Omsorg for KalachoeKalanchoe - en potteplante familie Crassulaceae. Hjemland sin vekst er Sør Øst og Sør-Asia, tropisk og Sør-Afrika og tropisk Sør-Amerika. Vår bandet Kalanchoe kan dyrkes bare i et rom miljø. Blomsterbutikker elsker dette anlegget for en lang og rik blomstring, som varer fra midten av vinteren til midten av sommeren, og for hva Kalanchoe å vare veldig upretensiøs.
Kalanchoe - omsorg og dyrking
Besluttet å dyrke denne planten trenger ikke å møte spesielle utfordringer i omsorg. Kalanchoe liker varme, men det bør beskyttes mot rettet strømmer elektroobihrivalnoho eller batterier. Den optimale temperatur for dyrking er 20 - 25 ° C. Inkludert voksende planter trenger litt pot maloplodorodnыm jord blandet med sand.
Kalanchoe er veldig lett, så det bør dyrkes i et godt opplyst rom. Jo mer lys, jo mer intens vil være fargen på blader og blomster. Kalanchoe selv nyttig for en rekke direkte sollys, men om sommeren er det fortsatt bedre pritenyat for å unngå solbrenthet.
I perioden med aktiv vekst og blomstrende plante bør gi rikelig vanning og gjødsling gjødsel. Kalanchoe føles bra i miljøer med høy luftfuktighet, så det anbefales å regelmessig spray, og du kan bryte potten fuktig torv.
Transplanterer og reproduksjon Kalanchoe
Kalanchoe transplantasjon bør bare etter behov. Den beste tiden for hendelsen er våren. Vær imidlertid oppmerksom på at du bare kan transplantasjon etter Kalanchoe vidtsvite, og bare når rotsystemet begynte å krype ut av potten. Egnet for transplantasjon nøytral eller svakt sur jord. Blandingen kan fremstilles for transplantasjon uavhengig av en del sand, en del torv, torv og blad, og en del murstein smuler. I stedet kan du bruke bartrær torv land. Hvis du ikke kan forberede en slik jord, er det best å kjøpe land for saftige planter.
Kalanchoe kan formeres med stiklinger og frø. Frø vanligvis sådd fra slutten av februar til begynnelsen av april i jorda for sukkulenter blandet med fin sand. Beholdere med frø bør holdes på et mørkt sted med en temperatur på 20-22 ° C til det øyeblikk til du ser trapper. Da kan de bli transplantert inn spesielle kassetter pochvosmesyu for sukkulenter, og i potter med en diameter på 6-8 cm.
Formering med stiklinger er utført ved hjelp av skuddene som vises på peduncles falmet i slutten av mai - begynnelsen av juni. De er kuttet og lagt i torfopeschanыy jord eller jord for saftige planter, blandet med sand. Mens borekaks slå rot ikke, bør de være pritenyat og hold på 20-22 ° C.
Kalachoe - skadedyr og sykdommer
Problemer i voksende planter som kan føre til tap av dekorativ art oppstår vanligvis på grunn av feil i omsorgen for Kalanchoe. For eksempel kan overdreven vanning i vinter provosere råtnende løv. Hvis dette skjer, bør de syke blader fjernes. Mangel på lys har også en negativ innvirkning på Kalanchoe - det begynner å trekke stammen, lavere bladene faller, og mistet farge på blomster.
Hvis du frodig blomstring kalanchoe begynte å miste blader, er det et signal om at det er behov for ekstra kraft, så det anbefales å transplantere en ny bakken og begynne å aktivt mate gjødsel. Også døende blader kan utløse altfor varmt rom, som inneholder Kalanchoe.
Som for skadedyr, er det oftest rammer Kalanchoe Quadraspidiotus perniciosus, edderkopp midd og melete ormen. Med edderkopp midd og schitovkoy bør kjempe ved sprøyting bladene noen insektmiddel løsning og melete orm bør fjerne klut eller børste dyppet i alkohol.
Derfor, for å kunne vokse Kalanchoe hjemme, trenger bare en liten oppmerksomhet og tålmodighet. Tro meg, vil alle dine anstrengelser i nær fremtid bli belønnet med en masse positive følelser og uforglemmelig vakker og koselig atmosfære i hjemmet ditt.  
Kalanchoe - omsorg i hjemmet
 Kalanchoe - sukkulent-tolstyanok familien, som er fødestedet til India, fortsetter å vokse, og han var i Madagaskar, Sør-Afrika og Somalia.
 Gjennom levende farger og upretensiøs omsorg Kalanchoe blomst er populær blant amatør gartnere i vårt land. De fleste IT de vanligste artene er fullt tilpasset de klimatiske egenskapene til de midtre breddegrader, kan kalles "Dehremonu", "Blossfeldu", "Kalandyvu" og "fjærlett".

 Og hva det er - Kalanchoe?
 Kalachoe planter for 200 år før den ble kjent for oss på grunn av sine gode egenskaper til rask tilheling av sår. Putting en bladplanter å kutte, kan du se på som noen få minutter i morgen blir til en liten ripe. Ikke bare tradisjonell medisin har Kalanchoe notat, en plante som vanligvis brukes i moderne kosmetikk, inneha antiseptisk og beroligende effekt på menneskelig hud, er Kalanchoe juice lagt til kremer og lotions for vasking.
 Det er ikke bare nyttig, det er en vakker plante som, med riktig pleie kan blomstre hele året. Avhengig av type (Ampel, viviparous, dekoratyvnotsvetuschye, løvskog) dekorative blomster kan være av forskjellige former og har farge fra ren hvit, gul, rød til mørk lilla nyanse.
 Kalanchoe Care hjemme
 Til blomstring ikke blir avbrutt, må du ta vaskeri lys direkte til blomst, som er veldig kresen om sol, varme og vann. Alle sukkulenter liker å vokse på sør eller sør-øst siden av bygningen. Siden april, Kalanchoe blomst vil lukte, bare må det være kontinuerlig spray vann og skape størst belysning. Plant i våren og sommeren blomstrer rundt 3-4 måneder, så han trenger en kort pause. For denne Kalanchoe satt i et kjølig og mørkt sted for en måned for å tvinge det igjen kom til den nye fargen.
 Interessant, for Kalanchoe ikke krever spesiell jord, bare kjøpe jord i butikken. Det kan perehnoynыm basert på sand under tilsetning av torv, torv eller ark.
 Komprimert løvverk planter samle vann, men det betyr ikke at Kalanchoe ikke må vannes ofte, derimot, er en aktiv blomstrende plante svært krevende på vannet, men mens du hviler på et kjølig sted med temperaturer over 15 °, Kalanchoe vannet omtrent hver tredje -chotyry dager.
 Ettersom dette er en tropisk plante, daglig rate på lys i det er jevnt fordelt: i vinter og sommer Kalanchoe krever 12-timers dekning. Derfor, på den tiden da solen står opp sent må ta vare på din dekorative belysning ekstra kjæledyr.
 Hvis du liker en tett krone, kan anlegget ikke kommer i klem tilbake, men hvis du ønsker å se det maksimale antall blomster per Kalanchoe, etter en periode med aktiv vegetasjon, sin krone til avling, som våren kuttet toppene av poppel å sette av på ferie Kalanchoe ryddig og pent utseende. For etter en slik "haircut" plante ikke zabolilo anbefales å mate sin gjødsel for kaktus (en gang i uken tilsatt en løsning av vann og hell forsiktig ved roten).
 Reproduksjon Kalanchoe
Kalanchoe - omsorg i hjemmet
 Mange arter av planter, for eksempel "Dehremona", "Kalandyva" skjema mange knopper, som uavhengig av hverandre og lett etter en person vokse skudd. Selv bladene som har falt, kan gi røttene. I Kalanchoe er et frø i svinger blader i begynnelsen av mars sådd i løvskog bakken, bare skyve ned i bakken. Deretter dekke med pergament fremtidige anlegget, glass eller plastfolie og la frøene å gå ned (dette er 10 dager etter planting). Temperaturen inne i potten må være konstant, og jord er godt fuktet. Etter 20-30 dager, kan du dykke frøplanter i individuelle potter, og i hver plante bør prischipnut toppen. Anlegget er upretensiøs omsorg, fordi året etter planting den blomstrer.
 Skadedyr i Kalanchoe noen blant dem som krenker på blomster vise bladlus og voylochnyka som kan oppstå på grunn av overdreven fuktighet i jordsmonnet. Derfor er det viktig at vann anlegget så langt som tørke bakken.
 De mest populære typene Kalanchoe i vårt land
 Kalanchoe blossfeldiana har et stort antall store frotté blomster, så på grunn av mangfold og ekstraordinære fargelegging denne typen brakt til oss fra Madagaskar og tilrettelagt for vekst. Varigheten av hver blomst - ca seks måneder. Tilstedeværelsen av tykke kjøttfulle blader og stengler av blomsten tillater fuktighet å akkumulere med den maksimale mengden av næringsstoffer fra jorda.
 Kalanchoe kalandyva - kind blossfeldы har kjøttfulle blader og fløyel blomster, planter voksen høyde ikke overstiger 30 cm.
 Disse typer Kalanchoe er den mest beskjedne dekorative og blomstrende planter, samt tåler høye temperaturer og leve på en vinduskarm, selv om sommeren, når det kan gå opp til 32o.
 Høst i blossfeldы og kalandyvы periode begynner å legge blomsterknopper, så bytte til lyse lysene dempes og en liten nedgang i temperatur, vil plantene nytte. Følg nøye med mens jord, siden fuktighet vil føre til råtnende av rotsystemet Kalanchoe, og blant annet er det larver i jorda bladlus. Mens overdrevent tørke fører til reduksjon i størrelsen av bladene, forlater utseendet av dem brune flekker og aktiv utladning anlegget. Hvis bladene begynner å falle av i høst Kalanchoe det - en del av vekstsesongen, kan du pause, fôring rotsystem mineraler.
 Og blossfeldu og kalandyvu kan transplanteres på forskjellige måter: stilker, blad borekaks og grener.
 Riktig vare på Kalanchoe - de tre komponentene i lange blomstrende planter og lang levetid:
 - Optimal vanning,
 - Maksimal lys,
 - Temperaturen i området 22-25 grader Celsius.  
Яндекс.Метрика