Hvorfor ikke blomstringen fioler?Hvorfor ikke blomstringen fioler, hva er årsaken? Det er de mest vanlige og favoritt potteplanter. Ved første øyekast ser det ut til at de helt upretensiøs, plantet og glede seg. Men noen planter trenger omsorg.
Det finnes mange varianter av fioler (senopolyy): horn, en farge, kaukasiske, sykepleier, Labrador, duftende fiolett og andre arter. De blomstrer hele året, men det er tider når alle samtidig opphøre fioler blomstre. Vanligvis er dette en vesentlig forklaring.
Hvorfor ikke blomstringen fioler? Grunner.
For farge fiolett krever sterkt lys. Det anbefales ikke å sette dem ytterligere 30 centimeter med glass. Hvis lyset er ikke nok - blomstring opphør. Hvis fiolblader begynte å strekke seg, slik at de ikke har lys. I noen tilfeller er det behov for kunstig lys.
Den optimale temperatur for fargen fiolett - omtrent tjue grader. Sterke avvik i begge retninger kan forårsake sykdom fioler.
Fioler som lys, men direkte sollys er ikke ønskelig for dem kan brennes blader. Fioler mer som et vindu mot øst. Det er bedre hvis vinduet ikke vil vokse trær med tett løvverk også.
Grunnen til oppsigelsen av blomstrende fioler og kan være mangel på næringsstoffer i jordsmonnet. Ukentlige fioler trenger å mate dem spesielt laget for gjødsel.
Hvis huset ditt vann med klor, bør vannet bare samlet vann fra klorvann ikke blomstre og fiolett rype og mange andre planter.
Fioler kan ikke blomstre hvis riktig tilpasset jord blanding. Det bør ikke være tykke, tunge. Det er nødvendig å legge til jord, perlite og vermikulitt condition. Jorda bør være løs, ikke komprimeres.
Ikke overdriv gjødsel. Overflødig dem påvirker også blomstring. Dette fører vokse blader og stebarn som hemmer blomst. De trenger å bli stadig fjernet. Også fra overflødig gjødsel fiolette bladene begynner å gulne. Fra et stort antall av gjødsel og lilla blomster.
Fioler liker ikke oversized potter. Den maksimale diameter - 10 inches, men det er bedre hvis det er 8-9 inches. Violet komfortabel i nært potten.
En gang i året plantene skal transplantert, så vil de være i stand til å danne symmetrisk og velutviklet utløp gi mange farger.
Også grunnen netsvetenyya fioler kan være ulike sykdommer og skadedyr.
Sykdommer og skadedyr fioler
Det finnes ulike sykdommer fioler, og de kan ødelegge skadedyr.
De viktigste sykdoms fioler - Fusarium når råtne røtter og stammer fra planter. Like farlig og grå mugg. De fleste andre sykdommer assosiert med eksponering for skadedyr.
Jordbær (tsyklamennыy) midd fører til deformasjon av blader: de er små og buet, vokser på svært korte stilker. Dette også utvikle blomst deformert.
Rød edderkopp midd vises som små røde prikker i nettet. Forlater ham deformert og tørr.
Root-knute nematode er røttene av plantene i jorda i form av små perler. Anlegget er meget etter i vekst, deformert tørr.
Leaf nematode er på bladene som små lys grønne flekker. Gradvis flekkene blir brune og begynne å råtne. Dette fiolette blomster.
Ulike typer bladlus også ikke gi planten til å blomstre. Bladlus formere raskt, suger all saften fra planten. Dette fiolett dør.
Thrips truende fioler fordi de formerer seg veldig raskt og enkelt å flytte til naboplanter. Dette bevingede insekter brun.
Pulver skala insekter suge saft fra planter. Altfor lett kryp alle nabo blomster.
Ikke mindre farlig for fioler og stsyarydы, podurы, Quadraspidiotus perniciosus, mugg og andre skadedyr.
Fioler, omsorg og avl.
Mest fiolett forlater formere seg. Det er bedre å gjøre denne våren eller sommeren. Deling tatt fra friske voksne planter. Bedre valg forlater den andre raden fra bunnen. Velge de mest holdbare og grønne blader. Spør et blad i vannet og dekke posen. I vannet kan du sette en tablett av aktivt kull.
Når vil røttene (2-4 uker), transplantert dem i forberedt bakken. Vanning er ikke kaldt vann. Du kan håndtere samtidig plantet i bakken, men dekkglass for en stund.
Hvis du har omsorg for fioler, som vi allerede har nevnt, må vi huske tilstrekkelig mengde lys, lav og svært lav temperatur og nepotraplyannya direkte sollys på anlegget.
Til deformasjon blomster, planter trenger å av og til gå tilbake til lette forskjellige fat.
Vanning fiolett forsvare vann som tørking matjord. Du kan ikke forhindre flom eller tørke ut landet. Bladene av fioler bør vaskes en gang i uken i sommer, en gang i måneden i vinter.
Som fiolett transplantasjon?
For transplantasjon ble brukt i fiolett barn størrelse på om lag fem centimeter. De er satt inn i separate potter med en diameter på omtrent fem centimeter. Det er ønskelig at de spirer har flere par av blader og noen røtter. Land for transplantasjon bør være moderat fuktig. Jord fra roten for å fjerne er nødvendig, så plante den beste hold. Barna er plantet direkte i jord blanding.
Du kan plante fioler og hele rosetter. De, sammen med en del av landet er overført til en ny pott med en diameter på rundt seks inches dosypayut og om nødvendig selv bakken. Dersom anlegget er ustabilt, kan du stikke en tannpirker neste. De nedre blader av planter kan fylle jorden. Hvis de er små og svake, kan de fjernes.
Transplantere planter utsatt voksne. Trenger du å fjerne overflødig forlater gamle og svake. Den nedre del av stammen skal bli oppdaget. Du kan plante blomster i ny jord, stenket bakken nakne stammen. Hvis blomsten røttene var for mange av dem er bedre fjernet.  
Hvordan beskytte druer fra veps?
 En av de mest presserende problemer for leietakere er invasjonen av bier og veps på Grapes. Insekter lever søtt saftige bær, skade deres utseende og yield. De fleste lider besøker veps tidlig druetyper. For å løse dette problemet, det er nok av enkle måter du otvadyte bier og veps fra hagebesøk eller redusere antall angripere på druer umettelige insekter.
 Effektive måter å håndtere med veps
 1.  Først av alt, prøv å bli kvitt disse insekter reir som ligger på nettstedet ditt eller i nærheten av det. For å gjøre dette, redningsmennene, iført passende utstyr, samle vepsebol og brenne dem på bålet. Et annet alternativ - rikelig prosess knekt insektmiddel.
  For å avskrekke veps hell brukt vanlig eddik. Hell den i en spray og spray gjengen. Resultatet varer vanligvis i to uker, etter som du kan bruke en annen behandling.
  Godt omdømme betyr å avskrekke veps - det er røyken fra bålet eller grillen. Bestem på driftsstedet for brannen eller matlaging kebab og arrangere events med insektmiddel, miljøvennlig søppel brenner i peisen eller tilberede mat på grillen.
  Et godt verktøy for leietakere er blikkbokser med litt øl, hengende på Grapes. Vær sikker på at de mest søte og saftige bær insekter foretrekker berusende drikke!
  Den mest populære verktøy i kampen mot veps - feller plassert i nærheten og hengende vinstokker. For å gjøre dette, kutte plast tetra, og etterlater en høyde på ca 15 cm, og hell i bunnen 2 cm lag med honning eller sukker sirup, som er lagt til insektmiddel. For disse formålene er greit vanlig triklorfon. Som et alternativ - i stedet for sirup kan du bruke deler av overmoden frukt, også led kjemisk behandling. Når du installerer feller ikke glem at de må være utenfor rekkevidde av tilgjengelighet for dyr og fugler.
  Spesielt de gartnere beskytte hver klynge, sette en hånd plass gasbind poser. Denne metoden perfekt beskytter bærene fra insekter, men svært tidkrevende på grunn av behovet for å gjennomføre regelmessige kontroller børster for å unngå råtne.
  Du kan håndtere jord under vintreet narkotika "sochva" eller, som det kalles, flytende røyk. Dette biprodukt av røyking har en sterk lukt av røyk at veps ikke kan tolerere. Denne duften ville hindre insekter ønske om å besøke nettstedet ditt.
  Skadelig for operativsystemet er borsyre. Bare spre ditt nettsted til flere skåler, smurt med syltetøy eller honning på toppen spekket med dette stoffet. Betimelig rydde lokke av døde insekter og oppdatere innhold tallerkener.
  For å beskytte deg selv og dine druer fra insekter, tidlig modning av druene årlig gjennomfører forebyggende tiltak for å redusere antall personer. For å gjøre dette, territoriet nær vingård og på steder med permanent oppholds insekter henge på kroker i et stort antall av plast tetra, tidligere helle et glass solbærsirup blanding og surdeig eller sur vin. Veps beundre absorpsjon drikke og drukner den i store mengder, så rent og jevnlig oppdatere innholdet i flaskene.
  Som du kan se, er problemet løst ganske enkelt, er bare en liten innsats! Men liksom "samspill" med veps, ikke glem at disse insektstikk kan være ikke bare smertefullt, men også svært farlig for mennesker. Derfor, når du arbeider med dem følger alle nødvendige forholdsregler.  
 Noen mennesker er glad i voksende planter med jevne mellomrom støter på problemer i hagen eller i hagen: zasoh gang blomstrende busker, blomster eller stammer pidhnyvayut kultur plutselig fanget glupsk bladlus, selv om alle vedlikeholdsarbeider ble utført i tide. Uforstående gartnere prøver å redde sine grønne kjæledyr slike "overraskelser" haug med forvirrende litteraturgjennomgang, planter behandlet med kjemikalier, redusere befolkningen Hage, bruker mye annet ekstra arbeid, men all innsatsen brukt i shuffle. Det ville synes at med den rette tilnærmingen noe problem skulle oppstå, men det er det ikke. Glemme problemene på sin hytta, hagen eller blomsterbed hjelp månekalenderen gartner-2015.
Månekalenderen gartnere 2015

 Hva er en solar-månekalenderen?


 Denne nyttige "oppfordringen" i disse dager mest gunstige for visse arbeidsrelaterte planter. Flora lever etter sine egne lover, som er basert - dag og natt, sol, måne og deres respektive fase. Takket være innsatsen til spesialister med månens syklus og botanikere som arbeider med å utforme tabeller månekalenderen for gartnere, alle kan bruke disse hemmelighetene naturlige kropper.
Månekalenderen gartnere 2015

 Lunar Calendar 2015: tips


 Ikke uhlublyayte roten krage plante for dypt i bakken, med mindre du ønsker å avsløre dine bær døde. Det er ikke alltid så vellykket anvendt våre foreldre må jobbe. Frost i 2015 vil være sterk, men den bestefars måte å beskytte ryggraden fra kulden kan glemme. Dekk senger med torv, sagflis eller blader. Hvis du er redd for å tiltrekke gnagere - koker dem en "gave" i form av et par tabletter naftalen.
Månekalenderen gartnere 2015

 Ikke prøv å gjødsle trær vinter humus, som organisk gjødsel aktiverer trærne om høsten trekkraft "sovner". Måne kalendere lover å 2015 trær tidlig oppvåkning etter dvale, i tandem med å sovne sent på utestående beløp av økologisk mat ikke love henne noe godt. Avstå fra vanning eple aktiv i løpet av tidlig til midten av mai.
 Den siste anbefalingen refererer ikke spesifikt til 2015 - det er universell for en periode. Ikke prøv å plante eller transplantere anlegget i New Moon og fullmåne, så det er sannsynlig å mislykkes. Den beste tiden å plante over bakken avlinger - voksende måned, trekke planter oppoverbakke og kommer styrker røtter, fordi i denne fasen kan være plantet røtter.
Månekalenderen gartnere 2015

 Ikke tråkk på samme rake etter at tusenvis av andre hobby bruke solenergi-månekalenderen gartnere på jobb i din hage og grønnsakshage for å beskytte sine grønne venner ut av problemer og forbedre sin livskvalitet. Takknemlig gjengjeldelse planter du høste sjenerøs og velsmakende.  
Яндекс.Метрика