Hvorfor ikke blomstrende tulipaner?Hvorfor ikke blomstrende tulipaner på en seng, hvis butikken trygg på integriteten til pærene? Kanskje ting feil omsorgs stauder? Det haster med å undersøke alt knyttet til dyrking av tulipaner, og deretter ta de nødvendige tiltak. 2500 kjente varianter og varianter av tulipaner er sikker på å finne noen som lett kan avgjøre en begynnelse Florist selv uten gjennomføring av alle anbefalinger for omsorg.
Hvorfor ikke blomstrende tulipaner
Mange blomsterbutikker er glade når de opptøyer i området av grønne og lyse farger. Men hvis de blomstrer, Anthurium chahne og tulipaner begynner å skade, blir det bittert bortkastet innsats. Litt mer oppmerksomhet og alt vil normalisere, snu ensomme planter utvikle seg til en av de mange elementene i landskapet design.
De viktigste grunnene til at nektet å produsere blomst tulipaner:
Den manglende belysning. Ofte, på tidspunktet for blomstring tulipan andre planter bare øke sin grønne massen. Men over tid, bladene blir høyere og tykkere, lukking på seg selv falmede skudd. Dette nærhet gjør det umulig Tulipaner samle nok næringsstoffer for blomstring neste år. Solenergianlegg bør være nok for hele vekstsesongen, så det anbefales å velge et nærmere sted for landing og antall nære naboer.
Brudd på betingelsene for lagring av pærer. Forsinkelsestiden varm modus fører til problemer med anlegget, som vil ha hele neste vårsesongen til å gjenoppbygge sine styrker. Hva slags blomst kan være? Samsvar med temperaturkontroll er viktig under lagring av pærer, selv om ikke alle blomsterbutikker forstår viktigheten av coolness for tulipaner.
Mangel på mat. I de senere år, ble jorden brukt opp, slik at den effektive dyrking av en hvilken som helst plante gjødsling og følges av innføring av forskjellige gjødningsstoffer. Tulipan blomstrer er ikke så lang, men veldig intens. Han trenger et godt utgangspunkt for å starte blomstring prosessen, bør huske dette.
Innstramming sitteplasser. Late graving og transplantere pærer fører til skade røttene. Det er vanskelig å endre, fordi anlegget er allerede på randen av ødeleggelse. Men selv om tulipan vil være i stand til å komme seg, ikke se etter mirakler og forventer at han skal blomstre i det neste året eller to.
Vakre tulipaner, omsorg og dyrking
Vanligvis funnet på stedet av en rekke blomster og planter, så det er ikke alltid mulig å vie tid og oppmerksomhet til hver av dem separat. Men en gang tidlig på våren for å si at oppblomstringer Decembrist hvis alle tanker er redusert til tulipaner? Alt har sin tid. Så det er bedre å studere en enkelt blomst, og deretter flytte til en annen.
Vellykket dyrking av tulipaner ligger i å skape egnede forhold for deres omsorg:
Valget av sted. God belysning og beskyttelse mot sterk kald vind vil glede de fleste varianter av tulipan. Mangel på sol fører til forvrengning stammer, noe som reduserer evnen til å akkumulere den nødvendige tilførsel av næringsstoffer. Glatte flater sammen med vann gjennomtrengelig grunnen laget vil utvikle godt rotsystem.
Verdien av matjord må være minst 30 cm. Det er ønskelig at grunnvannsnivået ikke stiger over 65 til 70 cm, ellers vann stagnasjon i gropene medfører soaking blomsterløk og død. Veldig bra, hvis de valgte ilandføringsstedene fortsatt voksende blomst eller vegetabilske avlinger (unntatt solanaceae og løk). Det forbedrer jord fysiske egenskaper og letter omsorg tulipan.
Forberede jorda. Den ideelle jord for blomst - humus rik leirjord og sandholdig leirjord med en nøytral reaksjon medium. Således er det viktig å holde nok fuktighet, sprøhet og vozduhoemkost. Alt forbundet med den naturlige fruktbarhet, kan erstatte kunstgjødsel og toppdressing. For hver jord finnes en rekke teknikker som er utviklet for å bringe den til de nødvendige parameterne. For eksempel, i tung leire land gjort stor elv sand (opp til 20 kg per 1 kvm), torv, gjødsel eller annet organisk materiale, designet for å øke permeabilitet. Det sure miljø nøytraliseres med kalk eller kritt.
Gjødsling. Et år før planting i høst, kan du gå inn i jord fersk gjødsel. Men oftest bruker andre organisk gjødsel, som er introdusert i løpet av våren jorden til en dybde på 30-35 cm. En måned før landing pærer gravd jord, noe som gjør gjødsel på en dybde på 20-25 cm. Men i det øyeblikk landing legge ammoniumnitrat (salpetersyre dressing).
Valget av planting materiale. En sunn pære bør være tett struktur, rund, saftig utseende, med jevn farge uten flekker. God stand Donets - glatt overflate uten et snev av gul-brun flekker på røttene til helt poenget med vekst. Spor av råte, bakteriell eller mekanisk skade på pære - en grunn for ikke å plante dette materialet. Selv med synlige integritet kjøpt knoller behandles med en spesiell løsning for å hindre utvikling av sykdommen.
Planting. Røtter pærer beste form ved 6-10 ° C, så før planting måle indikatorer på jord i en dybde på 15 cm. I midten kjørefelt er ikke spørre "Når å plante tulipaner? "Gjør det i andre halvdel av september, selv uten å måle temperatur. Hvis "Indian Summer" også forsinket til oktober, er det fortsatt ikke anbefalt risiko for sen planting tulipaner.
Heie prosessen tar ca 2-3 uker og er helt ferdig før natten frostsikker. Rannokvituchi varianter plantet en uke før pozdnetsvetuschye. Settedybde er avhengig av størrelsen av pærene, så vel som av avstanden i en rad. Dyktige blomsterdekoratører vanligvis definert som dybden av plante løker 3 høyde og tetthet - en 2 diameter.
Bryr seg. Tørr høst plantet pærer vannes slik at fuktighet kom ut til hele dybden av røttene. Mulching forvitret torv kan gi ekstra mat. Med den første frost tulipaner gran grener dekke for å holde ut den allestedsnærværende mus og skadevirkninger av kulde i vinter uten snø. Våren etter høsting lapnika vel løsne jorda og gjøre 3-4 dyp vanning.
Forebyggende tiltak. Steder planting bør jevnlig inspisere på jakt etter planter med ulike funksjonshemninger. Noen symptomer eller problemer i utvikling bør være et signal for å fjerne pærene med en klump av land. Spørsmålet er ikke når man skal grave tulipaner - med et snev av infeksjon eller på eksakt identitet av det. Spørsmålet er hvordan man skal beskytte nærliggende planter fra å spre sykdom. Derfor bør all tvil gå unna: det er bedre å kvitte seg med noen tvils blomster enn å se hele døds senger.
Falmede tulipaner? Det er på tide å ta vare på pærene!
Etter blomstring tulipaner noen uker igjen av grønne blader. I løpet av denne perioden er det viktig at anlegget mottar mye lys. Prosessen med fotosyntese hjelper ekstrakt fra miljøet nyttig næringsstoffer som trenge stammen i kjødet. Hvis tulipan ikke samle den nødvendige mengden av materie, vil det neste året i spørsmålet ikke bare være vellykket det blomstrer, men full utvikling.
Når du begynner å gulne antennen del av stammen, grave pærer anbefalt. For eksempel, i midten kjørefelt er tilfelle i slutten av juni eller midten av juli. For det første er det nødvendig å tørke reirkasser i skinnen i 2-3 dager og deretter behandlet med en løsning fundazolu pærer (eller tilsvarende).
Alt av juli og august tulipaner lagret ved 22 ° C med konstant ventilasjonsluft. Deretter gradvis redusere temperaturen til 15-17 ° C, noe som reduserer intensiteten av ventilasjon. Stabburet sylindere må være mørkt, ingen naturlig lyskilde.
Det finnes mange varianter beundret rundt tidspunktet for sin blomstring. La Care tulipaner varer lenge, og de blomstrer - en relativt liten, men gleden av kontemplasjon av knopper er svært vanskelig å måle i konvensjonelle enheter.  
Vårblomst seng i landet

 Våren seng med hendene


 Vårblomst med hendene. Tips for å opprette en vårblomst seng


 Blomster til våren blomsterbed


 På etableringen vårblomst hage du trenger for å ta vare på forhånd, på sensommeren eller høsten. I denne perioden er det best å tenke på å kjøpe oppsvulmede planter og stauder. Hvis du ikke klarte å forberede en vårblomst i høst, og se de lyse fargene av blomster i hagen virkelig ønsker, ikke bekymre deg. Du kan kjøpe potteplanter, slik som hyasinter, tulipaner og påskeliljer. Blomster plantet i store containere, kurver og beholdere, komp frøplanter dvolitnykiv (tusenfryd, bratsj, kusymre). Disse plantene er også plantet i åpent terreng, men ikke før i midten av mai. Senere kan du erstatte sammensetningen av ettårige.
 Begynn en våren blomsterbed med en skisse, som avgjør størrelsen, binding til andre objekter, planting ordningen, omfanget og antall planter. På sensommeren eller tidlig høst i henhold til plan planting plantet svibler og påskeliljer. Tulipaner bedre å plante i begynnelsen av oktober. Mange pærer foretrekker en solrik beliggenhet, løs, godt drenert jord. Samtidig plantet biennale, ground planter, våren - og letnetsvetuschye stauder.
 Denne våren vil glede blomsterfarger. Rhizomatous stauder kan plantes tidlig på våren, men i det første året vil ikke være annerledes dekorative, Duck som de trenger tid til å slå seg ned og vokse. Vårblomst skal bestå av en oppsvulmede blomster, Duck etter blomstring når de tørker opp og sengen vil miste sin appell.
Vårblomst seng i landet

 Best å lage en blandet sammensetning, hvor mellom stauder vil vokse pærer (10-20 stk).
 I forsetet melkolukovichnye og hyasinter, tulipaner og påskeliljer da. Pære planter er perfekt kombinert med flerårig vesennetsvetuschymy: gule påskeliljer - med blå brunneroy gull doronykum - med en lilla dekorativ sløyfe og t N..
 Også i vårblomst hagen kan inkludere letnetsvetuschye stauder. Ofte blir en komposisjon av oppsvulmede planter og dvolitnykiv. I disse blomsterbed oppsvulmede planter er bakgrunnen og biennalen - tetting. For eksempel kan det være røde tulipaner på bakgrunn av blå nezabudok, kusymre, bratsj, tusenfryd.
? Pære live opp en plen om våren. Husk at de kuttet bladene umiddelbart etter blomstring kan ikke: de må fullføre vekstsesongen, lå blomsterknopper for neste år. Vanligvis bladene er kuttet i slutten av juni, etter at de pozhovknut. Pedunculus beskjæres umiddelbart etter blomstring.
 Krokus, halantusы, Snøklokker, tulipaner, påskeliljer og hellebore kan plantes under store trær. De vil blomstre til du ser bladene på trærne.
 Krokus, påskeliljer og rype sjakk ofte plantet patcher på plener. Påskeliljer er veldig pen i en bølget bånd. Denne våren plenen ser svært lyse.
Vårblomst seng i landet

 Meget gode oppsvulmede planter kombinert med roser. Men som Rose i sentrale blomst til midten av juni, deretter rose garden perfekt komplement våren tulipaner, hyasinter, krokus og snøklokker. Deretter steg nære dverg stauder.

 Variasjoner våren blomst


 Hvis blomsten er i penumbra, så det passer perfekt påskeliljer, Bergenia og Brunner, og liljer.
 Sistnevnte har en unik smak og sjarm. For tiden er det forskjellige varianter av hage liljekonvaller. Blomster i sin store, hvite og rosa. Når det vokser i hagen av liljekonvaller er viktig å huske at de er svært dype røtter, så de bør plantes unna andre planter, begrenser veksten. Det er best å plante liljer i delvis skygge, slik at de vil blomstre lenger.
 Et annet alternativ blomsterhage - solide planting pærer i en smal kant, panel, blomsterbed eller boder. Pære planter ofte plantet å blomstre når de dannet teppet. Du kan også lage sanger fra andre plantearter eller kombinere forskjellige varianter og arter. Dette er meget godt egnet tulipaner, påskeliljer og hyasinter.
 Tulipaner kan kombineres med påskeliljer, hyasinter og muskari. Disse sengene er ofte dekorert gater og parker. I begynnelsen av juni, falmet planter det er nødvendig å grave opp og flytte på å fullføre spesiell åskam vegetasjon. I stedet for de utgravde plante frøplanter plantet stauder.
 En annen versjon av blomsterhagen - rock garden. Denne typen er en dekorativ blomst hage fra tidlig vår til sen høst. Å skape en passende rock garden krokus, halantusы, Snøklokker, muskari, tulipaner, påskeliljer, og hionodoksy pushkynyy. Med ground - Iberis eviggrønne, phlox subulate og sprikende, arabys, Burachok rock, Corydalis, kusymre og sildre. For stil rock garden er ikke egnet for varianter av tulipaner, svibler og påskeliljer.
 Siden rock garden er en blomsterhage landskapstype, er det best å se ut som det vil være lave planter med små blomster.

 Gruppe plante blomster


 Gruppe - brukte type plante flerårige blomster avlinger. Klasse størrelse, høyde og antall planter det avhenger av størrelsen på plenen, tilstedeværelse av busker og trær. Å forlenge blomstringen og øke dekorative, plantet gruppen ettårige og biennale.
 Dannet stauder så veldig god titt på bakgrunn av grønne gjerdet med busker. Avstanden mellom plantene i gruppen avhenger av deres type, størrelse, vekst og evne til å vokse. Lukk planting er uønsket, som planter bidra til depresjon.
 Høye planter er plantet 1-3 av 1 m 2, gjennomsnittlig høyde - 5-10 stykker, lav - 20-25 stykker, og dverg og pærer - 50 stykker per 1 m 2. Slike samsvar planting gjør plantene til å vokse bedre og skape en stor dekorativ effekt.
Vårblomst seng i landet

 Å lage en enkel grupper bruker vanligvis planter av en art eller variasjon eller 2-3 arter som blomstrer til forskjellige tider eller samtidig. For enkle grupper passer noen blomster.
 Høye planter er best plantet unna sporene slik at de kan tydelig ses som en helhet.
 Lave planter eller planter med svært vakre farger bedre anlegg i nærheten av sporene, slik at du kan vurdere.
 Komplekse grupper består vanligvis av en plantearter, men forskjellige varianter eller forskjellige arter.
 Interessant gruppe fargevalg. For eksempel, rosa tulipaner og mørkeblå glemmer-meg til fortauskanten - hvite prestekrager og røde tulipaner, krokusene blå eller hvite påskeliljer.
 Veldig hyggelig ser gruppe av stauder som varierer i form og farge, for eksempel iris, avgrenset av Primrose. Bruken av flere varianter av fargeflekker.
 Compounding egenskapene til sammensetningen før plante stauder svetlotsvetuschyh tre svetlolystvennыmy grupper og temnotsvetuschyh stauder til treaktige temnolystvennыmy grupper.
 Gruppen kan kombineres harmoniske og kontrasterende farge planter som blomstrer samtidig eller til forskjellige tider.
 Å skape blandede grupper bruker to eller flere arter som er plantet vekselvis og blomstrer til forskjellige tider. I slike landinger er planter som blomstrer tidlig på våren før blomstret andre.
 Dermed får de riktige plantene for tidspunktet for blomstring og grupper blomstrer hele våren blomst.  
Яндекс.Метрика