Hvorfor penger treet felle bladene, tegn og ekspertuttalelser
 Money Tree - en potteplante, som innebærer en enorm mengde av folks tegn og overtro. For eksempel spørsmålet "Hvorfor penger treet felle bladene? "Du kan få forskjellige svar, med minner fra negativ energi og skader, og diverse fytopatolohyy. Som likevel forstå hva som forårsaker dette fenomenet?

 Money Tree som en indikator på din økonomi

 Snakker av dette anlegget knyttet til fordommer, bør det bemerkes at det er ansett som en talisman som bringer økonomiske velvære. Så hvis pengene treet (det er tolstyanka) felle bladene, kan det skje etter store utgifter i hjemmet - reparasjon eller kjøp møbler. Så tolstyanka viser status for din bankkonto. Dersom forventet ankomst av store inntekter, begynner penger treet å vokse og bringe glede til sine eiere med friske blader og skudd. Selvfølgelig er ingen bevis eller alvorlig grunn for denne forklaringen ikke. Jeg bedre lytte til hva de sier blomsterbutikker og eksperter fytopatolohyyam.

 Feil Plant Care

 Hvis penger treet bladene faller, dette kan være:

 Dreven vanning, noe som resulterer i stillestående vann i bunnen av potten og er en risikofaktor for utvikling av forskjellige sykdommer.

 Store mengder gjødsel som inneholder mineralsalter.

 Langvarig varme kan også forårsake defoliation. Tross alt, akkurat som andre planter, penger treet falle i en unormal tilstand, kan du prøve å sikre at så snart som mulig for å gi avkom. Jade er vanligvis formeres vegetativt, forlater det. Det er derfor det nullstiller dem - snart etter at du kan se under hvert blad dannelse av små plantlets.


 Fusarium råte: hvordan å bekjempe den

 Noen ganger årsaken defoliation er den såkalte Fusarium råte. Denne sykdommen utvikler seg som et resultat av overdreven vanning i dårlig dreneringssystem. Fuzaryoznuyu råte kan diagnostisere tilstedeværelsen av rosa-hvit plakett på rot halsen. Det faktum at denne sykdommen påvirker røttene først, deretter stammen og bladene. Redde anlegget kan transplanteres inn i ny jord. Imidlertid er dette helt befri ham fra den gamle jord og morkne røtter er kuttet. For å unngå dette uvesenet fremtid, bør vanning bli vekslet med tørking skrøpelige koma i en pott.
Hvorfor penger treet felle bladene, tegn og ekspertuttalelser

 Hvordan håndtere problemet?

 Når bladene faller, er det nødvendig å begynne å fastslå årsaken til dette fenomen. Deretter kan du gå videre til handling. For det første gir en pengetreet egnede betingelser. Jade er godt plassert til sol, kjærlighet og vanning ventilert område med rent vann.

 Hvis bladene opal grunn av store mengder gjødsel, bør pengene treet bli transplantert inn frisk jord. Den eneste måten du kan fikse problemet. Når transplantere huske at anlegget ikke er krevende på jordsmonnet, men spesielt behagelig følelse i den universelle blandingen ark, torv og torvjord med grov sand (forholdet bør være 1: 1: 05: 1). I tillegg er det viktig dreneringslag. Det bør være minst 2 cm, og det er best å bruke ekspandert leire. Som jordforbedringsprodukter bruker knust trekull eller aktivt kull, dets antibakterielle egenskaper hindre dannelse av mugg. Transplantere anlegget bedre i en grunne potten er det beste alternativet for et slikt rotsystem.

Hvordan ta vare på dollar treet?
 Noen ganger i stedet for bursdags penger i en konvolutt present talisman for lykke - Zamioculcas, dollar treet. Faktisk ligner Zamioculcas et tre, fullstendig dekorert med mynter. Men det er bra at vokste og tilt valutaen i huset, må du riktig se etter ham, surround med omsorg og varme. Deretter i vinduskarmen zakrasuetsya dollar treet og en fin veske zahrustyat grønne regninger. Hvordan ta vare på dollar treet?
 1.  Overnatting. For normal vekst Zamioculcas bør settes på sør-vinduet. Planter trenger sollys og varme, selv i den kalde årstid, og den krever en temperatur som ikke er lavere enn 18 grader.
   Planting.
   Jord. Du kan kjøpe ferdige land for kaktus eller sukkulenter. Siden pengetreet er ganske beskjeden, passform og universell basis. Du kan forberede jorda og deg selv - ta en servering torv jord, sand 1 servering, en servering av torv, humus 1 servering.
   Potten. For planting bør tas hardt og dypt potten, om lag en tredjedel av sin høyde for å lage drenering - sette bunn murstein smuler eller biter av kull, og deretter fylle jorden. Det antas at planten vokse bedre håndtak på egenhånd, og i så fall første gang du trenger ikke veldig stor pott.
   Transplantasjon. Hvis du ga klar til å plante, transplantere det må snart i en stor gryte. Planlagt transplantasjon Zamioculcas vanligvis holdes en gang i året om våren, når unge treet, og annethvert år hvis det gamle treet.

   Reproduksjon. I naturen er det reproduksjon av frø, men hjemme kan du plante planten, kan du klippe tråden, men du kan selv email. Denne tråden et par dager-brev engraftment og tørket og deretter sette i bakken.
   Vanning. For Zamioculcas ikke trenger mye vann. Vanning det bør så langt som tørking av jorda og i små mengder. Overflødig fuktighet fører til sykdom og parasitter dollar treet. Som trengs blader av planten kan rengjøres med en fuktig klut eller zbryzkuvaty vann. I den kalde årstiden gjør vanning mindre.
   Gjødsling. Fed Dollar Tre to ganger per måned med en spesiell blanding for kaktus eller sukkulenter. I den kalde årstid foring ikke produserer.
   Blomstring. Hjemme, blomstrende tre dollar er nesten umulig, for ikke å snakke om å få frø. I naturen blomst dollar treet er også svært sjelden og ser ut som maiskolber med små blomster.
   Sykdommer. Den viktigste pluss Zamioculcas - er dens enkelhet, noe som gjør den til en favoritt av amatører gartnere. Men feil vare fører til sykdom eller død av anlegget. Hva dollar treet plassert lavere blader, snakker om sitt normale liv. Men gulfarging later ingen tegn på mangel på fuktighet, men snarere flommen starter råtne røtter. Spider midd og bladlus kan også påvirke Zamioculcas, men dette er sjelden.
   Det antas at på grunn av sin runde form, dollar treet garanterer ikke bare den økonomiske velvære, men også den generelle harmoni i hjemmet og familien. Et mål på dette er hans blader: den tykkere de er, bringer mer lykke.  
Zamioculcas CareZamioculcas - er upretensiøs og krever ikke spesiell omsorg plante av familien Myrkonglefamilien. De menneskene han er mer kjent dollar treet. Det antas at blomsten hjelper i økonomiske saker. Hjem blomsterbutikker elsker det for enkelhet og muligheten til å friske opp ethvert rom. Zamioculcas dukket opp i ørkenen i Afrika. Det er hva som forårsaket upretensiøse planter. Stammen og blader, dekket med et lag av voks, fuktighet samler i tilfelle tørke og beskyttelse fra den brennende solen. I et lukket rom Zamioculcas blomstrer svært sjelden. Blomstene er lik cob og dannet på bunnen av anlegget. De ser ganske stygg. Å vokse du trenger et gulv-wide bolle eller gryte.
Plant Care
Zamioculcas har lite vedlikehold, og det kan dyrkes hjemme. Men umiddelbart etter kjøpet er ikke nødvendig å iverksette tiltak i forhold til blomst. Det er bedre å vente noen uker, han har tilpasset seg, og deretter transplantert. Mens anlegget er ung, gjør dette anbefales ikke.
Omsorg er som følger - Enforcement vanning, og gir temperatur, belysning og kompetent gjødsel.
Blomst trenger moderat vanning i sommer - litt mer rikelig i vinter - bare etter tørking jord. Zamioculcas liker tørt klima, så trenger ikke sprøyting. Luften i leiligheten Overtørkings radiator oppvarming - et ideelt miljø for utvikling av anlegget. Imidlertid, sprøyting ikke forårsake betydelig skade. En gang i måneden for å fjerne støv fra bladene. Dette bidrar til planten til å puste, og fikk lyst utseende. Gjør det med en fuktig svamp. Men som i mange små blomsterblader, bare vaske det med varm dusj.
Normal temperatur for hjemme omsorg Zamioculcas 20 grader. Om vinteren kan det være 16 grader. Men på +12 Zamioculcas blir syk og dermed dør. Anlegget foretrekker godt opplyst sted. Om sommeren er det bedre å sette den åpne plassen, og om vinteren er det bedre å plassere vinduer plassert på sørsiden.
Zamioculcas bør regelmessig matet, så han raskt tilbringer bestander av næringsstoffer. Du kan bruke det ferdige produktet og gjødsel for kaktus. Mate en gang i måneden strengt beregnede deler. Overflødig gjødsel kan føre til døden blomst.
Strukturen av bakken i den vare Ingen spesielle krav. Det eneste du trenger å huske drenering - ekspandert leire og sand. Sammen de dekker omtrent en fjerdedel av volumet potten. Kapasitet skal være av middels størrelse, ganske bred, for å fortsette transplantasjon fant sted enklere. Hjemme transplantasjon må tilfredsstille sikkerhetstiltak. Først bør dette gjøres i hansker fordi planter giftig saft. Dernest gjenstår jorden com den samme, bare lagt til en pott av fersk jord. Blomster transplantasjon kreves etter behov.
Reproduksjon Zamioculcas
Hvis du bryr deg for anlegget utføres riktig, vil dens utseende føre til misunnelse venner. Det er et naturlig spørsmål om muligheten for avl blomster hjemme. Du må nøye skille skaftet, eller et brev av busk og fortelle den fremtidige eieren av de særegenheter omsorg. Bladet stengel eller rot en gang i en blanding av sand og torv og plassert i et varmt sted med diffust lys. Slike forhold kan opprettes, dekket gryte eller krukke polyetylen.
Vilkår og betingelser for rooting: Temperatur tjuefem grader, lyse ambient lys. Jorda bør ikke tørr, men bør ikke være våt. Hvis det gjøres riktig, syv måneder vil blad stilk med to blader.
Hva anlegget er syk
Den viktigste metoden for å bekjempe sykdommer - forsvarlig omsorg og avl. Anlegget er sjelden syk, men ikke nok oppmerksomhet til forholdene i utvikling kan føre til døden.
Rikelig vanning er rotting røtter og blomster generelt. Hvis dette skjer, er det nødvendig å fjerne anlegget fra potten morkne deler adskilt, og resten stenket med pulverisert trekull, tørr og transplantert inn ny jord. Videre blomst vannes sparsomt.
Hvis bladene blir gule og faller av, men toppen av skuddene vises, ikke bekymre deg. Dette er et tegn på normal vekst. Gulnede blader fjernes først etter fullstendig tørking.
Hvis Zamioculcas gul, vises på stammen gråtende patcher, og nye blader vises ikke sannsynlig å fryse plante, den mangler fuktighet eller blir påvirket av skadedyr. Blomst kan undre edderkopp midd, bladlus, schitovkoy. Tick ​​vises på bladene og omslutter dem tynne baner. Det er ødelagt av sprøyting og vaske bladene. Du kan bruke vann, svak tobakk ekstrakt, pollinering, malt svovel. Bladlus avgjort på undersiden av bladene, fôring på plantesaft, forårsaker tørking og curling blader. Larver av skadedyr sprayet med en løsning av såpe og tobakk og voksne med vakter fjernet våt bomullspinne. Alt dette bør behandles plante insektmiddel eller såpevann.
Etter noen behandling en dag blomst bør være godt vasket, dekket bakken med polyetylen. Om nødvendig, gjenta prosessen.
Selv om Zamioculcas gul og sykdom er tydelig, ikke rush hans kast. Fjern fra blomsterpotte, sjekk jordstengler og knoller. Hvis de ser sunne og ikke miste elastisitet, vaske dem med en mild løsning av kaliumpermanganat, avløp og transplantert inn ny jord. Det er mulig at forekomsten av gunstige innenlandske forhold forble knollene gi nye skudd. Zamioculcas ganske hardfør og stativer.  
Яндекс.Метрика