Nyttige egenskaper kjerringrokk. Bruken av tradisjonell medisin

 Mange mennesker fortsatt vellykket behandlet med urter og ønsker ikke å høre om moderne fra apoteket. Dette er meningsløst, fordi naturen først skapte mennesket og derfor nærmere kan det være hva som helst. En representant nyttige flora - kjerringrokk - for mange hundre år, rettferdiggjør fullt tillit av folket og vellykket behandler dem fra ulike sykdommer.

 Feltet kjerringrokk er stauder. Den når noen ganger høyder av seksti centimeter og finne det i vårt land er ikke vanskelig. Men hvis du bor i nord eller i ørkenen, du kan ikke engang prøve å se etter. Visuelt anlegget ligner en hestehale, faktisk det navnet.


 Medisinske egenskaper av kjerringrokk


 Før du begynner å aktivt bruke dette anlegget i behandlingsprosessen, er det viktig å tenke på at i verden er det mange varianter av det. Blant dem er giftige stoffer, så du må strengt følge retningslinjene og ikke overskride dosering. Og best av alt være forsiktig og bruke bare sunn kjerringrokk, medisinske egenskaper som noen ganger også overraskende. Få det veldig enkelt.


 Hvordan skille friske fra kjerringrokk giftig?


 Som vi har sagt, er det enkelt. Kjerringrokk, som er egnet for behandling av forskjellige grener oppover. Hvis de er rettet ned - bypass dette anlegget side. Også alltid ta hensyn til de sporebærende ører. De må dø, og i deres sted vokse grønne skudd. Det er nødvendig å bruke dem som et legemiddel. Hvis sporebærende planter er pigger på endene, betyr det ikke passer for deg.


 Bruken av kjerringrokk


Nyttige egenskaper kjerringrokk. Bruken av tradisjonell medisin

 Mange gamle bestemor og nå kan fortelle hvordan bruke kjerringrokk. Først av alt husholdningsformål. Med farget det ull og selv polerte metaller. Buljong vel vidchyschav kjøkkenutstyr og hvitvaskede gulvet. Det er fordi denne planten inneholder store mengder av kiselsyre. Egentlig, syre, noe som gjør det nyttig for medisinske formål.
 Nyttige egenskaper
 Enhver lege vil fortelle deg at silika er en svært viktig del av menneskekroppen. Et tilstrekkelig antall garantier utmerket stand bindevev, hud, hår og negler. I dag, kjerringrokk redde oss fra mange sykdommer, dets bruk i inflammatoriske prosesser raskt takle sykdommen. Like lykkes med å bruke den til å stoppe blødningen som antiseptisk eller desinfeksjonsmiddel. I tillegg er det kjøttkraft kjerringrokk som et vanndrivende.


 Hvordan å bli behandlet ved hjelp av kjerringrokk?


 I tillegg til de ovennevnte problemer, kan ved hjelp av denne planten herde selv alvorlig sykdom. For eksempel, før avtagende påvirkning av aterosklerose i hjertet, hjernen, og det effektivt behandler forskjellig dannelse i mage-tarmkanalen.
 Snakker generelt, er feltet horsetail spesielt effektiv som et styrkende middel. Det hjelper med noen inflammatoriske prosesser og perfekt fjerner overflødig væske fra kroppen. Regelmessig inntak av gunstige effekter på hår og negler, samt forbedre elastisiteten av bindevevet til tider. Hvis du har overflødig kolesterol kan føle seg spesiell letthet, samt horsetail fjerner giftstoffer.


 Hvordan å forberede urt å bruke?


Nyttige egenskaper kjerringrokk. Bruken av tradisjonell medisin

 Forberedelsesprosessen er ikke komplisert, er bare noen få enkle regler. Først av alt, viktig for å samle opp gress. Gjør det beste fra juni til august. Velg ung, grønn peduncle og tørk dem. Det er lurt å gjøre det på loftet, som er tørket i solen. I tillegg bør anlegg for tørking være godt ventilert.
 Spre et tynt lag med gress og svært raskt det tørker. Hold det kan være om fire år.


 Nyttige oppskrifter


 Med kjerringrokk hovedsakelig lage tinkturer, konsentrater og presse saften. Forberede alt veldig enkelt.

 Skjær

 Anstrøk av kjerringrokk takler blæren sykdom, åreforkalkning, leverproblemer, samt med kvinnesykdommer. For deres behandling bør tas oralt. Hvis du har problemer med partier som lengter å helbrede, bør infusjonen skylles dem ut.
 Å forberede, ta 20 gram urter og 200 ml kokende vann. Hell vann gress og la det være minst en time. Etter at dette kjøretøyet er klar til bruk.
 Drikk ikke mer enn 1-2 ss. 3-4 ss to ganger daglig.
Nyttige egenskaper kjerringrokk. Bruken av tradisjonell medisin


 Buljong

 En fantastisk middel for ulike typer betennelser, ødem, brysthinnebetennelse. Ikke mindre effektivt takle byller, eksem, sår og trykksår.
 For å forberede suppen, ta 25 gram kjerringrokk og 25 kokende vann. Sette på brann og kok i ca 30 minutter ved liten temperatur.
 Ta en spiseskje 3-4 ganger om dagen. Hvis du har hyppig neseblødning drypp to eller tre dråper.

 Juice

 Å forberede juice du trenger en frisk urt kjerringrokk. Det måtte vaske, hogge og presse saften. Må bare oppbevares i et kjølig sted og ta 2 ts 3-4 ganger om dagen. Hvis du ofte krovyt nese zakapayte ham denne juicen. Ganske 2-3 dråper.
 Skål!  
Medisinske egenskaper og bruk av Helichrysum (med bilde)

 Planter kan være et flott alternativ til kjemiske medisiner. Selvfølgelig, i de fleste tilfeller er behandlingsurteekstrakter litt lenger, men du vil sannsynligvis bare tror på en positiv innvirkning på komplekset. Blant de urter som er bemerkelsesverdig for sin aktive effekt og er ofte brukt - evig. Dette er en av de eldste planter, som ikke bare er nyttige, men heller helbredende egenskaper.


 Medisinske egenskaper


 Nyttige stoffer av denne planten - et stort antall av essensielle oljer, tanniner, fargestoffer, harpikssyrer, inkludert askorbinsyre, karoten, og mange vitaminer. Meste evige, medisinske egenskaper som også bruker tradisjonell medisin og blir brukt som en beroligende og krampeløsende. Den mest effektive det lindrer kramper i galleveier og mage-tarm.
 Det hjelper også folk med nedsatt produksjon av magesaft. Infusion Helichrysum hjelper med lav surhet og selv svak fordøyelse. Når det tas regelmessig justert produksjon av galle og bukspyttkjertel vil bli frisk igjen. Det blir ofte brukt til å behandle galleblæren, fordi det kan også ta med sand og steiner. Selvfølgelig kan du ikke hoppe forbi de antibakterielle egenskapene til Helichrysum.
Medisinske egenskaper og bruk av Helichrysum (med bilde)


 Søknad


 Utdrag fra Helichrysum kan lage selv eller kjøpe på apoteket. Alle er like effektive, men mange foretrekker å gjøre alt selv. Men før du snakker om oppskrifter, snakke om omfang.
 Gresset er så effektiv at leger aktivt brukt det i urologi, spesielt for behandling av nyresykdom. Infusjoner enkelt fjerne noen kramper, znebolyuyut og desinfiseres. Dette er et flott verktøy som skal alltid være på sokkelen i ethvert hjem. Det er fordi det evige klarer med sykdommer i mage og tarm. Han satte en stopper for forstoppelse, og du kan re-absorbere næringsstoffer riktig.
 Mennesker i alderen sikker på å bruke den. Tool renser fartøyer fra kolesterol og styrker dem. I tillegg vil kroppen din bare holde gode kolesterolet og dårlig vises.


 Oppskrifter infusjoner og kontraindikasjoner


 Før du bruker urten skal tilberedes med henne infusjon. Det er viktig å følge den teknologi og proporsjoner, som for virkestoffet kan skade.

 Infusjon

 For å forberede det ta tørket immortelle (1. L.) og fyll den med kokende vann. Alt må stå i 15 minutter. Sil deretter væsken og avkjøl. Det er alt du kan ta.
 Avhengig av sykdommen regimer kan variere. Det er vanligvis tre ganger om dagen i 100 ml før måltider, i ca en halv time.
Medisinske egenskaper og bruk av Helichrysum (med bilde)


 Verktøy for galleblærebetennelse

 Å kvitte seg med dårlige kolesterolet koker annen infusjon. For dette trenger du to spiseskjeer tørket plante. Hell kokende, men med kaldt vann og la sette mot. Åtte timer kan gjøre.

 Behandling av hematom

 Helichrysum hjelper også med hematomer, det hindrer dem fra å spre seg, bremser det. Imidlertid er det sterkt ikke trenger gress eterisk olje. Det må dryppe ned i vannet og drikke et par dager før hevelsen vil ikke fungere.


 Kontraindikasjon


 Utvilsomt, mai kontraindikasjoner mye mindre sammenlignet med narkotika, men ikke ignorere dem. I tillegg evig ikke trygg urt, er det bedre å ta det ordentlig fordi kroppen kan samle gift. Ja, dette er gress giftig, men de blir behandlet riktig dosering. Den maksimale behandlingsperiode - tre måneder. En lengre sikt føre til brudd på leveren. Det er like viktig å være sikker på at du ikke har allergier, men det vil bli kjent etter første dose. Også, ikke referere til det under graviditet og amming.  
Яндекс.Метрика