Overvintrende bier
 Hvis du bestemmer deg for å gjøre avl bier, bør du være i stand til å organisere sin vinter. Perioden med gjennomføringen avhenger av klimaet i regionen, og varigheten av dvalemodus kan vare fra to til seks måneder.
 Godt gjort å forberede for overvintrende bier rolig betyr levebrød, de er mindre mobile og forbruker mindre mat. Under resten av biene få styrke og klar til våren.
 I vinter, er elveblest plassert i en kjeller eller la i vinter hjem. Men ofte overvintrer bier på gata. Bikuber opp på plass, og med utbruddet av kaldt vær med snø å sovne etter å ha dekket sine styrer, slik at snøen ikke kommer inn, men forble luften. Hvis elveblest er holdt i kjelleren, er det nødvendig å holde temperaturen og luftfuktigheten.

 Vilkår for trening bier til vinteren


 For å sikre et vellykket resultat av dvalemodus, er det viktig å følge disse reglene.
 Bier forbereder seg til vinteren, bør være sterk nok til å gjøre dem i stand til å overleve vinteren. Bier må være ansatt i minst ti rammer, med de fleste av - en ung person. Samsvar med dette kravet vil tillate deg å komme til våren sterke, fullbefarne bier, klar for rask vekst.
 I forberedelsene til overvintrende bier bør du la strukturen bare hos unge kvinner. De er lettere å overføre kulden. Under hovedbestikkelse sommeren når familier gjør aksjer for vinteren, antall egg tatt ned. Dermed vinteren vi får unge avkom, kan overleve vinteren, og med den kommende våren med en livmor er klar til å reprodusere.
 En annen tilstand som må følge før du forberede overvintrende bier, er et tilstrekkelig antall Perge og honning. Det bør følge at i bikuben var minst 14 kg. I tilfelle av mangel på fôr før forberedelse til vinter kolonier matet.
 Før du setter bikube vinteren, er det viktig å varme reir bier og riktig brettet. Vi må se til at i hvert eneste bilde var minst ett kilo honning. Reir er isolert for å sikre at familier flytter fra en kant til en annen. For temperaturer under null fører til døden av bier.
 I vinter i bikuben kan ikke forlate Honeydew honning som vinter Honeydew fører bier tørst og diaré. Det er mange tilfeller der denne grunn døde mål bigård.
 Prosessen med å utarbeide bier for vinteren omfatter opplæring rom. Det bør være mørkt, rene designet nettopp for å holde bier. Det betyr at du ikke kan holde maten.
 Det bør opprettholde en konstant temperatur i området fra null til to grader Celsius. Denne temperaturen er gunstig for resten av bier og bidrar til å redusere kostnadene for foret.
 Det er viktig å unngå ekstreme temperaturer. For skarp oppvarming kan vekke aktivitet av bier og dronningen begynner å legge egg på forhånd. En reduksjon i temperatur resultater i iskaldt honning og fremveksten av fuktighet i bikuben.
 Spiller en viktig rolle å opprettholde fuktighet på 85%. For sin måling bør brukes hygrometer. Fordi tørr krystallisert honning og bier begynner å føle tørst og komme seg ut av bikuben. Når overdreven fuktighet honning begynner å fylle med fuktighet og ut av hundrevis, fylle bikuben fuktighet.
 Suksessen neste sesong i stor grad er avhengig av om vinteren. Hvis du finner noen feil eller avvik klima bør så snart som mulig for å eliminere dem.  
 dette livet på jorden er utsatt for en månedspris. Planter, som alle levende ting også, bor i denne kalenderen. Delt på fire månedlige faser - ny måne, for første kvartal, fullmåne, pitted måned. I utgangspunktet disse periodene og månekalenderen er basert transplanterte planter-2015.
Lunar Calendar 2015 transplantasjonspotteplanter

 Lunar Calendar 2015: betyr månefase


 I nymåne og fullmåne må være veldig nøye håndtert med planter. Bedre nok en gang de ikke røre det, fordi på den tiden alle prosesser er bremset ned i fargene og hvordan å fryse. Hvis forstyrret rot eller stamme på dette punktet, så vil det være svært vanskelig å gjenopprette.
Lunar Calendar 2015 transplantasjonspotteplanter

 Selv en nybegynner gartner vet at økende måneders periode - den beste tiden for noen handling av planter - seeding, transplanterer, beskjæring, jordbearbeiding. Det var i de dager alle juice og næringsstoffer fra røttene allokert til topper. Derfor creepers bedre transplantert umiddelbart etter at den nye månen, og low-- nær fullmåne. Bare ikke glem om vanning og gjødsling, fordi for en slik intensiv vekst av planter trenger mer vann og gjødsel.
Lunar Calendar 2015 transplantasjonspotteplanter

 Når månen minker, strømmer alt liv går i motsatt retning - fra toppen av røttene. I disse dager er det bedre ikke å forstyrre røttene av planter - ikke gjenplante ikke dyrke jorda.
Lunar Calendar 2015 transplantasjonspotteplanter

 Hvordan gjøre de tegnene i dyrekretsen på månekalenderen


 Men foruten de kjente månefasene er også tegn på dyrekretsen, og de også må vurderes i månekalenderen transplantasjonspotteplanter. For eksempel prosess oppsvulmede planter er best når månen er i Tyren, Jomfruen eller Steinbukken. Og for å oppnå den vakre og frodige blomstring hjelp Tvillingene, Vekten og Vannmannen. Å ta vare på potteplanter blad bedre vente til måneden i Krepsen, Skorpionen eller Fiskene.
Lunar Calendar 2015 transplantasjonspotteplanter

 For uansett vert potteplanter hver dag trenger ikke å spore månefasene og dyrekretsen skiltene, ble pre kalender kompilert transplanterte planter i 2015, som du kan planlegge alt arbeid på grønne kjæledyr. Hvis du ikke glemme alle detaljene, ser det ut til at de gunstige dager for en bestemt plante omsorg er ganske mye. Og hvis vi tenker på at transplantasjon gjøres best om våren når alt liv klamrer seg til livet, er hver blomst bare et par dager.
Lunar Calendar 2015 transplantasjonspotteplanter

 Dermed kan vi fastslå at de beste dagene for transplantasjon høye blomstrende planter, for eksempel, for eksempel, spatefyllum, hypperastrum 24 og 25 mars. En lav grønne planter som Calathea, agave, myrt, bedre sete på 15 til 16 april og mars 12-13.  
Hvordan å vokse frøplanter for tomater.

 Vi alle elsker frisk frukt og grønnsaker, men ikke liker mye av nitrater i butikk grønnsaker i de fleste husene er fordi jeg ønsker å dele sine erfaringer voksende seedlings for tomater i sommerforhold med minimale kostnader.
 •  Hage slikkepott

 •  Bøtte med spade

 •  Tre styrene


 •  Opprinnelig bygget et drivhus, som representerer et dypt hull i bakken ca 1 meter, måler 2m x 15m (kan være noen annen størrelse avhenger av viljen). På toppen av gropen dekselet med pisket styrene på størrelsen av gropen gravd. Deretter samle alt gresset fra hagen og legging i denne gropen. Utaptыvaete gress beina så tett som mulig, og deretter fylle opp bakken på 20 cm da trenger å fylle og glatt svart jord. Gropen bør fylles opp til toppen. Således drivhuset klar.

 •  Nå som frysing uoppgjorte i første halvdel av november så frø til en dybde på 2 cm og 10 cm fra hverandre. Da må vi igjen dryss svart jord og komprimert jord hage spade. Og likevel i begynnelsen av mars. I mars, når snøen legger seg, må du rekruttere og snø sovner i et drivhus, og deretter dekke med plastfolie eller hvis du har et vindu ramme (men ikke å legge den i tett til bakken).

 •  I begynnelsen av mai, vil det være trapper, frykter ikke at sen, de fortsatt oppfyller dine forventninger. Når kirsebær blomstre tidlig i juni, vil bli plantet frøplanter i bakken, er det 30 cm høy, sterk, blå fat. Du trenger ikke å dykke, rot sterke og holdbare. Ta en spade frøplanter uten å skade røttene og beveger seg til det klargjorte blomst seng, så hun er ikke syk og raskt slå rot. Når vilje fruiting, så ingen flekker eller noen sykdom du ikke vil finne. Høsten er utmerket, og viktigst av alt, det er ingen problemer å vokse vakre planter.

 •  Og, kan du samle frø fra tomater salt. Gjøre det på denne måten: vi velge ønsket sorterings tomater og legg dem i tre-liters krukke og zasalyvaem med krydder, etterlater alt som vanlig. Vinter tomater spise og produsere frø, vaskes, tørkes og oppbevares i kjøleskapet. Plantet også skyter bra og ikke bli syk.

 •  Vær oppmerksom på at under landing av frøplanter i bakken må det vannes med en svak løsning av kaliumpermanganat, bør vannet være litt rosa. Ingen fôring ikke bør gjøre. Tomater vokser miljøvennlig.

 •  Beskrivelse av problemet
  Hvordan å vokse frøplanter for tomater.

   Vi alle elsker frisk frukt og grønnsaker, men ikke liker mye av nitrater i butikk grønnsaker i de fleste husene er fordi jeg ønsker å dele sine erfaringer voksende seedlings for tomater i sommerforhold med minimale kostnader.


   Du vil trenge
 •  Hage slikkepott

 •  Bøtte med spade

 •  Tre styrene


 •  Trinnvis løsning

 •  Opprinnelig bygget et drivhus, som representerer et dypt hull i bakken ca 1 meter, måler 2m x 15m (kan være noen annen størrelse avhenger av viljen). På toppen av gropen dekselet med pisket styrene gravde groper i størrelse. Deretter samle alt gresset fra hagen og legging i denne gropen. Utaptыvaete gress beina så tett som mulig, og deretter fylle opp bakken på 20 cm da trenger å fylle og glatt svart jord. Gropen bør fylles opp til toppen. Således drivhuset klar.

 •  Nå som frysing uoppgjorte i første halvdel av november så frø til en dybde på 2 cm og 10 cm fra hverandre. Da må vi igjen dryss svart jord og komprimert jord hage spade. Og likevel i begynnelsen av mars. I mars, når snøen legger seg, må du rekruttere og snø sovner i et drivhus, og deretter dekke med plastfolie eller hvis du har et vindu ramme (men ikke å legge den i tett til bakken).

 •  I begynnelsen av mai, vil det være trapper, frykter ikke at sen, de fortsatt oppfyller dine forventninger. Når kirsebær blomstre tidlig i juni, vil bli plantet frøplanter i bakken, er det 30 cm høy, sterk, blå fat. Du trenger ikke å dykke, rot sterke og holdbare. Ta en spade frøplanter uten å skade røttene og beveger seg til det klargjorte blomst seng, så hun er ikke syk og raskt slå rot. Når vilje fruiting, så ingen flekker eller noen sykdom du ikke vil finne. Høsten er utmerket, og viktigst av alt, det er ingen problemer å vokse vakre planter.

 •  Og, kan du samle frø fra tomater salt. Gjøre det på denne måten: vi velge din favoritt utvalg av tomater og legg dem i tre-liters krukke og zasalyvaem med krydder, etterlater alt som vanlig. Vinter tomater spise og produsere frø, vaskes, tørkes og oppbevares i kjøleskapet. Plantet også skyter bra og ikke bli syk.

 •  Note
 •  Vær oppmerksom på at under landing av frøplanter i bakken må det vannes med en svak løsning av kaliumpermanganat, bør vannet være litt rosa. Ingen fôring ikke bør gjøre. Tomater vokser miljøvennlig.
 • Яндекс.Метрика