Omsorg for frøplanter av paprika

 Voksende seedlings av pepper


 Hvordan ta vare på frøplanter av paprika

 Hvordan å forstå at kvalitet og frøplanter klar for planting i bakken


 Eventuelle kvalitet frøplanter sikker ser sunn, smidig, har en naturlig grønn farge, et tilstrekkelig antall av full blad.
 Frøplanter nesten alle grønnsaker klar for planting i ca 50 dager etter planting frø. Hun er 25 inches høy og har 4-6 blader.

 Hvordan og når du skal dykke frøplanter


 Vanligvis frø for planter sådd første i en lang rekke store bokser, og når skuddene tilbake, blant dem velge de mest sterke, store og sitter på pottene og "personlige" kontoer. Som et resultat av bakterier få ekstra plass for videre utvikling og få litt erfaring transplantasjon.
 Plukker utøvelse av skudd med minst to små blader. Frøplanter vannes, og et par timer grave, røtter trimmet med ca 1/3 og plantet en "personlig" gryte eller stor plastkopp.

 Hvordan unngå eskalerende frøplanter


 Utviklet seg til frøplanter - det er ikke bra, fordi den svært store flukt rotsystem er veldig utviklet og tilgjengelig areal i potten for å drive det vil bli savnet. Som et resultat, i stedet for en sterk, sunn, korenastoy frøplante gartner blir strukket og skrøpelig.
 Veksten av frøplanter kan oppstå av følgende årsaker:
? oppbevaring timing planting i bakken på grunn av den kalde våren;
? med rikelig vanning og fôring; v mangel på lys i vinduskarmen.
 For å hindre mulig situasjon på flere måter:
? plukker med spesielt kutte en del av rotsystemet å utvikle forebygging;
? ved hjelp av vekstregulerende midler;
? plante frø senere enn vanlig. Hvis du allerede frøplanter vokste, bør det:
? stoppe vanning og plassere pottene på et kjølig sted;
? transplantasjon inn i bakken lang nedre del av stammen under bakken til å konkludere med at anlegget blir forkortet, og stammen av nye røtter;
? rømmer kutte flere store grener å implantere dem og deretter plante.

 Hvordan dosvichuvaty frøplanter


 Plantene får nok lys bare i det åpne feltet, mens i normal opplyst område og i løpet av den lange dager som naturlig mulige bare om sommeren. Men frøplanter vokst siden slutten av vinteren. Å hjelpe unge skuddene få nok lys for utbygging, bør organisere den er mottatt av kunstige midler.
 Erfarne gartnere på vilje ved hjelp av følgende metoder:
? knyttet til bakkene vinduer speil eller ark med folie, og lyset reflekteres fra dem når spirene i større mengder. Dette kan imidlertid mengden av lys frøplanter likevel ikke være nok, så du bør regelmessig vaske vinduene og utfører "gå", avslører en varm solskinnsdag vinduet;
? dosvichuvannya sikreste måten er å bruke fluorescerende lysrør, er spirene på ca 15 cm. Det bør bli husket som frøplanter vokser over tid, noe som betyr at lampen vil heve dem vokse til en høyde. Varighet av kunstig belysning er 19-20 timer daglig.

 Hvordan å vanne plantene


 Vanning frøplanter er bedre avgjort eller filtrert vann. Du kan også bruke smeltevannet, hvis du ikke bite i tvil om sin kvalitet, harmløshet av kjemisk sammensetning. Hver boks potten bør ha dreneringshull for drenering overflødig vann. Hyppigheten av vanning avhenger av ytre faktorer (solenergi eller overskyet), jord og personlige behovene til bestemte anlegg. Så du kan ikke si nøyaktig hvor ofte du trenger å vanne plantene - vanligvis mengden vanning varierer fra et par ganger om dagen til en gang i uken. Grønnsaker som liker fuktig luft (for eksempel agurk), bedre vann om natten og foretrekker tørr luft (for eksempel paprika, tomater) - i morgen.

 Når man skal plante stiklinger


 Hver plante har sin egen lengde av vekstperioden, og ulike grønnsaker sådd spirene til forskjellige tider, men vanligvis skjer i februar og mars, for eksempel tomater - i andre halvdel eller slutten av februar, paprika - i første halvdel av februar, kål, agurk - i slutten av mars.

 Hvordan bruke Torv pellets


 Torv pellets - et sammenpresset torv i form av tabletter med en diameter på 8 cm og en tykkelse på omtrent 3 cm, som har en liten fordypning i en av de baser. Dens fordel er klar form, torv strukturen tillater luft å passere godt til de dype røtter av tabletten, og dets sammensetning er balansert og ikke krever levering av flere næringsstoffer.
 Før du bruker tablet spredt på skuffen med hulslipt opp, fyll med vann ved romtemperatur. Etter ca 30 minutter pille øker i høyde, blir sylinderen.
 I våt hul sylinder bør sette noen frø på toppen humus deksel. Torv sylinder på plass gunstige forhold, legge under glass eller plast sporudku (f.eks snudd opp ned tanklokket eller wire, dekket med polyetylen). Når spirene spire, gi røtter, med torv sylinder bør blåse den i jorden eller drivhus.

 Hvordan holde spirene hvis du planlegger lange fravær


 Hvis du så raskt trenger å forlate for en lang tid, og du planlegger å vokse frøplanter, tilbyr vi en jevnlig strøm av vann til frø eller spirer kan være en klassisk "spinning" dråpe ved å plassere en stor nok beholder med vann nivå over esker med frøplanter og har hver av ullgarn.
 Tiden selger en såkalt hydrogel - akrylamidpolymeren materiale som kommer i form av pulver eller ørsmå partikler som absorberer vann og øke noe hundre.
 Hydrogelen kan tilsettes i tørr jord, og deretter vannes etter planting. Da jorda vil øke i volum og alt kan falle ut av boksen / potten. Derfor rassadnuyu jord er bedre å gjøre pre-impregnert med vannperler.
 Takket Hydrogeler, kunne antallet vanning reduseres til 6 ganger, og forbedre jordstrukturen.
 Forbruk hydrogel er ca 30 g per 1 m 2.  
Hvordan å vokse en krystall hjemme? Produksjonsteknologien
 Krystallene er verken makeløs, utrolig skjønnhet. Mange ønsker å være eiere av slike utsøkt objekt. Kjennere sannsynligvis lurt på hvordan å vokse en krystall hjemme.
 Det bør bemerkes at hans produksjon huset trenger du ikke dyrt utstyr og spesielle materialer. Crystal voksende prosessen krever maksimal tålmodighet. Hvis du har datakvalitet, kan du gjøre det, og dekorere interiøret i huset unik skjønnhet av steinen. I tillegg er det også en fantastisk gave, spesielt hvis du gjorde det med sine egne hender.
 Forskjellige baser
 Du kan vokse en krystall av salt, ferrosulfat, nikkelklorid, sukker, kobolt-klorid, kobbersulfat og andre kjemikalier. Hovedmålet er å få en stein mest korrekt form.
 Veldig uvanlige og spennende utseende krystaller laget av kobber sulfat, har fargen navy. Også utsøkte lilla steiner er laget av hromokalyevыh alum.
 Produksjonsteknologien av krystall kobber sulfat
 Vokse krystall kobber sulfat er et blunk, enda viktigere, som allerede nevnt, være tålmodig.
 Kobber sulfat er mye brukt i landbruket for å drepe skadedyr i bransjen er det nødvendig for produksjon av syntetiske fibre, mineralske malinger, kjemikalier og så videre. Kjemikaliet kan være lett å finne i en hvilken som helst butikk som selger produkter til dyrkere og gartnere.
 1. Det er nødvendig å fremstille mest mulig konsentrert oppløsning av det valgte salt, og dermed er det nødvendig å tilsette et glass vann i en slik tid som en annen del stopper oppløst under omrøring.
 2. Da trenger du litt varm blandingen til fullt oppløse salt. For å gjøre dette glasset bør plasseres i en beholder med varmt vann.
 3. Den resulterende konsentrerte oppløsning helles over i et begerglass eller bank.
 4. Bruk en jumper wire, som kan gjøres med en kulepenn kjerne, hengt på en snor krystall "agn", som er den samme mini krystall salt, slik at han ble nedsenket i løsningen. På dette kimkrystall dyrkes og stein.
 Etter 3-4 dager etter inngrepet på en streng formet krystall kobber sulfat, ligner en juvel.
 5. Kapasiteten av løsningen må plasseres på et varmt sted, og fartøyet skal ikke tette.
 Hver dag følger veksten av ditt produkt. Det er ikke anbefalt å flytte og løftekapasitet med en løsning, ellers kan det være uventet, ofte momentant krystallisering.
 6. Når steinene vokse til en stor størrelse, bør den fjernes fra løsningen, fjerne fuktighet med et papirhåndkle eller klut, klipp tråden og prosess grenser produkter ved hjelp fargeløs lakk for å beskytte steinen fra forvitring i luften.
 Dermed kan vi konkludere med at produsere krystall egne hender på et blunk, men det er morsomt og interessant å gjøre.
Hvordan transplantere bringebær: En praktisk guide gartnere
 Sannsynligvis ikke en slik person, som ikke ville bli kjent spesiell smak av bringebær. Det hele elskede, og det er ikke bare en søt smak, men også ekstremt nyttige egenskaper. Hva å si av bringebær syltetøy, som i vinter er alltid til stede på nesten hver tabell. Spesielt heldige gartnere fordi de bringebær, avhengig av variasjon og er midt på sommeren eller tidlig høst, og en hage modne bær behager hans utseende og smak. Selv om det ikke alltid Malinniki kan behage sine eiere en rekke sterke frukt.
 Hvorfor transplantasjon

 Selv med de mest forsiktige og oppmerksomme omsorg bringebær avkastning betydelig redusert etter et par år. Dette fenomenet er normalt, fordi planten gradvis absorberer de fordelaktige komponentene i jordsmonnet, slik at hvert år Malinniki gir mindre og mindre frukt. Gitt dette tidvis trenger å plante bringebær. Men vi må innrømme ikke hver gartner kan gjøre det riktig, og som et resultat transplantasjon bringebær problemer ikke vil løse men bare forverres innhøstingen.
 Timing
 Bringebær kan transplanteres i høst, vår eller sommer, er denne vinteren anbefales ikke. Noen bønder mener at den beste tiden for omplanting fra sensommeren til høsten. Og mange foretrekker å håndtere dette bare på våren, fordi på denne tiden, vil ikke anlegget ikke lider av kulde og glede mye god avling. Teknologi planting i ulike måneder er ikke veldig forskjellig.
Hvordan transplantere bringebær: En praktisk guide gartnere
 Metoder landing


 Totalt er det to måter å plante Malinniki - i grøften og pit. Hvilken metode du velger, avhenger av individuelle preferanser og prioriteringer person. Å plante planten i hullet bør vare minimum bredde på 50 cm og en dybde på 40 cm. Trench er omtrent samme størrelse og ligger i nord-sør retning. Denne lille nyanse bringebær gi den aller beste belysning i løpet av dagen.

 Mellom grøftene å gjøre en avstand på fem meter, og dens bunn er ønskelig å fylle næringsstoff for plante blanding. Dersom transplantasjon også gjøre en liten mengde av tre aske, vil bærene bli enda mer smakfull. Selvfølgelig kan du gjøre uten gjødsel hvis jorda er fruktbar og godt. Alle bringebær, om hun liker varianter varme og lys, så du bør prøve å legge ut på den solfylte delen av hagen, som er beskyttet mot kalde vinder og porыvystыh. De skuddene som er i skyggen raskt hentet og frukt knopper som er det meste de dø.
 Planting i henhold til reglene
 Selv bringebær elsker varme og lys, men dens jord bør alltid være hydrert, men i moderate mengder. Hvis fuktighet rømming igjen pakket ut, noe som resulterer i døden av frukt knopper. Alle frøplanter rommer ikke nærmere enn 60 inches hverandre, to i bushen hull i skyttergravene avstanden er redusert til 30 cm.
Hvordan transplantere bringebær: En praktisk guide gartnere Etter transplantasjon bringebær i grøften kan bli satt på tapet som vanlige druer. Det er praktisk i form av omsorg, og når det gjelder å samle bær. I begge ender av grøften tilstoppet søyler og trakk sterk tau eller wire. Mens frøplanter er små tau er en meter over bakken. Det bandt den voksende stammer og plassert dem i ti inches hverandre. Når bringebær vokser opp, trekke ledningen skal ha to nivåer -. 15 meter og 40 cm Krank festet skyter lavt, og toppen, henholdsvis bestemt høy.

 For å lykkes med transplantasjons frøplanter velges fra minst tre skudd av medium tykkelse og friske røtter. Når Bush synker til bunnen av den grøft eller grav og begrave sin begynnelse, bør anlegget riste avstanden mellom røttene helt fylt med jord. Til jord etter planting mindre raskt fordampet, bør det være godt komprimert føtter og mulch. For mulch kan du bruke sagflis, torv eller kompost. I ekstreme tilfeller, er det alltid en kartong, er det også et middel for å bevare fuktigheten.
Яндекс.Метрика