Når å plante agurker i det åpne bakken

 Til tross for overflod av agurker i butikkene som er tilgjengelig hele året, med sine egne forstadsområder er fornuftig å vokse en ekte crunchy agurker, som ikke har noen lik på ethvert marked.
 Og de kan ikke være noen tvil som å vite når man skal plante ohurtsыy hvordan ta vare på dem, vil gartnere ikke brukes til dyrking av skadelige kjemiske komponenter som akselerere veksten, men også påvirker nytten av denne grønnsaken.

 Når man skal plante agurk frø


 Det er to måter å vokse agurker og om de vil vokse fra frøplanter eller frø, planting avhenger sikt og dens plassering.
 Snakker av drivhusene, så kan du lande i begynnelsen av mai, men ikke alle har mulighet til å installere det på nettstedet.
 Derfor vil vi fokusere på når man skal plante agurker i det åpne bakken. Uavhengig av om det vil bli planting frøplanter eller frø, bør den varmes opp.
 Når plante frø ekstern frost er ikke redd, fordi dybden av noen få inches av jord de trenge frøet og ikke skade, fordi hvis været tillater det, kan du gjøre det i slutten av april.
 Men det bør fokusere på at med god kvalitet frø første skuddene vises i en uke, og hvis den gang temperaturen synker kraftig, frosten ødelegge alt fungerer.

 Når å plante agurker i det åpne bakken frøplanter


 I dette tilfellet, ingen grunn til hastverk, som agurker ikke tilhører den kategorien av kald-resistente planter.
 I orden for dem å vokse og utvikle seg normalt krever at selv natt temperaturen ikke faller under 15 ° C.
 Hvis man følger de klimatiske forholdene i midten bandet, så stikk før i slutten av mai eller første av juni bare upraktisk.
 Selv om det ikke er ødelagt av frost ved temperaturer under 10 ° C ikke bare vil vokse.
 Ideelt sett bør disse sikre agurker temperaturforhold, når jordtemperaturen er 20 grader og over det er varmere. Da vises eggstokk frøplanter svært raskt, vil ta å vokse, og på slutten av juni kan samles første innhøstingen.
 Forresten, de som ønsker å nyte sommer agurker, i begynnelsen av juni måtte tenke på økende andel av nye frøplanter eller plante et frø i bakken mot slutten av måneden eller i begynnelsen av juli.  
Hvordan å vokse frøplanter av petuniaPetunia - en av de mest populære blant gartnere blomster. Dette anlegget kom til oss fra Sør-Amerika. Men det det er relatert til den langsiktige. I våre land - Petunia - er en årlig blomst som reproduserer ved hjelp av frøplanter. Hva tiltrekker gartnere - fans av denne planten?
Først, petunia upretensiøs. De krever ikke spesiell omsorg. Og viktigst av alt, disse blomstene er imponerende for sin skjønnhet og mangfold av arter. Disse fargerike planter kan være store og små, i form hramofonchykiv og fløyelsmyk i utseende ligner roser. Blomster fantastiske lyse farger. Fra små frø hver gartner, etter å ha brukt en liten innsats kan vokse flott busk med vakre blomster. Petunia kan være dekorert med blomsterbed og grenser. De kan tjene som dekorasjon i boligblokkene. Mistress Petunia dekorert balkonger. Det eneste problemet i innholdet av denne blomsten - et voksende frøplanter. Du kan sikkert kjøpe klar. Men det vil koste mye. I tillegg vyrostyvshy frøplanter på egen hånd, kan du være sikker på at anlegget vil være i månedsvis glede deg med sine farger.

Forberedelse for voksende planter av petunia

Seeding erfarne gartnere rådes til å engasjere seg i perioden fra februar til midten av mars. For å begynne, forberede jorda for å plante containere. Metallbokser bruk kreves. Fortrinnsvis er de laget av plast eller tre. Den mest praktiske alternativ - det er, for eksempel plastkopper av yoghurten. Men de trenger for å gjøre de nederste hullene ut overflødig fuktighet.
Jordsmonnet for planting bør være syrlig og lett. I jord bør legge noen fine sand, torv og organisk gjødsel. Vel, hvis jord vil omfatte hydrogel. Det vil være nødvendig å fukte jorden, noe som er svært viktig, ettersom petunia redd for tørking.

Vilkår plante petunia

Frø i utseende ligner valmuefrø. De kan være vanskelige å fordele jevnt på kapasiteten til jord. Dette kan være en vanlig tannpirker, plukke opp frø fuktet tuppen. Dryss dem på matjord er nødvendig. Vi bare klemme forsiktig frø i jorda og deretter strø dem forsvare eller smelte vann fra sprinkleranlegget.
Beholdere såing bør dekke med folie og sende på et varmt sted. Temperaturen i rommet hvor de vil være bør være minst 25 grader. Avlinger petunia krever god fuktighet. De må vanne to ganger om dagen. I vannet for vanning er bedre å legge litt mangan.
Etter 2-3 uker bør være den første stigen. Da anlegget skulle slippe fra filmen og gi ham med tilstrekkelig belysning. Det er bedre å bruke spesielle lamper som kan kjøpes på spesialforretninger. Etter fremveksten av skudd og blader av Petunia beholdere bør flyttes til et kjølig, godt ventilert rom.
Som for vanning, etter skuddene petunia ikke krever rikelig fuktighet. I stedet må du sørge for at det var fuktighet. Dette kan føre til døden av frøplanter.
Når de spirer vil Petunia 3-4 blader, bør de bli transplantert, eller, som fagfolk dykke. Avstanden mellom spirene må være minst 5 cm. En bedre transplantere dem i egne containere. Altfor lang røtter frøplante anbefalte litt kuttet med saks. 2 uker etter pick planter følger med spesielle dressing gjødsel.
Tips for voksende planter av petunia
- Ikke bli opprørt hvis frøplantene vokser veldig sakte. Det er normalt for petunia, spesielt i begynnelsen. I dette anlegget for en lang tid på å utvikle rotsystem;
- Husk at petunia frøplanter lys som trengs døgnet rundt, så ingen lampe som gir ytterligere dekning, kan du ikke gjøre;
- "Zakalyuyte" unge frøplanter. For å gjøre dette, åpen 10 - 15 minutters vindu i rommet der de er;
- Sikre at motivert ikke dannet skorpe til frøplanter ikke kvalt;
- Når sådd prøve råd fra erfarne gartnere. I første sette et lag av sne tykkelse på omtrent 4 mm. Med snøsmeltingen jord vil bosette seg med frø. Således vil de være på den nødvendige dybden i jorden. Snø vil gi frø for første gang og uniform fukting;
- For dyrking av hybrider og dyre varianter bruke Torv pellets.

Vær tålmodig, holde et øye med temperatur og fuktighet i rommet i tide til å vanne planten. Etter 3 måneder anlegget allerede gi deg massevis av lyse fargede blomster som forskjønne ditt hjem og legge til nye farger til liv!  
 Arbeid gartner mye mer ansvarlig enn det kan virke ved første øyekast. Plantene krever konstant omsorg og oppmerksomhet, bortsett fra en god høst, fargerike blomsterbed eller hage tette du ikke kan forestille seg. På skuldrene til eieren bakgården er store krav som vanning, omplanting, gjødsling, beskyttelse mot skadedyr og sykdommer, og mer. Men det mest ansvarsfull jobb - det er å plante (seeding) planter.
Frø kalender for 2015

 Gunstige dager - en sjenerøs avling


 Feilaktig planting eller såing teknologi kan ødelegge frøet eller spørsmål full utvikling descended kulturer. Men ofte selv etter å oppfylle alle nødvendige skritt i hagen situasjonen er dårlig. Noen sier det er vanlig uflaks, andre kritiserte kvaliteten på frø, erfarne gartnere er klar over at ting riktig plukket opp dager for såing. Enhver eier av hagen som respekterer din tid og nerver, ved hjelp av månekalenderen for å finne de mest gunstige tidspunktet for landing arbeid. Frø kalender 2015 vil bidra til å unngå de vanligste feilene nybegynner gartner - planting i dårlige dager.
Frø kalender for 2015

 Ved planting bør ta hensyn til fasen av månen. Hvis en gitt dag ikke er oppført gunstig eller ugunstig, bør vi bli guidet av informasjon om gjeldende månefase. I fullmåne og nymåne sterkt uønsket planting, omplanting og plante noen planter. I løpet av måneden, vokser beste aboveground plante avlinger - de vil vokse bedre, raskere overgivelse av landet, og deres næringsrik juice prytyahyvaemыy voksende makt i måneden vil lett komme seg til alle deler av anlegget. Mens de fleste gunstig måned chipped rot, som er nyttig å utdype røttene og et solid fotfeste i landet.
Frø kalender for 2015

 Vær såing måned kalender for 2015


 Spesialister måne sykluser lover i 2015 en god høst nesten alle typer grønnsaker. Spesielt sjenerøse forventede avkastning av poteter, tomater, bønner og agurker. Oppmerksom på muligheten for dårlige resultater plukke erter, squash og hvitløk. Å jevne ut potensielle problemer med visse typer avlinger bør prøve å plante dem i den mest gunstige for denne dagen.
 Frø kalender for mai 2015
 Kan - tradisjonelt den mest passende måned for å plante grønnsaker i form av teknologi overskriften, gjennom egnede værdata og den mest aktive perioden av månesykluser. Frø kalender for mai 2015 er rik på heldige dager og elendig ugunstig. Du får en stor innhøsting av nesten hver eneste kultur plantet denne måneden. Poteter og agurker bør plantes i kan unntaksvis gunstige dager, ellers kan du miste mye av innhøstingen av disse vekstene.
Frø kalender for 2015

 Avstå fra å plante frø i de følgende dagene av mai 2. juni 312 120 og 1 tall.
 Månedlige planting kalenderen for juni 2015
 Spesialister måne sykluser lover gode resultater fra planting meloner og gresskar i juni. Andre vegetabilske avlinger sådd denne måneden, ikke vil gi slik som i mai, men i fravær av utvalget bekymring om det ikke verdt det. Bruk kalenderen gartner til å nøytralisere de uønskede aspekter av kulturer og du vil bli fornøyd med resultatene av deres arbeid. Frø kalender lover usedvanlig rik avling av vannmeloner plantet i juni 2015, så hvis du ønsker å plante denne avlingen - prøve å gjøre det i juni. Lang ventetid vannmelon Høsten er mer enn innfridd hans gavmildhet.
 Ikke plante frø til 30 194 og 20 tall. Avstå fra alt arbeid i hagen i disse dager.
 Frø kalender for juli 2015
Frø kalender for 2015

 Juli 2015 - de fattige for å gi gunstig måned i månekalenderen såing. Hvis du trenger å spre en kultur som ikke er på bordet - følger regelen synkende og stigende måned. I juli, er det bedre ikke å besøke landet 19 mars og 4 tall. Hvis du ønsker å få en god avling av bønner - Sett frøene i juni.
 Ikke lov til å drive så viktig prosess som såing. Et velvalgt dager for å gjøre dette arbeidet ikke bare bidra til å bevare kultur fra ulike ulykker, men også øke produktiviteten i hagen din. I en form såing kalender gartner - ikke ignorere de verker av kjente astrologer, nerder og fagfolk som arbeider med månefasene.  
Яндекс.Метрика