Hvorfor ikke blomstrende rose hjemme?Svært sjelden gartnere umiddelbart fastslå hvorfor rose blomstrer hjemme. Når omsorg er utført på alle resepter nerder, er det vanskelig å finne en "snublestein", på grunn av noe som ikke vises delikat knopper. Men overraskende, det er ofte ignorerer anbefalingene 1-2 med voksende innendørs planter resultater i mangel av blomster. Ganske mye riktig omsorg rose som hun begynner å blomstre takket i all sin prakt.
Hvorfor ikke blomstrende rose i leiligheten
Når voksende innendørs planter trenger å være forberedt på ulike uoverensstemmelser teoretiske anbefalinger og den faktiske situasjonen i praksis. Noen ganger kan dette være skylden funksjoner merke eller uforutsette omstendigheter (mangel på fuktighet, urenheter i jordegenskaper av lokale vann), men først er det nødvendig å teste seg på kunnskap om omsorgen for bestemte planter. Hvis ikke blomstrende tulipaner i hagen er svært vanskelig å påvirke været. Men klimaet i ett rom fullt guidet moderne apparatet.
Det er mange grunner til at Rose nekter å blomstre innendørs:
Den manglende belysning.
Problemer med mat.
Uriktig vanning.
Tilgjengelighet utkast.
Tørr luft.
Overtredelse av dvalen om vinteren.
Mangelen på beskjæring.
Bekjemp sykdommer eller skadedyr.
Sjekk disse elementene vil oppdage og fjerne mest sannsynlig et problem med en rose.
Økende Roses: Planting og omsorg for første gang
Mange blomsterbutikker står overfor det faktum at etter å kjøpe plantene trenger det umiddelbart transplantert med tett container i en passende gryte for flere parametere. For noen blomster trenger plass for andre - tilgjengeligheten av tilstrekkelig dybde og drenering ned. Vellykket dyrking av roser basert på riktig planting og påfølgende vare på den.
Prosessen med å plante roser kan deles inn i flere viktige trinn:
Velge potten. Nytt hjem for blomsten bør være mer enn 5-7 cm i høyde og 2-4 cm i diameter. Men mer korrekt å se på tallene, og forholdet mellom aboveground plantedeler og totale potten (vanligvis de bør være omtrent lik).
Forberede jorda. På bunnen av potten er strømmet drenering (ca 1 cm) av jord og gjødsel på toppen - jord uten gjødsel.
Fremstilling av anlegget. Blomst i en beholder rikelig vannet, venter på den fullstendige impregnering av jorden. Etter 20-25 minutter fuktigheten har nådd det laveste lag av jordsmonnet.
Pakk blomst. Mest skarp gjenstand til eget land på kantene av beholderen, og deretter snu det og rist. Rose holder sin hånd og forsiktig trukket sammen med en klump av jord, røttene forbli intakt så mye som mulig.
Planting i en gryte. Anlegget befinner seg i sentrum av den fremstilte potten, holder en hånd. Second hand helle jorden på alle sider til potten til kanten av bakken var ikke mer enn 2-3 cm.
Umiddelbart etter å plante en rose ikke er vannet (henne nok fuktighet fra basal bolus bakken). Hvis rommet er veldig tørr luft, kan du strø bladene med en atomizer. Om natten potten med en plante sendt til skyggen og deretter omorganisere den sørlige (passer og sør-øst) vindu i huset.
Innendørs Rose: omsorg og nødvendig oppmerksomhet
Blant de beste innendørs planter slå rot hybrid te, remontant, pernetyanskye polyantnыe og roser. Hvis det er godt å ta vare på dem, kan de glede sin blomstring hver 2 måneder. Ganske stor blomst blomstre opp til 4 cm i diameter, fremhever sin behagelig aroma av delikate kronblader.
Rose bush vil trives når i omsorgen for sine ønsker vil bli ansett som den viktigste blomst:
Belysning. I de varmeste månedene, er det nødvendig å opprettholde dagslys på 16-18 timer. Sterkt lys på sørsiden av bygningen - det beste alternativet for alle.
Vanning. Moderat vanning styres som topp ut av jord. Rose elsker frisk fuktig luft, så det blir vedtatt sjel det vil bli oppfattet positivt. Alternativt - ordne sprøyting blader med en spray av rent vann eller postyhla fordøyd.
Temperaturen regime. I vinduskarmen, der bor lunefull skjønnhet gjennom den varme årstid bedre opprettholde kjølig temperatur på + 14 ° C til 20 ° C (ikke over 22 ° C). Dette kan oppnås ved kjøling som luftkondisjonering og hyppig sprøyting varmt vann.
Funksjoner omsorg. Rose er veldig følsom for trekk, slik at rommet bør holde konstant mangel på bevegelse i luften. Fra sen høst til tidlig mars, redusere vanning, noe som gir en periode med hvile for anlegget. I vinter spesielt viktig å senke temperaturen i omgivelsene for å lansere en ny runde med utvikling i livet til en blomst.
Gjødsling roser, beskjæring roser og hemmeligheter transplantasjons
Menyen består av fôring roser organiske infusjoner av lav konsentrasjon og en svak løsning av gjødsel. De gjør jorda hver 2. uke i de varme vår- og sommerdager. Under spirende "dessert" servert ekstrakt av tre aske (kalium gir den nødvendige rate) hastighet på 1 ts 1 liter vann.
Rose Beskjæring kan gjøres før vekst så snart våren satt foten over terskelen. I sterk skyter igjen 3 til 6 nyrer og svakheter mindre grener helt avskåret. Regelmessig årlig beskjæring vil sikre videre god blomstring.
Transplantasjoner utføres årlig på sensommeren. Dette gjøres på samme prinsipp som de opprinnelige plante roser. Hoved jorden com er alltid på røttene av plantene for å holde dem trygge. Med brutte rotsystemet ikke blomstre rype Imperial og Rose begynner å falme helt. Nye potten bare noen få overstige størrelsen på den foregående, ellers kan det skje forsuring av jordsmonnet, noe som fører til råtnende røtter. Ernæring av jordsmonn som består av like deler humus og torv land med tillegg av sand.  
Varianter av kaktus
 Hjemland kaktus er Amerika, men nå kan du møte kaktus på alle kontinent. Flere tusen arter av kaktus, det er hundre fødsler. Alle kaktuser er delt inn i to hovedgrupper: skog der hjemme er det regnskog, øde tilpasset for dyrking i semi-hot. Begge arter er tilpasset til omgivelsesmiljøet. Til tross for det faktum at disse plantene er i stand til å overføre den sterke naturlige forhold i riktig behandling kaktus krever alle slag.
 Cactus stammer varierer i utseende: glatt, ribbet, klumpete. Cactus blader - det pigger, bust, hår i forskjellige former og farger. Noen kaktuser nå de største store søyler, mens andre forblir dverger, behagelig vakre blomster, noen kaktus blomst bare om natten, og andre - meget behagelig lukt, og andre - med store kjøttfulle røtter, som beholder fuktighet og næringsstoffer, disse krever spesielt sensitive behandling. Med riktig pleie kaktus blomstre, om ikke umiddelbart, så etter tre år, det vil blomstre hvert år.
 Skogsarter av kaktus som skyggefulle områder, de vokser i trær eller under trær. Dette gjenspeiles i deres varetekt, er det bedre å sette i skyggen, vinter vannes nok. Fra skogsarter beste for rom - эpyfyllum, zyhokaktus (Decembrist) ripsalidopsys.
 Ørken kaktus arter føler stor i solen, de er plassert på sørsiden av huset om vinteren og ikke vannet. Disse inkluderer: Astrophytum Steinbukken, aporokaktus pletevydnыy, notokaktus, stikkende pære, overføring, rebyutsyya dverg, Saguaro, Echinopsis, эhynotseryus og andre.
 Kaktus er også delt inn i pletevydnыe, hvorav noen krever, mens andre ikke krever vanning i vinter og kaktuser, forskjellige blomster i vår-sommer og høst-vinter perioder - ark.
 Pletevydnыm refererer til en populær form for kaktus: dyzokaktus. Vilkår for innholdet samsvarer omsorg skogsarter av kaktus, optimal temperatur - rundt 15 grader. Pletevydnыe trenger ikke vinteren vanning må vokse på 10 grader om vinteren stopper vanning. Disse inkluderer: nopalksohya og selenytsereus, aporokaktus, hylotsereus.
 Ark kaktus vår-sommer perioden - lepysmyum, эpyfyllum, hatiora, ripsalidopsys og hybrid fyllokaktusы. Vilkår for livet - delvis skygge, vinter temperatur - 15 grader. Forskjellen kaktus blad høst-vinter perioden er at de trenger for å unngå vanning og gjødsel i perioden, blant annet noen dager ultimo august og begynnelsen av september for å forberede sine knopper å vokse og blomstre, og det zihokaktus ripsalis.
 Godt utviklet innendørs fyllokaktus. Den har kjøttfulle blader og blomster av ulike farger, og dens frukt smaker godt. Formeres kaktus og stiklinger og frø. Som en del av sin jord er ønskelig å inkludere blad og gressbak- med sand, kaktus på plass godt opplyst, tungt sprayet ham i sommer. Blomstrende tid - i mai og april, og høst, med normal forsiktighet.
 Saguaro har kolonoobraznыe stilk, sommer rikelig vanning behov og overflod av sollys, vokser godt i rommet. Når overdreven vekst av sin topp kan være litt trim sommer. Høst - redusere vanning i vinter for å redusere vannforbruket til et minimum. For små potter av blomstrende gunstig og sjeldne transplantasjon (ikke mer enn en gang hvert tredje år). Den optimale sammensetning av jordsmonnet - en blanding av torv og blad med grov sand.
 Veynhartyya lэnэta - Cactus med gule blomster på toppen av våren. Dette kaktus trenger en porøs jord, sterkt sollys, moderat vanning i tørr jord, beskytte mot frost.
 Trykodyэdema - Bushy kaktus med mange gjennomsiktige sylindriske grønne blader med bust. Røtter kan heves i en pott, åpne sin luksuriøst utseende. Trenger mye vann, sollys, luft, beskyttelse mot kulde. Det blomstrer i vår, sommer
 Zyhofyllэntus - Cactus med chetыrehstoronnymy stengler og små bust, ser bra hengende i handlekurven. På slutten av vinteren kan vises lilla blomster. Føler vel i humus, elsker jord sur og indirekte sollys, vann - som tørking av jorda. Zyhofyllэntusu Gi beskyttelse mot kulden.  
Яндекс.Метрика