Nyttige egenskaper Kalanchoe

 Hva terapeutiske og fordelaktige egenskaper av kalanchoe potteplante.
 Homeland Kalanchoe er Afrika. Folket Kalachoe kalt "potte ginseng. Den brukes som et rusmiddel av mange land, inkludert Russland.
 I en potteplante kalanchoe begynte å avle relativt nylig, selv om det er brukt som en dekorativ lang. Det er en eviggrønn plante som ikke trenger spesiell omsorg. Stammen kan oppnå 120 centimeter høyde, har en sterk vekst. Bladene av Kalanchoe saftige og kjøttfulle. I bladet knoppene er dannet Babes luft, som da lov blader med røtter.
 Som narkotikabruk luftig deler av Kalanchoe - blader. Den oppnådde saften fra bladene har anti-inflammatorisk virkning. Bruk den til å helbrede sårene. Mye brukt i folkemedisinen fikk juice og kremen av Kalanchoe. Strukturen av rommet Kalanchoe juice er vitamin C, tanniner, jern, kobber, aluminium, kalsium, magnesium og mangan. I et brev Kalanchoe er polysakkarider, oksalsyre, eplesyre og eddiksyre, enzymer.
 Kalanchoe har en myk makt, noe som bidrar til å øke vitalitet, bedre humør og øker effektiviteten. Ikke rart Kalanchoe kalt legen min, i hans nærvær, føler personen et utbrudd av energi, det skaper en positiv aura i rommet. Det kan plasseres i noen roms leiligheter, renser den luften av bakterier, gir en sterk og sunn søvn uten mareritt.
 Kalanchoe juice brukes som en ekstern midler, kan det kurere tilgjengelige purulente infeksjoner, fistler, trofiske sår, liggesår. Hva gasbind foldet i 4-5 lag klink våt Kalanchoe juice og brukes til det berørte området. Med Kalanchoe juice kan også behandle periodontal sykdom, blødende tannkjøtt. Hva gjør innånding med saften av dette anlegget. Bare vær nøye med å ikke treffe Kalanchoe juice inne, samt interne midler som det ikke blir brukt.

 Juice Kalanchoe


 Ingredienser: blader av planten.
 Forberedelse : Skjær bladene av Kalanchoe og holde for en uke på et mørkt sted ved en temperatur på 5-10 ° C. Deretter hogge bladene og gni den tresleiv til å få en homogen masse. Del det på steril kompress og presse saften. Igjen en væskebeholder i to dager til, helt til sedimentet. Hold juice ved 10 ° C.
 Hvordan du bruker : Kalanchoe juice suge gasbind, bomullsdott og gjelder for den berørte huden.

 Salve Kalanchoe


 Ingredienser: Kalanchoe saft 30 ml, 59 g lanolin, 50 g vaselin.
 Metode: Bland saften av Kalanchoe og lanolin, petrolatum deretter legge til og bland til en jevn røre.
 Hvordan bruke: smøre det berørte området 1-2 ganger om dagen for chyryah, sår, liggesår og andre hudsykdommer.

 Alkohol anstrøk av Kalanchoe


 Ingredienser: 2 ss. l. De knuste blader av Kalanchoe, 200 ml 40% vandig etanol.
 Forberedelse : Hell alkohol blader av Kalanchoe, la på et lunt sted i 10 dager, deretter press.
 Hvordan du bruker : Påfør skjær for behandling av mindre sår og komprimerer.  
Medisinske egenskaper av aloe

 Hvor nyttig aloe? Hvilke sykdommer kan behandles med aloe?
 Aloe er også kjent som "aloe". Tilhører familien aloэvыh. Det er et eviggrønt tre. Den har opprettstående, forgrenet stilker med mange blader, stengler kan nå høyde på 4 m. Den nedre delen av anlegget er en ringformet arrene etter løv. Bladene av aloe xifoid plassert vekselvis på stammen; deres lengde er 65 cm, bredde - 4 cm, tykkelse - 15 cm. Bunn later konveks topp - litt konkav, kjøttfull, saftig, med tenner på kantene. Bladene observert voks, noe som gjør dem grønn-grå farge.
 Medisinske egenskaper av aloe kjent for folk i lang tid. I oldtidens Egypt, aloe juice var en av komponentene i midlene som brukes til å balsamere likene av faraoene og deres pårørende. De helbredende egenskapene til aloe høyt verdsatt i det gamle Hellas, omtale av funnet i skriftene til den greske legen Dioscorides og Plinius. I den arabiske verden har lenge vært ansett som et symbol på aloe tålmodighet, som planten er upretensiøs og svært motstandsdyktig mot tørke.
 Spesielle helbredende egenskaper dampet inn til tørrhet aloe leaf juice, kalt Sabur. Det fremmer helbredelse av sår og sår, forhindre håravfall, lindrer hodepine, smerter i ledd, hjelper med sykdommer i mage, lever, magesår, gulsott. Det hjelper også å kvitte seg med melankoli.
 Strukturen inneholder aloe essens, aloynы og andre stoffer. Det gir en lakserende effekt, siden den inneholder antrahlikozydy irriterende reseptorer i tarmslimhinnen, forårsaker økt sin fysiske aktivitet. Sabur brukes som en tørr ekstrakt som avføringsmidler, enkelt dosen er fra 001 til '01 svekkelse tarmen skjer i 8-10 timer. etter inntak. Men det har et antall kontraindikasjoner. For å få dette stoffet må ha vært tilstede i tarmen galle, slik at det ikke kan anvendes i sykdommer i galleblæren og leveren. Kontra også graviditet, hemorroider, blærekatarr, livmor blødning, som de stoffene som finnes i aloe, forårsaker blodstrømmen til bekken organer.
 Sabur anbefales å bruke for kronisk forstoppelse assosiert med redusert tone av tarmen. Store doser av aloe irritere tarmveggene, og liten ledelse for å bedre fordøyelsen og økt galle sekresjon. Stimulerer også appetitten og aloe juice, som er tatt i små doser.
 Aloe juice hjelper i noen gynekologiske sykdommer. Når cervical erosjon, anbefales det å suge en bomullsdott og putte den i vagina.
 En frisk, nettopp fremstilt aloe juice i en dose på 5,10 ml tas oralt 2-3 ganger om dagen i 30 minutter. Ved å spise for å bedre appetitt, kronisk gastritt, forstoppelse, etter dysenteri, magesår, for å forbedre kroppens motstandskraft mot infeksjoner.
 Honning blanding av aloe tuberkulose
 Ingredienser: 15 gram juice av aloe blader, 100 g smør, honning.
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Dosering: ta varm blandingen i 1 ss. l. før måltider 2-3 ganger om dagen. Du kan drikke varm melk.
 Buljong med Aloe vaskulær dystoni
 Ingredienser: 1 kopp hakket blad aloe, 300 g honning, 05 kopper vann.
 Forberedelse: Bland ingrediensene og i 2 timer Cook over svært svak varme.. Deretter avkjøl og røre, satt i lagring på et kjølig sted.
 Hvordan bruke: drikke 1 ss. l. 3 ganger om dagen.
 Aloe avføringsmiddel for forstoppelse
 Ingredienser: 150 g av knuste blader av aloe, 300 g honning.
 Metode: varme opp honning og hell dem hakkede blader av aloe, la stå minst over natten.
 Dosering: Ta en time. å spise en ss. l.
 Alkohol anstrøk av aloe å styrke immunforsvar
 Ingredienser: 5 store frisk aloe blader, 500 ml vodka.
 Forberedelse: Skjær aloe, hell vodka og la stå i to uker på et varmt sted, rist daglig.
 Hvordan bruke: ta 3 ganger om dagen i to timer. å spise en ss. l.  
Nyttige egenskaper liljer

 Den helbredende egenskaper av liljer. Hvor nyttig lilje
 Homeland liljer er Japan og Asia. Foreløpig vokser godt i Nord-Amerika og Europa. I slag, er det rundt 100 arter. I direkte slanke stilkene av liljer grønne, noen er på stilker mørk brun eller mørk lilla innslag. Høyden til stammen i gjennomsnitt 30 til 40 cm. Blader lanceolate, lineær, lineær-lanceolate, avlange. Blomstene er en eller 2-4 stykker i blomsterstander. Perianth består av seks deler, formet som en bjelle, bolle eller turban. Blomster i en posisjon til å være hvit, rosa, gul, rød, lilla, oransje farge, noen ganger er det petals dekorert med prikker, flekker eller striper på innsiden.
 I avkortet form av lilje blomster i stand til lang stående i vannet. I Japan er det mest gunstig klima for dyrking av liljer, hvor det er dyrket ikke bare som en prydplante, og noen arter er spiselig. Som potteplanter lilje er lett å avle. De fleste varianter av liljer blomstrer i sommer. De trenger frisk luft, så det er bedre å gjøre sommeren en balkong eller en romslig godt ventilert rom.
 Som narkotikabruk blomsterløk og liljer. Den kjemiske sammensetningen av det er dårlig forstått. I folkemedisinen utøvere varianter av liljer som hvitt og tiger. Lilje pærer som brukes for abscesser og suppurative betennelse i form av eksterne midler. For dette formålet, anbefales å koke i melk. Suppen av hvite liljer som brukes i kosmetiske formål å lette fregner. Med blomster liljer også gjøre et skjær, som fungerer som en tonic. Middelalderens armenske healere anbefalt å bruke dette anlegget i alder ved seksuell svakhet. Tiger Lily er mer vanlig som eksterne kostnader. Den har de samme indikasjoner for bruk som en lilje.
? Lily i antikken symboliserte kongemakten. Det er ofte avbildet på våpenskjoldet til de aristokratiske familier av Europa. Det latinske navnet på blomsten har keltiske røtter og oversettes som "klær".

 Anstrøk av hvite liljer


 Ingredienser: 2-3 lilje blomst, 200 ml vodka.
 Forberedelse : Hell vodka knust blomst lilje, la på et mørkt sted for to uker, deretter press.
 Hvordan du bruker : Ta på tom mage om morgenen infusjon av 20 ml løpet av behandlingen er 2-3 måneder, deretter ha en pause i 10 dager og gjenta.

 Buljong lilje pærer for smertelindring og stoppe livmor blødning


 Ingredienser: 15 g lilje pærer, 200 ml vann.
 Metode: pære deksel med vann, kok opp og la det koke i 10 minutter.
 Hvordan du bruker : Ta kjøttkraft 1 ss. l. 3 ganger om dagen.

 Hjelp av hvite liljer å fjerne fregner


 Ingredienser: i like mengder avkok av blomster av hvite liljer, sennep mel og honning.
 Forberedelse : Bland alle ingrediensene.
 Hvordan bruke: smøre verktøyflate to ganger om dagen.  
Яндекс.Метрика