Kalender gartner. November

 Arbeid i hagen og hagen i november


 1 tiår
? For frøplanter for pode epler, pærer, plommer, kirsebær, sår sine frø før vinteren.
? Rydde opp i hagen, fjerne alle verktøy.
? Klare plener falne blader.
? Hvis frukttrærne ble avkledd tørket frukt, fjerne og ødelegge dem.
 To tiår
? Grav et lager av frukttrær og sette dem i kjelleren i fuktig sand for å gjøre vinter vaksinasjon.
? Jevnlig inspisere lagret pærer og planting materiale klubnelukovychnыh planter.
 Tre tiår
? Sortering og rene frø samlet inn i sommer og høst, sortere dem, sprer seg å lagre i lin poser.
? I blomsterhagen og alpinbakke installere paneler for forvaring snø for å unngå å bli blåst bort av vinden.
? Spør støtte under greiner, slik at de ikke blir ødelagt under kraftig snøfall.  
Kalender gartner. Desember

 Arbeid i hagen og hagen i desember


 1 tiår
? Knyt grener av bartrær og pakk dem dekke materiale.
? Henge materen for fuglene. Hvis vi kan lokke dem tilbake til vinteren, om sommeren vil de være god hjelp i kampen mot skadedyr.
 To tiår
? Skjær av grenene til destillasjon av blomstrende busker og sette dem i en vase med vann podsaharennoy.
? Gjør rengjøring en vinter drivhus.
? Forberede næringsrik jord blanding for voksende planter.
 Tre tiår
? Gjennomføre en revisjon (eller alle de nødvendige frø for vinteren landing på frøplanter, tilstanden på bokser og annet utstyr, enten ved våren passende gjødsel og produkter for skadedyrkontroll).
? Bedre å kjøpe alt du trenger i vinter, tidlig og sakte, som våren begynner varm tid og tid kan ikke bli savnet.  
Hvordan repot planter?
 Planter, som alle levende ting til slutt må oppdateres. Stueplanter dette krever regelmessig transplantasjon. Selv transplantert inn en ny blomsterpotte er ikke så vanskelig, det er bedre å avklare før alle nødvendige nyanser. Prøv å forstå med alt som er nødvendig å riktig transplantere potteplanter.
 Når skal repot planter?
 Spring - den beste tiden å transplantere fleste planter som lever i hus og leiligheter. Dessuten kan potteplanter transplanteres på sensommeren eller tidlig høst.
 Under blomstrende blomster eller fred ikke kan transplanteres. For å være sikker på at nok en gang kan du se i kalenderen transplantere planter.
 Hva er nødvendig transplantasjon?
 Flytting til en ny pott bør to tilfeller:

 Hvis du nettopp har kjøpt en blomst;

 hvis det gamle anlegget potten føles ikke for komfortabel.

 Transplant blomster etter kjøpet trenger uten å forsinke. Det faktum at butikkene solgt planten ofte ikke i grunnen og i torvjord eller annen form, som selv om den inneholder en masse av næringsstoffer, men er ikke for permanent opphold blomst.
 Hvordan vet du når du trenger å plante en blomst? For å forstå om å plante en blomst, bør vi gjøre en vurdering av landet der er han selv og utforske blomst.
 Ikke forsinke overføring i følgende tilfeller:

 Hvis du finner ut at røttene får ut av hullet for drenering. I dette tilfellet erstatte potten, fordi dette allerede liten for anlegget, som er på tide å flytte til en mer komfortabel og romslig gryte.

 Gitt at under inspeksjonen, merker du at jorda sur eller det er ikke så behagelig lukt.

 Når du ikke har transplantert anlegget, og det begynte å miste sin attraktivt utseende. Faktum er at over tid jorda er utmattet og mister næringsverdi. I dette scenariet, til blomsten hardt være god og sunn. Gjødsel også løse problemet mislykkes.

 Dersom anlegget parasitter avlet eller det vondt av noen sykdom.

 Hvordan du skal transplantert blomst rom?
 Transplantasjon av blomster foregår i flere trinn:
 Stage one - Forberedende:

 Du bør forberede arbeidsplassen. Arbeidsflaten dekket med folie og papir. Neste sette vannet hvis temperaturen bør ikke være under rom, for å vanne blomstene før transplantasjon.

 Vi velger en ny pott. Det bør være et par inches lengre enn tidligere. Nye potten før planting behandles med kokende vann. Hvis du har valgt en pott av leire, må det være gjennomvåt i flere timer i vann for å fjerne alle skadelige stoffer.

Hvordan repot planter?

 Skape et utviklende miljø blomst rommet:

 Matlaging drenering, som kan bestå av grus eller skår zharynok. Dreneringslag bør være omtrent tre inches i noen tilfeller gjøre det enda høyere.

 Lag en blanding av land. For å velge land bør være basert på følgende parametre:


 evne til å passere luft til røttene;

 ernæringsmessig verdi;

 surhet tilsvarende anlegg;

 fravær av miljøgifter og parasitter;

 evne til ikke å holde overflødig vann.

Hvordan repot planter?

 Den siste etappen - transplantere blomster:
 For å hente ut fra en gammel blomsterpotte snur det opp ned, holder blomst med seg selv for ikke å bryte den ved et uhell.
 Separer jorden fra potten ved ryddig postukuvan det. Ta forsiktig ut av blomsterpotte.
 Dersom transplantasjon er ufullstendig, klump av jord prøver ikke å ødelegge og fjerne jord delvis.
 Med full transplantere planter trenger svært nøye skilt fra sitt land. Du kan bruke en skarp pinne. Etter kort utelates røtter i vann for å fjerne jord vedvarte.
 Også røttene trenger pent rakne. Røttene som er tørket eller råtnet, må du fjerne. De som fortsatt kan lagres, bør behandles spesielt utvalgt medisinsk personale.
 Blomsterpotter plassert i et nytt land med en liten mengde, strø på toppen og hell.
Bjørkefiken omsorgIfølge læren om feng shui ficus fremmer konsentrasjon, klarhet i tanke og energiinnhold. Det antas at dette anlegget må nødvendigvis være på kontoret hver respektert medarbeider. Ficus har mange navn (fig, fiken, fiken, etc.), er det vokst i store potter og i små blomsterpotter, som brukes i industri og medisin, hvorav den ene er offisielt et symbol på Bangkok og et annet slag - et hellig symbol på buddhister og muslimer. Så i dag skal vi fortelle deg om reglene for omsorg ficus, heller, etter ett av sine slag - Bjørkefiken.
Bjørkefiken ikke for ingenting er en av de mest populære potteplanter. I form av arter, størrelse, form og farge på bladene, tar han en ledende plass blant sine slektninger. Navnet Bjørkefiken mottatt fra ett stoff, produsert av dette anlegget dem - benzo harpiks er brukt i mange områder av livet.
Tips for omsorg av Bjørkefiken
Det første du må gjøre, bringe hjem Bjørkefiken, er å bestemme stedet hvor potten vil alltid stå. Det faktum at dette anlegget ikke kan bli berørt i det hele tatt, hvis du stadig omorganisere, flytte eller rotere potten, Ficus kan "bli fornærmet" og tilbake alle bladene. Ved å velge "residence" planter kommer ansvarlig som Ficus ikke liker trekk, kulde og mørke.
For god vekst ficus romtemperaturen bør være rundt 25 ° C om sommeren og om + 16 ° C om vinteren. Den minimale temperatur ved hvilken de fleste arter av ficus overleve, er + 10 ° C og 15 ° C for ulike typer pestrolystыmy former. En pott med anlegget skal være i lys og godt ventilert område.
Stor verdi for en ficus fuktighet. Så på en varm sommer og i fyringssesongen er anbefalt til periodisk spray anlegget, og en gang i måneden for å arrangere en full dusj. Vær imidlertid oppmerksom på at svamp vask etterlater ingen sak kan ikke være noe annet som et resultat få naken bagasjerommet. For å unngå skade på blomst, bør det overføres til badet, bunndekkende med folie og hell varmt vann. Deretter forlater anlegget etter vask på badet, så det prosohlo, og skyv det på sin plass. Vann for bading bør bruke myk, eller på et stykke av hvite striper forbli salter.
For vanning trenger også myk, avgjort eller kokt vann ved romtemperatur. Hyppigheten av vanning avhenger av alder av anlegget, belysning og andre ytre faktorer. Den viktigste oppgaven i omsorgen for dette anlegget - for å hindre uttørking og vannmettet jord. Vann skal helles i flere tilnærminger, klarte hun å kle opp og dekket hele øverste laget av jord. Etter drenere overflødig fuktighet i skuffen, er det nødvendig å drenere.
Transfer Bjørkefiken
Hvis planten er eldre enn fire år, er transplantasjon vanligvis utføres hvert 2-3 år, i løpet av våren eller sommeren. Bjørkefiken perevalyuyetsya i en gratis pott bare når røttene helt tvinner hele jorden com. Unge planter bør transplantert årlig.
Transplantasjon prosessen er ikke vanskelig, men krever litt dyktighet og forsiktighet. Anlegget må først helle, og deretter forsiktig fjerne fra potten. Deretter blir det øvre lag av jordsmonnet fjernes, røttene lett otryahyvayutsya, og anlegget er plassert i en større pott for god drenering lag, noe prytrushenoho bakken. Deretter blomst på alle sider stenket bakken. Hvis ficus nådd slike proporsjoner at det synes vanskelig transplantasjon, er det nødvendig hvert år i den grad mulig å erstatte det øverste laget av jord nytt substrat.
Hvis Bjørkefiken riktig og ser bra ut, vil det raskt vokse gjennom året for å behage sin eier tett vegetasjon.  
Яндекс.Метрика