Hvorfor bladene blir gule i Cyclamen: årsaker og forebygging
 Cyclamen regnes som en av de vakreste, og derfor favoritten blomsterhandler, planter. Flere av sine arter, som varierer i blomstringsperioden, og hver av dem vil dekorere hjemmet. Men det finnes situasjoner når anlegget er syk, slutter å blomstre, er det tegn til Wilting. Hvorfor cyclamen bladene blir gule? Hva du skal gjøre for å ikke inert blomster?

 Årsakene til problemet

 Husk at gulnet løv - ikke alltid et tegn på sykdom. Hvis blomstene mens du ser ganske sunt, er det bare en indikasjon på at en plante er dårlig eller feil vare.
 Det er tre hovedgrunner til at bladene blir gule kan. Disse er:

 for varmt og tørr luft,

 jevnlig hit på blomst direkte sollys,

 utilstrekkelig for vanning cyclamen.

 Alle disse grunnene er ganske lett å fikse, hvis du overholde reglene for omsorg.
Hvorfor bladene blir gule i Cyclamen: årsaker og forebygging


 Hvorfor deformerte blader?

 Gulning - ikke det eneste problemet. Noen ganger bladene kan krølle og varp. Men dette er dokumentert av utseendet av skadedyr. For Cyclamen midd og bladlus er. Og disse, og andre kan bli vurdert med et forstørrelsesglass. Hvis du oppdager skadedyr, behandle spesielle blader av planten insekt såpe. I nærvær av midd kan til og med bruke såpe, som opprinnelig var ment for dyr. Også i slike tilfeller er det nødvendig å sprøyte Cyclamen spesiell type narkotika eller Fytoverma Ahravertyna. Disse fondene har en uttalt lukt og ikke forårsaker bivirkninger.

 Andre problemer

 Hvorfor cyclamen bladene blir gule og visne blomster? Dette kan tyde på at vannmettet. Spesielt akutte problemet oppstår når vann kommer ofte på toppen av tuber. Hvis ikke er forsiktig når vanning slik at vann bare vannes blader og blomster på kanten av potten, kan planten dø. Noen ganger er denne typen problemer oppstår når mineraler mangel eller overskudd. Husk, Cyclamen kan mate ikke mer enn en gang i uken og hovedsakelig under blomstring og sterk vekst.

 Falmet og visne blomster nødvendigvis fjernes for å hindre forverring.
Hvorfor bladene blir gule i Cyclamen: årsaker og forebygging

 Vilkår for omsorg

 Dette er en ganske vanlig plante og prinsipper for omsorg av det enkle, men mange av dem glemme blomsterbutikker. Hovedpoenget her er romtemperaturen, som ideelt sett ikke bør stige over 20 grader. Og da Cyclamen bør holdes borte fra radiatorer. Ellers anlegget ikke bare pozhovknut blader, men visne knopper.
 Det er nødvendig å ta hensyn og dekning. Hvor er blomsten bør være godt opplyst, men direkte sollys bør unngås. Spesielt viktig å plante skygge ved lunsjtid. I morgen, derimot, kan direkte lys nytte, med mindre rommet er ikke for varmt.
 I Cyclamen påvirker og overskudd og mangel på fuktighet. Den første fører til råtnende stammer og gulfarging av bladene. I det andre tilfellet, blomstring og kan ikke vente. Vanning bør være moderat og vannet ikke kommer til å være en del rostkovuyu. Og vann kan bare forsvare vann - det vil bidra til å forhindre gulning. Hvis noen blader og knopper fortsatt falmet, skjær dem forsiktig for ikke å skade spire.
 Men cyclamen trenger for luft fuktig. Beholderen med anlegget kan plasseres på et brett av våt småstein. For Cyclamen dette nabolaget anses ideelt. Spray anlegget, selv liten spray uønsket.

Hvordan ta vare på orkideerOrchid - lunefull blomst er den samme som vakker. Dette anlegget virkelig ser ut som et kunstverk. Og derfor krever forsiktighet.
Det første du må huske på: det første tropiske orkide plante. Men for nå kan det bli funnet på alle kontinenter og i alle klima, bortsett, kanskje, Antarktis. Denne massedistribusjon av disse plantene skjedde rundt XVIII århundre, da fanget utsøkte blomster samlere begynte sin massetransport i alle land.

Hovedregel vokser orkideer - å tilnærme levekårene for den naturlige blomst. For å gjøre dette, først av alt, trenger du å plante kjøpt i blomsterbutikk. Men bare etter at planten otsvetet. I noe tilfelle ikke kan transplanteres blomstrende orkide. Å dyrke denne planten egnet leire eller plast potten. I veggene og bunnen av beholderen bør være hull for god luftsirkulasjon. Ned i avløpet potten må plasseres: dette passer skum pre-vasket eller biter av bark. Du kan plassere orkide i bakken, men det er best å kjøpe en spesiell blanding for orkideer i spesialforretninger. Peresadzhuyuchy anlegget, se etter røtter, friske røtter - hvit og fast, kan du oppleve små grønne voksende tips. Ved å plassere orkidé i en gryte og bland med å sovne, husk at anlegget må være stabil, men land / blanding ikke nødvendigvis komprimeres rundt. Som orkide tilhører эpyfytam, dvs. de plantene som vokser på andre nettsteder, gradvis fester seg til røttene av potten.
Nå trenger du bare å ta vare på planter. Orchid, som nevnt tidligere, blomst krevende, men det krever ikke så mye. Plasser potten hvor mye lys, men ikke direkte sollys. Hull i veggene av potten vil gi den nødvendige luftstrømmen. Den optimale temperatur - 10 til 30 grader. Perfekt - høy luftfuktighet, men at våte perioder vekslet med perioder med tørking. For denne sommeren bør rikelig vannet anlegget hver uke, slik at selv røttene var vel gjennomvåt og fôres med spesialgjødsel. Om vinteren, redusere antall vanning og holde plantene varm. Du kan noen ganger spray blomsten, men ekstra gjødsel er bedre unngås.  
Kalender gartner. Mars

 Arbeid i hagen og hagen mars


 1 tiår
? Plante stiklinger frø av flerårig blomst avlinger (rudbeckia, verbena, riddersporer, etc.).
? Frøplanter å plante stauder (asters, løvemunn, aheratumu sene sorter, søt tobakk, alissum, kohyyu, zinnia, kinesisk nellik, Gillyflower).
? Starte sanitære beskjæring frukttrær - Fjern de tørkede og knuste grener.
? Så frø av tomat seedlings for dyrking i det åpne feltet.
? Plan, som årets vegetabilske avlinger sete gitt avling pest management, som sier at hvert år for å flytte til vegetabilske avlinger bort for å skape ugunstige forhold for skadedyr.
? Se til at smeltevann var fritt gjennom dreneringsgrøft, om nødvendig, for å fjerne dem. Forberede drivhus (fylle dem med biodrivstoff, fylle jord).
 To tiår
? Beskytt plantene fra frost om natten og dagen solbrenthet, fordi mars er mest farlig i denne sammenheng, måned, varmer dag strålende sol, og om natten er det frost.
? Å bremse smelting av snø i badebukser av frukttrær dryss den med sagflis, torv eller halm dekselet.
? Start ventilere roser som overvintrer under tak, løfte filmen i et solrikt, varmt vær.
? Hvis flerårig og toårige planter nakne røtter, dekk dem med torv eller humus.
? I et drivhus for å plante frø av tidlig kål varianter. For å utvide sin samling, så frø hver 2. dag til slutten av måneden.
? Spiret knoller blåse bokser i bakken, dypere på 10 cm. Hold lyset på ca 15 ° C. Å forberede borekaks for våren vaksinasjoner.
 Tre tiår
? Klare trær av mose og lav, skadet bark. Ødelegge reir i trær overvintrende skadedyr.
? Renvasking trestammene og et stort område (skjelett) grener.
? Begynne å forberede borekaks for pode frukttrær.
? Dykke frøplanter som ble plantet i slutten av februar og begynnelsen av mars.
? Sjekk om tilstedeværelsen av narkotika og gjødsel for å beskytte plantene mot skadedyr.  
Hvordan ta vare på hagen blomster mars

 Kalender omsorg for blomster mars


 Fungerer i søt butikk i mars. Verkliste i blomsterhagen i mars. Spring jobber i en blomsterbedet.

 Vedlikehold av hage blomster mars


 1. I begynnelsen av måneden, legg en lys moderat kjølig sted trapper og umiddelbart pidhoduyte deres svak løsning av gjødsel, som er angitt i innledningen.
 2. I begynnelsen av måneden kan sås stiklinger årbøker, årlige asters, salvie, Drummond phlox, nelliker kinesisk og Grenadinene, og alle fargene som du ikke har tid til å plante i februar. Det er også mulig å plante stiklinger biennale, fioler og et tyrkisk nellik. De blomstrer i samme år.
 3. I slutten av mars så frø av marigolds og asters gjøre en andre avling, drysset dem med jord til 15 cm. Tett jord skje. Dekk med folie og legg på et varmt sted. Bakken for asters bør først dampet eller vannrik løsning "Fitosporynu" for å ødelegge sporer av sopp - blackleg patogen. Påfølgende dykk spirer nye bakken skal også felle "Fytosporynom" eller "Homom."
 4. Re-sjekk Gladiolus pærer, løk, knoller av georginer. Alle pasientene kutte klut til å rengjøre, smøre deler av grønn maling og deretter fjerne for lagring.
 5. Hvis du har en mulighet på slutten av måneden for å besøke nettstedet ditt, sørg for at musen ikke spise klubnelukovytsы krokus, og dette lå i flatt poddonchyky på steder for landing noen giften agn en "Zernotsyn", "Klerat" "Storm", "Forэt." Katter og hunder ikke spiser dette dressing, men fuglene kan godt være. Så ta på en lokke for dårlig ly. Hvis muse våpen i huset, deretter arrangere noen av disse agn i huset sammen baseboards. Mus løpe langs veggene. Disse agn ikke forårsaker umiddelbar tarm forgiftning. Dyr dør av lunge blødning ca en uke, slik at de ikke advare om farene ved slektninger og hjemme, som regel, ikke dø, de går på lufta.  
Яндекс.Метрика