Hvordan å vokse druer fra borekaks?
 Det finnes flere metoder for forplantning av vintreet. Hver dyrker slutt velger din mest praktiske måten, som i stor grad avhenger av planting materiale, og landingene. Årlige og flerårige planter, stiklinger vinstokker har sine fordeler og ulemper. Som for borekaks - er det det beste materialet for mangel på råvarer. Bruk dem i tilfelle som ikke klarte å få kvalitet druer. Så skikkelig forberedt borekaks er helt i stand til å erstatte dem og bringe den resulterende anstendig innhøstingen.
 Hvorfor skal kilchuvannya borekaks
For å forbedre kvaliteten på borekaks og avlingene ytterligere anbefalte å kylchevat borekaks. Denne fremgangsmåten er i virkeligheten akselerere utviklingen av rotsystemet gjennom hemming av cellen. Som et resultat, røttene vokser bedre og knopp og blomst bubnyaviyut mye raskere snart etter planting borekaks i bakken. Denne effekt oppnås ved å skape spesielle temperaturforhold - eller rettere sagt deres kontrasten mellom de to endene av spindelen.
Din oppgave - å sette borekaks vertikalt (for bekvemmelighet de kan kombineres sammen i det som lignet en stråle) i en heller kjølig rom, der temperaturen ikke stiger over 12 og helst 10 grader. Så sørg for å varme borekaks bare fra den øverste kanten - ca 20-25 grader. Samtidig, må deres nedre deler forblir kald. Som et resultat, innen to eller tre uker vil du observere følgende prosess: på toppen av borekaks vil knopp, og bunnen dannet begynnelsen på røttene.
Borekaks forberedt så godt slå rot i jorda, selv om slike underlige varianter som Saperavi Festival og noen annen europeisk-Amur rasen. Denne effektiviteten er anordnet hovedsakelig ved å skjære sitt eget rotsystem. I motsetning podet rot, er det mer levedyktig og gir en selvstendig ung plantenæring. Derfor er reproduksjon drue borekaks mest foretrukne ikke bare i private husholdninger, men også i industriell dyrking.
 Faset vingårdene i Cherenkov
Formering med stiklinger av druer - det er en lang prosess som involverer flere påfølgende prosedyrer. Hver bør utføres i rett tid og i samsvar med alle tekniske forskrifter.
 1.  Høsting drue borekaks. Denne første stang for livsløpsfase skjer i høst, etter at skuddene har vokst og modnet i løpet av sommeren. I tempererte klima guidet av midten av oktober, men vurdere tilstanden vinrankene: en tilstrekkelig grad av modning, helse og fruktbarhet. Dette vintreet bør være pent kuttet, fjerne antenner og "stebarn" og deretter kuttet i omtrent like store segmenter. Lengden avhenger av størrelsen på originalen og vinranker kan nå fem meter, men ikke mindre enn 50-70 centimeter. De lengre borekaks, jo bedre vil de forbli i løpet av vinteren og våren vil bli sterkere. De kombinerer et par stykker og koble ledningen. Vel sortere borekaks for druer og gi signatur der vil det være enklere å navigere i løpet av våren. Slike strenge bunter av borekaks er fullt forberedt for vinteren.
   Lagring drue borekaks. For vinterlagring av borekaks perfekte tørr kjeller, men i hans fravær kan du grave et hull som passer for områder direkte på hageområde. Det viktigste at båndene kan romme minst horisontalt. Behandle dem til en 5% løsning av jernsulfat for å hindre utvikling av mugg og fylle hullene fuktig sand. Sand kan erstattes med sagflis, men i dette tilfellet må de først antent. " Avsluttede og hardpakket underlag borekaks kan fylle jorden (når de oppbevares i en grop) og gi vanlig rom ventilasjon (når den oppbevares i kjeller). I det andre tilfellet, forsøker å tilveiebringe en stabil romtemperatur ca 6 ° C.
   Forebygging av vintreet borekaks. På senvinteren, sjekk borekaks, fjerne kniven fra overflaten litt bark. Under det må være frisk tre lys grønn farge. Hvis kuttet øye, inne det vil være grønn knopp. Alt dette tyder på at overvintret borekaks uten problemer. Mørke brune stilker i nyrene tyder på noe annet: de døde over vinteren og er ikke egnet for landing.
   Utarbeidelse av drue borekaks til proraschyvanyyu. Ta stiklinger av de som er godt bevart i løpet av vinteren, og det suge dem i varmt vann. Maserasjon varer i to dager, og hver dag vannet bør endres til frisk. Overfør Shanks til en spesiell væske katalytisk dannelse av røtter og la for en annen dag (totalt de forbereder seg til den tredje). Du kan gå direkte til proraschyvanyyu.
   Spirende drue borekaks. Denne prosessen kan implementeres både i plastflasker og kopper i store volum. I alle fall bør motoren foreta noen hull, og helle en liten toppsjikt av dreneringsblandingen. Gulvsluk, legg et lag jord, og i hennes Plug separat hver aksel. Putting det skal litt på skrå på et nivå som toppen av flasken (glass), jord og bladstilken øye var omtrent på samme høyde. Sette alle dampet lag med sagflis og dekk med en liten opp-ned plastkopper. Dens du fjerner bare etter flyturen til å vokse slik at det vil tett under et glass. Vanning utføres ikke direkte, men gjennom skuffen som å sette hele strukturen av flasken med et skaft.
   Rote stiklinger av drue. Med de grønne bladene i nyrene kan nøye kutte plasthåndtak og komme seg ut ved roten. Han er klar til å transplantere i en keramisk potten fylles med jord (kan blande jorden med sand for å lette rot respirasjon). Selv om skuddene vises sterk og i stand til selvstendig eksistens, vente på de første dagene av juni. Deretter kan du flytte pottene i et godt sollyse område, dekket fra den kalde vinden. Du kan til og med transplanterte borekaks fra pottene der de kan være allerede ganske overfylt, gamle bøtter. I slutten av juni eller begynnelsen av juli (avhengig av været i et bestemt år) Blås opp unge frøplanter i bakken. Siden da de er i stand til å vokse på en konstant og la skuddene.
  Hvis du nøye behandlet alle stadier, innen høsten få sunn frøplante til fem meter høye med en godt utviklet rotsystem, som allerede for neste år kan du kan høste i en enkel haug.  
 Først må du lære hva tiden av året er best egnet for å plante jordbær, og etter det velge fruktbar jord og omsorg for bær.
 Når man skal plante jordbær
 Begynner å plante jordbær kan i våren og sommeren, men det er bedre å gjøre dette i midten av mai. Det er også verdt å merke seg at landingen er bedre å gjøre under den voksende månedene. Hvis du ikke kan gjøre det i mai er den beste måneden August, men i alle fall ikke senere. Berry vant bedre hvis plantet det i overskyet vær.
Hvordan å vokse jordbær?

 Hvordan å vokse jordbær fra frø
 Jordbær er forskjellig fra voksne planter som er plantet i sin enkle jord uten å legge noen feedings. For dette poradumo.pp.ua vår hjemmeside anbefaler å bruke en blanding av sandholdig leirjord eller elv sand og hagejord. Det er lurt å forhånds prosess jorda og gjøre det ekstremt løs og lys, vil det gi bedre drenering og luftpassasjen. Jorda bør være nøytral surhet. Pre-desinfisert jord ved hjelp av ovn eller kokende vann, slik at unge frø har senket immunitet og kan ikke motstå skadedyr, som fører til alvorlige sykdommer.
 På forhånd forberede den åpne bakken for å holde land. Høst perekopayte jord til en dybde på ca 30 inches, og deretter gjøre bestillinger 15 inches faller. I tillegg er det ønskelig å gjødsle jorda for en måte å naturlig jordbruk.
Hvordan å vokse jordbær?
 Deretter kan du begynne å plante, men først suge frøene. La dem i en svak løsning av kaliumpermanganat i 50 minutter, og deretter holde i rent vann i 48 timer. Selvfølgelig helt dekke frøene med vann kan ikke være bedre å fukte pinnen og sette dem i det. Å ha et land grab bokser med en høyde på ca 10 inches, og bunnen lage 2 cm lag med drenering. Deretter legge jord til halvparten av volumet av boksen, dra vanning og vente til jorda er ikke lekke vann.
 På grunn av det faktum at størrelsen på et lite frø, må du plante dem overfladisk. Ta de tre grillspyd for jevn fordeling av frø. Å fremskynde spiring kan filme deg trekke toppen av boksen, vil det bidra til å holde varmen. Hver dag må du skyte den en kort stund under vanning til matet inn oksygen. Man kan også forbedre ventilasjonen av huller i filmen. Når du ser de første spirer, kan frøplanter fjernes i solen for omtrent en halv time. Når du fjerner tapen, du ofte sette stiklinger i direkte sollys i morgen. Deretter kan du gjøre det utenfor til zakalyvalas jordbær. Hold transplantasjon i åpent terreng kan bare være tilfelle dersom økt fem blader og herding varte mer enn 7 dager.
 Å plante jordbær i jord, gjør det for hull serien. Mellom buskene forlater avstand på 15 cm, og mellom radene, 20-25 cm. Veldig viktig, hvor dypt vil landing pit, som om dypt rotfestet i for mye - de er i stand til å fullt utvikle og dø. Også, når plante for overfladisk, de vil ikke bli våt og vokse som jordbær dø. Det beste alternativet - rosetter av blader for å plassere jord og rotsystem i jorda. Ikke glem å ta vare på jordbær og hell det, og bruke verktøy for å bli kvitt skadedyr.
Hvordan å vokse jordbær?
 Visste du vokse jordbær i sin dacha?!
Akokantera - omsorg i hjemmet
 Akokantera rom - en av de varianter av vakre og lange blomstrende planter, som kom til oss fra Sør-Amerika. Det er et halvt dusin arter av denne blomsten hjemme, noen som blomstrer hele året.
 Akokantera - snikende busk eller lite tre klatring vintreet som klynger seg fotfeste sporadiske pigger. Dette anlegget familien nyktahynovыh av helhetlig ytterste bladene lyse grønt. Blomstene er små hvite til lyse rødt og oransje fargetone sirkel blomst bracts er tre, og nådde 7 cm. Ulike varianter har alle slags nyanser - fra hvit til lilla. Ofte kan du finne to farger eller endre metning kopier buhenvyllyy.
 For bracts danner karakteristiske annerledes: du kan se trilaterale, hjerteformede, runde, bølgete yttersiden blomst avlange. På grunn av de strukturelle trekk ved stilkene pleier å oderevenenyyu voksne planter buhenvyllyyu kan dannes ved å dyrke på din smak alle typer etterfølgende eller alvorlige alternativer. De vanligste sortene anses Pavlovsky rom buhenvyllyy mål buhenvyllyya fantastisk, inkludert hybrid varianter som er litt forskjellig fra hverandre i størrelse og farge bracts.
 Flower Care House
 Vokse buhenvyllyyu hjemme er enkelt. Nok til å vite noen av funksjonene i planteliv: ser sunne og rikelig blomstrer i skarpt lys, sterk og moderat vanning i sommer i kulden, den ideelle temperaturen i sommer til 25 grader om vinteren - 14 grader Celsius. Innendørs anlegg for å få på plass bedre, bare opplyst, men unngå deres forvaring i direkte sollys. Romtemperatur moderere anbefales å beskytte anlegget fra dehydrering i sommer og nedkjøling i kaldt vær.
 En forsiktig hensyn Pavlovsky rom kan blomstre åtte måneder av året unntatt vinteren, fra oktober, lyse lilla og beige, rød eller oransje blomster nå to inches i diameter. I de varmere månedene er blomsten plassert i hjørnene, som er tilgjengelig utendørs (balkonger, terrasser, hager), unngå dem å bli våt på grunn av regn og eliminere utkast, dosering sterkt sollys, minst fem timer om dagen, helst på slutten av dagen. Akokantera elsker tilstrekkelig fuktighet i luften, anbefales det å spraye den grønne delen av anlegget, unngå å bli våt blomster. I vintermånedene luften fuktet nok, så sprøyting utsetter bare de plantene som er lokalisert i områder som er utsatt for varme.
 Voksende buhenvyllyyu, nøye utvalgte jord på grunn av sin næringsverdi. Legge sand til jord, vil du øke sin fuktighet. Nyplanting av små planter gjøres best tidlig på våren hvert år, stor - to ganger mindre. Pereselyayuchy buhenvyllyyu en ny pott, com rullet over landet rundt røttene i karet, unngå skade på basal del. Nye potten velge større enn tidligere, med den obligatoriske tilstedeværelsen av dreneringsspor. Den tillatte avstanden mellom bakken og gjerde veggene i den nye potten - omtrent tre centimeter. For å maksimere fukte jorden i bunnen av potten legge et lag av knust stein og sand to inches høy.
 I løpet av sommeren, er det anbefalt å fôre buhenvyllyy komplekse gjødsel. Vinter gjødsel er ikke relevant. Beskjæring å danne plantene produserer tidlig på våren eller høsten når stopper blomstring. Friske skudd beskjæres til det halve, og heller skjemmende fjernet.
 Ulemper omsorg buhenvyllyey
 I dårlig lys plante opphører å blomstre, kan dumpe bladene og generelt dø. Med utilstrekkelig vanning, og dermed tørking av jord, stengler og blader av planter dehydrert, blek, tørr, mister sin glans og falle av. Imidlertid bør det ikke være noe overskudd av fuktighet i jordsmonnet, som det fører til forråtnelse og død av planterøttene. Det er viktig å velge den optimale mengden av vann i jordsmonnet. Uakseptabelt klink spray anlegget i vinter for å unngå infeksjoner og soppsykdommer.
 Transplantasjon til en annen grunn for buhenvyllyy ofte kritisk, så vær veldig forsiktig med å erstatte en økning, voksne planter hvis skadede røtter når transplantere lang lidelse og ofte dø. En annen advarsel for transplantasjon blomster: en meget romslig gryte Pavlovsky stopper blomstring, øker volumet av blader og skudd. På grunn av denne funksjonen, house transplantert eksemplarer bare i den grad neobhodymosty.Pry analfabet og ikke spare omskjæring av friske skudd globalt skadet, noe som fører til deres tørking opp og døende planter.  
Яндекс.Метрика