Nyttige egenskaper roser

 Medisinske egenskaper av rose. Ved hjelp av roser i kosmetikk.
 Rose er en eviggrønn busk høyde på 1 til 2 m. Innendørs (dverg) Rose vokser opp til 30 cm, forskjellige størrelser av hagen blomster (15-4 cm i diameter), blader, tykke stengler, og generelt ser det samme.
 For dyrking i potter ofte velge hybrid te, remontant, poliantovi og pernetsyanskye typer roser.
 Rose har lenge vært ettertraktet ikke bare for sin legendariske skjønnhet, men også for de helbredende egenskapene som finnes der eterisk olje. Det er fortsatt i bruk i sammensetningen av kosmetikk og medisin.
? Naturlig roseolje er meget kostbart, ettersom bladene høstes for hånd, og til visse tider - fra 4 til 8 timer. morgenen, når kronbladene inneholdt flest av essensielle oljer. På en dråpe roseolje er 30 knopper.
 Nyttige egenskaper av rose olje veldig mye. Dets antisopp, antivirale og antiseptisk virkning effektivt brukes til å hindre og å supplere behandling av akutte respiratoriske virusinfeksjoner og influensa, så vel som for tannlegen og gynekologi. Det hjelper å harmonisere tankene, bedre søvn, øke effektiviteten, omsorg, eliminere stress og angsttilstander, tretthet, lindrer, som er i stand til å handle på psyken i forskjellige retninger. Rose olje har foryngende egenskaper, forbedrer hudens elastisitet, lindrer irritasjon. Det gjenoppretter hormonell ubalanse, så effektivt brukt i premenstruelt syndrom. Det er gunstig for det kardiovaskulære systemet, kan eliminere spasmer i blodårer, hodepine og svimmelhet. Også har afrodisiske egenskaper.

 Rosevann i aldrende hud


 Ingredienser: 3 dråper roseolje, 300 ml vann.
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Hvordan bruke: Tørk huden med en løsning 2-3 ganger om dagen.

 Anti-aldring, nærende skrubb med rose olje for ansikt og bryst


 Ingredienser: 2 dråper roseolje, 2 lm L.. honning, havsalt.
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Hvordan bruke: bruke skrubb på en bomullsdott, gjelder masserer ansiktet og halsen og la stå i 3-5 minutter. absorberende, og skyll med varmt vann.
 Merk: Det anbefales å bruke en gang per uke.

 Roseolje for tannpine


 Ingredienser: Rosa og basen (for eksempel olivenolje) olje i et forhold på 1: 3.
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Hvordan bruke: Fukt en bomullsdott med en blanding av oljer og feste til tann av pasienten.

 Rosevann i periodontal sykdom og angina


 Ingredienser: 2 dråper roseolje, 200 ml vann.
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Hvordan bruke: skylle munnen med en løsning tre ganger om dagen som profylakse og samtidig behandling.

 Hjelp av roseolje for vanning


 Ingredienser:. 3 dråper roseolje, 1 ts L. natron, 500 ml vann.
 Forberedelse: Bland ingrediensene.
 Bruk: brukes til skylling med candidiasis vaginitt og som et supplement til den grunnleggende behandling.

 Sit-bad med roseolje for å forbedre seksuell funksjon


 Ingredienser: 8 dråper roseolje, 200 ml melk.
 Forberedelse: Bland ingrediensene, legge til bolle med vann.
 Dosering: Ta bad sitte i 3 måneder før planlagt unnfangelse flere ganger i uken.  
Opuntia. Nyttige egenskaper stikkende pære

 Hva nyttig, healing og terapeutiske egenskaper av stikkende pære.
 Hjemland stikkende pære er Mexico. Det er en stor kaktus som har mørk grønn stilk, i likhet med tortillas. Segmenter stammer størrelser kan være til stede, de er tykke, saftige, lys grønn, med avlange eller obratnoyaytsevydnuyu skjema. Holkovydni store pigger dannet i modne segmenter.
? Mange tror, ​​sier myrt gjør en kvinne lykkelig, fordi hver kvinne bør holde dette anlegget bygningen. Lukten av myrt fjerner fra menneskelig ondskap og misunnelse.
 I industri og medisin for alle plante stikkende pære ganske normal. I tropiske land gjør stikkende pære hekker og plantet for å beskytte jorda mot erosjon. Anlegget er brukt i kosmetikk, med sine torner gjøre magiske amuletter. Frøene produsere olje eller male til mel. Prickly pære blomster er en del av mange te møtet. Siden planter produserer pektin, lim og farger for matvarer. Den inneholder vitaminer. Med denne type kaktus kan få råstoff for produksjon av såpe, alkohol, deodorant og mer.
 På grunn av betydelige helbredende egenskaper av stikkende pære brukes i tradisjonelle og folkemedisin. Med stikkende pære skyter forberede medikamenter som hjelper eliminere diaré og magesmerter. Prickly pære frukt er også brukt som et festemiddel for diaré.
 For behandling av diabetes, fedme, gastritt, leversykdom, høyt blodtrykk, magesår medisiner anbefales med stengler og blomster av kaktus. De er i stand til å regulere blodsukkernivået. Prickly pære blader bidra til utvikling av insulin i kroppen.
 Opuntia råd til å bruke for fedme, fremmer det vekttap, men det gir kroppen alle næringsstoffene. Det faktum at kaktus fibrene absorbere fett molekyler, så det er ikke absorberes i tarmen. Det hjelper også i nedbryting av fettvev og deres rask fjerning fra kroppen.
 Ved bruk av stikkende pære mat fibrene svelle, deres volumøkningene i magen, forårsaker en følelse av fylde, som vedvarer i lang tid. Appetitt og blodsukker og kolesterol nivåer mens fallende. Som et resultat forbedrer forbrenningen og vekten blir mindre.
 Opuntia inneholder vegetabilske proteiner som bidrar til å bekjempe ødem og cellulitt, fjerner væske fra kroppen. Det eliminerer også tyngde i bena, eliminerer smerter.
 Prickly pære juice anbefales å drikke leversykdom. Når betennelse i urinveiene (blærekatarr, urinrørsbetennelse) hjelper avkok av røttene til den stikkende pære, har en vanndrivende effekt. Også stikkende pære fungerer godt i strid med prostatakreft, anbefales det å drikke et avkok av menn over 50 år. Blomster kaktus med hemostatic og snerpende egenskaper, blir de anbefalt å kvitte seg med BPH, med urinrørsbetennelse og andre sykdommer i spontan og hyppig vannlating. I disse stoffene bidra til å styrke sphincter av blæren og lindre kronisk betennelse.
 Kontraindikasjoner mot bruk av narkotika med stikkende pære er en kronisk hemorroider og blærekatarr.

 Komprimere med stikkende pære ødem


 Ingredienser: 1 ark stikkende pære.
 Forberedelse: Fjern all e-post med torner. Skjær en stripe bredde på 1 cm, legg resten i kjøleskapet. Skjær et stykke chop å få en slurry.
 Hvordan bruke: mush gni inn i hoven plass for to minutter, så glatt, toppdeksel med en plastpose og pakk alt ull skjerf. Komprimere gjøre før du går til sengs. I morgen, fjerne overflødig slurry.
 Merk: gjelder en kompress for 3-10 netter.

 Anstrøk av stikkende pære blader med verkende føtter


 Ingredienser: 1 ark stikkende pære, 200 ml vodka eller 70% etanol.
 Tilberedning: Skjær skiver brev, hell vodka og sette mot i 15 dager i en mørk container.
 Hvordan bruke: inne ta 15-18 dråper daglig utenlandske pasienter for å gni føttene.

 Komprimere med stikkende pære sårtilheling


 Ingredienser: 1 ark stikkende pære.
 Forberedelse: Fjern all post med torner, klippe den i to.
 Hvordan bruke: gjelde for den verkebyll saftig fest bandasje. Løpet av behandlingen er 5-6 dager.

 Bladene er stikkende pære i sykdommer i urinveiene


 Ingredienser: 5 stikkende pære blader, 2 ss. l. vann.
 Forberedelse: hogge bladene stikkende pære bruker jeksel eller juicer. Del slurry på et tøystykke og presse saften, tilsett resten av slurry vann og klem igjen.
 Dosering: Ta 1-2 ss. l., spise honning eller sukker, tre ganger daglig i 30 minutter. før du spiser.
 Merk: fungerer som et vanndrivende.

 Bladene av stikkende pære og honning Cahors i astma


 Ingredienser: 200 gram finhakket blader av stikkende pære, Cahors vin 500 ml, 500 g honning.
 Metode: Bland alle ingrediensene, la stå i 20 dager.
 Hvordan bruke: ta 3 ganger om dagen for 1 cent. l. før du spiser.
 Merk: betyr egnet for allergi mot bie-produkter.  
Yuka. Nyttige og terapeutiske egenskaper av yucca

 Hvor nyttig yucca? Bruk yucca i folkemedisinen.
 Yucca - ahavovyh anlegget familien. Opprinnelig fra Nord-Amerika. Det er en eviggrønn plante med malohillyastym stilk. Plassering spiral blader.
 Inflorescence opp til 200 cm og har skjema shyrokoraskydystыh panicles, forlater sentrum ark utløp. Blomster i en hvit bjeller, opptil 7 cm.
 Frukten ser ut som en stor kjøttfulle bokser med runde svarte frø som når en diameter på 1 cm. Innendørs yucca (voksen) minner falsk palme og når en høyde på 3,4 m. Derfor er det ofte satt i hallen eller større rom. Blomst i sommer for å gjøre bedre i friluft i vinter - en lys og uoppvarmede rom. Blomstringen skjer i løpet av få år. Anlegget avslører anti-allergisk og anti-inflammatorisk handling. Yuku brukes eksternt som et avkok i dermatologi i ulike dermatoses som eksem, eksem, kløe, lichen planus, psoriasis og andre. En juice planter behandlet med viral utslett vesikulært dermatose, psoriasis, lichen planus og andre.

 Buljong med yukoyu prostata


 Ingredienser: 1 del yucca rot, hortensia, burdock, Manchurian Aralia, alm blad, urtehage persille, alfalfa frø, klopohonu stinkende, lobelia sydyachetsvetkovoy, cayenne pepper bitter, rød leire, 500 ml vann.
 Forberedelse: 2 ss. l. bland tilsett vann, kok i 15 minutter. og la stå i en time. Deretter avløp.
 Hvordan bruke: drikke et avkok for 05 kopp 3 ganger om dagen. Løpet av behandlingen varer i en måned.  
Яндекс.Метрика