Ofte Petunia dekorert terrasse og balkong, særlig gjennom Ampel varianter, men du må ta vare på skjønnheten i hengende kurver eller bokser. Først må du snakke om hva varianter kan dyrkes hjemme.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvilke typer petunia kan dyrkes hjemme?

 Hvordan å vokse vakre Petunia

 Hvordan man skal behandle petunia, og at sykdommen kan forekomme?

Hvordan å vokse frøplanter av petunia frø

 Hvilke typer petunia kan dyrkes hjemme?
 Multifloral petunia - Massevis av forskjellige blomster med en diameter på ca 5 cm. De krever ikke spesiell omsorg for raskt vokse i solen og hagejord. Kulde og regn gjorde ikke påvirke veksten av petunia, de fortsatt blomstrer raskt og bli frodig og vakker. Utad ser de svært attraktive fordi med riktig høyde og ganske nivå. Ofte er det vokst i blomsterbed teppet for å dekorere store senger. Du kan bruke den til pynt rygger og grenser.
 Terry fargerik petunia - Massevis av forskjellige blomster terry med en diameter på ca 5 centimeter ligne nellik.
 Krupnokvitkovi petunia - Ha en diameter på 7,10 inches, en veldig stor og vakre blomster, også doble, men antallet er begrenset. Ofte er det plantet i potter eller beholdere på balkonger eller uteplass for de må være svært forsiktig omsorg. Kald blomst kontra fordi de er følsomme for endringer i temperatur. Kaldt regn og vind kan ødelegge blomstene begynner prosessene av forfall, som spådd varmt sted hvor petunia være trygg.
 Fringed petunia - Med side pannelugg blomst er vakker, og blomstene er ganske stor.
 Terry krupnokvitkovi blomster - Ser ut som en rose, tiltrakk mye oppmerksomhet.
 Vakker petunia - Diameter på blomstene er 10-12 inches, kantene er bølgete, og mange vener i halsen mørk farge.
Hvordan å vokse frøplanter av petunia frø
 Floribunda (gruppe av blomster) - Ikke reagerer på kulde og vind. Universell fordi den kombinerer en hyggelig og multifloral krupnokvitkovi varianter. Har en stor og vakre blomster i ulike farger, samt beskyttelse mot ugunstige værforhold. Blomster er ideell for behandling av store mengder og blomsterbed.
 Ampelnye petunia - Ofte kan de sees på balkongen i blomsterkasser, containere og vaser. Skuddene som faller til bakken, dekket med vakre blomster. De fleste av dem plantet i bakken, vokser de raskt, slik at du kan i løpet av kort tid for å fylle sengene. Du kan dekorere marbakken eller bakke, men det er en ulempe: i Russland blomstene ikke ser så attraktiv, fordi vi har en nordlig klima, og dens vekst trenger rikelig med fuktighet og høy temperatur. Men med et sterkt ønske om sommeren kan du vokse opp til 100 centimeter skudd, men gjør det vanskelig.
 Surfiniya - Petunia hvori hengende stammer vokser utrolig raskt til en lengde på omkring to meter, og blomstene blir for raskt. Den største blomst med en diameter på 5 inches, med en helt annen farge, men de fleste av alle farger er lyse eller mørke munn.

 Hvordan å vokse vakre Petunia
 Først må du bestemme seg for å gjøre når og hvordan. Du kan også holde en frøplante i slutten av mars og begynnelsen av april. Pre-kjøpe frø i butikken, de er billige og ligner mais valmue. For planting er best å bruke engangsbeholdere, fortrinnsvis med et lokk. De selges i noen butikker på stedet der ligger servise. Pre Pierce varm strikkepinner i bunnen av beholderen flere dreneringshull for å sikre ventilasjonshull må dekke.
 Neste du trenger skrøpelige blanding du kjøper den også kan en jernvarehandel. Du kan lage en blanding av sand, hage jord, torv, vermikulitt og rock chips. Merk at blandingen skal være smuldrete tekstur, bør det ikke tørke ut raskt hvis det er tørt, fukte det må svært raskt. Ikke betal for mye oppmerksomhet til den ernæringsmessige verdien fordi petunia vil vokse raskt, og det er lett å mate. Vi må ta hensyn til surhet, blandingen skal være nøytral, for eksempel ved bruk av torv å blande den med aske eller dolomitt. På grunn av at frø planter er følsomme, pre proparte bakken at hun ble renset fra skadelige alger og sopp.
Hvordan å vokse frøplanter av petunia frø
 Deretter fyller beholderen våte bakken og gradvis så frø. Å gjøre små frø kan blandes med tørr sand eller plante frø med små hauger, deretter fjerne overflødig frø. For en komfortabel passform Torv pellets kan brukes, men bare hvis frøet mye. Det er lettere å bli kvitt ekstra frø enn dykk. Ikke glem å merke avlinger petunia, for eksempel kutte noen aluminiumsbokser med etiketter av når og deretter signere markør. Sørg for å dekke beholderen lokket, men kan ikke gjøre det hvis beholderen dekk med plastfolie.
 Alle avlinger bør plasseres i slike tilfeller der de kan godt vokse. For eksempel varianter som liker varme, veldig rask økning i temperatur på 20 grader Celsius. Du kan eksperimentere og dramatisk endre temperaturen til frø begynte å vokse raskere å fjerne denne beholderen i kjøleskapet i ti dager, og deretter gå tilbake til et varmt sted. Men fortvil ikke hvis det ikke har gitt resultater - ofte lav kvalitet frø og forgiftet av kjemikalier. Kontrollere veksten av frø og se dem hver dag, avhenger mye, og folk glemmer om det. Hvis trappen er fratatt sollys, kan de raskt strekke, noen ganger 24 timer. Periodisk senke temperaturen, følger strømmen av sollys, men ikke fjern plastfolie og dekselet må vente på det øyeblikket når frøene bli kvitt skallet. Dette vil skje bare hvis de får tilstrekkelig fuktighet. 
 Sørg for å sjekke lysene når sollyset ikke når blomstene. Du kan dekke spirene med spesielle lamper eller lysrør. Men hvis du setter noen blomster, kan du bruke vanlig sparepære. Vær oppmerksom på at lyset skal være mye, og det bør ikke varme luften. Avstand fra blomster til lampen bør være 20 inches, men mye avhenger av strømmen hvis lampen er svak - Hold en avstand på 5 cm. Tilgjengelig lys timeren til å slå av og på det uten din deltagelse, det er veldig praktisk. Når spirene spire, de ikke lenger krever mye oppmerksomhet. Ta vare på det faktum at de ikke tørker for mye og godt dekket.
Hvordan å vokse frøplanter av petunia frø
 Ikke glem å fylle opp en liten mengde av grov sand, er det nødvendig å beskytte avlingen fra dannelsen av mose med alger. Det beskytter også blomster fra roten krage råte, som kan utløse ødeleggelse av alle farger. Hvis du ikke har vurdert det, og sykdommen er blitt dypere, for å bli kvitt døde blomster, fjerne dem med land, og hell på stedet kull eller aske pulver, deretter legge soppmidler. Vanning av blomster så kan du, i alle fall ikke helle frøplante, må det oksygen og sollys. For behandling, de spesielle biologiske produkter, som for eksempel Эkstrasol eller Fitosporyn. For å gjennomføre blokade kan bare være for neste måned, men det vil være vanskelig, i motsetning til behandling av blomster.

 Hvordan man skal behandle petunia, og at sykdommen kan forekomme?
 Til tross for den høye immunitet fargedata fremdeles er utsatt for sykdom, spesielt hvis de vokser under ugunstige betingelser. Hvis du ikke har en tilstrekkelig mengde erfaring i å dyrke blomster, vil det være problemer i starten frøplanter. Vanligvis kan plantene bli syk altfor hyppig vanning i svært tette avlinger, tung jord og så videre, og det utløser vekst av sopp. Det er på grunn av dette er det en "blackleg" som dannet basal råte. Hvis du legger merke til minst ett trekk ved sykdommen, bør umiddelbart starte behandling blomster. For eksempel, hvis stilk eller roten mørkere blir for myk.
Hvordan å vokse frøplanter av petunia frø

 Kvitte seg med jord og plantedeler hvis det er syk;

 Ikke blomst behandle soppmidler;

 Tid kvitt vannet, eller jord er for hardt fukte;

 Sopp sykdom vises som hvite flekker på blomstene. Det kan forekomme når temperatur og høy fuktighet, spesielt hvis blomstene vokse ved høy temperatur. Hvis du har funnet en sopp - Petunia godbit svovel;

 Velg land med pH over 5.6

 Tilbring desinfisere bakken før planting. For å gjøre dette, bare proparte land;

 Har ikke plante for tett Plant;

 Følger den ønskede temperatur, avhengig av typen av petunia;

 Husk fuktighet for høy jord utløser utviklingen av sopp;

 Nitrogengjødsel i store mengder for å forårsake sykdom;

 Hvis anlegget ikke får nok for jern - vil sykdommen;

 Slitasje som fraråder edderkopp midd, bladlus og så videre;

 Vannes anlegget i tide.

Hvordan å vokse frøplanter av petunia frø
 Lykke til dere, kjære lesere!  
Mini drivhus for frøplanter

 Det første trinnet er å velge riktig mini-drivhus container. Det beste alternativet er en plastboks med et hengslet lokk med små hull.
Mini drivhus for frøplanter

 Ta tre papp rull med toalettpapir.
Mini drivhus for frøplanter

 Trykk rullen slik at den rasplyusnulsya og til slutt alle fire sider ble lengre.
Mini drivhus for frøplanter

 Deretter kuttet rullen i to.
Mini drivhus for frøplanter

 4 Gjør kutt på hver av de fire kantene på rull.
Mini drivhus for frøplanter

 Hall 4 sider rulle i hvert segment.
Mini drivhus for frøplanter

 Nå gjør alle segmenter som vist i fig.
Mini drivhus for frøplanter

 Deretter plasserer alle klare kopper i en container. De kan lagres der tom. Eller du kan fylle dem med jord.
Mini drivhus for frøplanter

 Bokser skal fylles med jord til et nivå som vist nedenfor. Jorda må sove på papp eller plast overflater som ikke flekker og montere fritt rassыpavshuyusya jord.
Mini drivhus for frøplanter

 Prøv å komprimere jorda godt.
Mini drivhus for frøplanter

 Når du sår frø i kopper, ikke glem å vanne jorda.
Mini drivhus for frøplanter

 Lokket på beholderen bør lukkes. Du kan sette din beholder til en annen, men ingen hull slik at den kan holde på fuktigheten lenger inne og varm luft. I dette tilfellet, vil jorden ikke tørke ut for raskt.
Mini drivhus for frøplanter

 Når plantene får ønsket størrelse, kan du åpne lokket og sette teplychku ut. Da plantene plantes i åpen mark direkte fra koppen. Papp er oppløst i jorden langs veksten av plantene.
Mini drivhus for frøplanter
Яндекс.Метрика