Hvorfor bladene blir gule i spatyfylluma?Hvorfor bladene blir gule i spatyfylluma? Selv de mest ansvarlige blomsterbutikker noen ganger ikke kan bestemme roten problemene sine hjemlige planter. Vi må finne tid til å søke etter flere kilder til informasjon. Den eneste måten å finne ut mer om hvordan du kan hjelpe blomsten krefter. Hvis tiden ikke svare, så spatyfyllum kan dø.
Årsakene gulnede blader spatyfylluma:
Naturkrefter oppdaterer blomst. Voksne og sterke planter sjelden lider av åpenbare problemer. Yellow deres brev oppstår på grunn av en lang blomstringsperioden, som ble brukt kjerne styrke. Spathiphyllum flytter til hvile scenen under som bladene på "reset" for å starte oppdateringsprosessen.
Tilsvar raskt gjenopprettet makt og innenlandsk tilførsel av mineraler. En lignende situasjon oppstår med unge planter som ennå ikke blomstret. På scenen for vekst av rikelig brukt for mange vitaminer som er ansvarlige for å forberede å blomstre. Derfor, bladene blir gule å støtte resten av anlegget.
Langvarig eksponering for direkte sollys. Hver plante sine vilkår som er nødvendige for riktig vekst. Spathiphyllum beste vekstforhold i spredt sollys.
Utviklingen av sykdommen. Før du lurer på hvorfor bladene blir gule i spatyfylluma, bør du plante en nærmere titt. Skadedyr og sykdommer er veldig fort. Dette hjemmet blomst oftest påvirke Mealybug, trips, edderkopp midd.
Lav luftfuktighet i rommet. Denne feilen påvirker utviklingen av mange potteplanter. Hvis Anthurium gule blader, gjør fortelle fans spatyfylluma. Først, sjekk nivået av fuktighet. For det kan ikke bare øke bruken av moderne enheter, men husk enkle tradisjonelle metoder (våt vev i nærheten av en bolle med vann spruting i rommet).
Hvorfor bladene blir gule i spatyfylluma?

Hvis spatyfylluma gule blader, hva gjør jeg?
Kan ikke stole på det faktum at gulnende blader på grunn av naturlig foryngelse av blomsten. Anbefalt nærmere titt på anlegget for å identifisere riktig kilden til problemet og løse det umiddelbart. Du må ta hensyn til følgende:
Gulning og tørking av blader, som begynner med tips indikerer for tørr luft rundt. Det hjelper å hyppig sprøyting med spray. Du bør også flytte potten til en spesiell skuff, som vil være basert våte småstein. Direkte lande i potten bedre dekning fuktig mose. Det vil redusere fordamping fra jorden. Du kan også sette en skål med vann i nærheten.
Utseendet av tørre brun-gule flekker som ligner brannskader oppstår vanligvis sollys. Du bør sjekke lysintensiteten rundt. Noen ganger er det ingen direkte eksponering til solen, men selv intens lys fra omgivelsene vil skade anlegget. Spathiphyllum liker mye sollys, så du må nøye velge et sted å huse blomsten. Det kan være lurt å endre synspunkt forvridning planter.
Yellow på kantene av bladene, avgrenset svarthet, sa brudd på vanning. Opprettholde normal fuktighetsnivå anbefales utgangspunktet voksende blomster. Men hvis det er nødvendig, bør nok en gang sørge for at alt er gjort i henhold til behovene til norske planter. Matjord må tørke før neste vanning. Vann stagnasjon spatyfyllum bringer dårlig. Det samme gjelder for tørr jord.
Uniform tørking eller gulnede blader signaliserer ulemper miljø. Dette kan relateres til det lave nivået av mineraler i jorda (nitrogen, fosfor), lukk potten, problemer med vanning, etc. Derfor, for å mate plantene med en endring løse problemet. Å gjenopprette blomsten vil ta tid, men senere ble han takknemlig vokser enda mer.
Den raske veksten av flekken fra kantene til sentrum av beundring nabo blader karakteriserer ytre utseende problem. Bli kvitt skadedyr ved hjelp av spesialverktøy. Best å ikke bare behandle bladene og stammen, men også desinfisere jorda. Dette vil hindre videre infisering. Som et mottiltak tillatt transplantasjon spatyfylluma i ny jord.
Brune flekker - den beste indikatoren på overflødige næringsstoffer. På bakken vil det være vanskelig å fjerne befruktet, så jeg har transplantert et nytt hjem i en blomsterpotte.
Spathiphyllum - vakker blomst. Riktig omsorg vil føre ham til å inngi tilbud blomstring, kan dekorere et beskjedent hus eller bare bli en "høydepunkt" chic vinterhage.  
Hvorfor embryoer gule agurker i et drivhus?Voksende drivhus agurk og glade mettede grønne, friske og lyse blomster. Det var eggstokken. Enda litt vokst opp. Allerede en centimeter eller to ... Og plutselig - gulnet, skryuchylas og falt av. Hvorfor? Heldigvis er det ikke "plutselig". Det er visse grunner. Å vite at, kan du starte en redningsaksjon. La oss forstå hvorfor gul bakterie agurk i drivhuset.
Hvorfor embryoer gule agurker?
Bacterioses
I klima forhold med høy luftfuktighet og jord bakteriell infeksjon sprer seg svært raskt. På toppen av å spare plass og plante planter ofte vi selv bidra til raskere forurensning.
Hvor er de skadelige bakterier?
Først, de kunne bo et år siden i stativer, rails, bar veksthus. Gjemmer seg i sprekker, bakterier opplever dårlige vinterfrost. Året etter de treffer de unge plantene.
For det andre er bakterier overføres fra vind, vann, vanning, skadedyrbekjempelse.
Det viser seg at å bli kvitt sykdommen nei?! Du kan forhindre bacteriosis. Forebyggende tiltak:
vanlig befruktning for å danne en sterk immunitet mot infeksjoner;
hindre overdreven jord fuktighet og luft i drivhuset;
frø behandling på spiring scenen (f.eks pepperrot root extract);
Plantet ved sengene av agurker løk eller hvitløk (naturlig hemmer dannelsen av flyktige bacteriosis);
gi tilstrekkelig plass for utvikling og vekst av planter.
Hvorfor embryoer gule agurker i et drivhus? Andre grunner.
Brå temperaturendringer
Hothouse - behagelig sted å vokse agurker. Men mangelen på oppmerksomhet til plantenes gartnere forårsaker gulfarging av embryoer.
Plante frø planter bør være i et godt oppvarmet jord. Den optimale temperaturen - femten grader over null. Deretter er det viktig å overvåke værmeldinger. Usikkert temperatur, særlig i mai, kan forstyrre den normale utviklingen av agurk. Leaving åpen drivhuset om natten når frost plante lider. På den annen side, lukket vinduer og dører i varmen av dagen årsaken overoppheting.
Hvorfor eggstokk gule agurker?
Fattigdom jord i veksthus
Drivhusene pleier å stå på samme sted i mange år. Knapt ferierende hvert år bære dem. Og planter sitte samme. Ofte dyrket i drivhus agurker, tomater, paprika. Alle disse faktorene føre til utarming av jordsmonnet. Hva gjør jeg?
Forebyggende tiltak:
overvåke smennostyu avlinger (på samme sted år etter år for å plante agurker anbefales ikke);
årlig oppdatere jorda før planting for å lage organisk gjødsel;
under vekst, blomstring og dannelsen av eggstokkene fôrfabrikk mineral kompleks.
Mangelen på pollinering
I veksthus sjelden flygende insekter, så pollinering kan ikke forekomme. Pustotsvet blir gule og faller av. Unødvendig. Hva du skal gjøre i denne situasjonen?
Metode en.
Spør et drivhus nær bikube. På solrike dager gir tilgang bier i drivhuset (åpen).
Den andre måten.
Støv blomster for hånd. Dette kan gjøres med en børste eller en mannlig blomst.
Eggstokk dannet kvinnelige blomster. De har pistil. Pollen i der. En base ligner små agurker. Mannlige blomster har pollenbærere med pollen. Grunn - en liten ert, uten eggstokkene.
Tidlig morgen forstyrrer mannlig blomst og forsiktig prohodytes dem de kvinnelige blomster. Beregning noe sånt som dette: femten "kvinner" - en "mann". For enkelhets skyld bør de mannlige kronblader nøye rive. Kvinners blomster bør være fullt avslørt. I ulike deler av knopper avslørt på forskjellige tider. Slik de er lange. Et sted blomst forblir åpen dag eller to, men et sted i-middag. Pollinere agurker i midten av en solrik dag gir ingen mening. Pollen i varmen nesten helt sterilt.
Som et resultat, hånd pollinering hel agurk dannet på plass for mer enn halvparten av kvinnelige blomster, noe som øker sjansene for å få avling. Slik at arbeidet "Bee" har en bestemt mening.
God du drivhus høste!  
Hvordan å vokse med sedertre nøtter?
 Cedar - er en eviggrønn nåletre. Det legemliggjør styrke, helse, skjønnhet, lang levetid og renhet. Økende sedertre - er edel, men svært tidkrevende. Selvfølgelig, den enkleste måten å kjøpe frøplanter klar, fordi etter planting de krever nesten ikke vedlikehold, annet enn vanlig jordfuktighet. Men det er mye bedre å vokse fra sedertre nøtt - så vil du være de første minuttene av et tre ved siden av hans, og etter mange år når det sprer sin rike krone over bakken, vil møte makeløs.
 Hvordan å vokse med sedertre nøtter hjemme?
 1.  For vekst av sedertre nøtter ikke dress kjøpt på matbutikken eller markedet, som de er opplært til å bruke til å lage mat i kokende saltet vann. Best å finne en flat, lukter sedertre kjegle uten tegn til mugg eller lezhalosty.
  Fjern mutterne mot støt og skyll med varmt vann. I tillegg kan du gni skallet med en tannbørste eller svamp - det vil vaske av banen, som blokkerer tilgangen av fuktighet til kjernen.
  Når du har fjernet nøtter av overflødig resin, er det nødvendig å lagdeling, som opprettholde dem i kaldt (0 ° C) vann i tre dager, endring av vann hver dag. Etter dette tidspunktet, vil du legge merke til at noen av frøene har steget til overflaten, og noen falt til bunnen. Dukket nøtter - tomme eller substandard, selv med riktig planting de vil ikke spire, men druknet frø kan og bør plantes i bakken.
  Etter tre dager Drain og bland med nøtter torv, skog eller stor vasket sand, deretter forsiktig fukte blandingen og legg den i en trekasse med hull for luft eller perforerte blomsterpotter. Etter all manipulasjoner beholder av nøtter kan fjernes i et mørkt kjølig sted - nå frøene må ligge et par måneder (3 til 6 for å simulere naturlig vinter) på ca 4 ° C. En gang i et par uker trakassere frø og fukte jord. Prøv å gjette tiden slik at plante frø hadde i mars-april.
  Etter lange forberedelser frø kan endelig begynne å plante. Jordsmonnet er bedre å bruke naturlig skog, men i fravær av en slik kan kjøpes på en blomsterbutikk spesielle jordsmonnet for bartrær. Volum potten bør være liten, ca 200 gram, og settedybde ca 2 cm. Mest frø kan bli stenket med barnåler eller sagflis. Hold frøene sådd av høye temperaturer og strålende sol er bedre å sette en pott med fremtiden i et tre i skyggen sted med en temperatur på 18-20 ° C. Og, selvfølgelig, bør være periodisk fukte bakken samtidig unngå "zataplivaniya" frø.
  Best blåse opp maksimalt antall frø, fordi komme ned bare 10-15% av dem. Avhengig av kvaliteten på kornet spirer komme opp første 2-3 måneder og vil være knapt merkbar - fem år sedertre vokser svært sakte, og øke opp til 6-7 cm Den tredje leveår spire kan nå 15 cm, og etter Mr.. "Fem eller seks år det kan plantes i åpen plass.
  Cedar liker godt drenert steinete eller Leir-sandjord. På grunn av at jord i stedet ment landing sedertre fortrinnsvis blandet med sand og grus.
  Det er en annen interessant ting: de sier at like før planting pinjekjerner trenger å holde et par minutter i munnen - så fremtiden treet vil absorbere energi og informasjon om deg og bare vokse til virkelig din takknemlig sedertre. Selvfølgelig, er dette punktet svært lik overtro, men i de første årene av livet sedertre bare trenger din kjærlighet og omsorg.  
Яндекс.Метрика