Hvordan å vokse jordbær: praktiske råd
 Strawberry - utrolig nyttig bær. Grow et naturlig produkt på nettstedet hver eier drømmer om et hus på landet. Dette krever imidlertid en viss kunnskap. Hvordan å vokse jordbær med alle prestasjoner av landbruksvitenskap?
 Utgangspunktet
 Spesielt, slik du ønsker å vokse bær. Ofte gjøres dette ved hjelp av "værhår" eller frøplanter. Men hvis du ønsker å velge en bestemt variasjon, bør vokse jordbær fra frø - så du vil være trygg som et resultat. Frø kan kjøpe eller bygge sin egen. Men du må velge bare modne bær fra buskene, som gir en god avling. Noen måneder før plante frø stratyfikuyut - sette dem ved lave temperaturer (opptil 4 grader) og deretter fukte å hindre uttørking. Deretter vokst frøplanter, som krever svært forsiktig omsorg - varm, god belysning, fuktighet. For å få et godt resultat, bruker trekasser på bunnen av som vil bli strømmet ekspandert leire eller grus. Rommet for frøplanter trenger å holde temperaturen på + 20-25 grader.
 Hvis du velger frøplanter, se etter sitt utvalg, og tilstanden til rotsystemet (prosesser lengde bør være minst 7-9 cm).
 Hvordan å berede grunnen?
 Til riktig vokse jordbær fra frø eller stiklinger, er det viktig å velge et sted for det. Spesiell jordbearbeiding er nødvendig, men du må finne en horisontal område, selv om det bare er i besittelse skråningen. Dette må gjøres for å vanning var uniform. Ideelt sett er det bedre å velge et område som ligger på sørvest siden. Jorda bør være strukturert. Det er ikke nødvendig nøye luke, ugress ganske lite stempel at de blir en yngleplass for jordbær. For å unngå utvikling av flerårige ugras, behandlet jord med Roundup.
 Kvaliteten på jordsmonnet er også viktig for dyrking av druer. Mer fruktbar humus, torv jord på vanskelig å få en god avling. Anses normalt humusinnhold i jorden omkring 2% og surhet på 55-65. Gjødsel er gjort avhengig av den spesifikke sammensetning av jordsmonnet.
 Vanning og belegg materiale
 Ideelt sett jordbær krever dryppvanning. Men dette er ikke alltid mulig på grunn av flere faktorer. Derfor sprinkleranlegget kan gjøres alene. For vanning jordbær gode å bruke spesielle perforerte slanger. Det er viktig at jorden var våt. Om vinteren og våren for å lagre de ønskede fuktighet nivå snø oppbevaring praksis. Vanning bør være vanlige jordbær.
 Som for beleggmaterialet, de mørke klubnychnyk dekk med folie eller papp. Hvis du er satt på et langsiktig prosjekt, kan du bruke takmaterialet. Han opprettholder operativ levetid på 3-4 år er ikke anbefalt og jordbær vokse lenger på samme tomt.
 Skadedyr og sykdommer
 Å vokse jordbær i landet er viktig for å hindre fremveksten av skadedyr. Interessant, Colorado potet bille trenge ikke bare poteter, men dette duftende bær. Så kjemper det er veldig viktig. I tillegg, vil jorden før planting må sjekke for billelarver. Hvis området ligger nær skogen, kan jorda være wireworm larver. Bekjempe dem ganske radikal metode. Du må gjøre jorden eller ammoniakk vann, eller sår lupin alkaloid. Belly frukt sistnevnte, insektlarver dø.
 Praktiske råd
 Jordbær setteplanter kan plantes tidlig på våren eller tidlig høst. Hvis sent og ikke gjette med vilkårene avling kan gå tapt. Derfor bør det gjøres med felt verk eller i intervallet mellom 10 august, og 20. september. Stiklinger noen dager tidligere holdt i skyggen. Dette satte henne ikke for dypt til å ikke fylle den apikale knopp, ellers anlegget vil rett og slett ikke utvikle. Innhøsting jordbær i juni.  
Date Palm hjemmeDate Palm - en frukt plante som ble dyrket i oldtidens Mesopotamia, landet hvor det er nå moderne Irak. Men denne planten kan vokse hjemme, i bestemmelsene for vårt klima.
Date Palm uten problemer og tilfeldighetene vil føle deg komfortabel og hjemme.

Hvordan å plante en dato palmetre hjemme

Flere datoer frø satt i varmt vann i 3-4 minutter til spirer gjort det mulig. Du kan også gni frøene lett med sandpapir til sine overflaten sprekker. Vannet å trenge gjennom den tykke ankel en dato, og hun snart begynner å spire.
Plante dato tener vertikalt ned i bakken til toppen av ankelen var dekket med en cm lag jord.
Bakken for dato palmetre hjemme
Sete palm anbefales på våren og bakken bør fuktes.
Som en del av jord for plantene må være til stede:
torv;
mold;
blad;
jord inneholdende torv og sand.

Den beste verdien av alle disse komponentene til vekst trær vil være 2: 2: 4: 1: 2.
Etter planting frø trenger for å sette i varmekapasitet, der temperaturen er 22 grader. De første skuddene kan være for sent, blir nødt til å vente en til tre måneder, men den friske frø, jo raskere de går ned.
Mim Gjødsle dato palm
Som gjødsel legge til karet med en liten mengde av plante lite kull. Date Palm vil vokse bedre hvis det er matet, så kjøp næringsrik fôring for trær eller lage det selv hjemme.En enkel oppskrift for fôring planter:
1/3 i noen kapasitet kan være banker, hell tørre søppel kyllinger eller duer;
fylle den gjenværende volum av vann;
insistere ernæringsmessig vekt om 10 dager;
når fôring, bruk av gjødsel og vann forhold på 01:10.

Ikke Gjødsle palmetre mer enn en gang i 10 dager i sommer og ikke mer enn en gang i måneden i vinter. På denne måten kan du mate anlegget kaliumnitrat. Andelen - en liten teskje av nitrat per liter vann.
Temperatur og fuktighet for vekst av trær hjemme
Pass på at vinteren luften i rommet med planten prohrivavsya ikke over 16 grader, men ikke avkjølt til en temperatur under 12. Hvis temperaturen i rommet der anlegget er fortsatt over 18 grader, plasserer beholderen med et palmetre i veldig kul del av lokalene, for eksempel et vindu eller balkong dør.
Som for fuktighet for å øke palme, er det ikke anbefalt å plante på de varme pakke eller oppvarmingsapparater, som for eksempel nabolaget kan utløse tørking kantene av bladene. Når det er varmt i huset, en og annen spray anlegget med vann eller tørk bladene med en fuktig klut.
Belysning for dato palm
Fit for Palm er spredt lys fra sterkt sollys. Ikke la henne være ute i solen, eller på bladene har brune og gule flekker. Til bladene behandlet likt sollys hver 14 dager badekar med håndflaten sving rundt sin akse ved 180 grader.
Velge en dato palmetre
Transplantert palme i noen kapasitet når det skyter vokse til 10-15 cm. Unge trær kan slå ned en gang i året, på det meste. For voksne planter ikke skal slå ned unødvendig, og hvis du allerede har sett om nyplanting, rhizome kontakt med sin klump av land mer forsiktig for ikke å skade den og velge den mest næringsrik jord for de plukker.
Vanning dato palm
Dette palm liker ikke overdreven fuktighet i jordsmonnet, så vanning det med måte og ikke la stillestående vann i hennes dødskamp. Sommer vann kan bør ofte helt fukting jord com, com og vinteren bli litt tørket.
Date Palm blomstrer sent på våren eller tidlig sommer. Hennes fargen er bedre å skjære knopper fordi de er verdifulle i en dekorativ bakgrunn.
Mat Deficit dato palm
I tilfelle av mangel på enkelte elementer i plantenæring karakteristika er som følger:
Kalium mangel provoserer dannelsen av bronse flekker på bladene. Modne bladene er rammet først, og deretter gå videre til stedene og de unge bladene. Deretter bladene begynner å vri og tørr;
ved mangel på nitrogen palm slutter å vokse, og bladene blir blek grønn;
Hvis anlegget er sårt mangler magnesium, på kantene av gamle blader har bredbåndet lys gul farge, og bokstaven beholder sin grønn farge;
defekter som følge av mangel på mangan, har en tendens til bare små blader. På utvikler overflaten chlorosis og etterlater seg svekket seg betydelig tregere i vekst, vises de døde bandet masseark.

Ser nøye vekst og oppførselen til dato palm i ulike forhold, er det mulig å forebygge sykdom og død, og håndflaten igjen takke sin herre tett og vakkert bladverk.  
Når man skal plante kål

 Kål - en favoritt for mange vegetabilske og dens popularitet måter det skylder allsidighet av programmet: uten den ikke kan gjøre når matlaging borsjtsj og forberedelser for vinteren.
 Selvfølgelig finner det i butikkhyllene i dag hele året, men mye mer interessant kål vokse på egen hånd, spesielt siden prosessen er ikke vanskelig, bare trenger å vite hvordan å plante kål i det åpne bakken og hvordan du kan ta vare på det og fokusere på hva hun sortere.

 Når åpne bakken for å plante kål


 Mye avhenger av om det er å plante frø eller stiklinger, og planting av regionen.
 Imidlertid er det antatt at kål er bedre å plante frøene, så det kommer ut sterkt og kvalitet, så vel som små frosne elsker at når planting frøplanter er overført med vanskeligheter.
 Så når det gjelder å plante frø, er den midterste kjørefelt lett mulig å gjøre i begynnelsen av mai, men på betingelse av at vinteren var for sent, og snøen hadde helt falle av og jord varme og tine.
 Fra planting sene sorter trenger ikke å skynde seg, som det første anlegget som spirer, som ikke er i vinterlagring. En annen enkel måte å riktig bestemme tidspunktet for planting kål - er å nøye studere instruksjonene på pakken med frø.
 Vanligvis beskriver prosessen og tidspunktet for landing av et slag.

 Når man skal plante kål i det åpne bakken andre varianter


 Like deilig brokkoli og blomkål med mer delikat tekstur enn hvit kål, så kommer til makten selv spedbarn.
 Disse variantene kan også vokse på området, selv om Broccoli har problemer, så det er ganske lunefull.
 Sine anlegg frøplanter, men det er viktig å forutsi den tiden da ikke bare varmer jorden, men når hun frøplanter vil være klar for planting.
 Når det gjelder planting i bakken er det forskjellig fra andre varianter, men de fleste frøplanter bør ikke være mer enn 5 lag. Ellers faste plugger ikke kan dannes.
 Som for blomkål, plantet det frøplanter og plante datoer kan endres avhengig av sin klasse.
 Tidlig plantet som slutten av april eller begynnelsen av mai og sen planting lå den første uken i juli.
 Omgivelsestemperatur på planting frøplanter bør være pluss eller på åpen mark, kan du glemme kål og første forside for å unngå å bli ødelagt av frost.  
Яндекс.Метрика