Hvorfor ikke blomstre spatyfyllum?I noen tilfeller har hvorfor ikke blomstre spatyfyllum? I mennesker, er denne blomsten heter "Kvinners lykke" eller "kvinnelige blomster." Det er også kalt "White Sail". Denne eviggrønne har veldig vakre farger. Selv avskårne blomster i en bukett i vann stå i ca en måned. Det antas at blomsten ikke kan gis sammen med ham levere lykke. På den annen side, gi spatyfyllum kvinne - å bringe lykke inn i huset. Men hvis huset er ingen kjærlighet, dør konstant skandaler blomst.
Varianter spatyfylluma og dets funksjoner
Det er ca 45 arter spatyfylluma. De kan være veldig liten og ganske enkelt enorm. Det er også hybrid varianter. Den vanligste typene spatyfylluma: Spathiphyllum sjarmerende ryasnokvitnuchyy, lozhkovydnыy, kannolystnыy og mange andre.
Denne blomsten er ikke altfor krevende omsorg. Nok til å gi ham regelmessig fuktighet, er vanning er nødvendig i tillegg til også spray det. Men samtidig ikke være tillatt stillestående vann. Spathiphyllum begynner å blomstre når root oplete hele potten. Når røttene har ingen steder å vokse, er det på tide å transplantere blomst.
Spatyfyllum kan blomstre en gang eller to ganger i året, vår og høst eller vår. Utvikler seg raskt i en liten gryte. På det ikke bør utsettes for direkte sollys.
Hvorfor ikke blomstre spatyfyllum?
Årsaken kan være i en stor gryte, røttene kan ikke bare sin obplesty. Dette er nødvendig for å starte blomstring.
Du kan ikke sette en blomst i solen. Men bør være nok lys. Om vinteren temperaturen bør ikke overstige 20-23 grader.
Planten liker ikke trekk.
I spatyfylluma tørre tips av bladene vises gule eller brune flekker - et tegn på overløp.
Noen ganger rikelig blomstring er anbefalt å holde spatyfyllum to uker i et kjølig rom med en temperatur på 9-12 grader.
Noen ganger Spathiphyllum blomstrer på grunn av mangel på vann og for tørr luft.
I noen tilfeller blomsten er bare ikke nok nitrogen eller fosfor.
Hvis spatyfylluma bladene gule og tørke sine haler, mangler feedings. Også, dette kan bli overtørket inneluft. Nødvendig sprøyting.
Det vil også blomstre for gammel plante. Det er behov for å sitte.
Når bladene blir svart spatyfylluma tørr og kantene kan føre til mangel på mineraler. Det er nødvendig å gjødsle planten med nitrogen og fosfor.
Spathiphyllum: sykdommer og skadedyr
Skadedyr på planter ofte forekommer på grunn av den tørre luft, mangel på vanning etc. De farligste skadedyr for spatyfylluma - Quadraspidiotus perniciosus, bladlus, edderkopp midd, mot disse skadedyr kastanje blomstrer.
Schitovkoy eller Panelboard bladlus er så kalt fordi kroppen er dekket med voksaktig skjold. Det multipliserer raskt, dekker løvverk flekker. De fleste voksne skalaer fortsatt sitter på blader og stengler, og fra under skjoldene sine små larver krype på alle planter. Å håndtere dem kan være tobakk-såpeløsning. Voksne faste vekter fjernet med en bomullspinne fuktet med vann. Så alt du trenger å behandle plante insektmiddel eller såpevann for å bli kvitt alle larvene.
Normale bladlus kan være grå, svart eller grønn. Det er ofte plassert på undersiden av bladene og suge sevje i planter. Bladene blir rullet og tørr. Bladlus multiplisere veldig fort og dekker alle planter. Derfor er det nødvendig å øyeblikkelig begynne å slåss. Den bruker det ferdige produktet selges i blomsterbutikker. Du kan også bruke en løsning av nikotin sulfat såpe. Behandlingen blir utført flere ganger, etter at bladlus ikke faller på bakken. Fra bladlus blomstrer også keiser fritillary.
Spider midd ser ut som den lille røde edderkopp. Det er også plassert på bunnen av arket, gradvis skjule sine tynne baner. For å bekjempe såpeoppløsning brukes også tobakk. Du kan også lage en blomst ut og behandle den freste svovel eller spesiell insektmiddel. Et par timer senere skyllevann anlegget.
Spathiphyllum: hvordan å ta vare?
Den optimale temperaturen for vekst og blomstring spatyfylluma ca 20-23 grader. Når temperaturen synker under 18 grader, stopper utvikling.
Vanning planter trenger rikelig, spesielt om våren og høsten. Hvis det øverste laget av jord pidsoh, så det er på tide å vann. I høst og vinter skal vannes sparsomt for å unngå overløp. Jorda må ikke tørke. Fra oktober til januar er anlegget hviler, vanning kan være moderat.
Den nødvendige høy luftfuktighet. Hvis rommet er tørr, krever ekstra sprøyting blomst.
Fra tidlig vår til tidlig høst fôring spatyfylluma nødvendige gjødsel lav konsentrasjon, om lag en halv gram per liter vann.
Spathiphyllum: Care gir optimal temperatur og fuktighet, beskyttelse mot direkte sollys og beskyttet mot skadedyr. For eksempel, i skyggen av blader spatyfylluma hentet og blomstring stopper. Ennå for denne planten er mer egnede nord vinduer. Men minst 10 grader anlegget kan dø. På samme tid betyr blomsten ikke tolerere utkast.
Reproduksjon spatyfylluma
Transplanterte planter om våren eller i spredning av rotsystemet. Formering med stiklinger apikal utført eller dele jordstengler. Noen ganger formering ved hjelp av frø.
For planting krever en viss sammensetning av jorden. Det bør være omtrent formen av et blad, torv, torv og sand. Transplantasjon bør nøye for ikke å bryte røttene. Den første gangen du trenger ganske rikelig vanning og sprøyting.
Hvis sitter plante stiklinger, deretter hvert vedlegg nok til å forlate ett poeng av vekst og noen røtter. I noen tilfeller kan du bruke skuddene uten røtter, kan de senere fiskeri.
Borekaks er plantet i en spesiell blanding bestående av kompost, blad, torv lander og sand. Potten bør være ca 12-15 inches i diameter. For mating bruke 10 gram ammoniumnitrat i en bøtte blandingen og fem gram superfosfat og kaliumnitrat.
Igjen plantet planter krever nøye vedlikehold og overholdelse av alle betingelsene for normal vekst og blomstring spatyfylluma.  
Hvordan å vokse agurker

 Mange mennesker liker grønnsaker, noen av dem gir en stor fordel agurker. Noen ønsker å engasjere seg i selv-dyrking. Hvis du er en av dem, les videre.
 Vokse Agurker veldig enkelt, men for å høste var god og velsmakende kunne bli gjort litt av din innsats. Agurker - varmekjære og fukt-elskende planter. Det er verdt å huske. De fleste av dem er dyrket i veksthus.

Hvordan å vokse agurker

 Plante frø trenger en skarp nebb til toppen, det vil vokse røtter, mens han vil bøye seg ned. Rostock, spirende gjennom jorden, vil trekke ut fra blader og frø på jorden. Hvis du gjør det motsatte, og plante frø nesen ned, vil det spire ut av bakken med nesbroshennoy skall. Dette kan føre til ytterligere ødeleggelse av frø. Din avling kan ikke ha.
 Plante frø for dypt ikke verdt det, fordi de må gå i dette tilfellet vil være en svært lang tid. Når plantet frøet, bør de dekke avisen. Avis vanndusj fra spray som var alltid fuktig avis. Så du vil ikke erodere jorda. Dette oksygen vil flyte uten problemer. Dette vil være den ideelle forhold for frø spiring.
 Frø vanligvis spire ved 25 grader. Derfor bør de finne et varmt sted. Avisen bør fjernes så snart se enda ett frø som spirte. Så frøene ikke må vannes for en stund, da de og så mye fuktighet.
 Øvelse transplantasjons agurker permanent "residence" bare på 20-25 grader.
 Til frøplanter ikke vytyahuvalas ikke glem å følge temperatur. Hvis planten får for lite lys, det begynner å strekke. Så din oppgave vil være å finne et gunstig sted for vekst.
 Her er avskjeds råd som vil være nødvendig under landing. Gjøre slike er ikke kompliserte prosedyrer, kan du dyrke god og sunn avling. Lykke til og nyte måltidet.

 Hvordan å vokse agurker video


Hvordan å vokse en god avling av agurker våren?Agurk - svært velsmakende og smakfull grønnsak som vil tilfredsstille enhver russisk statsborger. Det lukter av våren og friskhet. Det var med ham begynner høytiden. Har du tips om hvordan du kan få en tidlig avling av agurker.
Hvis du ikke ønsker å vente på hver enkelt agurk og ønsker å gjøre det mye, informasjonen nedenfor om hvordan du kan få en god avling av agurker på forsommeren dette vil hjelpe deg. Det første du må gjøre - å velge frø planter. Hybrid Pace er perfekt for dette. Sete beste i begynnelsen av april i torv potter fylt med et næringsstoff blanding. Plassere dem i vinduskarmen behov, som lys-anlegget. Potter lukke film. Etter 2-4 dager å vises og filmopptak kan fjernes. På samme måte kan du plante agurk i veksthus, hvis du har en.
Kimplanter raskt, bør det være vannet med varmt vann (temperatur er under 25 grader). En perfekt løsning ville være å bruke den samme smelte eller regnvann.
En rekord avling av agurker kan oppnås hvis du følger ordningen med planting. Regnes optimale planting agurker i et rutenett 70x60 cm. Dette vil oppnå en dobling av utbyttet fordi plantene ikke trenger å dele en plass i solen og mangel på næringsstoffer.
Hvordan å vokse en god avling av agurker i et drivhus? Hvis du har et oppvarmet drivhus, så du kan plante agurker hybrider "Paramon", "unik", "vennlig liten familie", "Climber" eller "temp", som vil gi deg en tidlig høst og vennlig. Disse plantene har en høy motstand mot sykdom og kan også dyrkes på en vinduskarm i vinter. I tillegg er de ganske motstandsdyktig mot kjølig vær. De kan spises i salater, samt bevare.
Anbefaler oppført i artikkel varianter for dyrking i veksthus og åpne feltet. Du får en god avling av agurker, som kan overraske din familie og venner.
Nettstedet nyttig tips du ønsker å samle en stor avling av agurker ikke bare, men også alle avlinger som du vokser!  
Яндекс.Метрика