Hvordan å vokse vårløk hjemme
 Grønne enger er det samme produktet som lett kan dyrkes året rundt, både på sitt sommerhus og i vinduskarmen av en byleilighet. Sine fjær utrolig mengde vitaminer som trengs menneskekroppen. Derfor regelmessig bruk av den i mat betydelig styrke immunforsvaret og glemme mange svulster som vanligvis begynner å minne meg selv i løpet av vinteren og våren beriberi.

 Hver eier bør vite hvordan å vokse grønne løk bygningen. For å gjøre dette, følger noen enkle regler.
 1. Så bør begynne å forberede jorden. Best å kjøpe en spesialitet butikken. For å plante løk passe universell jord eller blanding beregnet for voksende planter. Torvjord Shop basis gjør lys og myk, omkomme de røtter og spiring vil ikke føre til problemer.
 2. Det andre trinn - Valget av en egnet kokekar. Vaser som ikke gjelder i dette tilfellet fordi altfor dypt. Best til lav bolle av denne størrelsen å plassere pærer hverandre, til siden retter forble ca 2 cm ledig plass. Alle, uten unntak, oppsvulmede planter vokser best i en viss nærhet.
 3. Den tredje betingelse - valg av plantemateriale. Det virker som det er noe enklere - ta en løk, legg den i bakken og la dem vokse. Dette er ikke sant. Det faktum at de lagrer ofte solgt lok importeres, som kan pidhnyty under transport eller motta mekanisk skade. Derfor må du velge den ideelle planting knoller av medium størrelse, ingen mugg og spirer ender.
 Etter planting, om en uke, er det fjær. Løk elsker vanning, men trenger ikke for fukte jord. Dette kan føre til råte pærer. For fjerning av overflødig fuktighet i bunnen av bollen for planting bør lage et hull der vann vil renne ned i skuffen.
 Det bør gi fjær vokse ca 15 inches, og du kan helt klippe dem til bakken. I form av leiligheter forlenge levetiden til pæren har allerede gitt avling er usannsynlig å lykkes. Den enkleste tilnærmingen igjen og vente på neste grønne. For å unngå avbrudd i bruken av dette produktet, kan du plante løkene med et visst intervall, for eksempel hver 5 dager, deretter samlet den første innhøstingen i noen dager, kan du regne med en annen gruppe med vårløk.
 Hvis du ønsker å løk fjær vokste raskere og ikke zhovtily, kan de utvide dagslys timer, hengende på landing fluorescerende lys. Den bør inneholde tidlig om morgenen og satt ut etter 12 timer med kontinuerlig drift. Kunstig belysning vil tillate pærene å få så mye lys som de er i vanlig sommerdag. Da innhøstingen vil bli rikere, og du får det raskere.  
Hvordan å vokse jordbær i landet

 Hva du trenger å vite om å vokse jordbær?


 Jordbær. Voksende jordbær i det åpne feltet

 Forberedelse for planting jordbær


 Jordbær er spredd frøplanter, som vokser på skudd (værhår). Du kan kjøpe ferdige eller dyrke sin egen. Strawberry blader på buskene til fem skudd. Hver shoot er igjen opp til tre generasjoner. Dermed kan hver busk få opptil 15 høy kvalitet avkom. Anbefales for bruk utvannings busker andre leveår. Dette er ikke å tillate dem å realiseres - blomsten stilkene fjernes. Før planting bart trimmet og atskilt fra morplanten frø, så de graver. For planting frøplanter valgt fra 3-4 th blader og velutviklede røtter.

 Planting jordbær i åpent lende


 Jordbær kan plantes på et sted der det tidligere dyrket spinat, salat, bønner, kål, dill. Sengene for å plante jordbær forberede for 1-2 måneder. De gjør bredden på 90-100 cm, gjødslet med naturlig organisk gjødsel og drysset med sand. For jordbær farlig mineralgjødsel hlorsoderlsaschye. Bare løsne jorda før planting villaer, og hell litt ram (10 liter vann per 1 m 2). Da plasteret prosessen kobbersulfat - 1-15 liter oppløsning pr 1 m 2.
 Det optimale tidspunktet for å plante jordbær - 20 til 25 juli kveld i overskyet vær.
? Noen urter er talsmenn for vegetabilske avlinger. For eksempel, salvie og timian frastøte skadedyr av kål, som kveler henne duft. Basil beskytter mot skadedyr belgfrukter.
 Plante unge jordbær busker med en klump av land. Dersom kjøpet frøplanter, sine røtter tidligere desinfisert. For å bruke denne løsningen: 3. l. salt, 1 ts. l. kobber per 10 liter vann. Strawberry bush røtter nedsenket i denne løsningen i 10-15 minutter, vask deretter med rent vann. Jordbær plantet nøye rette røtter. Deretter strø bakken og vannet. For tidlig og mellom tidlige varianter av jordbær Anbefal tett plantasjen. Avstanden mellom buskene for å lage rader med 15 cm, og avstanden mellom radene -. 60 cm Med en slik landing i det første året er høy avkastning. Sene sorter av jordbær busker plantet i en avstand på 20 cm fra hverandre. Etter planting hagen vannes.

 Omsorg for jordbær


 I den første uken etter planting jordbær vannes daglig, forbruker 2-3 liter vann per 1 m 2 så vanning er utført en gang hver 6-7 dager. I varmt vær vannes oftere - hver 4-5 dager og tilbringe 8-10 liter vann per 1 m 2. Det er enkelt blomst på bush fjernet. I august jorda rundt buskene 2-3 løsnet til en dybde på 5 cm. I oktober, senger av jordbær overstrødd med sagflis eller torv lag på 5-6 cm. For fengsling av snø kan dekke sengene gran grener. Med begynnende kald (- 8-10 ° C), fortrinnsvis jordbær lag av snødekket tykkelse på 10-12 cm.
 Våren jordbær klare mulch å varme opp solen, rengjør tørkede blader. Hvis mulch er fortsatt igjen i hagen, mellom radene av jordbær skal løsne jorden til en dybde på 6-8 cm. Når de unge bladene på busker tilbringe den første fôring. For å gjøre dette, 1 ss. l. ammoniumsulfat og 2 kopper grøtaktig Mullein oppløst i 10 liter vann. I hver busk hell 1 liter gjødsel. Før blomstring gjennomføre en andre fôring. Bruk en 2 ss. l. nitrophosphate, 1 lm. l. kaliumsulfat oppløst i 10 liter vann. I hver busk helte 05 liter gjødsel. Den tredje fôring utføres etter fruiting periode (10 august). For dette formålet, 10 liter vann oppløse 2 ss. l. nitrophosphate, en kopp tre aske. I hver busk hell 1 liter gjødsel. For andre år på våren tilbringe samme feed. Når du løsner senger legge til to kopper av tre aske per 1 m 2.
 Jordbær vannes etter behov i morgen. Før blomstring periode det kan gjøres sprinkling, deretter helle vann på bakken bare. I fravær av regn vanning jordbær gang i 8-12 dager. Vannstrømmen til den perioden av blomstring - 10-12 liter per 1 m 2 i fruiting perioden - 20 - 25 liter per 1 m 2 ved første eggstokk jordbær mulch.
 Å høste jordbær var stabil, er det anbefalt å holde tre senger av jordbær - første, andre og tredje år.
 Etter fruiting jordbær lapp med en treårig grave og i stedet sette de unge plantene.  
Hvordan ta vare på hagen blomster i januar

 Kalender omsorg for blomster i januar.


 Vedlikehold av hage blomster i januar


 1. Kjøp av frø kun i spesielle butikker.
 2. Kjøp av gjødsel. Best av mineral - AVA, «Uniflor-vekst" eller "Akvaryn". I ekstreme tilfeller, til og med dobbelt granulert superfosfat (eller benmel) og kalium som ikke inneholder noe klor (sulfat, karbonat, magnesium). Du kan sikkert bruke "Kemira". I verste fall komme og kaliumklorid, og Azofoska.
 Med organisk gjødsel, jeg foretrekker "Phyto - sporyn" og "Rubber".
 I stedet for mineral og organisk gjødsel kan brukes organo-mineralgjødsel Buyskoho universell kjemiske anlegg "WMD". I tillegg, hvis det ikke er aske, trenger det noen andre raser - kyslytel. Best dolomitt, i ekstreme tilfeller, kritt eller kalk.
 3. Kjøp beskyttelse for blomst "Zirkon" - mot sykdom, "Healthy Garden" - mot skadedyr, "Эkoberyn" - mot frost og andre vær problemer "Nemabakt" - mot wireworms, "Homme" (hlorokys kobber) eller et annet medikament inneholdende kobber.
 "Zirkon" kan erstatte "Fitosporyn" fordi i tillegg humate det fortsatt inneholder sporer av bakterier som ødelegger patogener av sopp- og bakteriesykdommer. Og selv "Gumi" med vanlig bruk som fôring kan øke muligheten for planter å forsvare seg mot sykdom. Med mange sykdommer blomstrende planter kan overvinnes ved hjelp av kobberpreparater, inkludert Bordeaux blanding eller kjemiske gifter, inkludert "Fundazol" (utestengt for bruk i små områder). "Эkoberyn" kan erstatte "Appin-ekstra", kan "Silk" ("Novosil") og "Sunn Garden" bli erstattet av noen kjemiske middel for beskyttelse mot skadedyr, unntatt "Inta-Vir", som lenge har vært vant alle skadedyr.
 4. Forbered jorden for planting.
 5. Hjem Dahlia knoller bør gjennomgås og Gladiolus pærer: avvise pasienters sår kuttet løk, grønn maling smøre morgen og igjen satt i lagring. Noen gartnere raske til å kjøpe tidlig vinter pærer av liljer, tulipaner, plantet, men det var for sent, og de spør hvordan de holder til våren? Plasser pærer i åpen papirpose på nederste hylle i kjøleskapet. I begynnelsen av mars, vil de flytte inn i vekst, de har plantet i kopper med jord og holde i kjøleskapet er minst i begynnelsen av april. I begynnelsen av april, kan tulipaner bli satt i vinduskarmen, kan vokse opp i slutten av april, når bakken tillatelse - transplantere dem inn i bakken i området, men de maskere lutrasilom. Hvis jorda inntil da ennå ikke hadde tint, den pre-landing sted helle varmt vann. Men Lily vil blåse opp i filmen for å dekke tid til våren frost forbigått fordi det er en stor sannsynlighet for at de vymerznut blomsterknopper.  
Яндекс.Метрика