Hvorfor bladene blir ikke gule trær og hvordan å bekjempe den
 Palma - en luksuriøse tropiske plante, som imidlertid er realistisk og vokse innendørs. Selvfølgelig, er det nødvendig å følge alle reglene for omsorg. Ellers vil anlegget begynne å tørke opp, bli syk og så til slutt kan spørre seg hvorfor bladene blir gule palmer.
 Riktig vanning
 Ofte årsaken gulfarging av bladene er feil vanning planter. Familie palmer - tropene, så treet liker fuktighet. Om sommeren må det vannes oftere om vinteren, selvfølgelig, i hvert fall. Hvis den kalde årstiden du flytte anlegget i et kjølig rom, er det ikke vannes og sprayet. Hvis palme bladene blir gule, betyr det at du gjør noe galt.
 Spesielt er det viktig at all jord ble fuktet jevnt com. Hvis jorden er vannes ofte, men litt etter litt, kan røttene av plantene holde seg tørr. I tillegg kan trees tolerere tørr luft er dårlig. Det er bedre å sette i et rom luftfukter.
 Imidlertid er det svært viktig å vite når du skal stoppe, fordi ellers kan du fylle anlegget. Dette vil gjøre jorden uegnet for dyrking palmetre, og det kan råtne.
 Riktig transplantasjon
 Noen ganger årsaken til de gulnede bladene er brudd på rotsystemet. Det faktum at dette anlegget gjør det klart at det tett i samme container. I slike tilfeller, røttene av plantene tar opp all tilgjengelig plass, har de ikke vann, luft og næringsstoffer. Gjødsling trær i dette tilfellet ingenting. Fordi jorden i beholderen etter hvert tømt.
 Unge trær (ikke eldre enn tre år) bør transplantert hvert år. Dersom anlegget er over, kan transplantasjon gjøres hvert tredje år. Derfor er det nødvendig å undersøke røttene, og om nødvendig fjerne skadet. Plukk opp den nye beholderen er bredere og høyere for å plante føler deg komfortabel. Etter transplantasjon er ikke nødvendig å drivstoff anlegget.
 Gjødsling
 Hvis bladene blir gule begynte å nøye inspisere håndflaten. Hvis dette har skjedd med alle problemer treet, noe som betyr at det rett og slett mangler essensielle næringsstoffer. I dette tilfellet er det matet en spesiell gjødsel. Generelt bør det tas hensyn til den jord som planten er plantet. For trær trenger spesiell jord, kjøper den i butikken klar. Men du kan legge til mix og selv pulverisert kull, fremmer det normal vekst anlegget.
 Gjødsling bør være vanlig. Bruk en løsning av organisk gjødsel, i henhold til instruksjonene. I sommer er det gjort omtrent annenhver uke. Om vinteren, når planten er sovende, du kan ikke gjøre dette.
 Hva annet kan pozhovtity blader?
 Gulning kan være helt naturlig prosess. Vanligvis under palmene i de nederste bladene dø av, og stammen er mer stabil og høy. Selvfølgelig, disse må fjerne løv, men bare etter at de er fullt tørker. Fastslå årsaken tørking selv kan være vanskelig. Men selv om bladene slått gul på grunn av skade røtter eller planter tørker ut, ikke bare kutte den tørket del. Nødvendigvis må avvente utryddelse av alle ark som helhet.
 Blader av palmen kan dø og på grunn av skadedyr. Ofte er dette fantastiske anlegget edderkopp midd eller Quadraspidiotus perniciosus. Identifisere deres tilstedeværelse er ganske enkelt - kolonier synlige for det blotte øye skadedyr. Schitovkoy, for eksempel, vises som brune flekker. Å kvitte seg med skadedyr, må du bruke insektmidler.  
Plektrantus. Omsorg hjemme

 Plektrantus. Omsorg


 Plektrantus å bry seg hjemme. Plektrantus: reproduksjon. Plektrantus: transplantasjon. Plektrantus: voksende. Nødvendige betingelser for økende plektrantusa.

 Plektrantus Australian (Plectranthus australis)


 Plektrantus innfødte australske kurs i Australia. Dette anlegget er vokst som et rom nesten fra starten blomst rommet, men det var aldri utbredt.
 Selv om bladene på plantene ser rolig, ser det attraktivt i hengende kurver. Ved endene av krypende stengler sent i høst eller tidlig vinter blomst delikate lilla blomster. Lysegrønne bladene avgir svak smak. De må behandles med forsiktighet, da de er lett ødelagt og frittliggende. Blant andre varianter finnes varianter med spraglete og mørke grønne blader.

 Nødvendige forutsetninger for å vokse plektrantusa


 Lett : Ambient lys; plantene tåler lys skygge.
 Temperatur : Sommer - i størrelsesorden 21-27 ° C. Om vinteren minimumstemperaturen er + 13 ° C.
 Vanning : Summer rikelig vannet planter to ganger i uken i vinter - en gang i uken. Sørg for at overflatejord prosyhala mellom hver vanning.
 Ikke glem å sjekke regelmessig tilstanden til jord i hengende kurver, fordi de det tørker mye raskere.
 Fuktighet : Plant ikke trenger høy luftfuktighet, men det kan sprøytes to ganger i uken for å holde rent.
 Gjødsling plektrantusa : Summer hver 3. uke lage flytende gjødsel for potteplanter, fortynnet til halv konsentrasjon.
 Jord: leirjord blandes med tilsetning av 1/10 av torv og fin sand.
 Transfer plektrantusa : Hver vår. Hvis planten er svært langstrakt, vokser nye plektrantus unge apikale borekaks. Til anlegget var mer frodig, 2-3 ganger i løpet av sommeren klype den voksende tips. Store planter kan deles i våren.
 Vare på utseende : Stopp sprøyting, men hvis anlegget er støvete, fjerne støv med en myk børste eller fjærkost. Ikke bruk polish til bladene.

 Plektrantus. Funksjoner omsorg


 Reproduksjon. Unge topper av stammer våren rot lett. Skjær tuppen av 7-10 cm i lengde (kuttet like under bunnen av arket), fjerne helt nederst par blader og plante den i en blanding av torv og sand. Landing bør holde varm og opprettholde fuktighet inntil nye skudd vokse.  
Hvordan å vokse med mango groper? Pro Tips om Video
 Mango kan med rette betraktes som en unik eksotisk trevirke. Det er en av de mest slående elementer av dekorative hjem hage. Med sitt arsenal dette anlegget, kan du alltid føle varme og komfort i ditt hjem.
 Mange ønsker å ta eierskap til denne flotte treet, men ikke alle vet hvordan å vokse en mango med steiner, og hvis mulig, hjemme. Foreløpig er denne planten dyrket i mange land, og hjemme vil du også være i stand til å vokse. Men vi bør ikke tro at hvis du plante en mango huset, etter en stund kan spise velsmakende. Treet du bør vurdere først og fremst som et dekorativt element.
 Anbefalinger for dyrking av mango frø
 1. Bruk bare ferske plante frø som ennå ikke har hatt tid til å tørke.
 2. Normalt bør benet plantes innen to dager etter at du trakk den ut av frukten. Hvis du av en eller annen grunn ignorert denne regelen, og deretter sette beinet i en plastpose eller container med fuktig jord eller sagflis. Denne måten vil du kunne spare likheten 1-2 måneder, men sannsynligheten for at knoklene vil spire, betydelig redusert.
 3. ankler før planting skal være grundig rengjort for kjøtt. Deretter bruker du en kniv bør nøye fjerne de harde skallet frø. Hvis du fikk moden frukt, gjør det i kjelleren.
 4. Før du planter i bakken, behandle frø soppdreper.
 5. Kan jeg vokse en mango med bein, ikke bruke potte? Selvfølgelig ikke. Du trenger en høy kapasitet, som har tykke vegger og solid bunn. Hvis du velger å plante mango gryte med en tynn bunn, røttene av et tre bare treffer bunnen, og deretter plante det vil være svært problematisk.
 6. Som jord for planting, er det best å plukke opp løs jord som er vel pustende og fukt, bruk Sammensetningen av torv og løs jord.
 7. Vær særlig oppmerksom på drenering. Frø skal plasseres i grunnen og en smal ende ned, slik at en fjerdedel av den holdt utenfor.
 Ytterligere omsorg for planter
 Rostock vises ofte i et par uker. Gi omsorg for et tre, husk at mango tilhører den kategorien av tropiske planter, så du bør gjøre alt for å sikre at mango vokst i forhold så nær tropene.
 Belysning
 Mango bør være lys, så velg det for godt opplyst sted. Dersom treet er ikke nok sollys, kan det snart bli syk. Rommet skal gi høy temperatur. I vinter plante omsorg du rett og slett ikke kan gjøre uten de ekstra lys og oppvarming enheter.
 Fuktighet
 I tillegg må du kontrollere fuktighet og jord. Husk betimelig vanning mango, så det elsker fuktighet. Blant annet bør du regelmessig spray treet til skadedyr ikke klarte å ødelegge bakterier. Gi normalt nivå av fuktighet. Ikke overdriv med vanning. Systematisk se på som bladene, bør de ikke znicheno.
 Gjødsel
 Minst en gang annenhver uke de første året plantene bør bli befruktet jord. For å gjøre dette optimalt egnet organisk gjødsel, deretter bør dosen reduseres.
 Tre ganger i året bør gjøre gjødsel i jorda til å falle denne prosedyren bør stoppes.
Bryr palmer hjemme
 Date Palm - en plante som ser like vakker i naturen og hjemme. Veldig imponerende utseende spre blader og selv stammen, vel, sen vår, under blomstring og viser knopper. De er imidlertid bedre kutt, fordi de ikke alltid ser fint. På slike spissfindigheter ikke kjenner alle blomsterbutikker. Men nesten alle ønsker å vokse en palme med en liten stein. Hvordan du gjør det? Som vokser og utvikler dato palm hjemme? Hvordan ta vare på den?

 Optimale forhold for dato palm

Bryr palmer hjemme
 Dette anlegget er innfødt til Nord-Afrika. Og så den liker varme og sollys. Ulike typer dato palm, henholdsvis forskjellig temperatur. De fleste frostsikre varianter kan tåle kortsiktige fall i temperaturen til -5 ° C. Men i de fleste tilfeller, er den gjennomsnittlige temperatur i vinter vedlikehold 13-16 ° C

 Daddelpalmer krever sollys, men spredt. Planter bør regelmessig annenhver uke, slå på sin akse til jevnt lys falt på alle bladene og palm opprettholdes symmetri. Hvis bladene vises brune eller gule flekker, indikerer det at overflødig lys.

 Det bør også bemerkes at dato palm omsorg hjemme innebærer moderat vanning. Men om sommeren, fra slutten av april til august skal vannes oftere, uten å vente på tørking av jordoverflaten. Høsten og vinteren vanning kan være mer sjeldne. Hvis anlegget blir for mye vann, tuppene av bladene begynner å bli svart eller gul.

 Hvordan å hindre en mangel på næringsstoffer?

 Daddelpalmer bør gjødsle annenhver uke. Effektene av næringsmangel kan sees på bildet på Internett eller spesialiserte tidsskrifter. Således, mangel på nitrogen, palme bladene er lettere og plantevekst bremser. Hvis bladplatene var spot bronse hue, tyder dette på kaliummangel. Noen ganger kan det også føre til døden av blader. Dette og kaliummangel og mangel på magnesium skje om det samme - først på eldre blader, deretter den yngste.

Bryr palmer hjemme


 Hvordan transplantere trær?

 Som enhver annen plante, til slutt finik vil trenge mer plass container. I videoen kan du se hånd transplantasjon teknologi. Den blir vanligvis utført i april. For trær anbefales ikke ødeleggelse av jord. Transplant det skal være med et lag av jord, hvor planterøttene fylle hele beholderen. Modne planter er transplantert hvert tredje år, men for ung til å gjøre det oftere for å sikre riktig vekst av datoer.

 Sykdommer i dato palm

 Planten kan bli utsatt for angrep av skadedyr - sommerfugllarver, biller, bladlus. Med alle disse skadedyr sliter med insektmidler. Som for sykdommen, det mest vanlige er rosa råte. Det utvikler en svekket planter som er utsatt for skadedyr, eller der det er ingen drenering. For å takle dette, bruk av fungicider, med et intervall på behandling per uke. Gjør dette til gjenvinningsanlegg.

 Må ikke forveksles med fysiologiske sykdomsproblemer palmer. Disse inkluderer å stoppe veksten på grunn av endringer i temperatur, og mangel på mineraler. I tillegg trær er utsatt for dårlig jord lufting. I slike tilfeller kan landet deres blad platene ser forkullet.
Яндекс.Метрика