Medisinske egenskaper av burdock og sin søknad

 Sedvanlig vi alle veikanten burdock planten er faktisk ikke så enkelt. Det er veldig nyttig fra røttene til tuppene på bladene, og det har lenge vært brukt til å behandle sykdommer og kosmetikk. I tillegg er noen folk i Sibir, Kaukasus og i Japan burdock bruk i matlaging supper og salater.


 Hva er fordelene med burdock?


 Avkok av røtter godt vasket håret shampoo i stedet. Volumet og glans er garantert. Men grave røtter trenger unge, når ingen plante og rock. Deretter holdt de alle nyttige egenskaper. Hvis kjøttdeig frisk utelater et svært nyttig masse, som skal gnis inn i hårrøttene for rask vekst eller helbredelse av den lille morgen.
 Blader av planter kan lett samles, vasket godt og bruke som et omslag for hodepine eller for sårheling. Den knust i pastopodobnuyu blanding burdock blader brukes til bitt av insekter, brannsår eller koker.
 Den samme saften kan også brukes til å behandle nyre og lever. Du trenger bare å ta daglig spiseskje av dette produktet til måltidet.
Medisinske egenskaper av burdock og sin søknad

 Ulike tinkturer av burdock rot brukes til å behandle magesår, nyrestein, revmatisme og gastritt. De kan også gurgle og munnen åpen hvis det er små sår eller betennelse der.
 I burdock root inneholder også naturlig erstatning for insulin og regelmessig bruk av kjøttkraft bidrar til å redusere blodsukkernivået. Den samme komponent (inulin) påvirker positivt tilstanden av legemet i behandling av kreft, så vel som i betydelig grad bremser tumorvekst.
 Videre inulin med borre roten forhindrer avleiring av fett i veggene av blodkar, og dermed hindre utvikling av aterosklerose og stabiliserer hjertet.
 Som enhver narkotika, har burdock noen kontraindikasjoner. Til tross for de nyttige egenskaper, kan det ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. I tillegg er det - en god diuretisk, men langvarig bruk kan føre til generell svakhet.
 Burdock har blitt så populær på grunn av sine helbredende egenskaper, finne et apotek eller lagre midler basert på det vil ikke fungere. Men hvis du har besluttet å utarbeide et skjær eller avkok, må du vite hvordan du samler krus. Prøv å ikke bruke planter som har vokst langs veier eller i forurensede områder. Å samle bedre å gå ut av byen eller ute i skogen. Som for matlaging concoctions med helbredende egenskaper blir brukt som friske og tørkede blader, sørg for å sjekke kvaliteten før du spiser eller tørking. Planter skal være helhetlig og ingen skadedyr.
Medisinske egenskaper av burdock og sin søknad


 Reseptbelagte legemidler Infusjon av blader

 Denne medisinen er egnet til å behandle nesten enhver sykdom. Men du trenger å vite riktig dosering. Du kan fortelle en spesialist i tradisjonell medisin. 60 gram tørkede eller friske blader å helle tre kopper varmt vann. Verktøyet infusert i minst fire timer og filtrert.

 Salve

 25 gram røtter og blader av burdock hell 100 ml vann og kok på svak varme i ca tjue minutter. Etter denne blandingen bør bland godt og legge til det hundre gram høykvalitets smør.
Medisinske egenskaper av burdock og sin søknad


 Burdock rot med honning

 Denne oppskriften ble svært populært for behandling av kreft. Du må blande 10 gram roten med en teskje honning og hell et glass vodka det. Skjær bør stå i mørket i 10 dager. Deretter kan du ta tretti minutter før måltider. For å gjøre dette, bør en spiseskje av stoffet løses i et halvt glass vann.
Når man skal plante gresskar

 Gresskar - en av de mest nyttige gaver av naturen, noen ganger urettferdig glemt i dag, mens bare et par århundrer siden var det på bordet i et slikt utvalg, som i dag bare kan drømme om.
 Og det var ikke bare dens nytte i en nødssituasjon, men det er lett å dyrke gresskar!
 Den vokser lett i nesten alle klima, så nyte sin smak og vet fordelene av dette bær kan innbygger av en region.

 Hvordan å plante gresskarfrø


 Frøene sådd det er fornuftig i varmt klima, eller gresskar kan ikke gjøre det før det er renset å vokse og modnes.
 Brønner gjort liten, da frøene plasseres ikke mer enn 2 cm. Tidligere, gjerne dynket i spesielle stoffer som stimulerer vekst og letter spiring.
 På bunnen av hullet som tidligere strømmet mugg eller en spiseskje av fosfatgjødningsstoffer.
 Etter prykapыvanyya frø er i hvert hull flyter mer, kan du lage en mini drivhus på overflaten, ved hjelp av et dekkmateriale som vil øke hastigheten opp stigen.
 Med bruk av den første filmen bør fjernes. Erfarne gartnere bruker som et arnested beskjæres plastflasker med vann. De er ikke bare praktisk å bruke når plante frø, men når det er nødvendig for å bestemme hvordan å plante gresskar frøplanter. Flasker praktiske for sin større mobilitet: den dagen du kan fjerne, slik at bakken for å varme opp og om natten for å slå tilbake.

 Hvordan å plante gresskar frøplanter


 Frøplanter dyrket på samme måte som andre vegetabilske avlinger måte sådd frø i torv potter i mars når dagslyset begynner å øke.
 Direkte frøplanter er transplantert inn jord etter land forsvinner helt tint og fare for frost.
 I den midtre sonen er mai måned. Ett hull er vanligvis plassert bare to eller tre skudd, men vær klar over at blant de fleste hullene bør være tilstrekkelig avstand for å sikre at veksten av grener og eggstokker seg selv at de ikke forstyrrer hverandre.
 Andre skyter også bra som gir gartneren et valg: du kan fjerne den svakeste garantert mottatt ved å plante avlinger med minimal bakken.
 Omsorg og lite krevende gresskar vokser selv i moderat tørke, du bare ikke glem om makeup.  
Hvordan pasynkuvaty agurker?
 Agurk Frøplanter plantet i et drivhus i midten av april. I bosatte ned busker der stammen vokser opp, og begynne å se blader, bør stammen bli knyttet til et espalier. Anlegget er i struktur vintreet, som alene er pakket agurk espalier og gå til stammen, mens ikke krype langs bakken og vokse sidelengs, tar opp plass.
 Hva er fjernet stesønner
 Agurker - upretensiøs grønnsaker, men deres dyrking i veksthus er nødvendig å vurdere noen av sine funksjoner. For eksempel om natten lave temperaturer og godt lys i veksthus film skudd vil vokse raskt og langsomt fylles med frukt.

 For å oppnå en god avkastning, i tillegg til grunnleggende omsorg nødvendig gjennomføre en slik hendelse som pasynkovanie. Mange holder sin fjerde opptreden på arket. Pasynkuvaty og klima agurker kan og jord. Men ingen forferdelige konsekvensene vil være hvis denne prosedyren ikke holder, så det anbefales i tilfelle at pisken er god, og frukten av anlegget der.

 Faktisk pasynkovanie - fjerning av overflødige skudd og blomsterknopper, ta bort pisk krefter resulterer frukt ikke utvikler. Til riktig pasynkuvaty agurker trenger en praksis for å lære å nøyaktig skille stebarn fra hovedstammen, vil det beskytte anlegget mot skader. Dette arbeidet gjøres best i en tid da overskytende skudd (stebarn) under 5 inches, og de har ikke vært i stand til å trekke en rekke næringsstoffer. Bedre effektivitet av arbeidet kan oppnås i det tilfelle ikke gi stebarn vokse. Hvis de overstiger størrelsen på 15 cm, truer det tapet av en avling (ca 2 kg per busk).
Hvordan pasynkuvaty agurker?


 Hvordan og når pasynkuvaty ohurtschyky

 Stebarn må klype seg et godt skjerpet saks nær stammen. Å fjerne dem brukt flere måter. Du kan fjerne alle skuddene som oppstår pisker sine navdelene. Kanskje fjerne de første seks blader sammen med eggstokken og stebarn. En annen måte er å blende de første fire noder. Den brukes for å danne en fin busk kaster ikke bort strøm på frukt. Pasynkovanie agurkplanter tolerere smertefri, og vanligvis er det avholdt i første halvdel av juli.

 Prosessen er som følger pasynkovanie. Når anlegget var fjerde blad, kuttet alle stengler, knopper og blomster innkallingen. Deretter må du vente på utseendet på syvende blad og deretter beskjære trenger alle fra femte til syvende brev, slik at bare én bokstav og en eggstokk. Når den åttende bokstaven - er to og to blader eggstokken. Etter den ellevte brevet skal holde tre ting eggstokkene og blader på hver shoot.

 På denne tiden pisken når taket drivhus og det bør vikle rundt tapet. Herskende elite pisker behov for å nappe ut når det vokser en meter, men eggstokken på bunnen av stilkene er fjernet er nødvendig. De gjenskape, etter dødsfallet av de viktigste, full stammen, noe som vil øke innhøstingsperioden til høsten.

 Pasynkovanie fordel er at den ikke vokser planten. Forsømt gjengroing fører til fukt og råte, hvorfor planten blir gule og visner raskt.

 Pasynkovanie brukt tid, bidrar til den raske fremveksten av skudd med kvinnelige blomster som fremskynder modning.

Яндекс.Метрика