Kalender gartner. August

 Arbeid i hagen og hagen i august


 1 tiår
? Samle hofter og så frø for dyrking av rotstokken for roser.
? Lag en spirende roser.
? Fortsett å re-purke brønnkarse og reddik i stedet for innhøsting.
? Samle løk, tørke den.
? Forberede en kjeller eller et skap for oppbevaring av avlinger - for å desinfisere, ren luft.
? Høste pærer og epler, resirkulere dem eller lå i butikken.
 To tiår
? Planting jordbær.
? Samle vinter hvitløk, tørr.
? Dele og sitte phlox og Astilba.
? Prischipnut topper av tomater.
? Skjær den tørkede stammer av bringebær, som er fjernet innhøsting. Unge skudd prischipnut toppen. Mate bush.
? Jevnlig samle frø falmet ettårige og stauder.
? Samle innhøsting av rips, håndtere det fra skadedyr og tilbringe fôring. Blås i klima agurker for høsten dyrking.
 Tre tiår
? Blåse for permanente rotfestede stiklinger rips.
? Hold de siste fôring flerårige blomster.
? Jevnlig kuttet fra aksje skuddene i Rose hofter.
? Fortsetter å høste grønnsaker.
? Tjen tomme senger i kompost, husdyrgjødsel og andre organiske gjødsel.? Høsting av tindved.
? Starte biter av frukt og grønnsaker.
? Grave i bakken mellom radene av senger.
? Prosess jordbær senger skadedyr.
? Når hvitløk blader pozhovknut starte høsting.
? Hvis løk og falt pozhovtilo penn, grave den opp og spredt ut til tørk.  
Når plantet agurk frøplanter

 Oppdrettere fjernet mange varianter av tomater, inkludert ikke vanskelig å velge hvilken type grønnsak som er mest behagelig i størrelse, utseende og smak.
 Dessuten, om når man skal plante agurk frøplanter og hvordan, i detalj skrevet i de fleste poser med frø.
 Men ikke så enkelt, ellers denne håndboken for bruk kan betraktes som universell klimasone for Sotsji og Arkhangelsk.

 Når plantet agurk frøplanter


 Beregn planting perioden er realistisk, er det nødvendig å huske på at prosessrommet mellom jord og frø av trappen foregår fra 10 dager til to uker.
 Deretter begynner spirene vokse sammen i løpet av neste måned hvis ikke transplantert den inn i åpent terreng eller drivhus, strekke det slik at transplantasjon vil da agurker banalt ubehagelig.
 Basert på disse beregningene, viser det seg at mellom tidspunktet for planting agurk frøplanter og varigheten av deres planting i bakken er ikke mer enn femten måneder.
 I det sentrale jorden varmes opp nok i midten av mai, med mindre, selvfølgelig, er vinteren ikke er for harde, vel, er slutten av mai temperaturforhold trolig holdt i størrelsesorden 10-15 grader, selv om risikoen for frost er på bakken.
 Siden agurker - termofil kultur, deretter plantet i bakken før denne perioden er farlig, selv om det ikke er frost, er sannsynligheten for å dø av andre sykdommer i agurk. Det viser seg at stiklinger frø bør begynne å spille senest midten av april.

 Hvordan å plante agurker


 Planting på ingen måte forskjellig fra å jobbe med andre kulturer. Jordsmonnet må først behandles kaliumpermanganat eller bruk bare tettpakket å risikere å utsette plantene for å bli ødelagt av skadedyr.
 Mest pre-seed zamochuyutsya en vekststimulerende eller en fuktig klut som kan akselerere spiring.
 Vi bør ikke glemme tilbehør Sorte frukt, som å tenke på når man skal plante agurk frøplanter sent varianter i april er ikke veldig hensiktsmessig.
 Etter å ha bygget frøene i enkelte små potter kan bare vente på trappa og se nøye etter frøplanter, betimelig vanning det og krydder, deretter plantet i bakken.
 Planting agurk frøplanter klar til å akselerere tid høsting sammenlignet med sine enkle plante frø.  
Landing i juni

 Som vi reflektere at anlegget i juni i hagen eller hagen, kan all betinget landing deles inn i to grupper.
 Den første er de som ble gjort i mai og de andre som er preget av en senere planting i bakken.

 Planting grønnsaker i juni


 I den første uken er ikke for sent å plante belgfrukter, rødbeter og gulrøtter og poteter. Sannheten i dette tilfellet vil høste senere enn om frø og knoller ble plantet i bakken et par uker tidligere.
 Det andre tiltaket plante reddiker og sent varianter av agurker.
 Universal er landing i juni i noen grønne varianter. Dessuten, selv om salat, basilikum og dill ble plantet i mai og har med hell gått, er det fornuftig å plante et nytt parti å være i stand til å nyte friske urter hele sommeren.
 Dessuten er det på tide å plante spirene av tomater og paprika, hvis ikke, de ble plantet i drivhuset.
 I juni nattetemperaturer er definitivt argumenter og planter gå inn i aktiv vekst. Planting i slutten av juni av plantesorter som mulig.
 Opp til 20 numre i jord plantet daikon, squash og reddiker og neper sent lagring, blomkål blomkål.

 Planting busker og blomster i juni


 En del av planting frøplanter og bush avlinger denne måneden rush er ikke verdt det. Den ideelle tiden for dem - det er tidlig på våren eller sent på høsten, så hvis du ønsker å implantere eller kvist rips plante vinranker, er å vente til høsten.
 Men hvis ved en tilfeldighet klarte å få heldige noen lange eller ønskelige varianter av planter, kan anlegget være i en hvilken som helst måned, blant annet i juni. Det spiller ingen rolle, det vil stikkelsbærbusken frøplanter eller jordbær.
 Som for farge, deretter landing i juni dekker hovedsakelig eller stauder som vil blomstre bare for det neste året eller ettårige vokst frøplanter.
 Blant de sistnevnte kan være petunia, ringblomster og andre lignende varianter. Men husk at de fleste landinger ender i de tre første ukene av måneden.
 Denne ytelsen landinger avhenger ikke bare på deres premisser, som graden av tørke av vær og klima.
 I juni kan bli for varmt, og kan være aktivert skadedyr som ødelegger frøplanter i vanære.
 Hvis sikre riktig vanning, vil plantene glede sine blomster, men også ha tid til å få nok styrke til å bære frukter.  
 Så kom våren. De første varme solstrålene gi oss glede og vekke fra dvalemodus tidlige vårblomster, trærne begynner å svelle nyrene. Det er på tide å komme seg ut av leilighetene sine og gå til landet, for å bringe alt for å gjøre oss lykkelige er deres mangfold og frukt.
 Innholdet i artikkelen:
 Hva du skal gjøre på sin hytte i March?
 Klasser for april
 Handlingsplan for sommeren arbeider mai
 La oss snakke om hagearbeid og hage

Den første våronna på hytta, hage og grønnsakshage

 Hva du skal gjøre på sin hytte i March?
 Mars - begynnelsen av våren, kan det fortsatt være kaldt, og noen ganger ledsaget av frost. Ikke så varmt for tidlig bordingsoperasjoner i landet, men vi kan trygt gå og begynne å rengjøre og forberede hus for sommersesongen.
 Når du kommer til det landet det første vi gjør - det er opprydding siden høsten kunne bo gamle blader og vinter oppsamlet støv og rusk.
 Ta en titt på deres anlegg, kan de kreve noen reparasjoner. Det er på tide å gjøre våren rengjøring hytter. Bestem deg for hva du trenger for å male og renvasking. Kjøpe de riktige produktene og bringe sitt land.
 Også ta vare på inventar. Se, kan du brøt noe, må du reparere eller kjøpe nye verktøy for hagen. Kontrollere notat at hver hytte må nødvendigvis være slike verktøy, spade, rake, bøtte, hakker, beskjæringssaks, øks.
 Tilsvarende, ved ankomst til landet i bakhodet at du vil trenge ting til å fungere. Hva vil de klærne - du bestemmer, men i løpet av våren skal det være varme fordi varmen utenfor er villedende. Sørg for at ting dekket ryggen, fordi når du bøyer deg over, kan ryggen bli åpnet, og dette vil føre til en sykdom.
 Bare få deg hansker for arbeid i området, gjerne flere par. Vær oppmerksom på at skoene skal være varm og komfortabel. Bringe til hytte gummistøvler, må du arbeide i landet i løpet av våren og sommeren etter kraftig regn.
Den første våronna på hytta, hage og grønnsakshage
 En annen må ta personlig hygiene: såpe for å vaske hendene og sørg for å ta en håndkrem, som huden din når du arbeider på sitt sommerhus obvitryuyetsya raskt og krever intensiv behandling.
 Bestem hvor du vil plante. Forberede landingsstedet for å fungere. Du må kanskje grave i bakken et sted eller ødelegge store deler av landet.
 Før planting frøplanter - frø som skal behandles. For å gjøre dette, ta over frø, er at for å velge den mest store og sunn. Oppvarmet sine ovner på i flere timer. I et glass vann, tilsett 1 ss. av salt og lavere tilbake frø og dårlige frø flyte opp og fjerne dem. Deretter plasserer frøene i cheesecloth på en plate for spiring. Likeledes bør frø stivne ved å sette dem i et par timer i kjøleskapet. Nå dine frø klar for planting. De er plantet i et drivhus du eller drivhus eller skriftlig på forhånd kasser bakken, tørket det, og det har sådd frø. Bokser deretter satt i et varmt rom til vinduet, at de falt sollys.
 Også i mars kan det samme prinsippet allerede utarbeide årlige blomster som asters, petunia, ringblomster, for fremtidig plante dem i bakken. Pre-gjødsle jorda behov. Gjødsle det bedre i mars da det podmerzlaya land.
 Hvis du er på nettstedet vokse georginer, begonia, Gladiolus, i mars er det på tide å lage et varmt lys plass, sjekk ut alle røttene, liksom skadet og plantet i bakken i kasser forberedt for fremtidig spiring og transplanterer i det åpne bakken.
Den første våronna på hytta, hage og grønnsakshage
 I mars, bør du ha tid til å så frø, reparasjon og fjerne utvidelser, reparere utstyr, forberede og gjødsle bakken.


 Klasser for april
 I april gatene følte våren, og det er ingen store frost, planter vekke fra dvalemodus. På dette tidspunktet kan du allerede nå begynne å rydde belegg som du har gjort i vingården, roser, slik at de ikke fryse i vinter.
 Jorden har varmet opp litt sol, men ikke nok til å starte landing arbeid. Men ved midten av april kan du allerede nå begynne å bryte drivhus eller veksthus for såing frø og utplanting av boksene.
 Hvis du dyrke grønnsaker, lage drivhus. Det bør stå i flere dager i en lukket film som det varme jorden. Deretter kan du plante frøene for frøplanter.
 I april, behovet for å fikse trær og busker, som de ikke har våknet opp fra vinter, og du kan ikke skade dem. Se alle dine trær og busker i landet. Skjær de tørre greiner, skåret gjennom kronhagesaks, fjerne vokser inni krone grener. På samme måte, for å nøytralisere treet fra insekter som skal behandles stammene spesielle forberedelser.
 April er en god måned for å plante trær. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere din hage, April - en måned når de kan plantes, og også plantet busker.

Den første våronna på hytta, hage og grønnsakshage
 I tillegg, i april forbereder for sommersesongen jordbær og bringebær. Jordbær bør sjekke alt, fjerne unødvendige tentakler tynn ut. I Malinniki ren tørr stilk og tynne ut om tett voksende bringebær.

 Handlingsplan for sommeren arbeider mai
 Mai - den mest aktive måneden for landet. Også i denne perioden kjølvannet av insekter og skadedyr hage.
 Sjekk rips til henne var ikke flått. Nyrer at midd er forskjellig fra andre nyre - mer størrelse. Samle inn og brenne dem eller på noen måte disponere over disse knopper på land eller i komposten. Når rips begynner å blomstre, se at det var blomster skitne rosa. Hvis du finner disse blomsterstander, sørg for å grave og brenne busken, som sykdommen beveger seg raskt på planter og busker alle dør helt.
 Frøplanter i veksthus og drivhus krever også en vurdering, hvis du ser en vurdering som forlater rullet ned, eller sterkt konvekse mellomrom på bladene, betyr det at spirene er edderkopp midd. Vær oppmerksom på at paprikaen kan være bladlus. Dersom spirene er skadet, behandle hennes biologiske midler mot midd og bladlus.
 I mai må også ernære spirene når frøplanter bør se svak og bladene blir gule - pidhoduyte sin spesielle måte.

 I mai kan du begynne å transplantere til jord. Før du planter, og i stand et sted for planting hull, helle vann inn i den. Som sommeren raskt forvitret fuktighet og etterlater jorda for å plante mindre vann og fuktighet forble lenger - du zamulchuvaty jord. Vennligst bruk torv, eller kan settes tørt gress, eller til avisen. Husk at en slik dekning vil være som tomater, som de vokser bedre (hvis fuktigheten går dypt, er forbedret sitt rotsystem). Aubergine og paprika liker ikke denne teknologien, de trenger daglig vanning, men moderat, som de vokser best når jordoverflaten er våt.
Den første våronna på hytta, hage og grønnsakshage
 Dessuten er det på tide å plante ut stauder, persille og dill. Husk å vanne plantene før planting for ikke å skade rotsystemet.
 Poteter er best plantet i en tid da de blomstrende kirsebærtrær. Før planting poteter i to uker du trenger for å forberede: ta og sette på et varmt sted for spiring. Ved planting, mener at landet bør allerede være 12-15 grader. Plante poteter ikke dypt, omtrent halvparten en bajonett spade. Ved planting umiddelbart kan befrukte potetene, sette et hull i tre aske, eller halm, som vil gi varme i løpet av våren gjødsel og poteter.
 Så vær behandlet trær og busker fra skadedyr. Sprøyting mot skadedyr bør gjøres i begynnelsen av blomstring og igjen to uker senere.
 Også mai er en god måned for pode trær. Hvis du har tenkt å vaksinere trær, bare gjør det i mai. Når podet notat at månen ikke vil vokse som trær faller under påvirkning av måneden. Med veksten av månen i trærne mer juice er i grenene når månen krymper - juice kommer til rotsystemet.
 Hoved skadedyr i hagen og hagen er maurene. Hvis du finner maur busker, sette en fille dynket i parafin, nær buskene, lukten av busken kastet vegger. Hvordan fjerne reiret? Du kan håndtere de spesielle midler mot vegger, fortrinnsvis de som er lagt til mat agn for maur. Siden maur til å dele maten sin med alle maur, han ikke bare dø selv, men også hans kolleger.
Den første våronna på hytta, hage og grønnsakshage

 La oss snakke om hagearbeid og hage
 I løpet av våren vseq er nødvendig for å opprettholde hagen og hjelpeanlegg for å bedre deres modning. På våren fungerer, gjør du følgende:

 Pidhoduyte planter. Selv om jorda er vakker og fruktbar, må pidhoduyte trær og busker. Gjødsel som består av en blanding av næringsstoffer for vekst: kalium, nitrogen og fosfor. Fosfor fremmer rotvekst og skyte, er nitrogen ansvarlig for metning av greener, er kalium viktig for dannelsen av blomster og frukt. Ved mating av plantene bedre bruk av komplekse fosfor, nitrogen og kalium. De er solgt i butikker for gartnere og har en tendens til å spre granulat. Dette scatter om gjødselfabrikker i en tid da det er snø eller når det vil smelte, og dermed jevnt ned i bakken vil komme næringsstoffer.

 Rengjøring av ugress. Husk at mange ugress vokse raskere enn avlinger. Sørg propolyte område, men vær forsiktig hvis du vokse stauder som ikke har gått. Det er bedre å gjøre luking hender til å rykke opp ugresset, og de ikke vil vokse. Hvis du har et sted hvor det ikke er noen flerårige planter, kan du dekorere det betyr mot ugress.

 Mulchyruyte jord. Ved planting mulchyruyte jord. For mulch kan du bruke ulike typer av mulch: fra gamle blader eller halm. Hovedlaget skal være tykk, ca ti centimeter, det gjorde ikke svinge til regn og vind. Mulching vil hjelpe jord beholde fuktighet bedre, skaper forutsetninger for planterøttene kjølig om sommeren.

 Sjekk jord fra bunnen av. Våren er umiddelbart åpenbare på steder der planter døde etter vinteren. Det er mulig å avgjøre hva du skal plante fra bunnen av. Eller gjør sammensetningen av årlige blomster kombinert med flerårige blomster.

 Bare ønsker å fjerne stier og veier fra i fjor bodde med løv og mose. Det anbefales å vaske masker vann fra en slange eller stålbørste.

 Sjekk pottene for vinteren kan de litt skadet. Lukk sprukket kitt utendørs bruk. Neste, må du endre bakken i en pott på en ny. Hvis det overvintret flerårig, bør det trekke seg ut, og litt tørket røtter, fordi etter vinteren i en blomsterpotte produsert rikelig med vann.

 Hvis problemet ditt område er en dam eller basseng - alltid rense den og sjekke utstyret for å levere vann til å renne, spesielt filtre.

Den første våronna på hytta, hage og grønnsakshage
 Når du har jobbet i landet i løpet av våren, og forberedte henne på sommeren, kan bare overvåke dine planter i tid befrukte dem, hell og nyte de deilige frukter som vokser i hagen din.  
Яндекс.Метрика