Kleyniya. Omsorg hjemme

 Kleyniya å bry seg hjemme. Kleyniya: reproduksjon. Kleyniya: transplantasjon. Kleyniya: voksende. Nødvendige betingelser for dyrking kleynyy.

 KLEYNIYA TOMENTOZA (Kleinia tomentosa)


 Noen planter av denne slekten er klassifisert som succulents, blant dem Kleinia tomentosa, noen ganger kalt Senecio haworthii, - en av de mest attraktive.
 Planten stammer fra Sør-Afrika og derfor godt tilpasset sterkt sollys. For dyrking hjemme i kleynyy var kurver med gule blomster, trenger hun intenst sollys. Kleyniya tomentoza vokser til en høyde på 25-30 cm og 10 til 15 cm i diameter. Med riktig utvikling av anlegget skal ha blader langs lengden av spindelen. Grunnet hvit følte opushenyyu bladene ser helt hvit. Andre arter som fortjener oppmerksomhet: Kleinia (Senecio) medley-woodii, flate woolly pubescent blader, og K. rowleyanus, med hengende stengler og blader, som erter.

 Kleyniya. Fengselsforhold


 Letthet: til anlegget utviklet sin iboende farge, må du fullt sollys.
 Temperatur: Vinteren er minimum - rundt 7 ° C. Sommer Sørg for frisk luft.
 Kleyniya vanning: planten trenger forsiktig når vanning: Hvis for tørr, bladene faller av bunnen, og hvis for våt - vil råtne røttene. Kontroller at anlegget er plantet i en jord blanding som inneholder en stor mengde grus at overflødig vann kan lett siver inn i skuffen. På våren og sommeren vanning anlegget en gang hver 2 uker, la jorda tørke ut mellom hver vanning. I de fleste varmt vær vanning en gang i uken. Redusere vanning høst, vinter vanning omtrent en gang i måneden - bare til jord ikke tørke helt.
 Kleyniya dressing: 3-4 ganger i løpet av sommeren lage gjødsel høy i kalium.
 Kleyniya bakken: fruktleirjord blanding eller løse substrat med tillegg av en tredjedel grov sand og fin grus.
 Kleyniya transplantasjon: Hver vår, størrelsen på større pott til du trenger potten størrelse 15 cm. Da anlegget er transplantert inn i en ren pott av samme størrelse med frisk smuss tørre blanding. Etter transplantasjon er ikke vanning anlegget for to uker. Reproduksjon: våren og sommeren anlegget kan formeres med stiklinger.

 Kleyniya. Funksjoner omsorg


 Borekaks. I løpet av våren eller tidlig sommer kutte stilkene i en avstand på ca 5 cm fra toppen (Klipp rett under bladene). Hvis hele skaftet, dekket med løv, avskåret de laveste bladene. Dryss skiver av roten hormon pulver for å beskytte plantene mot infeksjon.
Kleyniya. Omsorg hjemme

 Gi borekaks for å tørke i 2 dager. Plasser borkaks til overflaten av tørr jord blanding og ikke vanning dem til 2-3 uker ikke vises røtter.  
Hymnokalitsyum. Gymnocalycium

 Hymnokalitsyum - en populær familie av kaktus som vokser i naturen i de tørre områdene i Sør-Amerika. Deres sfærisk stammen dekket med sterke pigger, økende til bare noen få centimeter i diameter, så hjemme denne sjeldne kaktus kan trenge en pott større enn 13 cm. Unntakene er noen større arter. Disse kaktusene ganske upretensiøs og enkle å blomstre, selv om du ikke betaler dem mye oppmerksomhet. Planter kan kjøpes i spesialiserte barnehager.
 Gymnocalycium baldianum blomstrende røde blomster, men andre typer kan ha blomster malt i grønn, gul, rød, rosa og hvitt er den vanligste fargen med glitrende rosa eller rødt.
 Gymnocalycium bruchii lett vokser og blomstrer, det raskt utvikle gruppe stammer, hver ikke mer enn 2 cm i diameter.
 Blomstene vises på forsommeren 2-3 på hver toppen av stammen, og smerten gruppe, kan det være en hundre eller mer.
 Andre : Big G. baldianum er en av de beste for å vokse hjemme. Det er en globular plante med litt tykk matte-grønne kanter og sparsom pigger. Opp til 10 år kaktus vokser til 15 inches høy og nå samme størrelse i diameter. Ved denne alderen gir han om et halvt dusin sterke avkom.
 I Gymnocalycium baldianum lyse røde blomster som dukker opp i 2-3 år - Anlegget har nådd det bare 5 cm i diameter. Blomster blomstre i sommer med mørke grønne knopper på toppen av anlegget og holde for ca en uke. G. saglione - en annen stor, men ser ikke avkom. Han dypt definerte kanter med buede pigger røde eller gule og blek rosa blomster.
 Interessant Gymnocalycium bicolor, så oppkalt etter sin malt i to farger (svart og hvit) pigger. Det Cactus omtrent 5 år vokser til en størrelse på 10 cm i diameter ved en noe lavere høyde. De store perle-rosa blomster vises når kaktusen er ca 5 inches i diameter (ca. 3 år).
 Det er mange mindre arter, og et godt valg i tillegg til Gymnocalycium baldianum er G. Andreae eller G. leeanum med gule blomster, G. bicolor med rosa eller hvite blomster, G. bruchii - en gruppe av små stilker med tynne pigger og rosa eller hvit blomster, friedrichii med rødlilla kropp og rosa blomster G..

 Betingelser for hymnokalitsyuma


 Lett : Som de fleste kaktuser, hymnokalitsyum krever intens lys, så det er best å holde det i en solrik vinduskarm. Når dyrket i drivhus anlegget skal være lett pritenyat i de varmeste sommermånedene.
 Temperatur: Opprettholde temperaturen om vinteren er ikke under 4 ° C; sommer - ikke over 38 ° C og sikre god ventilasjon.
 Vanning : Våren og sommeren vanning omtrent en gang hver 2. uke i varmt vær - hver uke. Før vanning, sjekke status på jorda for å være sikker på at det er ganske prosohla. I høst gradvis redusert hyppigheten av vanning til en gang i måneden i vinter ikke vanne kaktusen.
 Gjødsling Om våren og sommeren, en gang i måneden, lage gjødsel høy i kalium (for tomater).
 Jord: bland en del grov sand og fin grus (ingen bygningen og ingen havet) med to deler bespochvennoho substrat eller leire miks for stueplanter.
 Transplantasjon : Unge planter er transplantert hvert år i en størrelse større pott. Kaktus, vokst til sin maksimale størrelse, transplantert hvert år i frisk jord blanding kan være i den samme potten. Etter transplantasjon er ikke vanning anlegget for to uker.
 Omsorg for utseende og beskyttelse mot skadedyr : Støvete planter er sprayet med vann 2-3 ganger i året, og legger til vann spray insektmidler.

 Funksjoner bryr hymnokalytsyumom


 Vokser fra frø. På våren sår frøet tynt i en beholder med jord blanding. Pek på veggene i beholderen til bedre frø stilnet. Plasser beholderen med kimen til en bredere panne, hell tilbake soppdreper løsning til det vsosalsya gjennom dreneringshull i beholderen. Tett planting polyetylen og satt i et godt opplyst sted (men ikke i solen) ved en temperatur på 21 C. Ikke for å helle til kondens på polyetylen vil ikke tørre flekker eller ikke i det hele tatt. Etter seks måneder med små kaktus frøplanter i små potter (5 cm) eller post i beholderen i en avstand på 2 cm fra hverandre.  
Notokaktus. Omsorg hjemme

 Notokaktus. Bryr seg. Beskrivelse


 Notokaktus å bry seg hjemme. Notokaktus: reproduksjon. Notokaktus: transplantasjon. Notokaktus: voksende.

 NOTOKAKTUS (Notocactus)


 Notokaktus navnet betyr "sørlige kaktus" og refererer til mange planter som stammer fra Sør-Amerika. I denne type kaktus blomster er svært store, og nådde 12 cm i diameter, vanligvis silkeaktig gul. Notokaktusy lett å blomstre i det fjerde og femte året vekst for å nå 7,8 cm i høyde; blomst per år økning i størrelse, og antallet er økende. Mest notokaktusov lett å vokse, mange av dem har gode store torner og blomster.
 Den mest kjente Notocactus leningfrausii, noen ganger kalt en teddybjørn kaktus. Denne arten begynner å blomstre etter vokse til 15 cm i høyden. I innemiljø med riktig måte når den en høyde på 23-25 ​​cm. Bloom Season - forsommeren, varighet - om en uke. Blomster blomstre i 4 stykker og mer. Samtidig begynner å dukke opp av avkom ("barn") rundt bunnen av planter.

 Hva er de nødvendige betingelser for økende notokaktus


 Lett : For å notokaktus zatsviv, legg den i en solrik vinduskarm. Hvis du vokser kaktus i drivhuset i sommer litt tilslører det.
 Temperatur Om vinteren holder kaktus ved eller under 8 ° C i sommertemperatur bør ikke overstige 38 ° C. Sørg for god ventilasjon.
 Vanning : I motsetning til andre arter av kaktus notokaktus ikke tolerere fulle tørrhet i vinter, så en gang i måneden helle vann i skuffen under potten. Spring Water kaktus hver 2. uke. I sommer, hvis jorden tørker raskt, plante vanning en gang i uken, men ikke mer. Høst redusere vanning igjen.
 Gjødsling Om våren og sommeren, en gang i måneden, matet kaktus gjødsel høy i kalium (for tomater).
 Jord: blanding av 3 deler leirjord med en del grov sand (ingen bygningen og ingen sjø)
 Transplantasjon : Annual transplantert inn i et større pot så lenge anlegget ikke ta en potte med en diameter på 13 cm. Deretter ganske transplantert hvert 2. år.
 Noen typer notokaktus eksempel Notocactus Magnificus, vokser raskere enn andre, og kan nå på størrelse med meloner, så pass på å ikke vokst kaktus potten.
 Omsorg for utseende og beskyttelse mot skadedyr: en gang i måneden, spray anlegget med vann for å fjerne støv; for å kontrollere skadedyr 2-3 ganger i året ved å tilsette til vanndusj insektmiddel.

 Notokaktus. Funksjoner omsorg


 Vinter notokaktus forlate uten vanning. Holde det ved en temperatur over 8 ° C og en gang i måneden helle vann i skuffen under potten. I sommer vanning på vanlig måte, helle vann i skuffen eller vanning et anlegg på toppen.  
Яндекс.Метрика