, kjent i dag og begynner med ordene: "Jeg ble født en gartner ..."
Men hvor fantastisk forteller oss om den gamle tradisjonen med snakkende blomster Volgograd poet, vår moderne Tatiana Lavrov:
Språket av blomster ble født i Øst ...
Han skapte en kvinne i kjærlighet.
De ønsket å fange lys
Gi dine kjære, sparing farger ...
Hvis du zazhurylas,
Primula mengde slukke.
Phlox du fylle hemmelig kraft
En solsikke - solen lyser!
Hvis dato time kommer,
Bell tiden vil vise.
Glem minne forfriskende,
Og evig - godhet butikker.
Munn betyr ære
Cornflowers - tillit og tak.
På tusenfryd nahadaesh sannhet
Rose sjenerøst gir oss kjærlighet ...
Lily bringer oss en oppdatering.
Lily gir oss renhet!
Daisy gir inspirasjon
En nellik - lidenskap og skarphet
Hvor mange vakre blomster, lys!
Hvor mange hemmeligheter de holde på deg selv?
La dem være mer - skånsom, varm.
La oss gi alle blomstene på rad!
I forbindelse med det foregående, forstår vi at alle blomster og symbolske regler for bruk eller gave - ikke en tom frase i våre dager. Så nedenfor er noen populære fargeverdi, bruker dem skillfully fristelsen til å forklare symbolikken av blomster, fordi det står så mye, ikke bare om den skjulte sans for nåtiden, men også av donor:
Azalea - "Ta vare på deg selv for meg," tilbakeholdenhet, kort lidenskap, et kinesisk symbol på femininitet.
Alpine Rose - "Vær forsiktig! »
Anemone - "Jeg forlater deg! »
Stemorsblomster - "Din uskyld bergtok meg."
Aster - symbol på kjærlighet, nåde.
Vannlilje - "Følelsen i min sjel raseri."
Gardenia - "Du er vakker, hemmelig kjærlighet! "Eller -" Jeg er heldig! »
Nellik (generelt) - sjarm, kvinner elsker.
Nellik (hvit) - søt og vakker, uskyldig, ren kjærlighet, gave den kvinnelige karakteren.
Nellik (gul) - avslag eller "Du skuffe meg."
Nellik (rød) - fangst eller "Mitt hjerte gjør vondt deg! »
Nellik (lilla) - volatilitet, humørsvingninger.
Nellik (rosa) - "aldri glemme deg."
Nellik (ensfarget) - Ja!
Nellik (stripete) - Ingen avkall eller "Beklager, jeg kan ikke være sammen med deg, men jeg vil ha det."
Clove Garden - kvinner kjærlighet.
Dahlia - "Glad for å se deg! »
Iris - et symbol på Frankrike, «Ditt vennskap betyr mye for meg, tro, håp, visdom og mot," Min hilsen "eller" Jeg kommer tilbake! »
Camellia (rød) - "Du - en flamme i mitt hjerte! »
Camellia (hvit) - "Du er fantastisk! »
Camellia (rosa) - «Lidenskapelig vil ha deg."
Lily - friskhet, tårer av jomfru Maria, en tilbakevending til lykke, ydmykhet eller "du dekorere mitt liv! »
Lily (hvit) - uskyld, renhet, majestet eller "Flott å være med deg! »
Lily (gul) - falsk og ond.
Kala - "Din skjønnhet gjør meg gal! »
Poppy (generelt) - den evige søvn av glemsel, fantasi.
Poppy (hvit) - glede.
Poppy (gul) - rikdom, suksess.
Poppy (Red) - moro.
Mimosa - koketteri og sjarm.
Narcissus - "Love Me", tilsvarende kjærlighet, begjær, sympati, ønsker respektive kjærlighet.
Glem - ekte kjærlighet, minner eller "Ikke glem meg! »
Marigold - grusomhet, tristhet, sjalusi.
Orchid - kjærlighet, skjønnhet, eleganse, vakker dame, kinesisk symbol for stor eller "Du - en skjønnhet! »
Peon - et lykkelig liv, lykkelig ekteskap eller skyhet.
Rose (thornless) - Kjærlighet ved første blikk.
Rose (hvit) - uskyld og renhet, hemmelighold og taushet eller "Jeg er verdig av deg, du er fantastisk! »
Rose (gul) - Reduksjon av kjærlighet, sjalusi.
Rose (rød) - elsker "Jeg elsker deg! »
Rose (rosa) - Perfekt lykke, "Vær tro meg."
Rose (te) - "Alltid vil huske."
Rose (kinesisk Hibiscus) - subtil skjønnhet.
Rosebud - Skjønnhet og ungdom, uskyldig hjerte.
Rosebud (hvit) - jomfrudom.
Rosebud (Red) - ren og fin.
Tulipan - omdømme, berømmelse.
Tulip (gul) - "Ditt smil - som solskinn! »
Tulip (Red) - kjærlighetserklæringer eller "Stol på meg! »
Tulip (farget) - vakre øyne.
Violet - beskjedenhet.
Violet (blå) - mot, lojalitet, "vil alltid være sant! »
Fioler - "Tenker på deg".
Krysantemum (generelt) - Munterhet og ro eller "Du er en fantastisk venn."
Krysantemum (hvit) - sannheten.
Krysantemum (gul) - dårlig kjærlighet.  
Яндекс.Метрика