Lofant (anis, tibetansk), programmer, bilder, nyttige egenskaper

 Lofant anis, populært ofte kalt "lafant" - en unik plante, som er spesielt medisinske egenskaper. Interessant, bør behandlingen være fullt samle alle luftig deler uten å påvirke rot. Effektiviteten av mange planter ikke forekommer samtidig, i sin tur, innvirkning på kroppen lofanta man føler etter to eller tre uker.

 Før du snakker om behandling av spesifikke sykdommer, er det verdt å merke seg at anlegget lofant gunstige effekter på den generelle helse ved å øke immunforsvaret. Så hvis du plutselig begynte å verke ofte anbefaler å forberede et avkok og ta det i noen tid.


 Nyttige egenskaper


 Denne planten er kjent for folk for lenge siden. Det er ikke bare terapeutisk, men også aromatiske. Alle delene er fulle av biologisk aktive stoffer, vitaminer, sporelementer. Like verdifulle og blader og stengler. Spesielt populær plante i Østen, der den brukes som en kraftig biostimulator.
 Det har lenge vært bevist at lofant anis gunstige virkninger på kroppen og bruken er spesielt effektiv for behandling av barn. Det hjelper til krefter svekket organ, og er også nyttig for behandling av barn henger i utvikling. God virkning kan oppnås ved behandling av gastritt, forskjellige typer av sykdommer, hepatitt. Lofant hjelper i sykdommer i urinveiene, og i tilfelle av tretthet.
Lofant (anis, tibetansk), programmer, bilder, nyttige egenskaper

 Lofant tilgjengelig over disk eller vokse deg nyttige egenskaper er ikke avhengig av den metoden for utvinning av råvarer. Det er imidlertid verdt å vurdere så lett å finne i sitt felt kan være rør. Inntil nylig, i Russland det ikke dyrkes. I dag egenskapene til denne planten bare delvis utforsket. Sant nok, det faktum at det er nok til å forstå - anlegget er svært nyttig. Fordi det gjør decoctions, tinkturer, salver for ekstern eksponering, hetter og andre midler. Leger hevder at lofant tibetansk, som det kalles, et fantastisk verktøy som brukes i behandling av mange sykdommer.


 Søknad


 Vi snakket litt om sykdommen som gjør opprør mot dette gresset. Det bør legges til at med det du kan til og med kreft, men mest effektivt bruke det til å gjenopprette metabolske, respiratoriske funksjoner av mage-tarmkanalen, og for å styrke nervesystemet.
 Mange mødre vet at bad av avkok lofanta stor innflytelse på den generelle tilstanden til sine små barn. De berolige og forebygge mulig allergisk diatese, magesår. Og fans forberede bruker sine frø som et krydder for maten.


 Effektive oppskrifter


 Først av alt, dele noen tips. For eksempel, hvis du har problemer med hår, hodebunn, er det nødvendig å forberede et avkok og vaske dem ned.
 Interessant, i smarte hjem hagearbeid tilsettes fôr lofant, som det i stor grad øker eggproduksjonen fjærfe, og melk.
 Men tilbake til folket.
 Mange vokser det rett i sin leilighet, og dermed gjøre medisiner tilgjengelig hele tiden og frisket ditt hjem, som en naturlig smakstilsetning. I alle fall, kan hans tilstedeværelse i huset snakke om hans personlige gratis apotek.
Lofant (anis, tibetansk), programmer, bilder, nyttige egenskaper


 Te for generell helse

 Koker det veldig enkelt. Ta finhakket urter, bare en teskje, og brygget i en sirkel. La stå i ca 10 minutter, og du kan drikke. Dersom det er ønskelig, tilsett litt melk, men nyttig og velsmakende drikk det med honning.
 Denne teen er stor innvirkning på den generelle tilstanden, styrker immunforsvaret, bra for fordøyelseskanalen og øker kroppens forsvar.

 Skjær

 Infusjons lofanta ofte tatt med alvorlig nyresykdom, lever vaskulær dystoni. For utarbeidelse må ta en spiseskje med tørkede urter og hell en kopp kokende vann. Denne blandingen skal stå i to timer, hvoretter det må drenere og legge en liten skje honning. Drikke infusjon trenger tre ganger om dagen for 100-150 milliliter innen tretti dager. Deretter bryte og gjenta.
 Lofant - et flott verktøy som vil berike kroppen din med næringsstoffer og vil tillate deg å glemme ubehagelig sykdom.  
Medisinske egenskaper av foto kyr datten. Oppskrifter av tradisjonell medisin

 Mullein har alltid vært en av de medisinske planter, som ble utarbeidet på grunnlag av gode oppskrifter fra mange typer plager. Det hjelper overvinne mange problemer i det kardiovaskulære systemet, mage-tarmkanalen, luftveiene.


 Mullein: bilder og tips om innsamling og lagring


 Filtkongslys er en urteaktig biennale plante som tilhører familien rannykovyh. I den når en høyde på fem meter og til. Men kan noen spesielt store representanter for flora arter vokser opp til tre meter høye. Det har direkte plante stilk og store og brede blader.
 Betale sandholdig jord, plante funnet på mange forskjellige steder. Det kan være veikanter og enger og skogplantasjer og bakker.
 Snakker av terapeutisk effekt, deretter brukt denne blomsten topper og blader av planten. Selvfølgelig, noen ganger kan du høre på bruk av roten, men dette er mer sjelden enn regelen.
Medisinske egenskaper av foto kyr datten. Oppskrifter av tradisjonell medisin

 Rally blomster bare i solfylte været. De beste tidene av dagen - sent morgen. Det bør ta bare en blomst, skille dem fra kopper. Når du har samlet mullein, bør det være tørt. For å gjøre dette, et tynt lag separerte plante i skyggen eller i tørketrommelen, der du kan gi en lav temperatur. Den bør ikke overstige førti grader i alle fall. Som for blader og topper, det beste stedet for tørking - under en baldakin.
 Når vi tørket mullein, må det være riktig pakket i en beholder for lagring. For blomster har hun til å bli stengt. Det vil være din hjelper banker tinn og glass. Som for topper og stengler, de trenger papirposer. Denne typen lagring kan bidra til å forhindre fordampning viktig komponent. Hold mullein kan være opp til to år.


 Handling mullein på kroppen


 Det er verdt å merke seg at mullein anerkjent og elsket av mange eksperter innen tradisjonell medisin på grunn av sin mangefasetterte innflytelse. Det er:

 •  slimløsende;


 •  myahchitelnym;


 •  hemostatic;


 •  smertestillende;


 •  snerpende;


 •  krampestillende.


 •  Tradisjonelle oppskrifter


   Blomster er en del av mange thorax te - drinker som brukes til å behandle sykdommer som påvirker luftveiene og lungene.
   I tillegg mullein bevisst ansett som et utmerket verktøy som hjelper i behandling av hemoroider. For dette formål, helle et glass med kokende vann en spiseskje av blomster, insisterte blandingen i en halv time. Drukket en varm drikke, og i dagene av bruken bør være streng overholdelse av vegetabilsk kosthold. I dette tilfellet vil blødningen stoppe for ca tre dager, og etter en stund, hemorroider, og han begynner å løse seg opp, passerer helt.
   Som for beroligende egenskaper, det gjelder også mullein. Derfor er det anbefalt å drikke eksperter hodepine, kramper og epilepsi. Når en sår hals skylle halsen varm infusjon.
  Medisinske egenskaper av foto kyr datten. Oppskrifter av tradisjonell medisin

   Det er viktig å forstå at mullein brukes i forskjellige former. Pulveret laget av tørkede blomster, perfekt når du sprakk brystvortene hvis du mate babyen. Skypetrovydnoho Mullein er et flott middel for leddgikt, gikt, sykdommer i ledd, revmatisme, betennelse i ansiktsnerven. I dette tilfellet er de nødvendige innretning. Det kan komme rastyrky på olje eller alkohol.
   Lotions fra kjøttkraft - et middel til å behandle sår og sprekker mellom fingrene, nagende sår. I tillegg kan det mirakel anlegget være nyttig for brannskader. I dette tilfellet vil pulver eller ekstrakt olje gi en beroligende effekt.
   Men når det kommer til ekstrakter av blader og blomster av dermatologiske problemer, er det et flott alternativ når:

 •  zoster;


 •  diatese;


 •  koker;


 •  eksem;


 •  abscesser.


 •  En annen stor bonus "Mullein kan være som i øyeblikket ikke registrert kontraindikasjoner til sitt bruk. Dette kan bare være idiosynkrasier.
   Det er velkjent frase "vokse i store sprang" bærer en dypere mening, fordi vanlig matlaging gjær som gjødsel som brukes i hagebruk å stimulere plantevekst.
   Dette forklares ved det faktum at sammensetningen av stoffet inneholdt en stor mengde av mineraler, organiske jern og forskjellige sporelementer. Når han kom reaksjonen med vann, gjær aktivt utskille enzymer som fremmer vekst av rotsystemet av planter. Sette helle gjær løsning er mye bedre tolerert dykk og er ikke så aktiv i vekst. På grunn av sin sammensetning, er unik gjærnærings avgjørende for plantevekst og funksjon av jord mikroorganismer. Imidlertid bruke gjær i hagebruk tilrådelig bare varmes jorden, slik det kreves for sin drift varme.
  Gjær som gjødsel - Gjødsle planter økologisk mat!

   Bruken av gjær i hagen vil bringe best effekt om våren eller høsten sesongen. Arbeide for god for hagen planting, gjødsel gjær samt absorbere store mengder kalsium. Det er derfor nødvendig å bruke dem sammen med aske.

   Bruken av gjær


   Konvensjonell matlaging gjær oppløst i vann. I fem liter vann ta en kg av gjær. Den resulterende blanding umiddelbart før bruk skal fortynnes i 50 liter vann.
   Tørr gjær oppløst i et forhold på 10 g pr 10 liter vann. Således vannet må være varm. I blandingen tilsett to spiseskjeer sukker og la det stå i to timer og deretter oppløst i 50 liter vann.
   For mat hageplanter godt egnet som naturlig gjær gjærer med humle eller hvete korn.
  Gjær som gjødsel - Gjødsle planter økologisk mat!

   Hvete surdeig


   Ett glass hvete gjennomvåt og venstre for spiring om natten, deretter slipe til kashopodibnoho tilstand. I blandingen legge til en spiseskje sukker og mel, rør og kok på svak varme i ca 20 minutter. Neste dag satt i et varmt sted til bobler.

   Khmilna surdeig


   Friske eller tørkede kjegler berusende helle varmt vann, kok i en time, avkjølt og filtrert. For å legge til en klar blanding sukker og mel i forholdet 1: 2 blanding og la på et varmt sted i to dager. Til blandingen ble lagt potets kokte poteter, bland og la selv for en dag.  
  Яндекс.Метрика